Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.764
    Допаѓања:
    173.021
    Сори на морбидното прашање..ама во кој случај? Ако умре или ако се разведат?
    Не е исто..

Денес толку јадев што ми стана тешко на мешко:D ако продолжам да мешам јадења има да се комирам ...

Плус другарка ме пукна на вибер со внук и.. аман знам убав е сладок е мал е... ама иш иш... повеќе слики имам во тел од него, отколку од мене и мојов(facepalm)

На Annath, boomsleng, Sesil и 5 други им се допаѓа ова.
  2. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    20.095
    Допаѓања:
    269.046
    Значи мораш да одиш.
    Не се зезај.
    Крив си и те карам.

Алишан убаво ти рече, Оперилот не ти ни помага веќе, не само што не го решаваш проблемот, полошо си правиш.

На Annath, Alishan30, Bozica1980 и 3 други им се допаѓа ова.
  3. petunija77

petunija77 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 септември 2018
    Пораки:
    738
    Допаѓања:
    20.448
    Сте се размуабетиле на темава многу, никој не може да убеди некого во нешто ,бракот е нешто кое е посакувано од двете страни никој не може со сила да натера некого на нешто, порано ваков модерен начин на живот имаше само на филмови , луѓето се менуваат ,технологијата се менува се оди напред , ама ако некој се сака се сака со цело срце или не се сака ,толку е едноставно , парчето хартија е повеќе за државата и законите кои таа ги има и во случај на нешто да се случи меѓу партнерите бара да се почитуваат .............уживајте во животот премногу е краток правете вие како си сакате,ех како вчера дете да бев .....нема назат само напред , :sun:..........добра ви ноќ :hug:

На Sexybaby86, Annath, boomsleng и 9 други им се допаѓа ова.
  4. baba Rada

baba Rada Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2015
    Пораки:
    4.526
    Допаѓања:
    25.590
    Многу почна да збориш во овие доцни саати во ноќта:D
    гејови, педери, бракови, деца......иди бегај мори:P

5. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.267
    И дење исто мислам бабоооо :*

На Annath, Bozica1980, LejlaD и 2 други им се допаѓа ова.
  6. CameliaMiller

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    20.095
    Допаѓања:
    269.046
    Не е до толку доцна де :)
    Јас сум "дремнала" "само" два ипол саати, ќе везам ноќеска :D

Или ќе фатам сериичка некоја да гледам, дајте предлог...

На Annath, Mr. Right, Dust и 4 други им се допаѓа ова.
  7. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.267
    The sinner
    Некој ја имаше пишано деновиве на темава.. не памтам кој..
    Многу е добра. Двете сезони се лудница.

На Annath, dunika, CameliaMiller и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. petunija77

petunija77 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 септември 2018
    Пораки:
    738
    Допаѓања:
    20.448
    Не знам дали ќе ти значи ако ти го посочам др Павле од железара ,ако се уште не е во пензија др е многу добар од свое искуство , инаку проблемот може да се зголеми

На Annath и Mr. Right им се допаѓа ова.
  9. LejlaD

LejlaD Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2018
    Пораки:
    10.147
    Допаѓања:
    207.559
    Мирна си сум јас по ваквите прашања,од кај моите не зедов ништо,на брат оставив се откако татко ми замина,кај мм немам ништо мое,значи во случај на развод или брат ќе ме прибере во гаражата де,или под Црн мост ќе спијам :tmi:,има ли друга ваква будала,нека се јави :coffee:

На WildMk, mal.ecka, Sexybaby86 и 7 други им се допаѓа ова.
  10. Bubce38

Bubce38 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2016
    Пораки:
    11.413
    Допаѓања:
    171.795
    Ај бе, пак ви текна за умирачка сега :tmi:

Чекај да ви кажам нешто интересно ,доста морбидни муабети :)
    Јас и мм после само еден месец запознавање толку се засаквме што тој веднаш почна да си планира заеднички живот со мене . Ама некако по муабетот осетив дека не планира брак . Бар така ми се чинеше. Тој сега вели дека наводно планирал уште од одма,ама сакал прво да ја среди новата куќа .А и да поминело време од мојот развод ( втор брак ми е мене ова . Со првиот бев нецели 2 год во брак - за тоа друг пат ќе ви расправам :))
    Епа јас го зезнав . После 2-3 месеци врска еден ден нешто се скаравме на тел . А живеевме во различни градови . Тој го имаше исклучено тел цели 2 дена не можев да го добијам . Знаете што му направив?? На неговиот ФБ ( ја знаев лозинката ) му ставив статус Бубо се вери со Бубче :D
    За два саата канцеларијата му била полна со луѓе да честитаат . Прво збунето им велел - абе грешка е некоја ,ама после некое време почнал да вика -фала да ви се враќа . Дури утредента ми се јави . Метла се направил тој ден . Епа еднаш се жени човекот :D
    Е така го запросив јас мојО .
    Често знае да ми рече дека тоа ми била најпаметната глупост што сум ја направила :)

Така да @CameliaMiller пази се . Нем дечко ти да има некои скриени желби за брак :P

На mal.ecka, Sexybaby86, senjorita-v и 23 други им се допаѓа ова.
  11. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.764
    Допаѓања:
    173.021
    Ти ептен откачена си била:rofl:
    Ако ова го направам некогаш ќе ме собираат во делчиња по планините на Малешевијата:!: :D
    Ако не ме изедат за мезе волците меѓувремено:lol:

На mal.ecka, Sexybaby86, senjorita-v и 17 други им се допаѓа ова.
  12. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    8.960
    Допаѓања:
    273.480
    E улава си бре,срцка си ,ме насмеа :hug:

И јас на некој начин го запросив мм.Почнав уз муабет да си правам планови за веридба,си смислив и датум и се ,а тоја само си климаше со глава...
    А бре помалку беше се комлицирано во мое време...

На mal.ecka, Sexybaby86, Dadusicka и 11 други им се допаѓа ова.
  13. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.243
    Допаѓања:
    140.429
    @Bubce38 ме изнасмеа со ФБ :D

Ако се разведат претпоставувам тој што добил поклон е сопственик. А во случај да умре? Децата се наследници ако ги има? А ако нема деца? Брачниот другар добива дел или не?

На Annath, dunika, CameliaMiller и 4 други им се допаѓа ова.
  14. Bubce38

Bubce38 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2016
    Пораки:
    11.413
    Допаѓања:
    171.795
    Уште пооткачено е што јас му го направив ФБ профилот и без негово знаење, разбра после 2 дена дека има фејЗбук:)

На mal.ecka, Sexybaby86, senjorita-v и 7 други им се допаѓа ова.
  15. M&M

M&M Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2015
    Пораки:
    6.773
    Допаѓања:
    150.593
    :o ме зачуди искрено, ни на крај памет не ми одеше во глава дека си приватњак :^)
    И мене :(
    Значи да се корегирам од пред некој ден јас со Воридка си наоѓам најголема сличност во размислувањата (highfive)
    цар е маж ти значи, како ве оставил подзинати значи браво :), нај оригинално запросување
    Хаха ај бирај од која од нас сакаш да го земеш, ќе ти го дадеме без проблем, се за другар :D
    Абе дете нели прашуваше тука неколку луѓе ти кажавме не се користи повеќе од 5 дена во континуитет. Може имаш проблем со алергии, може ти треба некоја посоодветна терапија, може имаш девијација на септум. Оди на лекар најубаво не се зезај со оперилот
    Ај да му бираме презиме на @Peco рече ќе го сменел без проблем :D
    Немам што да искоментирам на темава, искрено не се разбирам, се надевам дека нема да има потреба да делиме а не дај боже ако има ќе барам совет од правник тогаш.
    Јас го земав неговото презиме без размислување, никогаш не сум сакала 2 презимиња, веќе одамна се навикнав. Мм не се мешаше и не сме ни правеле муабет за ова пред да се земеме. Кога бевме во матично да закажеме ме прашаа кое презиме ќе го земаш, не очекував тогаш да ме праша и ми вика тој матичарот (тој со брковите сигурно го знаете сите :) ) "па не ќе ти ја куцаме венчаницата дента на свадба" :D. Го загледав збунето мм он ми вика не ти се мешам како ќе кажеш така, и реков неговото.
    Многу уморна се осеќам денес, дури задремав пола саат на кауч со цела бука околу мене, да заспие зверче и се исклучувам

Пак да се корегирам, ова е дефинитивно најориггоналното запросување на сите времиња, Бубче ма :D:D

Последна измена од модератор: 20 ноември 2018
    На Sexybaby86, Annath, Dadusicka и 16 други им се допаѓа ова.
  16. LejlaD

LejlaD Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2018
    Пораки:
    10.147
    Допаѓања:
    207.559
    Ако не ме расположи @Bubce38 кој друг :*,ти и овај мојот роднини да не сте,деми имав кажано дека ниту ме побара за жена,ниту праша дали се согласувам,сам си донесе заклучок дека се жени и толку беше:rofl:

На mal.ecka, Sexybaby86, Annath и 10 други им се допаѓа ова.
  17. Alishan30

Alishan30 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јуни 2018
    Пораки:
    7.062
    Допаѓања:
    119.013
    @Mr. Right оштетена слузница значи дека е премногу тенка излуштена нормалната микрофлора која обично ја има и е ризик за нови вирусни или бактериски инфекции.(да се накалемат)
    Подлога за хронично воспаление на која не делуваат потоа повеќе спрејови. Ризик е да почне да крвари нос понекогаш.и да премине во хроничен ринит или синуситис:(

Убаво ти пиша Камелија консултирај се со ОРЛ специјалист и добро би било и брис да направиш и лабораторија. Среди го проблемот, не одолговлечувај-најдобронамерен совет ова.

п.с.сабајлево не бев вклучена и затоа веднаш не ти вратив, никогаш не оставам невратено кога се работи за некаква консултација;)

Едит: (Не)домаќинката спрема Мусака доцна во ноќта, за утре да има спремно ручек кога ќе си дојдеме од работа:)

На WildMk, Sexybaby86, Annath и 14 други им се допаѓа ова.
  18. CameliaMiller

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    20.095
    Допаѓања:
    269.046
    Па нека праша де :D

Шала на страна, пред некое време ви реков дека размислувам да се мажам :D да не бидам како тебе, ама сосе прстен да му отидам :D
    Оти бе Лејла така :(
    Се надевам никогаш, никогаш нема да бидеш во позиција да се разделуваш од сопругот.
    Какви идиоти газат по земјава, никому не верувам.
    Во фамилијава моја имам повеќе примери, да не ти се верува до каде одат луѓето од бес и инает.

На WildMk, M&M, duffi и 9 други им се допаѓа ова.
  19. Peco

Peco Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2015
    Пораки:
    5.400
    Допаѓања:
    174.823
    Многу е добро вака кога имаме матичен доктор на темава. :)
    А понекогаш и психијатар ни треба :D

На WildMk, M&M, mal.ecka и 16 други им се допаѓа ова.
  20. душленце

душленце Популарен член

Се зачлени на:
    1 јануари 2017
    Пораки:
    121
    Допаѓања:
    1.455
    Кога сме кај докторите да прашам шо да се направи на дм леќата во окото му отиде позади. Незнам како да објаснам ама не може да ја извади??? Ени бади (waiting)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.