Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2017
    Пораки:
    18.111
    Допаѓања:
    225.656
    ехеее колку луѓе напраија куќи па отидоа. не мора у шупа да се живее за да се аплицира. И ја би радо и куќа и да отидам .
    Се умрев од смеење. пушам на балкон внатре дете со маШ. отвара врата излага и трча ко пензионер за слободно место у автобус и се фаќа за мене.:D душата на место до мама е..
    ќе биде плачки утре..

На Dust, BearMe, ♡BuBaLe♡ и 22 други им се допаѓа ова.
  2. LejlaD

LejlaD Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2018
    Пораки:
    10.169
    Допаѓања:
    207.853
    Наминав само уште @WildMk да ја :hug:,иначе уморна ко пес сум,незнам што ми е,едвај купот го допеглав,измив пајнци,шпорет светнав,ама некако коњиве не ми одат,се влечкам вечерва.уствари знам што ми е:tmi:.Настрана сето ова ама дајте совет,нешто да се голтни оти едвај раце и нозе движам,а немам време за лежење:*

На Dust, BearMe, vitamina и 16 други им се допаѓа ова.
  3. Natasa87

Natasa87 Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2018
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    1.007
    Мене ми чури свекрвата со цигара под нос :smoke:, а знае дека пушев порано и дека на моменти ми се пуши.
    Инаку кај нас истура врне.
    Ми се јаде благо :bandit: , а неможам да си купам сега ќе пукнам
    Ми даде свекрвата смоки да јадам |(
    Донирајте благо ве молам :D

На Dust, ♡BuBaLe♡, Bubce38 и 13 други им се допаѓа ова.
  4. M&M

M&M Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2015
    Пораки:
    6.782
    Допаѓања:
    150.746
    Дубиоза Колектив ми се интересни, Nouvelle Vague се супер, за другите освен саф и к.у.р. да не се правам важна демек ги знам, искрено не сум чула, очигледно не сме генерација. Ама би отишла пак, од гужви само концертски гужви трпам, како што не планирам никакви предновогодишни искачанки, забави денски ноќни може ќе се решам да отидам колку да се почастам излагање. Ама ако одам би одела со маж што значи ангажирање некој да чува деца а тоа не е баш лесно, порано обавезно одевме заедно и не ми се оди со друг. Мене најдобар таксират ми беше fun loving criminals кога беа. Еее младост :)
    Заспаа сите, ме напнаа деца, т.е. малото преска ем неспиена цел денем изводеше саат и пол, ја подискарав сега ми е жал, ама трпението на крајот на денот ми е на нула а сакав малку мир и тишина пред да си легнам. ама пак ми е жал многу, ќе си ја гушкам цела вечер да ми помине грижа на совест.
    Врне а? Утре ќе врне? Не ми се оди на работа со бус, море не ми се оди на работа ТОЧКА :D

На Dust, BearMe, ♡BuBaLe♡ и 19 други им се допаѓа ова.
  5. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.251
    Допаѓања:
    140.572
    Аеродромци носат сиви тренерки, затоа што на сивите најмалку им се познава кога ќе избледат. А нели се носат често, се перат секоја недела (затоа Бисер во недела не работи), па се амортизираат побрзо.

Здраво жени и по некој маж. Утре на работа, а?

На Dust, BearMe, Espadrila и 22 други им се допаѓа ова.
  6. PUPICA

PUPICA Форумски идол

Се зачлени на:
    11 јануари 2015
    Пораки:
    3.027
    Допаѓања:
    97.226
    Што имате против тренерки,а]:)па макар и сиви,баш такви немам:D
    Јас во последно време во хеланки шетам,дека ептен згодна сум:D
    Знаете дека со Јуле во ист влез сме:rofl::rofl::rofl:каква случајност значи...
    Не да врне,лие надвор.
    До среда дожд,во среда демек и снегче.После ќе пука сонце,ама тт бајаги пониски.

На Dust, BearMe, Espadrila и 30 други им се допаѓа ова.
  7. M&M

M&M Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2015
    Пораки:
    6.782
    Допаѓања:
    150.746
    Како бе успеавте во ист влез да се погодите, од цело Скопје со феминка во влез :)
    Спиете? Јас си легнав, не ми иде сон :^)

На Dust, BearMe, ♡BuBaLe♡ и 19 други им се допаѓа ова.
  8. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Се зачлени на:
    8 септември 2015
    Пораки:
    2.510
    Допаѓања:
    71.272
    :shake:

Пупица ќе има комшика за кафе. :)

На BearMe, ♡BuBaLe♡, LejlaD и 10 други им се допаѓа ова.
  9. Alishan30

Alishan30 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јуни 2018
    Пораки:
    7.062
    Допаѓања:
    119.013
    Сега ќе легнувам и цел час ќе се вртам додека да заспијам:)

На BearMe, ♡BuBaLe♡, LejlaD и 10 други им се допаѓа ова.
  10. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    8.971
    Допаѓања:
    273.639
    Не спијам,дојдов од роденден.Мм заборавил дека требало вечерва да одиме па набрзина претрчавме,не дека ни е до гости,ама со овие сме ептен со кумство поврзани па ај...
    Претерав со јадење глупости деновиве некако без осет само нешто бутам в уста,почнаа пак пантолониве да ме стегаат...
    Леле бе сите заминаа На главниот граТ,и Еми и Јуле...:*
    Останавме по градчињава мали само старци...

На Dust, BearMe, ♡BuBaLe♡ и 21 други им се допаѓа ова.
  11. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    5.366
    Допаѓања:
    148.606
    И јас..а утре ела разбуди ме..
    Ич не ми се станува...

На Dust, Mr. Right, ♡BuBaLe♡ и 11 други им се допаѓа ова.
  12. malerozna

malerozna Форумски идол

Се зачлени на:
    5 март 2011
    Пораки:
    3.285
    Допаѓања:
    77.628
    Еве ме и мене. Стигнав конечно до кревет.
    Недела на работа, па и не беше многу досадно штом не успеав да ве читам денес.
    И утре на работа, а слободен ден, којзнае кога ќе имам. Не ми е ни битно веќе.

Надвор божиќна атмосфера, сите по шопинзи, на излегување, пијанки. Многу ме нервираат гужвите. Затоа јас полека на интернет нарачувам подароци за најблиските, на понекои де ]:)
    Да не морам да се гужвам и јас по шопинг моловите.

Овците ич не ми се на број.
    Сакам да се врати времето едно 20 години наназад. Море 30.
    Ништо да не знам.

На Dust, Mr. Right, BearMe и 20 други им се допаѓа ова.
  13. Alishan30

Alishan30 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јуни 2018
    Пораки:
    7.062
    Допаѓања:
    119.013
    Еднаш и јас прва да ви пишам тука
    Добро утро

Врне цел ден и цела ноќ, облаци натежнале- мислиш жалат за нешто. Па ми текна на песничката.
    Се разбудив со неа.
    Имајте убава работна недела:)

На Dust, Peco, Mr. Right и 23 други им се допаѓа ова.
  14. Esmeralda-MD

Esmeralda-MD Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2015
    Пораки:
    1.183
    Допаѓања:
    42.451
    Dobro utro na site:coffee::coffee:
    Vo 4 stanav uste temno ne mozev da spijam,sonovi gluposti i misli vo glavata..Se macev da zaspijam bez uspeh,sega si svariv eden bokal tursko kafe i poleka se razmrduvam pa na arbajt:whew:
    Nedela bozem den za odmor a jas redovno i propisno se zdrobam od rabota,i od umor ne mozam da zaspijam,pa cel den zevam..
    Za mesto na ziveenje,mmmm,pa ne deka e ovde loso ama sepak sakam nekade na po toplo i blizu voda,ovde muvlosam dodeka docekam sonce.
    Toa e,ne e ubavo da se zalam,najubavo mi e doma,pod moeto sonce no sto e tuka e,takvi bea okolnostite da morase da zamineme...
    Mi se dopadna dekoracijata na @Alishan30 kako uredila:clap:,praznicno..sakam i jas,preubavi ukrasi ima,no se si vikam ima vreme:?:..
    Mnogu naglo se zdebeliv,i toa okolu stomak,mnogu pomalku jadam i voda mnogu mi se pie...Koj znae pak sega sto mi e...Tuka da pobaras da ispitas nesto,isto kako dozvola da ubies nekogo,ne mozeko toa taka:@,a jas si se osekam oti ne sum kako sto treba...Termin za ginekolog imav pred edna godina i morav da go otkazam,ne stignav,sega cekam drug,pobrzo e,za 2 meseci8-|...
    Se raspisav epten,sakam kazam a nisto ne recam,da se gasam i poleka niz vrata,da fakam patot na rabota..
    Ubav den na site:sun:

На bittersweet, Dust, mira.mira и 24 други им се допаѓа ова.
  15. SV1911

SV1911 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2013
    Пораки:
    3.011
    Допаѓања:
    68.330
    Јутро! :coffee:

Денес не одам во библиотека, од дома ќе учам, ако стигнам де. :wasntme:
    На мени јога, па после вежби со тегови. И јас викендов, море минатата недела се опуштив со глупости јадење и сега ми се познава на лицето, цела се исфрлив. |( Башка и грло ме заболе од толку шеќер што набутав во мене. :|

Затоа, од денес се враќам на добар стар режим, глупости нема да јадам, си ветувам. :$

Сексибејби вчера пишуваше за маски и третмани на коса, па виткања и фенирања. Ноќеска сето тоа го сонував плус некој кошмар колку да биде повесело. Кога се разбудив не знаев каде се наоѓам. :D

Имајте убав и успешен почеток на неделата! (fingers) :f:

Последна измена: 26 ноември 2018
    На bittersweet, Dust, mira.mira и 27 други им се допаѓа ова.
  16. dunika

dunika Форумски идол

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    3.792
    Допаѓања:
    94.214
    Утро:hug:
    Екстра се поддотерав понеделнички ама јок,пак ми е глупаво некако.
    Денот почнат со јаболко и еспресо,да се искупам за вчерашната пица.

Едвај чекам викенд да украсам дома оти тмурно е ептен,сијалички ме расположуваат.
    И платата утре:party:

Ајде чус,убава седмица да си имаме:f:

На bittersweet, Dust, Mr. Right и 25 други им се допаѓа ова.
  17. NarCis@

NarCis@ Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2018
    Пораки:
    11.244
    Допаѓања:
    181.721
    Добро утро :hai:
    Се сеќавате на мене? :wasntme:

Кафето сварено пред пола саат, а јас ни голтка се немам напиено. А ми треба очајно. Периодов, настрана што сум уморна, туку ме боли и секое ковче и мускулче, и тоа со редовна доза магнезиум. Вчера на маж ми му викам: ќе ме пуштиш да одморам 1 саат или да ти се онесвестам тука врз купот играчки? Ме пушти да се онесвестам во спална, само да не растурам :rofl: Друго нема ново. Чекам да дојде 1-ви и да почнам со спремање и украсувсње, пошто ќере е невозможно нестрплива. Што има ново, старо кај вас? :*

На bittersweet, Dust, Mr. Right и 25 други им се допаѓа ова.
  18. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.198
    Допаѓања:
    259.782
    Еуфорија од вас ќе ме фати...нејќам да украсувам, а згора и елка ќе треба да купам ја исушив ланската :|
    Ужасно ми се спие денес, ни кафево не помогна. Може треба уште едно не знам.
    Гледам низ прозор почна и да врне пак, типичен есенски ден :rain:

На bittersweet, Dust, Mr. Right и 28 други им се допаѓа ова.
  19. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2017
    Пораки:
    18.111
    Допаѓања:
    225.656
    Утро.
    Наспана одморена и сега ми се јаде нешто мрсно ^_^
    Дете стана со кенкање, пола саат се трудев да дознаам зашто е таков и испадна зашо мама ќение на работа. знае бе (facepalm) изгледа брои колку дена сум дома 8-|
    ручек за денес тавче грав и некоја кУбасица.
    вие арни?

На WildMk, Dust, Mr. Right и 25 други им се допаѓа ова.
  20. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.671
    Допаѓања:
    202.257
    Добро утро!
    Само да се пријавам дека се прибравме, вчера требаше да пишам, ама ме мрзеше...

Арно поминавме, пак ќе речам, одмор дури кога ќе пораснат деца. Пошто јас одмор го сметам тоа кога лежам и читам книга на раат без некој да ме станува на секој збор. А игра со деца не ми е одмор, колку и да ми е мозокот пуштен на пасење. Се изнатрчавме со деца битно, секако поради нив отидовме надвор, па сеа и ние малку така ко утепани сме со мм. Ама барем се раздвиживме :D
    Само не знам што бидна на крај со плаќањето, една цена на букинг добив при резервацијата, дупло помалку плативме, со се екстра услугите што ги имавме (масажите максимално ги искористив, кога веќе не можев да се бањам). И тоа ме зачуди, препрашавме неколку пати дали се сигурни, кажаа дека толку е цената. И сеа јанѕа ме јаде да не згрешило девојчето, па да си го окрка на платата. Што да правам, таква сум.

Полека малку со тоа бозелот, не е убав за машките... барем се верува дека мава на плодноста.

Уште нешто сакав да пишам, ама ми летна мислата... остарев... ајде додека не сум заборавила, да закажам преглед... оти после гужва ќе биде како што ми мириса денов...

Убав понеделник!

На bittersweet, WildMk, Dust и 28 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.