Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    На оние што спијат им посакувам пријатни соништа, а оние што се уште не спијат нека послушаат малку музика па во кревет! Лека ноќ [​IMG]

Код газда Жика, Анетчето од куде нами:d:
    Aneta & Molika Band, Bitola(poolparty)епа у кафана може и лично Наде:beer:

Него, жени да ви кажам дека од жена попаметно и подлепено нема:rofl:
    Знаете кај нас има специјални единици кои влегуваат по наредба на некој горе и пребаруваат во домот на тој кој бил побрз од нив и им ја киднал. Значи, оди прво еден од нив а по него и останатите го следат.
    Како што влегува од соба во соба првиов вели, лево чисто, десно чисто, напред чисто, качувај се на втори спрат. И тогаш се јавува домаќинкава и вика колку што ја држи глас...
    И горе е чисто бре вчера имав генералка:rofl: :D(facepalm)

На Annath, Mama25, imelda и 9 други им се допаѓа ова.
  2. Teodora*

Teodora* Истакнат член

Се зачлени на:
    7 ноември 2014
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    1.769
    999577_569735009741977_1224249944_n.jpg

На Annath, zalosna, Mama25 и 5 други им се допаѓа ова.
  3. anina

anina Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2011
    Пораки:
    1.141
    Допаѓања:
    5.239
    Имајте пријатен ден!
    dobro-jutro-srce-kako.jpg

На Pepelaska25, zalosna, evasonce и 3 други им се допаѓа ова.
  4. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.414
    Седнувам во кола да одам до продавница и автоматски почнува радио Роса.
    Коли менувам ама станицата никако.
    Слушам една песна и следи вака„ Дундо моја медена за кого си одбрана“.
    Си викам боже, боже ова новокомпонираниве уште што нема да запеат. Си се возам и пак заслушувам и и се чудам на мојата утринска перверзија.
    Песната да ти била Дуњо моја, а не Дундо.
    Ај имајте убав ден јас почнав од купатилото па до каде ќе стасам ќе стасам.

На Ariel, Annath, friendy и 6 други им се допаѓа ова.
  5. ozbilnazena

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    Да седнеш и медитираш. Тоа е за мрзливи.
    Се медитира додека се мијат садови, се медитира додека чистиш, бришеш, па онда со правосмукалката од доле до горе. Ту гледаш претрчува така со чевли и ти вика не викaј мамо само нешто да земам.Озбилна, киссс:*;)
    Дој мацо, ме врти, ме стиска, ме гушка:hug:
    И така целосно измедитирана поминуваш да ги исчиштиш трагите по него.:inlove:
    Добро утро уште поубав ден:coffee: наздравје ви кафица :hug:
    Моиве од рано на риболов а јас на медитација:d:живели дами:hai:

На Annath, friendy, do-re-mi и 6 други им се допаѓа ова.
  6. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    9.296
    Допаѓања:
    278.146
    Добро утро на сите макар да беќе е добар ден Денеска одвај се извлеков од кревет и никаки да понам со „медитацијава “ozbilnazena ме мрзи некако прво да малку да ве читам и испијам 2 кафиња а после ако се освестам ке падне нешто неделнички (се разбира крпите и шпоретите до вечер сигурно а машината најмногу):worried:

На friendy и Teodora* им се допаѓа ова.
  7. ozbilnazena

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    Нема ме мрзи мор, ај фати се за крпите, невестата ќе си испере, ене и мојана пере додека јас медитирам пред фемина со кафево8)Ќе биде де, што небило, има крај на работава.Не.
    Ај наздравје кафенце:hai:

На Annath, mareane и friendy им се допаѓа ова.
  8. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.841
    Допаѓања:
    101.416
    Значи ми доаѓа да се дерам и пцујам и се живо да им соберам на овие од Водовод.Да се немало вода за викенд , па тоа ти е да земам митралез и сите да ги постројам пред ѕид.За џабе плаќаме најскапа вода во Македонија-ва.3 дена ја прават.Куп алишта имам за перење а тоа што ќе почнеме да си смрдуцкаме е друга работа.
    Едвај кафе направив собирајки вода од 3 шишиња.
    Ма...:@:devil::envy:
    Добар ви ден и на вас♡♥♡

На friendy му/ѝ се допаѓа ова.
  9. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.805
    Dobro utro!
    Ne deka sega stanuvam tuku pravev preselba od doma do bolnica.Mi dozvolija vo petokot
    da odam na domasna nega.Prvo sto napraviv ja nakitivme elkata.Ne bas kako sto sakam tuku kako sto mozam.
    Kasnav i tursiicka.
    Nema mesto poubavo od doma.I London ne mi bese tolku ubav kako sega domata.
    Piev i kakao..si jadev kosteni..Se sto bese mi se naumilo a ovde nemozev.
    Najbitno od se se izbanjav i guskav kolku sto mi dusa saka.
    Ve citav i vas se razbira.
    Bidete zdravi se drugo kolku i da boli kolku i da trae e minlivo.

На pilenka, Bozica1980, Annath и 12 други им се допаѓа ова.
  10. evasonce

evasonce Активен член

Се зачлени на:
    16 септември 2014
    Пораки:
    48
    Допаѓања:
    206
    Denes resiv cel den po gosti da setam.... ma ne mi se cisti vise da se mrdnes po doma sega edno bankanje i sibam.

Прикачени фајлови:

11. vinozito1

vinozito1 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2013
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    3.417
    Ozbilna блазе тебе сестро раат си медитираш додека твојот да ти донесе некој крап.
    .Додека јас сум практично окупирана од ловџиите.Отепале две диви свињи , дали се женски ќе видиме кога ќе се вари:Dсе е окупирано освен Фемина :D.Среќа имаме гаража па таму се изложени експонатите.Пола село помина да ги види освен јас.:tmi:Не знам дали дека имам видено.
    Супер луѓе се, само јас не се вклопувам,дека ич не сакам кога се убиваат животни.
    А тие се радуваат како мали деца.Цел ден и помина во фото сесија.
    Сите згодни, убави, освен она свињите.Туку поарно тоа него швалерки.Одам да и варам кафе, не бројам колку се, во тенџере ќе варам оти навистина се многу.:coffee::coffee::coffee::coffee::coffee::coffee::coffee::coffee::coffee::coffee::coffee::coffee::coffee::coffee::coffee::coffee::coffee::coffee::coffee::coffee::coffee::coffee::coffee::coffee::coffee::coffee::coffee::coffee::coffee::coffee::coffee::coffee::coffee::coffee:ќе ви кажам дали месото е од вепар.:!:

На Bozica1980, Annath, friendy и 2 други им се допаѓа ова.
  12. ozbilnazena

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    Ај со убаво да си го јадете месото:d:
    А мор досега не видоа што е :Dженка или мажјак, мислим по јаја де:Dнели одма се вадат :tmi:
    Сестро поздраво месо нема велат докториве, уште ако е младо, ловџијава мој една година пет со групата негова.Се пушени црева, а нешто што остана ќе се потепаа докториштава.
    За една тава во кафана, им велев јадите крв да ви се стори.
    Сега сме на риболов, или крап или оние ситните да ти се одјаде дури ги исчистиш:D
    Сестро, и тоа ракијата гледај да не ја заборавиш, па да те враќаат назад:d:

Последна измена: 21 декември 2014
    На Annath, vinozito1, friendy и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.798
    Ола лејдис:hai:
    Мене ми требаа два дена да се опоравам од славата кај татко ми:drunk:, не сум веќе за седење до ниедно време, не дека не седам и со малава ама таа дремни, јас дремни ама седење до 4 саат сабајле веќе ми е too much.:o
    Да си отворам тема за тие околу 80 години така се чувствувам.:rofl:

Туку да си кажам како сум се изиритирала, жени ако не најдат мана на друга жена значи не може да биде.:?:
    Едни две као феминистки/кариеристки ни изнајдоа триста мани на мене и на снаа ми дека дома седиме со три деца, као нели не се бореле тие за ние да зависиме од мажите, односно нели да бидеме потчинети на мажите,|(|( ми ја пукнаа онаа жила.]:)

Нема врска тоа што земам полна плата додека малата ми направи две години, дека трето дете, нема врска снаа ми што преведува и си прави пари од дома, битно нели не сме феминистки, се бричиме под мишки.:D

Никако не можеме да си погодиме, ако имаш деца тогаш си потчинета на мажот, ако си во брак и немаш деца тогаш си кучка невидена, ако не си мажена тогаш си маанџика..........абе за сите се знаеме само за себе ништо не знаеме.:lol:

Ај да ѕирнам уште малку што има тука по форумов па да си легнам до октоподов мој, да ме стисне силно.:inlove::hug:

@galapce додека не ти дојде време за породување да не видиш веќе болница, можам да си замислам после толку време колку ти е убаво домче.:hug:

На SV1911, Ariel, Bozica1980 и 7 други им се допаѓа ова.
  14. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.805
    @bittersweet cul te gospod ama pak sum si:D..Ova mi ba domata.Taka mi vika doktorot a bogami i site naokolu.."pak ke odis vo bolnica?..ako tamu si barem na sigurno"...bogami pojse mi se smaci od ovoj muabet otkolku od bolnicata..Ama gi razbiram.Sto da mi kazat i tie sakat da utesat..Jas ne se bunam kolku treba tolku samo krajot da e pozitiven..
    Koga mi doaga oktopodot se mi pominuva.Baska me polni so energija kako crevo na benzinska.Zaedno sme vo ova samo sto sekoj si ima svoe 'zadolzenie'.:hug:

На Annath, friendy, ozbilnazena и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2014
    Пораки:
    16.553
    Допаѓања:
    180.915
    Нееееее не сум веке за шибање по дискотеки сношти испаднав у 3се прибрав денес како воз да ме прегазил али нема друго чаре фатив да *медитирам * и јас свекрвата пере денес душа ке и извадам денес а јас сега си зедов перница и ќебе си фатив креветот и ич *** не ме боли си легнувам ручек кој што сака нека прави
    Сношти свекрвица бесе бебиситерка кај мене дома месела нешто се лом ми сторила у кујна ама добро е барем садови ми измилаи за денес појадок направила па така свечено у 4 сабајле ја испратив да си оди поздрав лејдис

16. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.805
    Abe deka ste ja?:talk:
    Ja elajte da pletneme nesticko.
    @vinozito1 Ima jajca ili nema? @ozbilnazena a a ribite so jajca li se?
    :drunk: Salde jajcinja mi se ocive.

17. Val-Dim

Val-Dim Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2013
    Пораки:
    1.824
    Допаѓања:
    62.031
    Само да Ве поздравам девојки :hug: и да Ви посакам убава вечер:)!!! Цел ден не ја видов Фемина, а и сега немам време!!! Идам да се спремам за журка!!! :music: :dance: :rock: :party:

На ozbilnazena, galapce и anina им се допаѓа ова.
  18. vinozito1

vinozito1 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2013
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    3.417
    Жени со јајца, во пар ,два пара.:!:Ама мериветен мојот, првин и ги извадил.:tmi:За здраво секако дека е здраво.Само ова нивната седенка не е здрава .Уште се под инпресии.Сите пукале, кој погодил не знаат.:bandit:
    Не сум јадена, ама затоа за прв пат пивнав винце, не од друго за да се опуштам.:drunk:А тоа тавите како циганчиња ги сметеа, светат, не треба да се мијат, значи дека на нив не и мириса на јајца.(facepalm)
    Туку сега и месото од марќетите мириса на јајца.Штровење е неразбирлив поим и изумрен занает.
    Туку да ви кажам вечерва ќе си спијам сама, на ладно, не сум трудна да се разбереме.:!:
    Кујната корне на вепар, не е ни важно, крв нека и стори како што пиша Озбилна.Јас ќе си јадам ајварче.
    Среќа голема куќа,па дал господ простор, нека ги, можат и да дремнат.|-)|-)|-)
    Што да правам таква ми била судбината за ловџија да се мажам.Да и порачам на девојќите, не знам дали е благослов да си мажена за ловџија, но мене ми е (zilmer).Нека се живи и здрави нека донасат вепари и зајци.Само не знам дали тие хормони од дивината влијаат, треба да прашам доктор.
    За ѓи разберам некоја недела со нив , по лов.
    Ако не можеш да ги победиш придужи им се.
    Одам да видам дали се тука, не знам колку тенџериња кафе сварив, но ......овде село и не важи дека кафе се вари за да си одат гостите.Немаат осет за простор, место и време...од месото е секако.Кој знае тоа веприте што ли јаделе и правеле.....:?:
    :d::dance:|-)

Последна измена: 21 декември 2014
    На Annath, galapce и tessie им се допаѓа ова.
  19. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.805
    @vinozito1 prasaj daskite na lezajot.:rofl:
    More maz mi ne e ama odprilika mi e jasna makata.Brat mi e lovdjija.Sirota snajka nema vreme da se pozali od svekrva.Andjak od lovdjii.Baska sveki i pomaga.
    Koga se vrakaat koj ja pogodil kaj nego se.Kojznae molitvite kakvi vi se koga gi isprakate.:D

На vinozito1 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.414
    Да се пријавам, никаде немам нотификации дека сте напишале нешто, најверојатно ме илустрираат за државен непријател.
    Ако јас пак ќе се навратам овде.
    Гледам за јајца расправате епа јас ги фатив и не изгледаат добро некако обесени се.:D
    Добро е јајца обесени ама друго не е обесено сепак добро е ќе си се држам цврсто за необесеното.

image_1412934424_78.jpg

На Bozica1980, Pepelaska25 и tessie им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.