Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. SV1911

SV1911 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2013
    Пораки:
    3.016
    Допаѓања:
    68.446
    Пред некоја година кога Мама25 ја фатија дека лаже, циркузи. Им скрши филм на 99% од членовите тука. :D

Искрено, ич не ми е гајле ако некој лаже или не. Мене тоа ништо не ми менува, ама па ако знаат убаво да лажат и да склопуваат животни приказни, нека пишуваат, интересно ми е читам луѓе кои знаат убаво да се изразат. :D

На bittersweet, WildMk, Skorpija25 и 19 други им се допаѓа ова.
  2. Bubce38

Bubce38 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2016
    Пораки:
    11.443
    Допаѓања:
    172.250
    Јас во темава немам прочитано ниту пак приметено дека има богаташка .
    А не ни знам некоја да е во идеално среќен брак .

Еве ,јас сум си среќно заљубена :),ама далеку сум од тоа да може за мене да се каже дека сум у среќен брак :o

Сите сакам да ги читам. До сега немам сконтано дека некоја прави "филмови"

Добро Стеки чат пат не филма дека ноктите се нејзини ,ама не и фаќам за зло :D
    @stetoskop маче фалеш ми :hug::*

На bittersweet, Skorpija25, mal.ecka и 22 други им се допаѓа ова.
  3. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Се зачлени на:
    8 септември 2015
    Пораки:
    2.510
    Допаѓања:
    71.272
    Да е единствена добро ќе е. Имаше и уште една, демек адвокатка со три деца плус работи, готви сама, нема помош...абе super mamicka. |(

Да седнам на форум и да се претставувам она што не сум и да смислувам приказни за секој ебан ден, мислам дека ќе ми е потребна психијатриска помош. Ова во секој случај не е нормално. Да не зборувам за вишокот време и енергија.

На WildMk, Skorpija25, mal.ecka и 19 други им се допаѓа ова.
  4. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    20.120
    Допаѓања:
    269.135
    Повелете :)
    SmartSelect_20181201-170013_Gallery.jpg

Ме караат оти ми биле многу неугледни, ама па јас не ги правам за на слава :D одма од тава директно се јадат, и си признаваат барем оти поарни не јаделе.

Им верувам, оти најубај кифли ми се секогаш оние јас што сум си ги направила :D

На Thallia, bittersweet, WildMk и 29 други им се допаѓа ова.
  5. Sesil

Sesil Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    7.043
    Допаѓања:
    136.001
    Ама остајте ги луѓето да си уживаат во својот филм :emo:

Леле што сте сите на домаќилнак свртени. Ќе ме натерате да се затворам и јас во кујна, одамна од ќејф немам нешто скувано, се е од шо се мора да се јаде

На WildMk, Mr. Right, Skorpija25 и 16 други им се допаѓа ова.
  6. CameliaMiller

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    20.120
    Допаѓања:
    269.135
    @Mr. Right затоа убаво си кажав на ТЕМАВА, оние кои тука ги читам, други членови неколку се што ги читам што не пишуваат тука.

Дека има измипљотини од луѓе - има, дека никој од нас (нормално дека) не си го вади прљавиот веш и тоа е вистина.

Ама за да бидеш културен на лекар или во банка не се важни многу работи, може да си и најзлобен а културен. Јас не знам какви се по дома пациентите, знам како се однесуваат со мене и меѓу себе, тоа и го коментирам.

Друго, никој од нас не е совршен, не може ни да биде.

Не сум совршена, не сум ни добра во многу работи, иако давам 100% на работа, ни таму не сум совршена, се случува да се преиспитам, морав ли со тие зборови, можев ли поинаку... итн.
    Затоа мислам дека на темава сме сите културни, не сум заприметила некој да зборува како "сељачиште". Можеби и грешам, но јас не можам никој да препознаам во моите описи.

На bittersweet, EuHenIa, WildMk и 20 други им се допаѓа ова.
  7. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.200
    Допаѓања:
    259.817
    ^и јас(Ова за кујната беше) Маж сакал благо, мислев да се праам паметна да му кажам ќе направам он пофин од мене у слаткара си застана. Јас јаболко јадев, од мака :@

Елка стаив у дневна, е лампиони утре. Ѕверот ја виде рече мала е:!:. Мислев ќе пишти да вадам лампиони ама не е нешто заинтересирана (fingers)

На bittersweet, WildMk, Skorpija25 и 24 други им се допаѓа ова.
  8. kuc

kuc Форумски идол

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    2.205
    Допаѓања:
    84.284
    Јас ќе се туширам и кафе ќе пијам па да одморам,не дека се шинав денеска од нешто но не е на одмет малку одмор.
    Вие многу домаќински расположени денеска сите де месите ,де сукате само кандидати за јадење да имате:P
    Инаку сите ми се омилени за читање секоја на свој начин и од секоја може да се научи по нешто убаво и корисно.
    Ај се читкаме;) после со кафето

На bittersweet, WildMk, Mr. Right и 20 други им се допаѓа ова.
  9. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.273
    Допаѓања:
    136.848
    Грав направен, изеден, мезиме со ракија, дете хаос прави низ соба, и уживаме.

Се мислам шо да правам за вечера и што благо да се јаде.

На WildMk, Skorpija25, mal.ecka и 15 други им се допаѓа ова.
  10. M&M

M&M Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2015
    Пораки:
    6.793
    Допаѓања:
    150.940
    Јас не :), маШ готвеше денес а и генерално он готви за викенд. Додуше реков утре јас ќе правам ручек ако не се предомислам.
    Куќава моментално ми личи на игротека после роденден со 30 деца, а само 3 се, моиве и едно комшиче. Малава направила базен од перници и плишани играчки и скока од фотеља внатре (facepalm) а машкиве играат фудбал со плишан енгри бирд , јас пазам само малово да не се убие :drunk:. А тек почнува зима, долга ќе да е :worried:
    На цела галама господинот у спална си спие и топ не го бие.
    Идеален брак нема ете мене у ваков момент ми иде да го задавам со перница на пр :rofl:, а после ќе го гушкам и така

На bittersweet, WildMk, Mr. Right и 21 други им се допаѓа ова.
  11. stetoskop

stetoskop Форумски идол

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    5.529
    Допаѓања:
    174.161
    Цццццццц... што убаво ме викаш мачееее :$ (facepalm)....ми се иде да почнам да мјауЧам :rofl: :rofl: (facepalm)
    :P :* :hug:
    Мои се ноктите ,со гел ;). Слика не сум ставила од сегашниве :D,ај да видам у друг моб мож имам.8)

Сакам кафе и јА.
    Алва копам со вилушка и се газам од смеа-како знае да ме насмее,тоа чудо ,:l: е.

За у богатите -ја се пријавувам , ама не за материјалното туку за она другото ,побитното :l: :l: :l:.

Елек.џезве купив синоќ иначе(facepalm) Луѓе на месечина одат ја сефте купувам
    Ај :* отидоФ ;)

На EuHenIa, WildMk, Mr. Right и 21 други им се допаѓа ова.
  12. dunika

dunika Форумски идол

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    3.796
    Допаѓања:
    94.322
    Тргна Дунафка у Вондерленд:D

Камка ме настрви со кифлите(fingers)
    Научи свечена погача да правиш,ке ни треба за Вешта жена.

Сите,сите сакам да ве читам,и подеднакво сте ми драги,ок некои повеќе:$.Многу ми се допаѓа диверзитетот во темава,сметам дека ко форумска екипа убаво се надополнуваме:hug:
    Богаташки и среќни бракови нигде не сум приметила,а дали лаже некој/а ич не ми мења,нит ми зема нит ми дава нешто.

@Cka дојадете си го гравот за вечера,тестирајте права љубов:lol:

На bittersweet, WildMk, Mr. Right и 24 други им се допаѓа ова.
  13. M&M

M&M Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2015
    Пораки:
    6.793
    Допаѓања:
    150.940
    По колку кафиња пиете на ден? Јас денес испив 3 а пак ми се пие, се мислам да не ми пролупа срце, обично не пијам повеќе од 3. Уште да имаше кој да ми свари

На WildMk, Mr. Right, mareane и 14 други им се допаѓа ова.
  14. CameliaMiller

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    20.120
    Допаѓања:
    269.135
    Ја ќе направам, ти после пријави се, трауми имам од "вешти" жени.

Значи кога ќе кажам оти НЕ ЗНАМ ништо и од нула да ми кажеш рецепт, баш така мислам. А се случува да претпостават дека нешто е no brainer, да не ми го кажат тоа, и после секако Камелија не знае да готви :D

Првите 10 тури кифли во животов ги мачкав со цели јајца, никој не ни претпостави дека можам до толку да не знам, се подразбирало само жолчки.
    Хмммм... не се подразбира.
    Детално рецепт, иначе ич муабет да не прајме.

На WildMk, Mr. Right, mareane и 17 други им се допаѓа ова.
  15. LejlaD

LejlaD Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2018
    Пораки:
    10.192
    Допаѓања:
    208.137
    Покрај животецов ми уште филмови да снимам ми фали,односно да се прикажувам тоа што не сум,ми се има случено да се подумам вчера што јадов,а не пак самата да си ја пратам приказната :).Тука си најдов место,и пробав по другине теми,арно ама дома си е дома.Од новава година што на прагот ни иди ниту самата не би знаела да речам што очекувам.,.Сум влегувала во новата со големи надежи за многу работи,и во текот на годината се распрснале како меур од сапуница,така да, што иде нека иде,и сила само Бог да ми даде да издржам,а и убаво би било малку рает да видам,не само финансиски туку и душичкава да ми е насмеана.Сите подеднакво сакам да ве читам,ми влеговте под кожа си признавам:D

На bittersweet, WildMk, Mr. Right и 21 други им се допаѓа ова.
  16. BearMe

BearMe Популарен член

Се зачлени на:
    1 ноември 2015
    Пораки:
    106
    Допаѓања:
    6.727
    Леле ова со жолчките на мене ме потсеќа
    Само мојот феномен беше запршка. И ден денес мојата запршка е некласична
    На ден пијам минимум 3 кафиња. А сакам да го откажам... Ама убаво ми е, и башка со низок притисок сум. Има ли некоја од вас тука со низок притисок а да не пие кафе? Како го решавате? Помош од блиските во форма на нервоза не се прифаќа како одговор
    Одам накај кујна да правам здраво благо. Да видиме што ќе излезе...
    @M&M за следната кино вечер го препорачувам Secret Life of Pets.
    Мислам дека бракот/врската каде што има љубов и почитување е среќен. Добри и лоши денови секаде има... Мислам дека најбитно е да има разбирање ( *напиша и отиде да го задави) .
    Нема да го задавам. Не денес

Последна измена: 1 декември 2018
    На bittersweet, WildMk, Skorpija25 и 19 други им се допаѓа ова.
  17. Sesil

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    7.043
    Допаѓања:
    136.001
    ама јас секој пат со цело јајце ги праам, никад жолчки не сум двоела ... арни ми се :D

мојот е низок постојано, од 70/100 не оди погоре колку и да се напијам кафе, ама нит претисок ми смета што е низок, нит кафе го крева нагоре. Само срцето знае ми слупа ако испијам повеќе кафиња едно по друго

На WildMk, Skorpija25, Mr. Right и 14 други им се допаѓа ова.
  18. M&M

M&M Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2015
    Пораки:
    6.793
    Допаѓања:
    150.940
    Вака така си направива уште едно и пружив нозе, осеќам желудник ќе ме фркне. Имам алишта еден тон за средување ме мрзи, се ме мрзи денес

На WildMk, Mr. Right, Sexybaby86 и 10 други им се допаѓа ова.
  19. Cosmi

Cosmi Форумски идол

Се зачлени на:
    7 февруари 2012
    Пораки:
    9.236
    Допаѓања:
    89.128
    "Вешта жена" кај ти текна:rofl: ако ја правиш ти тортата,:Dја ќе ти помагам.
    @BearMe ке ти пуштам туторијал лесно се црта ама е заразно.
    @SV1911
    Кој број нарача,7?
    Дај батали тоа немачкиот,вади таблетот ...
    Убава вечер на сите.:)

На WildMk, Mr. Right, Sexybaby86 и 13 други им се допаѓа ова.
  20. Sesil

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    7.043
    Допаѓања:
    136.001
    Мене вешта жена ми е манифестација за сеир фаќање, да ми извините некоја ако учествува ама ... :angel: Мислам океј се, креативни се, умешни се, ама малце сељачко бе, од тоа што сум видела :tmi:

На WildMk, Mr. Right, mareane и 15 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.