Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2017
    Пораки:
    18.115
    Допаѓања:
    225.668
    Луѓе надвор се диши!!!!! Има воздух. Убав чист! !! Не ми се пали цигара од шо ми е убаво. омилено време -ветровито ќе ми стане.

Ај добро утро. Среда. На сред недела. Вчера кога дојдов дома ручавме и сите легнавме. Едно 3 саати спиење за мерак. После тековни обврски завршени, ручек за денес направен ... секојдневие. Дури не знам ни што да пишам. За воздухот доов да кажам..
    убав ден да имате :*

На Mr. Right, Peco, boomsleng и 24 други им се допаѓа ова.
  2. SV1911

SV1911 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2013
    Пораки:
    3.017
    Допаѓања:
    68.476
    Се прснав од смеење!

Ако верувате, никогаш го немам гледано клипов порано.. па и сега само до пола издржав и доста ми беше вакви глупости за наредните пет години.

Денес немам час, дома ќе учам. Мачките со мене, многу нормално, кај јас без нив да отворам книга. :?: Едниот на лаптоп седнал, мајка му го гризе екранот од страна, а Лили немо посматра и чека шанса да ми се бутне во скут.

Денес Порто полни четири месеци. :inlove: Дечко голем е станат, бушав и немирен. Уште малку и ќе ја стигне мајка му во висина, а и во тежина. :o Доказ после ќе прикачам. :D

Да се фатам за читање. :coffee:

На Mr. Right, Peco, boomsleng и 23 други им се допаѓа ова.
  3. Sesil

Sesil Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    7.044
    Допаѓања:
    136.008

Ај добро утро.

Обично не пишувам од сабајле тука јер се сум во брзање ама синоќа легнав рано и сега наспана сум ко човек.

Од ЛГБТ познавам 2ца, океј ми е, ваљда дека ги знам одамна и јасно ми било од секогаш дека не се ко другите мажи. Ама срцки се, со нив на раат мажи оговараме :tmi:

На Mr. Right, boomsleng, Rebecca_R и 26 други им се допаѓа ова.
  4. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.973
    Не би ми направило никаква разлика. Можеби само би била загрижена поради околината. Потешко прашање би било што би направиле ако ваш близок убие човек :| Онака го знаете цел живот све најубаво за него и еден ден убива човек... :?:

Добро утро, убав ден, небо се гледа.

На Mr. Right, Peco, boomsleng и 22 други им се допаѓа ова.
  5. dunika

dunika Форумски идол

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    3.799
    Допаѓања:
    94.363
    Морген:coffee:
    Да ве поздравам само,немам ништо паметно за споделување.

Немам близок геј или уатевер,само таа на работа малата,која не ја сватив воопшто сериозно,ви кажував дека и се исмеав кога соопшти.На 16 сватила дека сака жени.Мај есс.Од муабет со неа сватив дека и фали мајчинска љубов,запоставена е 100% од мајка и,си викам може и тоа е.Нема секс,само се бацува и лиже со нејзините партенерки...глупости.
    Викајте ме затуцана,ама како тоа пола свет да се геј?!?Повеќе гледам педери околу мене секој ден,девојчиња се лапаат по улици,еден куп истополови парови со деца,последно шо слушнав за еден 50 годишен австриец дека си ја оставил фамилијата оти сватил дека сака мажи.
    Може некои се така родени,ама повеќето аздисуваат и те како.

Ај убав ден:hug:

Последна измена: 5 декември 2018
    На Mr. Right, Peco, boomsleng и 21 други им се допаѓа ова.
  6. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.741
    Допаѓања:
    323.004
    Стварно незнам дали аздис е работава или така се родени децава.
    Лично, немам ништо против нив, и ми се бендиса слоганот НЕ СУДИ КОЈ КОГО ЉУБИ.
    Си размислувам, не би имала против и пријателка таква да имам, ама не би сакала да ми се ,,пушта,, мене.
    Сакам мажи:)

Добро утро сега, да Ве поздравам.

Сакам да сум поинаква и ги прифаќам критиките од луѓето, ама неможам да се сменам.
    Последната критика што ја примив е дека премногу се вложувам во се и сешто (демек во небитни работи) а не добивам за возврат ништо.
    Повод за критиката беше потрошено време во врска со градинката на Рефче.
    Прво се изнервирав, и одвратив дека имам сатисфакција, ама немора да е видлива.Доволно е детето/децата да ги видам како уживаат, доволно ми е.Не ни очекувам да ме прогласи некој за мајка на годината.
    Ниту сакам.

Вие?
    Како сте?

На Mr. Right, Peco, boomsleng и 22 други им се допаѓа ова.
  7. M&M

M&M Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2015
    Пораки:
    6.797
    Допаѓања:
    151.011
    Како бе не си го гледала??? Не си ја ни слушала песнава?? Ова ти е култна песна, химна на н.лисиче. мене ми е ок, никогаш не сум слушала нешто посебно многу тап ама има нешто во овој стил на музика што ми се свиѓа.
    Ај да се фатам за работа, сонцево некако не ми дава ама морам

На Mr. Right, Peco, zhap4e и 12 други им се допаѓа ова.
  8. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.203
    Допаѓања:
    259.858
    Најважно е! Децата се среќни со мали работи кои би го заангажирале нашето внимание. Тоа се памети од детството.

На Mr. Right, Peco, boomsleng и 19 други им се допаѓа ова.
  9. petunija77

petunija77 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 септември 2018
    Пораки:
    738
    Допаѓања:
    20.448
    :sun::sun::coffee::coffee:
    Добро утро и од мене , ве читнав ве лајкнав , ама нервоза овие денови ме бие со тестовиве на син ми секој ден по нешто да се има ,сте збореле за пари ,многу добро знам како е да се нема ,почнавме од нула со мм и конечно од лани наваму ,почнавме да дишеме нормално , уште ни фалат ситници низ двор и кука ама горда сум што секое камче во куќава ни е од труд и плата , никој ништо не ни дал ниту сме барале , со години сме се труделе за децава да имаат се што ние сме немале, сега ги размазувам се што сакаат знаат дека можеме да им купиме само паметни деца се ,знаат што им треба а што не ,скромни се така ги воспитуваме да си бидат ,
    За другана тема што сте ја отвориле мислам дека е повеќе помодарство ради слободата што ја имаат ,пр таткото на кардашијанки итн , не познавам лично никого

На Mr. Right, Peco, boomsleng и 18 други им се допаѓа ова.
  10. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    17.780
    Допаѓања:
    116.927

На Peco, NarCis@, doubleg и 15 други им се допаѓа ова.
  11. kuc

kuc Форумски идол

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    2.205
    Допаѓања:
    84.284
    Добро утро!!!
    Сонце и свеж воздух надвор милина да му е на човек да пешачи ,но нема на работа сум после .
    И јас таквите обратни вистина неможам да ги разберам ,а можеби и тие нас неможат.На никого не судам има некој што кога ќе дојде време на сите ќе ни суди но вистина забега светов.
    Што има убавина во тоа ....едно големо ништо ???
    Но подобро да не кажуваме оти сме со деца и не знаеме што не чека,но ако од мало не се му посвети внимание,не го воспитуваш како што треба ,можеби ќе забега .
    Ај доста кажувам да се спремам ќе одам да испазарам и на посао.
    Убав ден!!!

На Mr. Right, Peco, boomsleng и 16 други им се допаѓа ова.
  12. petunija77

petunija77 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 септември 2018
    Пораки:
    738
    Допаѓања:
    20.448
    @Peco
    И јас имам слушнато дека се носи некој радиоактивен отпад не само тука туку и во косово, ама немам докази , а за оние што живеаат во Н.Л. повеќе од 25 г сигурно памтат дека магли секогаш имаше ради близината на Вардар ,подземни води , стадионче и ден денес има ужасна влага кога ќе влезете внатре , факт е дека треба провев кој го имаше пред да се изградат новите згради , но факт е дека и тогаш се грееа луѓето на дрва ,ќумур и сл. но сега помалку чурат оџаците, повеќето се модернизираа со стилот и начинот на живеење ,на инвентер или пелети , дека печат очи во сред лето и тоа е точно , така да повеќе работи се собрани не е само една , но зошто тогаш и другите делови од ск се загадени?не е само лисиче[/QUOTE] нешто погрешно кликам па се нешто наопаку постирам ..хм

На Peco, boomsleng, NarCis@ и 12 други им се допаѓа ова.
  13. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    17.780
    Допаѓања:
    116.927
    @Peco ај за Скопје. А Битола? А Струмица? А тетово? По мене е ова резултат на климатски промени. Нема снег, нема ветар како порано. И нормално смогот останува во котлината.

На Peco, NarCis@, WildMk и 6 други им се допаѓа ова.
  14. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.689
    Допаѓања:
    202.282
    Добро утро!
    Се довлечкав на работа некако, а низ центар поминав... ич не ми се доаѓаше, ми се шета, топло е за мерак.

Јас не ја користам МојВоздух, туку BreezoMeter. Порелевантна ми е, и онака мерачите се исклучени, па најголем дел од времето на МојВоздух нема податоци. А Breezometer покажуваше загадување цело лето, само не се осеќа толку дека е потопло. Со маглава и ладниот воздух се полни котлината и затоа се осеќа повеќе во зима, колку пониски се температурите, толку полошо е. Ветер нема од каде да дувне, зграда до зграда никнаа, а зеленило никој не шири, не носи пари. За горење, не велам дека не горат сештотии, ама главното загадување не е од греењето. А дека е еден од факторите, е. Ама не е главен и единствен фактор.

Ми светна утрово кога видов сонце надвор. Дека и минативе денови го имаше, ама не го гледавме. Сега и ветрево милина е, камо вака да е цела зима. Ама нема. Арно имаше напишано Огнената на фејсбук, си го заслуживме ова... оти не се бориме за децава. Ако ни е... и малку ни е...ич не знаеме да се обединиме за вакво нешто, а за партија први на улица.

Досадна сум знам :tmi: не ме читајте.
    Ноќеска, пошто не спиев, ко по обичај си правев планови... си викам, здравје Боже да наполни малово три години, да почнеме да ја шетаме Европа со децава... нешто слично ко на рефка плановите... ама само да сме здрави и живи...

За ЛГБТ имам близок човек, и многу си го сакам. Ич не ми е гајле што и кого сака. А деца можат да бидат геј и најсакани да се на свет од родителите. Пошто со тоа се раѓаш, не се забегува.

Убав ден!

На ane.bella, do-re-mi, Mr. Right и 27 други им се допаѓа ова.
  15. Dadusicka

Dadusicka Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    54.343
    И јас сакав на @SV1911 да и се пуштам за песнава,:o ама @M&M веќе го кажала истото јас што сакав:D
    Времево си е супер, ми одговара вака убаво, сончево, ветровито и шофершајбната не беше замрзната сабајле:party: тоа најбитно(facepalm)

Друго нема, второ кафе се пие, и се мези ко на селска слава распослани|(
    Поздрав друштво:f::sun:

На Mr. Right, Peco, boomsleng и 19 други им се допаѓа ова.
  16. wannaBeMomma

wannaBeMomma Форумски идол

Се зачлени на:
    15 декември 2013
    Пораки:
    8.125
    Допаѓања:
    40.336
    Блиску сум и јас :D

На WildMk, LejlaD, kuc и 7 други им се допаѓа ова.
  17. SV1911

SV1911 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2013
    Пораки:
    3.017
    Допаѓања:
    68.476
    Секој пат кога ќе слушев дека некој ја пушта, првртував со очи. Што се однесува до спотот, да, го немам гледано никогаш до крај бидејќи без врска ми е да гледам вакви глупости. Демек девојките се безвредни кукли, па може да им зумираат во газот и градите, а јаките мажи седнале и пијат ракија и мезат. Па уште машко дете седнале во скут, а девојчињата гледаат од страна. Која порака се праќа со сето ова. Гадости. Плус, текстот е глуп.

И не, не ја ругам песнава поради тоа што е од македонски автори и исполнители, истово го мислам за сите спотови, филмови, реклами и итн. кои ја користат жената во конотација на сексуален објект, помалку вредна од машкиот пол.

На bittersweet, Mr. Right, Peco и 18 други им се допаѓа ова.
  18. stetoskop

stetoskop Форумски идол

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    5.534
    Допаѓања:
    174.223
    Vcera da umrev,nemase da doznam deka deka epten sum ve zamarala so kuckata |( (facepalm)

Aj d.den i od nas :)
    Utrovo soncevo,3kafinja stegnati :worried: za cigari-neznam,ko ke me prasa togas ke gi brojam :worried:.

Za lgbt ste razvrzale muabet ... sosema ok mi se,nivno pravo na izbor ,ko na sekoj covek za se drugo ...
    I toa...kuckata ne ja pustiv u dvor sabajle :P se uspav |(...

Sreda deneska a? :D

На ane.bella, Mr. Right, Peco и 19 други им се допаѓа ова.
  19. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.973
    Ако се сакаат и се среќни, не праат никому штета. Мислам дека сме способни еднакво исто да сакаме луѓе од различен пол, само што сексуално не се привлекуваме. И затоа ги правиме тие разлики помеѓу дечко, другарка... Што знам, така си помислив.
    Догодина ќе ви пишувам од Норвешка со мажот, за 2019 очекувам за феминка на годината да ме изгласате. Ветувам ќе осмислам добро сценарио, и ќе ве забавувам со моите секојдневија од северот :D
    Уште сега си превртувам очи за крајниот СДК за оваа година што ќе го напишам. Толку ужасна... и не престанува. До 20 бев некако среќлика за се, дваесетите ме газеа психички, а триесетите ми почнаа со болести, свои, на блиски... Ако не 2019, може 40тите ќе донесат нешто поинаку :doh:
    И јас како Рефка, треба да си направам планови, за одмор, за излегување со семејството, за посветување внимание на себе и на своите...

На ane.bella, Mr. Right, Peco и 23 други им се допаѓа ова.
  20. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.718
    Допаѓања:
    253.584
    Дадушка по кучето ќе ја препознам, тебе те знам, може и ќе те видам:D.

Одам во УЈП. Треба да ми исплатат пари од еден проект и данокот да ми платат, па некни се пријавив во УЈП. Сега ми пишуваат дека пак не може да ми ја извршат исплатата, демек требало двапати да ме пријаваат и на ниво на град Скопје. Кој знае дали ме маткаат или е така. Јас правник сум и да ви кажам право со ова УЈП врска си немам:tmi:. Срамота.
    Да јадам и да фаќам бусот, окапав во ЈСП. Волку како студент не се имам возено|(. Па и детево со мене ќе го макнам, он златниот редовно си дремнува во автобусите:D.

И елката ја украсив, ептен подранив годинава:), ама запна малиот, тетка му ја украсила на внука ми па и он сакал. А внука ми 1 година има и може само да ја растура елката:D.

На Sexybaby86, Mr. Right, boomsleng и 25 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.