Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.878
    Допаѓања:
    142.149
    @Alishan30 честитки и со среќа, најубава бременост да си имаш и уште поубав и лесен пораѓај, па може и за близначиња да правиме мекици:inlove:

Капки не ставив, не стасав. Тобрекс имам користено ама препишани од доктор. Сега моментално имам само Прокулин, можам да ставам за вечер. Малку ми помина ама ќе видиме до утре. Фала ви на советите:hug:

Обожавам снег. Прееска случајно гледам низ прозор, се бело. За 5 мин се облековме со малата и трк надвор. Сега заспива, ама да можев одма ќе одев да шетам на снег, посебен мир ми дава снегот , кога врне.

На Thallia, vitamina, Sexybaby86 и 18 други им се допаѓа ова.
  2. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2017
    Пораки:
    18.279
    Допаѓања:
    226.780
    За Алишан сета позитивна енергија денес ! Лесна и школска бременост мила.
    За вајлд ... мачкава цела на тебе мор!
    дури и поза ти кажала. мојта коа се пареше си знаев. по цела ноќ не си доаѓаше дома. Така 3 пати и потоа под ноШ ја кладоф.

Нема полошо од маш болен. Ако ви се верува сега седнувам дури откако дојдов од работа. Бонус дете збесна како никогаш до сега. Прв пат у кариера како мајка да сакам да.дојде време да си легне. ете и тоа видов како е. 7 пати китев елка. денес. У последните 4 саати. 7 пати!
    едно 5 пати го тргнав од рерна уклучена на 200° а печев едвај 30 мин. Едно 148472 пати ќе го бутнеше тв то врз него. најголем страв периодов ми е тоа. За жал на гипс картон шанса нема да се закачи. Туку маш ме плаши. не е настинка. срчка го фаќа. Па преска за умирачка ми збори. ко малку да ми беше тежок денов.
    ај да се тушнам па ќе пишам од кревет. ..ако не паднам у кома...

На WildMk, Petar80, Thallia и 20 други им се допаѓа ова.
  3. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    5.524
    Допаѓања:
    151.255
    Само да ја гушнам идната мамичка ,дојдов..
    @Alishan30 со лесно и убаво...ко за најсвои се израдував...

Редактирам:
    Пред да легнам секогаш,без исклучок ги проверувам децата...ги припокривам и успат бакнувам иако се заспани...мирисот и топлината на нивните лица ми дава невиден спокој....нека е патетично колку сака-тоа што сум мајка,ми е најомилената животна улога...колку успешно ја играм тоа е друга приказна :)

Последна измена: 18 декември 2018
    На Val-Dim, bittersweet, Petar80 и 23 други им се допаѓа ова.
  4. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    Со лесно. :clap: :inlove:
    И јас поима ќе немав ако не кажеа и не се погоди да прочитам во моментов.
    Измрзнав надвор али, фино ми дојде. Сега може да се комосам,оти утре порано треба да се стане и да се зграпчи денот. :worried: ми иде сама да се зграпчам за врат и протресам добро....Со надеж дека ќе ми се наместат штрафовите и ќе кликне оти, нешто нејќе и нејќе да ми кликне:bug: мајку му на тој што ме создал ваква!
    Гуд најт лепотушки.|-)

На bittersweet, Thallia, vitamina и 22 други им се допаѓа ова.
  5. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    19.195
    Допаѓања:
    258.452
    Детево мое се нервира, сеуште не му биле изедени пакетчињата, а требало да спие(facepalm). И еве го јаде, гнета]:), јас му велам остај за друг ден, он не, се да изеде:worried:.
    А да го видете, целиот е коскилав :envy:.

На bittersweet, petunija77, vitamina и 26 други им се допаѓа ова.
  6. TashSefton

TashSefton Популарен член

Се зачлени на:
    30 септември 2016
    Пораки:
    227
    Допаѓања:
    1.757
    Тиха језа ми се mamicki :) готов материјал се за правење bullies од децата, и за хорор свекрви у иднина

На Petar80, Emy867, Sexybaby86 и 4 други им се допаѓа ова.
  7. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.299
    Што е тоа Ноновулин?

:rofl::rofl::rofl:Блажо, разбираш! :rofl::rofl::rofl:

:rofl::rofl::rofl:То сега го заебавав маж ми: Тешко тебе! И мачката ти е 'ин хит', и жената! :rofl::rofl::rofl:

На bittersweet, Mr. Right, Thallia и 14 други им се допаѓа ова.
  8. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.786
    Допаѓања:
    323.718
    Добро утро и среќна слава и именден на оние кои слават.
    На останатите среќен ден.

Да се пријавам пред да се вклучам во денот.Колку сум уморна а верувам и сите ние сме уморни од секојдневието.Веќе точно знам во кој момент што ќе се случи.Во најголем дел од животот ми прија зашто се можам да предвидам ама има моменти кога ме фрла во апатија.
    Осеќам дека мора да скршнам од патот понекогаш.Скршнување не да застранам туку да направам дневна авантура и да тргнам во "лов" на нови нешта.

Убав ден да имате девојки и дечковци.
    Да не се плашите од ништо.Се е минливо и станува историја.

На bittersweet, Petar80, Mr. Right и 34 други им се допаѓа ова.
  9. marlonbrando69

marlonbrando69 Популарен член

Се зачлени на:
    9 јануари 2013
    Пораки:
    474
    Допаѓања:
    5.519
    Добро утро и од мене.
    Доручек и кафе - сторено.
    Да дремнам сега час-два, и до вторник турбо работење, паааа 20тина дена одмарање, да ги наполниме батериите за 2019. Од наредна среда стартувам со пиење жестоко, а мојт и малку теретана . . ..

На Mr. Right, WildMk, LejlaD и 15 други им се допаѓа ова.
  10. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.836
    Допаѓања:
    173.266
    Добро утро:yawn:
    Цуп цуп се нацртав пред 6 на автобуска(facepalm)
    Обозна е мизерија, незачистено. Лаки е права идила, натежнати дрва со снег, сеЕбело:D
    Виница трчи трчи па снегче.. еве сега скоро Кочани нема ни грам снег(facepalm)
    Сабајле излегов од дома како крадец. Го бакнав мојов, собрав полначите и надолу по скали. Синоќа и сабајле вееше снег па едвај се симнав, ми текна дека другиот телефон го заборавив и ај пак назад(facepalm)
    Затоа не се излегува како крадец од дома:D

Слушам сега на вести, лиценци ќе издавале за закупувачи на тезги. Немало да можат да изнајмат трговци поединци, пензионери, вработени..
    Whyyyy? Зошто да не може некој што е регистриран како ТП да изнајми тезга? Да оствари дополнитен приход?:^)
    Уатевр...
    Дадов понуда на форумџика за кафе денес.. ако прифати ОК. Ако не да е здрава и жива. Прв пат во форумскиов живот јас иницирам средба:D ми се јаде некој сочен бургер од Киоск бургер..
    Утре си викам мојов ќе ме носи на риба и на слава..кој знае..
    И така..
    Се читаме:hug:

На Val-Dim, bittersweet, WildMk и 31 други им се допаѓа ова.
  11. Milobebence

Milobebence Форумски идол

Се зачлени на:
    21 јули 2016
    Пораки:
    5.601
    Допаѓања:
    106.831
    Добро утро
    Маж испратен на работа јас ќебенце и фемина.
    Вчера денот катастрофа од досада не знаев што да правам па сме се кутнале со срцулево во кревет јас на една страна тоа на друга и јас сум задремала тоа лежело до мене.
    Маж кога дојде од работа така не затекна арно не направило беља.

Вчера излеговме со сопругот да прошетаме идила врнеше снег ама штета оваа година не е накитено градоначалников потфрли годинава.

Леле сега дури го пишував постов кучиња и си пуштиа на една жена среќа истрчаа луѓе да и помогнат допреа со коли аман брее више се тресам целата сирота жена.
    Многу се бре агресивни...
    Сакав уште нешто да пишам ама се блокирав.

На bittersweet, WildMk, Mr. Right и 26 други им се допаѓа ова.
  12. BearMe

BearMe Популарен член

Се зачлени на:
    1 ноември 2015
    Пораки:
    106
    Допаѓања:
    6.728
    @WildMk апченца за да се смири нагонот и да не мјаука по дома. Ама нормално како и секои лекови дел поправа, дел расипува
    Добро утро
    Кафето ме чека да му се обратам, па да стигнам до работа.

На WildMk, Sesil, LejlaD и 11 други им се допаѓа ова.
  13. SV1911

SV1911 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2013
    Пораки:
    3.051
    Допаѓања:
    69.176
    Јутро! :coffee:

@Alishan30 честитки! :party: Да имаш лесна бременост и уште полесен пораѓај! :hug: :hug: :hug:

@mareane е во право. Не сме сите по цел ден на форум за да бидеме во тек со сите дешавки. Што се напињате, не знам. |(

Едвај ве исчитав деновиве, веќе не се ни сеќавам што сакав да кажам на која тема. :yawn:

49.jpg

Убав вторник! :f:

На Val-Dim, bittersweet, WildMk и 31 други им се допаѓа ова.
  14. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.974
    Морген.
    Треба некое чил пил да се продава. Пиеш и не ти е гајле за ништо. Мислам сигурно доаѓа у некоја форма како хелекс или марихуана, ама ПаТо мАсоВно е нА цело село... сите треба да го пијат :D
    Очекувам снегот да се стопи до 4, не ме занима, немам намера да се возам по неисчистени улици. Пешки
    ќе тргнам дома па и до петок да треба да стигнам :drunk:
    Ќе одам да барам низ форумов да се срчкам со некого, зошто да има некој убаво утро, а јас не :rofl:

На WildMk, Mr. Right, Peco и 26 други им се допаѓа ова.
  15. kuc

kuc Форумски идол

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    2.253
    Допаѓања:
    84.919
    Добро утро!!!
    На запад ништо ново освен снегов:?:
    Ама е убаво надвор ладно и снегче врни воздухов за милина чист ,а јас под кебенце и кафенце си пијам:coffee: не само вие и стандард маж спие ...
    Дете испратив и јас уште малку ќе одам на работа па да се приберам порано славава ќе почни,а имам уште за спремање ,а утре кај моите сме на слава..
    Убав ден женчиња!!!
    Баклавава готова е за со кафе е измислена;)
    4EE18172-1199-476A-B1E8-72CB7A094EA8.jpeg

На Val-Dim, bittersweet, WildMk и 30 други им се допаѓа ова.
  16. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.301
    Допаѓања:
    261.139
    ФИ отварам само добро најадена. Баш сме вредни женски собрани тука :D Тоа тестата кога ви ги гледам се воодушевувам, труп сум во тој поглед.
    Времево е човек само до прозор да седи а јас морам да излезам...меѓудругото и Дедо Мраз да изигравам. Да најдам некоја продавница пандан на Крш оти маф ми е работа...И тоа милка пакетчињата со играчка кај ги има по маркетиве дај просветлетеме.

Да промрчам за чизмите, лани ги купив, имаат полна пета утрово како газам едната нога како да ми пропаѓа. Тоа петата ко да се дупнала :)))) а убави ми се, не знам дал има чаре :D

На Val-Dim, bittersweet, WildMk и 27 други им се допаѓа ова.
  17. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.647
    Допаѓања:
    140.781
    Татко ми после 15 години ја остава тезгата, веќе нема да продава. Тоа е :( Ќе сади само за дома и за нас. Трошок 20 000 има заради законов, месечно. Му викам, направи трошок, сите ќе направите, ама место 50 денари килото патлиџан, 100ка ќе продавате. Ќе ви излезт парите. И после сфаќам дека крајниот корисник ќе има највеќе загуба. Вика, поарно од се да садам и ништо да не купуваме отколку вака. И у право е.

од лани веќе не одам на плоштад, кога 20 кучиња трчаа со лаење кон мене. Уште ми горчи у устата од моментот. Многу сакам кучиња, ама ова е страшно. Гладни се сеа.

Кафе јас :) Дете однесено, расплакано :( Маж кашла.

Јас пресреќна, во јуни и во декември купувам шминка, Маскара, камена пудра и карминче, од Голден рос. 1000ка годишно, ама која радост е. Сабајле 2 пати си ставив од маскарата, сеа трепкам ко Мерлин Монро.

На Val-Dim, WildMk, papillonP и 22 други им се допаѓа ова.
  18. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2017
    Пораки:
    18.279
    Допаѓања:
    226.780
    Утро.
    Како што претпоставив маш не отиде на работа.
    Ама почнав да пискам како тоа ќе му диши на дете.
    Ми се налути.
    Брзо мисли чаре за да сфати дека не му пискаш од кејф.
    На ти клуч оди кај баба ти.
    Ама како?
    Ете така, оди и глеј да не те види, зашто кој ќе ја слуша како тоа ти си прајш екскурзија (ние не смееме да се разболиме) а она чува дете.
    Отиде. За малце ќе се сретнеа. Јас ко полицаец стојам на тел .. среќа не се сретнаа.
    Напнато утро. Без везе. За да ми помине си пуштив крисмс сонгс и ова линкчево ми го опрај денов..
    https://www.crnobelo.com/zabava/diz...pezata-za-sv-nikola-so-praznichni-motivi-foto

На WildMk, Petar80, Peco и 18 други им се допаѓа ова.
  19. M&M

M&M Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2015
    Пораки:
    6.990
    Допаѓања:
    153.762
    Добро утро, верувале или не не успеав вчера да пишам :), и одма чудно ми е :). Некако брлив ден на работа, дома мора одма за играчки да се фатам па кога видоа снег ајде одма надвор. Колку се радуваше малоно не ми се ветува, смешка беше. Ама сум станала бре нервна ептен, како стара баба. Само викав по нив да не се натопат, мм вика ти си заборавила како се враќавме ние дома од снег како деца, остави ги на раат и олабави малку. Навистина ама пусти страв, со големиов не бев ваква ама ова малово како заглавува лесно уплав имам од неа.
    @LiliBoz да знаеш што се дијагнози си вади мм кога не е добар (facepalm), страшни се кога ќе се разболат.
    @kravce ако најде чил пилс нека подели навака, ама немој хелекс жити се. Море лунерба ќе си мавнам арно си пиев едно време сега ја заборавам, врши работа.
    За @Alishan30 и јас не бев сигурна за што се работи и удрив еден срч :), не од сеир мерак ми беше да видам дали е тоа што мислев и ептен се израдував. Со лесно мила :hug:
    Ај да се фатам за тастатура :)
    Убав ден :hai:

На bittersweet, WildMk, Mr. Right и 24 други им се допаѓа ова.
  20. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.974
    Ц ц ц. Ми се стави еден во канцеларија уште кафе непиена и си ги изоговара сите луѓе од својата фирма :| А мене за вакви муабети од едно уво...ма ни во едно не влегува. Многу ми е гајле. Затоа не можам да сфатам трачеви, не дека не ги сфаќам, туку не ги слушам и кога директно ми ги кажуваат :/
    @M&M бирај
    Untitled-design-770x405.png

На WildMk, Mr. Right, papillonP и 17 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.