1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.717
    Допаѓања:
    322.679
    одлично сега за сега.
    Оној спрејот ме оправува полека.
    Фала Ви што ми го препорачавте, чаре си најдов.
    Мислам дека уште ден-два да го употребувам и нема да имам потреба повеќе, бидејќи читав дека е кортико (неоти знам што е:lol:, ама по реакциите на сите, мора да е нешто опасно:nod:).

На kuc, Mr. Right, Peco и 18 други им се допаѓа ова.
  2. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.807
    Допаѓања:
    52.965
    И јас играм на секаква музика. Ова не е оглас :!: И да не ми се сфиѓа песната, ќе играм со стрејт фејс :D
    @Heartagram ти изгледа си младо дете. На помлади години полесно се симнува килажа :) Туку тек сега те забележав подобро, фан на HIM? 8-|
    Си ја жбрцнав слушалката во кафето :tmi:
    А предизвиков со вагава, победник е тој што ќе има најголем плус? А што е наградата? ^_^
    Фемина ни ставила среќни денови за 2019 на главна страна, да си се спремате уште од сега :D

На Skorpija25, LadyC, BearMe и 28 други им се допаѓа ова.
  3. NarCis@

NarCis@ Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2018
    Пораки:
    11.056
    Допаѓања:
    178.741
    Не знам што е цоФнување, ама цоФнав од смеење, уште во снаи и свекрви :rofl:

На BearMe, kuc, Mr. Right и 15 други им се допаѓа ова.
  4. Heartagram

Heartagram Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2018
    Пораки:
    807
    Допаѓања:
    8.779
    @kravce уште сум млад:lol:..годините не се важни,за симнување на кг.ако е проследено со физичка активност резултатите се неизбежни според мене и нормално ставање колку-толку ред,отколку ,,лежење'' и држење диета.Мотивацијата треба сам да ја црпиш.Не сум хард фан на ХИМ (аватарот и јузерот беа чиста случајност поврзани со нив),иако ги слушав во средно па и сега ги слушам, фан сум на рок,метал, и други жанрови кои ми се убави за мое уво.

На petunija77, mareane, SV1911 и 12 други им се допаѓа ова.
  5. Bubce38

Bubce38 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2016
    Пораки:
    10.986
    Допаѓања:
    166.673
    Кај нас е чоФнување .
    Демек две-три залчиња од момичката да апнеш :D

@referentka и јас сакам , т.е кога пејам обавезно маж ми дава да треснам две чаши . Поштено си ги плаќаме после .
    Ама ова кога нема веќе никој у кафаната , на фајронО8)
    Да не ме мислите дека пред народ кршам :)
    Ама ептен ми е мерак бе
    И тоа на Поломичу чаше од кристала и на Има нешто што те чини изузетно8)

На Skorpija25, BearMe, kuc и 21 други им се допаѓа ова.
  6. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    8.949
    Допаѓања:
    219.190
    Вчера викам на мм абе од толку благо за божиќ низ маркетиве јас заборавам да купам и кога ми се јаде како синоке НЕМА!! епа ќе нема.
    Ама затоа денес ќе си земам ко човек ќе си апнам и така грев би било да пропушта човек божиќни слаткиши

Јас да ви кажам сите во номинациите сте заслужно, @Bubce38 еве пример има ОГРОМНА ДУША ах колку би сакала да ја запознаам, и покрај сите нејзини бури таа секогаш знае да застане на нозе, да се издигне, да се насмее од душа, да помогне несебично на било кој и во било каква ситуација. За мене е една чиста душа.. несебична..
    @CameliaMiller паметна, начитана девојка која што недебично искажува емоции, ставови. Знае и умее да дискутира на било каква тема. Исто и @WildMk , како некој што ја спомна е права револуција осеќам дека кога би ја запознала би се изнасмеала до неа за најразлични теми чисто онака од срце искрено :)
    @lunicka е посебна овде, има свое посебно место:l:
    Итн
    Толку ми е времето.

Периодов со син ми сум преокупирана, не сака да игра не сака да гледа не сака ништо па се расправаме по цел ден кажуваме докажуваме.

Нека измине неделава аман.
    Да добијам вести за колава крај на недела. Плус де ближи роденден на маж, божиќ се сум гледала низ маркети размислувала што да купам како да направам просто се радувам на периодот. Иако е ладно на мене ми е претопло.. убаво некако.
    Се заборавам гледајки ги сите тие новагодишни украси..

Сакав уште да пишувам.. ама немам време ќе ве поздравам сите и ќе ве изнагушкам за се :hug::hug::hug::hug:

@Dust гледај на себе само ќе кажам, ти посакувам среќа како што ја правилно заслужуваш. Прекрасна особа си.
    Не сакам не ми е мило вака да слушам од тебе :hug::hug::hug::hug:

Ќе се вратам после(fingers)

На Skorpija25, BearMe, kuc и 27 други им се допаѓа ова.
  7. referentka

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.717
    Допаѓања:
    322.679
    Искрено, не сум скришла никогаш чаша ама понекогаш на убава песна ми иде:D (ама само ми ИДЕ, никако да дојде)
    Се плашам од кршење:tmi:
    И од пукање со пиштол на свадба исто ми е страв.

На Skorpija25, LadyC, kuc и 19 други им се допаѓа ова.
  8. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.807
    Допаѓања:
    52.965
    @Heartagram точно е дека физичката активност е многу важна, меѓутоа кога си помлад и повозрасен различно е времето потребно за постигнување на истите резултати. И јас бев слушател на хим во средно :D

15мин пишувам една реченица, да се немало усул :fubar: јас овде за работа сум дојдена или за фемина :rofl:

На kuc, Peco, mareane и 17 други им се допаѓа ова.
  9. NarCis@

NarCis@ Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2018
    Пораки:
    11.056
    Допаѓања:
    178.741
    Од која момичка Бубче? Јас ништа не разумем :worried:

На kuc, Espadrila, SV1911 и 8 други им се допаѓа ова.
  10. Bubce38

Bubce38 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2016
    Пораки:
    10.986
    Допаѓања:
    166.673
    Хахахаха
    Момичка - филија, рибанка ,парче леб :D

На fana, kuc, Espadrila и 16 други им се допаѓа ова.
  11. Heartagram

Heartagram Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2018
    Пораки:
    807
    Допаѓања:
    8.779
    @kravce Може сум помлад од тебе може сме блиску,незнам не ги знам твоите години?!кај секој е различно времето,не зборам за староста, пак неа ја ставам во друг план.Туку важна е редовноста на тие физички активности, не е битно дали 2месеца, 6 или незнам колку,ако си редовен (без демотивација) ќе има и резултати.Затоа велам, брзај полека.
    Освен хим други жанрови што слушаш?

Последна измена: 21 декември 2018
    На kravce, SV1911, LejlaD и 3 други им се допаѓа ова.
  12. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    19.693
    Допаѓања:
    266.001
    цоФнав интерна реЧ меѓу мене и дм излезена од пцовисав :D не знам дали некој друг ја користи или сме ние многу креативни :D

А мене кога ми рече главната на болницава дека сум била многу (не го памтам зборот) па не знаев дали е пофалба или критика тоа? Па како теле ја гледав. Сфатив дека е пофалба оти ме прати умно и официјално да зборам, после ми објаснија дека зборот значел "речита" :) ама да ме убиеш не ми текнува како беше, тогаш и никогаш повеќе не го слушнав :D

На BearMe, kuc, petunija77 и 17 други им се допаѓа ова.
  13. Sexybaby86

Sexybaby86 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    4.997
    Допаѓања:
    96.214
    Hi :hai:

Гледам сите денес „мутави“ некако сабајлечки. И јас исто, ко удрена со мокра чорапа :drunk: Не се предновогодишни забави за млади мајки како мене. Ко да имам 52, не 32. Ама убаво си поминав, си пивнав џин тоник (неколку (facepalm)), па си дојдов и си се пикнав до маже во кревет. Па легнал на моето место, до креветчето на бебка, демек да ја гледа, ама изгледа има заспано пред неа, зошто стружеше за сите пари :lol:

Сабајле се успав, нормално, па каснев на работа. Возев како лудача, па барав паркинг едно 15 минути пред зградава, како и секое сабајле. Ќе ме умре ова немање место веќе, секој е*ен ден :swear: Кога конечно влегов во офис, гледам никој нема, а 9 саат :o Па почнаа да доаѓаат еден по еден, кој од кој позамижан :D Сега сите сме лабави, денес нема притисок за работа, денес се' ни е рамно :lol: Ќе се истера некако денов.

После ќе шетнам до Сити Мол да прикупам уште нешто за бебка, а може и за мајка ако се најде нешто :$ Добро де, ми се трошат пари, ајде ете кажав :D

И јас штом слушнам музика одма почнувам да ѕенѕам. Сум кажала дека сабајлечки кога возам за на работа радиото го рокам гласно и си пеам, тоа ме расонува и ме расположува. Сабајле иако свиреше, ми се плачеше, ама добро :D

Чаша имам скршено еднаш во живот, на мојата свадба. Еднаш сум невеста, што к** :D Не сум таков тип воопшто, ама имаше момент, ме погоди песната и едноставно ми дојде. И тоа ја рокнав дома кај мене, на тепих. Мајка ми ќе ме утепаше, килимите и се рачно везени и очи вади за нив :D До ден денес го збори тоа :tmi:

Се најадов, испив цеден сок, благо каснав... Се' ова до 10 успеав. А кај е крајот на денов :tmi: Ај, за килажа барем не се секирам. Послаба сум од пред бременоста, имам фора и за празнициве. Се додека има 5-ка напред, не се стресирам :)

На Skorpija25, LadyC, BearMe и 28 други им се допаѓа ова.
  14. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.927
    Рефке кој спреј користиш?
    И јас нон стоп сум со мака со носот и нон стоп сум со спрејови со морска вода.
    Ако имаш нешто подобро, помогни на другарка.

На LadyC, LejlaD, Annath и 5 други им се допаѓа ова.
  15. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    19.693
    Допаѓања:
    266.001
    И мене ужасно ми е страв од двете.
    Сега во крајот на @mareane ќе вадат цела артилерија за Водици, а мојов отаде е, сите пукаат (и снаите!) само оваа снаа како исплашен зајак се крие некаде.

На LadyC, BearMe, kuc и 16 други им се допаѓа ова.
  16. referentka

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.717
    Допаѓања:
    322.679
    FLIXONASE.
    400 денари е

На LadyC, LejlaD, NarCis@ и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.927
    Благодарам многу. Ќе го погледнам :)

На LejlaD, NarCis@ и referentka им се допаѓа ова.
  18. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2017
    Пораки:
    18.038
    Допаѓања:
    225.178
    Некако не се најадов бе. реков да ми земат било што а тие лиснато :emo:
    кој може од едно лиснато да се најаде!? А блачко немам у ташЊа. Додуше денес едвај и ташЊа носам. Село моје лепше од париза сум. Иста ташна што носам на штикли ја опнав на патики. Кежуал дукс со оФца на него. Среќа нигде не треба да одам. вие јадевте?

На BearMe, kuc, Peco и 14 други им се допаѓа ова.
  19. Bubce38

Bubce38 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2016
    Пораки:
    10.986
    Допаѓања:
    166.673
    ^^ И шО ако не јадевме ?!
    Еве јас не сум јадена!
    И ?????:^)
    :P

На Skorpija25, BearMe, Peco и 10 други им се допаѓа ова.
  20. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2017
    Пораки:
    18.038
    Допаѓања:
    225.178
    па ако сте јаделе да кажете што де...

На kuc, Peco, Sexybaby86 и 7 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.