Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. kuc

kuc Форумски идол

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    2.256
    Допаѓања:
    84.946
    Абе ни кажувам,ни сакам главата да ме боли на крајот можеби и крива да испаднам ,а некој да си брка задоволство.

На evangelina.ina, Annath, Milobebence и 11 други им се допаѓа ова.
  2. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2016
    Пораки:
    3.083
    Допаѓања:
    55.713
    Значи сепак има начин да се дознае, да забележиш промена и во најмала рака да се посомневаш. Или ке фали кеш во купот или ке нема секс...

На Sexybaby86, kuc, Annath и 10 други им се допаѓа ова.
  3. Cosmi

Cosmi Форумски идол

Се зачлени на:
    7 февруари 2012
    Пораки:
    9.399
    Допаѓања:
    90.539
    Измислуваат настани на кои мора да се присутни,и бркаат работа.
    Овие кои јас ги знам,а не очекував од нив баш да се плеткаат со бивШи љубови.

Фали @WildMk на темава :D.

На evangelina.ina, kuc, Annath и 11 други им се допаѓа ова.
  4. M&M

M&M Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2015
    Пораки:
    7.000
    Допаѓања:
    153.851
    Штом ја нема досега кај бившиот е :). @WildMk не се лутиш нели :*

На kuc, Annath, Milobebence и 9 други им се допаѓа ова.
  5. NarCis@

NarCis@ Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2018
    Пораки:
    11.356
    Допаѓања:
    183.157
    Да не ме нападнат тука, ама кај нас стварно би се осетило такво нешто. Буџетот е заеднички и двајцата имаме увид во него. Моја плата оди за тоа, негова за она. Проекти и сл. надвор од работно место си ги знаеме. Тој ни е кругот на луѓе. Не знам, може пренаивно звучам, ама тргнувам од себе, дека ако сакам швалер, стварно немам со што да го оправдам. За една ноќ може ќе најдам алиби, ама паралелна врска, тешко.

На Sexybaby86, kuc, Annath и 15 други им се допаѓа ова.
  6. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Се зачлени на:
    8 септември 2015
    Пораки:
    2.510
    Допаѓања:
    71.271
    Лејла, ме изнасмеа за сите пари. :rofl:

Сешто има по светов. Веќе ништо не ме изненадува. Јас би сакал да сум подалеку од овие дешавки.

Добра ви ноќ.

На Sexybaby86, kuc, Annath и 10 други им се допаѓа ова.
  7. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    20.828
    Допаѓања:
    274.954
    Најсреќен роденден @Val-Dim 4819897c16d0866466213111be15d3eb.jpg

Колку што знам секој ден е ефтина од 14-16 и секоја вечер 22-07, само во недела е ефтина цел ден.

На тема гледање со бивши и јас и дм се гледаме, не оти е тоа некаква дружба, на него бивша му е сваќа буквално, епа ај ако не да не се гледа со фамилија.

Инаку не знам како да бидам љубоморна и искрено не ми е гајле, ако има со некоја one night stand подобро ич да не дознаам, прво нема да го оставам поради тоа, ама ќе ме боли многу, така што најарно да не дознаам.

А ако веќе решил да има врска со некоја друга, нека му е со среќа, јас ќе се изгубам од сликата. Не сум за такви драми.

Инаку да проверувам кај е, со кој е, да му чепкам телефон или социјални мрежи... никогаш во минатава деценија на памет не ми паднало.
    Просто не сакам такви нервози да си правам, а и тој не ми дал причина.

Прво 3 месеци бев во друга земја без него, а потоа 6 бев на друг континент, така да се јадосував ништо од нас немаше да биде.

Ни јас не би сакала да ме проверува и многу би ми сметало, не сакам да давам отчет и не давам, а и не барам.

На Val-Dim, Sexybaby86, kuc и 17 други им се допаѓа ова.
  8. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2016
    Пораки:
    3.083
    Допаѓања:
    55.713
    Потполно исто. Едно што начинот на живот ни е едноставен и нема простор за екскурзии, друго што буџетот е заеднички и го вложуваме во поголеми цели. Ај да речеме дека финансиски може некако да се снајдам, ама временски? :?:
    Ајде една ноќ би измислила нешто, да претпоставиме дека нема никој ништо да примети, ама константно? Па кад-тад ке забележи, не е слеп.

На Sexybaby86, kuc, Annath и 13 други им се допаѓа ова.
  9. CameliaMiller

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    20.828
    Допаѓања:
    274.954
    Ама на толку обврски сериозно толку напор да вложам за кобавче што би рекла Лејла?
    Мислам некогаш ни домашно не ми се јаде, а не па да барам ново :D
    А и мојов таков запотен на работа и црнлосан, јер таква му е работата, да ми каже оти некоја го примила во кревет... секоја чест, мора некоја фатална неразумна привлечност да е во прашање :D

Ај навечер и ќе ме излаже може, дека е на друго место, ама да ме лаже постојано? Не ми личи како да има толку нерви. Тоа цела логистика бара бре.

На Shelea, Sexybaby86, kuc и 14 други им се допаѓа ова.
  10. CameliaMiller

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    20.828
    Допаѓања:
    274.954
    Море не неонка, може уште некој да живее во куќава а да не приметам :D Не знам дали е добро или лошо тоа, ама така сум исклучена, до толку не ми е гајле, што буквално се' и секаде последна дознавам :D

На Cka, Sexybaby86, kuc и 11 други им се допаѓа ова.
  11. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2016
    Пораки:
    3.083
    Допаѓања:
    55.713
    Еве не знам, дали јас сум преголема мрза, па не би мрднала со мал прст за уште една кобасица или? :?:

Како што е општо познато, јас работам во пижами со еден огромен џемпер на мене, чорапи на туфни и коса во пунџа, или со други зборови, скроз несекси. Дечко ми исто. Значи покрај останатите обврски, ние и на облека треба да мислиме. :!:

На DAngel, Sexybaby86, Annath и 10 други им се допаѓа ова.
  12. CameliaMiller

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    20.828
    Допаѓања:
    274.954
    Не знам... може е мрза.
    Ама стварно... сексање ко сексање.
    Јака муда.

И баш сакам некој изневерувач ама со жена, деца, сВе, да ми објасни прво како наоѓа време, а после и ЗОШТО, мислам толку многу труд вложен.... за што?

Ако ти е досадно во животот... тешко дека кобавче и марулче ќе ти го оправат. Ќе да е во нешто друго проблемот.

На marlonbrando69, mal.ecka, DAngel и 12 други им се допаѓа ова.
  13. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.396
    Допаѓања:
    142.951
    Дојдов да кажам нешто, се изначитав за колбавчиња и марулчиња, и заборавив што ми беше муабетот.

Изгледа време е за спиење. Добра ноќ :)

На Shelea, Peco, duffi и 14 други им се допаѓа ова.
  14. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2016
    Пораки:
    3.083
    Допаѓања:
    55.713
    @CameliaMiller а тоа па плус, гледано од тој аспект, секс ко секс е забавен, ама дека е нешто да паднеш у несвест, покрај секојдневните активности, па и толку труд да вложиш само за да го ставиш-вадиш икс пати - не е.

На DAngel, duffi, Sexybaby86 и 7 други им се допаѓа ова.
  15. dunika

dunika Форумски идол

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    3.843
    Допаѓања:
    95.149
    Во врска сум изневерила и ме изневериле.Ништо посебно.
    Ова е во рани 20ти.
    Сега не ми ни паѓа на памет.
    Женети мажи се пуштаат у велико.
    Можеби не е ниеден од нашите партнери овде,не сме ни ние изневерувачки,ама реалноста надвор е друга,сакале да признаеме или не.

Друго,лично знам неколку случаи каде “добро омажени” женски знаат дека се рогови ама си ќутат и си трепкаат јер им одговара да си спијат до 10,а остатокот од денот да го поминат по кафиња и козметички салони.Приоритети ваљда.

@Val-Dim да си среќна и долговечна:f:

На mira.mira, mal.ecka, duffi и 17 други им се допаѓа ова.
  16. Sesil

Sesil Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    7.114
    Допаѓања:
    136.895
    Со една бивша на мм се среќаваме на прослави кај заеднички пријатели 2-3 пати годишно. Како ни оди муабетот да знаете. Ако седнеме до друго толку е, изнаприкажани сме ко стари другарки :tmi: Озбилна сум...
    Реално нема некои бивши - бивши, од долги врски и драматични раскинувања. Заедно сме од мои 19 негови скоро 22 години, со по некоја кратка пролазна врска претходно. Нема некој бивш/а што бил/а посебно прилепена за срце па да предизвика страв средбата со неа/него.
    Јас не сум изневерила, не ме бива за тоа. Сама ќе си кажам, паника ќе ме фати, ќе се јадосувам...

За кажување и јас, како и повеќето не би кажала на никој освен на сестра ми.

@Val-Dim среќен нека ти е роденденот, се што сакаш да ти се исполни :hug::d::^:

Последна измена: 24 декември 2018
    На Val-Dim, Peco, mal.ecka и 17 други им се допаѓа ова.
  17. CameliaMiller

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    20.828
    Допаѓања:
    274.954
    Има и мажи и жени, ај пак ќе кажам, една ноќ и ќе ја разберам, ама што им е на оние константно што изневеруваат... па и паралелни врски, животи... еден познаник има трето дете, две со жена му возрасни, трето со швалерката, 20 години помало од другите две... исто уште еден таков знам, ја остави жена му за да се жени со швалерката, со женава веќе две деца имаше, роди швалерката трето, овој се смири со жена му и направија уште едно дете, трето нејзино, четврто негово.

Мене ми личи како премногу замарање, затоа не ми се јасни тие што вака им одговара да живеат.

На mal.ecka, duffi, Sexybaby86 и 12 други им се допаѓа ова.
  18. Sesil

Sesil Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    7.114
    Допаѓања:
    136.895
    А бре има моменти коа маж ми не го трпам не па уште некој покрај него да имам...
    Превише ми е комплицирано да измислам состанок, дешавка, шо да е, кај би ,,била'' па се да организирам да нема сумља... не можам.

На Annah87, mal.ecka, duffi и 12 други им се допаѓа ова.
  19. dunika

dunika Форумски идол

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    3.843
    Допаѓања:
    95.149
    @CameliaMiller пази ја приказнава.
    Имам една пријателка србинка овде,работи на приемен пулт во гин.ординација.
    Ова е за пациенти нивни.
    Типот,фамилијарен со две деца,си фаќа швалерка,се затрескува во неа и си остава фамилија.Се разведува судски со жена му ама на цивилизиран начин,па поминуваат време заедно ради децата.
    Со швалеркава,веќе девојка,сакаат бебе.Не бива.Одат на испитувања,терапии,инсеменации итн..
    При една од средбите со сега бившата жена има секс и ја затруднува.
    Сега жена му неќе да абортира а тој сака,и оди кај гинекологов паралелно со двете жени,а се крие,само не знам до кога.
    Ова ни на филм го нема.

Многу,многу болни карактери има по светот.

На mira.mira, Ariel, mal.ecka и 18 други им се допаѓа ова.
  20. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2016
    Пораки:
    3.083
    Допаѓања:
    55.713
    Ја стварно не знам зошто не ги продадат прикаскиве за некоја сапуница, шпанските се аут, ама и турскиве не лажат. Башка ке пишуе - сценариото е пишувано според вистинска случка. :rofl:

На duffi, Sexybaby86, kuc и 11 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.