Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Dadusicka

Dadusicka Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    54.344
    Ја од журка се прибрав(waiting), а глеам и тука јака журка имало:smirk:
    Оди па заспиј сеа:emo:

На Val-Dim, BearMe, mareane и 14 други им се допаѓа ова.
  2. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.304
    будна сум и јас уште..
    Попладнево отспав 4 саати :lol:

На BearMe, SV1911, Alishan30 и 8 други им се допаѓа ова.
  3. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2017
    Пораки:
    18.282
    Допаѓања:
    226.790
    Не можев да ве дочитам уште не сум расонета ама :rofl::rofl::rofl: чоколаден ликер бе !!!!! Нарцис мори !!!!!! а кока кола на добиено вишњовача да не е :rofl:
    ај добро утро.
    доказ зашо највеќе деца се раѓат во октомври е апетитот наш за газирани околу празниците :inlove:
    дете се издига у 6. И ќотек ми даде. Многу клоца луѓе. нека е жив и здрав ама колку силна нога има. Се ме боли.
    ај да се расониме. ја со кафе. Кој сака може и со кока кола..
    441e8a78d2dfc5dfe57b8a6feaad25ee.jpg

На Val-Dim, BearMe, Skorpija25 и 23 други им се допаѓа ова.
  4. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.923
    Допаѓања:
    203.178
    Добро утро!
    Ме снема мене синоќа, ама не од што ожеднев, него дете списка. После не можев да станам, ама не можев ни да спијам... И сеа ваква сум :drunk: бар да беше од кока кола...ех да можев денес да си дремнам, ама тешко таа работа, децава нема да ме остават. Башка што се во ек припреми за утревечер.
    Кафе? :yawn:

На BearMe, Skorpija25, WildMk и 23 други им се допаѓа ова.
  5. NarCis@

NarCis@ Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2018
    Пораки:
    11.393
    Допаѓања:
    183.559
    Добро утро и од мене :hai:

Прво да ја гушнам @bittersweet :hug: Жалам што си морала да се расправаш со такво говедо. Ама се надевам си направи копија од клучевите :lol:
    Вчера си легнав. Ни кока кола, ни швепс, ни јегер :doh: Му се тутнав како маче и заспав во секундата. Некогаш тоа ми е доволно. Уствари некогаш само тоа ми треба. Да испијам кафе и одам во поход. Којзнае дали останало воопшто нешто во Џамбо :?: Со слики директно од настанот :) Имајте убав ден сите :*

На Skorpija25, Val-Dim, BearMe и 23 други им се допаѓа ова.
  6. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    9.311
    Допаѓања:
    278.331
    Ау,до 12 читав и уште150 пораки за читање.:clap:Кој знае на каков пијалок сте преминале...(fingers)Ај во тек на денов ќе дочитам белким...

На Skorpija25, Val-Dim, WildMk и 16 други им се допаѓа ова.
  7. NarCis@

NarCis@ Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2018
    Пораки:
    11.393
    Допаѓања:
    183.559
    А бамбусче? :wasntme: Јер кока-кола црвено вино.:rofl:

На BearMe, WildMk, Alishan30 и 9 други им се допаѓа ова.
  8. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    20.829
    Допаѓања:
    274.985
    Сте се прегазирале изгледа па уште спиете :)
    Ајдеееее станувајте :)

SmartSelect_20181230-092901_Google.jpg

На BearMe, LadyC, WildMk и 20 други им се допаѓа ова.
  9. baba Rada

baba Rada Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2015
    Пораки:
    4.526
    Допаѓања:
    25.593

Ова е најдоброто нешто што го прочитав оваа година...замислувам, прожектирам одма во мојава сеуште нерасонета глава, пијуцкам кафе... И извини ми Те молам....ама се скинав од смеење:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

На M&M, Sexybaby86, Sesil и 5 други им се допаѓа ова.
  10. Heartagram

Heartagram Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2018
    Пораки:
    807
    Допаѓања:
    8.782
    За добро утро малку благце насабајле...а кафето покасно ќе биде некаде у град со друштво.
    box-of-chocolate-11297440000LZg.jpg

Денеска недела,таман да ве поздравам со најеротската песна.

Последна измена: 30 декември 2018
    На Skorpija25, Val-Dim, WildMk и 13 други им се допаѓа ова.
  11. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.785
    Допаѓања:
    141.963
    Добро утро блесави.
    Како бе до 2 саат сте седеле :))) јас за нова година не чекам 12 не па за лаф муабет.

Кока колата ми е спешл едишн, толку ретка. Пред дете 7 пати неделно, по дете 2 пати месечно. Ужас. Ако порано се фрла в од лустер, сеа само слушам дете да не стане.

Станав ужас жена. Ќе се попраам некад.

И уште не ми иде. Ако не ми дојде и утре ќе правам тест за нова година. Слика ќе ставам.

На Skorpija25, Espadrila, Val-Dim и 31 други им се допаѓа ова.
  12. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    20.829
    Допаѓања:
    274.985
    Пушти лајв и ние да осетиме возбуда :D

На Skorpija25, Espadrila, elena.mak и 21 други им се допаѓа ова.
  13. Milobebence

Milobebence Форумски идол

Се зачлени на:
    21 јули 2016
    Пораки:
    5.633
    Допаѓања:
    107.179
    Здраво живо друшки
    Ама сте се размоабетиле не можам да ве дочитам машала.
    После оној моабет и толку кока кола не ве прашувам како сте,знам арни сте :Dморе супер сте неделно расположение.
    Така и останете ми 20181230_101059.jpg 20181230_100847.jpg

На Skorpija25, Espadrila, Val-Dim и 22 други им се допаѓа ова.
  14. LejlaD

LejlaD Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2018
    Пораки:
    10.714
    Допаѓања:
    213.574
    @bittersweet istiot i tuka e,na Petreta mislam.Za den sv.Nikola Nektarij-denot na Bt,se izjasna za mladite,ili da mazele,zenele,ili vo manastirite koi 100 gi imalo da zaminele,polni ke bile:@,namesto da setale:@.Ama narod e kriv sto im gi napolna zabite pa zbesnaa.

На ane.bella, Skorpija25, Val-Dim и 23 други им се допаѓа ова.
  15. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.347
    Допаѓања:
    261.639
    Песната....:inlove:
    Поише од 300пораки човече, а не си легнав рано ве читав. Луди!:P

Сарма и руска денес, а може и кафе некое да влета. Рече брат ќе частел ако не ме мрзи да се очовечам после престојот у кујна.
    Ај бар наспана сум.

На Skorpija25, Espadrila, Val-Dim и 27 други им се допаѓа ова.
  16. TashSefton

TashSefton Популарен член

Се зачлени на:
    30 септември 2016
    Пораки:
    227
    Допаѓања:
    1.758
    Исто е и кај мене :)))) дете 24/7 со нас.. од шо е спешл едишн газираново, дури се пофалив сабајле :)))) а никад не праам kiss and tell :D

На Skorpija25, BearMe, mareane и 16 други им се допаѓа ова.
  17. Milobebence

Milobebence Форумски идол

Се зачлени на:
    21 јули 2016
    Пораки:
    5.633
    Допаѓања:
    107.179
    Јас да ти кажам право во црква одам кога нема никој од причина многу забегаа свештенициве и владикиве.
    Се меша политика се прави поголема омраза помеѓу луѓево,гнев,омраза наместо да владее мир спокојство љубов они со вакви изјави.
    Па не одат ни млади ни стари после во црква е па не одат Христијанство ова не е ама тоа е жал ми е @bittersweet што си го доживеала ова дно дна е немам коментар но секоја чест за се она што си го направила така им треба.Кој идиотизам Господе.

На BearMe, mareane, WildMk и 12 други им се допаѓа ова.
  18. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.798
    Ола лејдис енд џентлемен.:hai::hai::hai:

Ве дочитав ама вака:lol:
    81961B11-0655-45C6-9116-AA2A33919ED4.jpeg
    Татко ми и свекор ми ги шетаат деЦите, маж на работа па затоа можам малку да се опуштам.:wasntme:
    А и вакво си купив да пробам, чекам снашка да и поминат гужвите па да можеме да го дегустираме на раат.:lol:
    A4FDEA2F-C917-4A0A-B293-39349940533E.jpeg

Speaking of црнци што работат на први, кревам два прста само мојата смена почнува во 00.30 па ќе биде Happy New Year, kiss, kiss отидов на работа.;(
    Така да I win за најцрнец:lol: не може секој празник да не го работам мора и некој празник да ми се погоди е сега што ми се плаќа за секој саат, два и пол и смената ми е после данок околу 400 евра е добар мотиватор.:wasntme:

Дента кога ве читав за гадливост излеговме со мм на вечера, јас гладна како волк, настрвена за јадење, едно залче, второ залче нешто не ми штима, тегнам од залчето едно влакно наааа толкаво:puke:мм го викна конобарот, тој се извинува као ново јадење да ми донесе, му викам не сакам, тој инсистира и му викам абе човек готово завршив со јадење и дома да сум и да истегнам мое влакно што знам од каде е од устата нема да продолжам со јадење, конобарот на тоа ми вика сигурно од брадата на шефот е, е сега му викам можам да станам и тоа залче што го изнесов да го повратам.:doh:

Читајќи ве сфатив дека сум бааѓи гадлива, ретко по куќи јадам, од деца не дојадувам, еве три имам ниедно не ми бутнало нешто гадно во уста (нозе во спиење не се рачунаат:wasntme:) на јадење секое има посебен прибор, тањир, чаши, шишиња, па ако ги лижаат сите краставици и ги враќаат назад во свое тањирче си враќаат, не јадам кога сите бркаат во ист тањир, децата сами си знаат кое е нивен прибор и никогаш не земаат на другиот а не сум ги учела така, се сакаат ама делење чаши, шишиња јок.:wasntme:
    Раце мијам милијарда пати на ден, немам ОСД ама 3 деца по 3 пати во вц минимум за какање, па за мочање, кој што прави јас раце мијам, имам станато на сред јадење да менувам пелена милион пати ама и тука и ми завршува јадењето, кој што сака нека речи дали се мои или не го* ното им смрди не можам после тоа да си јадам како ништо да не било, може и затоа сум толку слаба, додека беа во пелени со маска ги менував, сега треба пак маска да почнам да си ставам кога ќе го слушнам тоа готов/а сум, влажни марамици, дека свилените им газови не смејат да се бришат со хартија.:lol:

Ќебиња и јас местам со глава, нозе да се знае, се пеглам ради бактерии ( лажам болест е тоа) на работа нема шанси да јадам, пијам нешто, филџаните им се црни внатре од немиени само плакнати од кафе се, а врв на гадно ми е во една куќа кога видов тоа што останало во тањирите од манџата се враќа во тенџерето, кафето веднаш ми се врати назад, никогаш повеќе не стапнав таму.:doh:

@WildMk скапав од смеење со кофата на другарка ти,:rofl:you made my day.:l:

Кока кола се пие според можностите, некогаш 2 пати на ден, некогаш 2 пати во неделата, швепсот исто, мм обожава кога го будам од спиење со швепс:wasntme:некогаш цел го пијам, некогаш го оставам густото зависи како сум расположена:wasntme:другото не го пијам, мразам планиран секс а за тоа мора припреми, it’s just not worth all the hassle.:lol:

@V.odolija и кај мене веднаш наредниот ден е се раскитено, цел трговски со месеци беше накитен а наредниот ден за Boxing Day sales се беше раскитено, нема еуфорија тука за Нова Година, вака изгледаше наредниот ден трговскиот ни Б од Божиќни украсеност. 55BB49D9-81FD-4FCB-8DCB-66A4BF69D3A3.jpeg

Ме викна татко ми на вечера додека го чекав да дојде видов гужва пред најк влегов и купив 10 пара, два само за мене де, другите за деца и маж, моиве два пара $56 околу 2400 денари.:makeup:

D2E40084-F864-48F6-AFFA-8F687AD61AAC.jpeg

Чекај уште оваа слика и завршувам со сликите:wasntme:ама и ово сега го начекав со попуст за $50, сега имам фенси кавер за телефонот.:smirk:

FF4933B4-4250-4B66-B17A-703DAAAB43BB.jpeg

Околу парфемите цените ви се боли глава, јас купувам кога има L’Oréal распродажба а под нив спаѓа и Armani, Ralph Lauren, Lancôme, Diesel, Victor&Rolf, и еден куп други повеќе од $50 не сум дала за парфем, на мм му земав Аква ди џио пд 400 мл за $50 другите од $15 па до $50-60 за поголеми милитаражи.
    Највеќе го користам и сакам аквата оргиналот и после sun, moon и уште некој не ми текнува, вријам од парфеми, можам да си отворам парфимерија комотно.:makeup::lol:

Ај доста за денеска, отеков:x:rofl:

@lunicka Среќен роденден на ќерката:party::^:
    @Bozica1980 генерацијо среќен нека ти е и на тебе:hug::dance:

Последна измена: 30 декември 2018
    На ane.bella, Skorpija25, Espadrila и 35 други им се допаѓа ова.
  19. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.843
    Допаѓања:
    101.449
    Утринска кока кола како се вика?:D:D:D

Овие два дена сум турбо машина,не знам дали ќе имам време да шарнам два три збора...но би сакала ,сега на крајот на оваа и на почетокот на Новава..да ви посакам нешто убаво.
    Прво смејте се и кога не ви од смеа,зашто смеата е заразна,посилна од тагата[​IMG]Бидете свои и макар малку нечии[​IMG].Зашто така треба.Собирајте и паметете само среќни денови,добри луѓе,пријатни ноќи и благи утра.Правете спомени со родителите,сопругот,дечкото,децата,девојката со домашните љубимци.Најважно правете спомени со самите себе,од вашиот изглед,извојувана победа на работното место,победа над болест која не е грип,ноќите кои ви се важни за кои само вие знаете,[​IMG]Се чуваат такви спомени до заборав,од дилеми,да не биде после зашто така направив,кажав[​IMG].Тоа што сте го направиле е готово и тоа е ваш живот.Бидете малку себични,остварете си некоја своја желба не само на другите.Не се мрштете на настанатите брчки пред огледалото,зашто тие значат дека сте се смееле,плачеле,нервирале со еден збор живееле.Научете да кажете не (иако јас тоа никогаш нема да го научам без грижа на совест е...га[​IMG]).Како ви дозволува времето и обврските најдете време за самите себе.Побегнете во паркот ,покрај река,на планина ...па и нека е вашата спална соба[​IMG].Имајте желби и за да се остварат стискајте ги како кога стискате желба во талог кафе или кога сакате да брцнете во ладна вода.На прв поглед ќе ве исплаши можеби студенилото на водата,но обидете се повторно.Ќе видете дека се шират како концентричнигови околу прстот.Нека ја носат сета ваша негатива,понатаму подалеку...знаете на што мислам паметни сте...[​IMG]
    Здравје,чувајте се многу и себе и блиските...се друго е пфффф,без се се може...[​IMG]
    Гушканција љубација за сите...
    [​IMG],[​IMG],[​IMG]
    to be continued....

На do-re-mi, Skorpija25, Espadrila и 32 други им се допаѓа ова.
  20. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Се зачлени на:
    8 септември 2015
    Пораки:
    2.510
    Допаѓања:
    71.272
    :hai:

Синоќа бајаги сте одлепиле. :wasntme:

Станат пред саат време и уште лежам во кревет. Бар кафе да имав до мене. :nod:
    Недела ко недела - супер глупав ден. Ќе видиме што ќе донесе. :?:

На Skorpija25, BearMe, mareane и 17 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.