Ние околу и преку 40...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by lunicka, Nov 5, 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 vote(s)
    57.2%
  2. 36-40

247 vote(s)
    24.8%
  3. Над 41

171 vote(s)
    17.2%
  4. Над 50

8 vote(s)
    0.8%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. marlonbrando69

marlonbrando69 Популарен член

Среќна нова 2019 :)
    Сите желби реалност
    И по еден бакнеж за сите

2. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Не се нормални овие од LinkedIn. Новава година уште не беше легнала ко што треба, тие ми праќаат маил у еден саат посабајле: when to abandon your career plans :drunk: о-,кеј.
    Лудница сонови. Стомак уште поголема лудница.:x ко у машина на центрифуга да бев. Новава треба да е подобра. Ќе биде, мајку и.]:) И за мене и за вас. Да направам кафе и да будам заспани лепоти.:bug:

V.odolija, ane.bella, Sesil and 21 others like this.
  3. M&M

M&M Форумски идол

Среќна Нова дечки, да сте ми живи, здрави, весели :*:hug: , да си се дружиме и во новава како и досега.
    Вчера ми се исцеди батеријата и не можев да се вклучам да честитам, кој ми е крив што со 20% излегов од дома. Ми фалевте :)
    Ние супер пројдовме, деца се изнаиграа, пивнавме, кснавме, се распеавме малку, докај 2 истеравме. Големиов едвај гледаше ама издржа, смешки се децава, лудуваа на бранови, прво беа мирни додека се мислеа што да прават, па го превртеа станот наопачки, па ќе истрошат батерии и ќе полегаат сите по земја, па како да си ги уклучил на пуњач за пола саат се ресетираат и така неколку пати. 7 деца беа можете да замислите :drunk:, ама весело беше :party:
    Уште спијат, јас се разбудив ама не мрдам да не станат, ќе бидат после намрштени цел ден. Го слушам мм како ровари низ кујна, сигурно и влегол на руската да ја докрајчи. Денес на ручече со моја фамилија, од утре стара шема до Божиќ.
    Малечка многу ми е жал, ќе помине ама стресот е голем :hug:, се надевам дека денес е подобро

4. BlackNight

BlackNight Популарен член

Мене ова ми е врв. Со години гокористам. Среќна Нова година на сите патем и помалку валкани шпорети за чистење,а повеќе време за љубав!!!!:l::l::l:

5. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Утро.
    Да ви кажам се наспав. Над мене овие уште рокаат музика. Немаат застанато од 22 синоќа. Робот да беше ќе паднеше.
    Убаво времево денес. Се мислам кај да шетаме дете. Да искористиме воздух и сонце..
    вие арни?

6. SV1911

SV1911 Форумски идол

Арни, арни. :D

Синоќа бев во некое зен расположение, ништо не ме изнервира, ни на секунда. :D Сијалиците што се испоплеткаа едно сто пати, тоа што за малку ќе се утепав додека ги закачував, итн, итн, итн :)))

Skorpija25, ane.bella, Sesil and 20 others like this.
  7. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Staff Member

Еј ај да ве прашам, пред да се отвори ФМЌ пишев само СДК зошто не сум ни блиску до 30 па вас тука ве замислував како зборате за grown up работи. :rofl: Ко веќе дојдов еднаш денес во темава, си реков да прашам за шо си зборате обично, или пак можи треба тивко да ве помањачам малку? 8)

Среќна Нова, пак! :P :party:

8. petunija77

petunija77 Форумски идол

Добро утро во новата година :sun: сонце прекрасно си грее ,мора да се искористи негде да се прошета на воздух
    Ептен сте славеле синојка штом уште спиете ,реков јас алкохол не е за мене што убаво си се наспав, ме разбуди само пукањето на петарди и останат арсенал , децата скокаат се радуваат бараат каде имаа огномет ,а миленицине души едни се тресеа од страв ,среќа добри се потоа
    Убав ден да имате , одам кафе да допијам :hug:

9. Annath

Annath Форумски идол

Друштво, да ми бидете живи, здрави и среќни! Среќна Нова!

10. SV1911

SV1911 Форумски идол

Придружи ни се :))) Не се сите над 30, не има и такви некоја година помлади. :)))

Темава е сваштара, а пишуваат интересни луѓе кои брзо ти прираснуваат до срце. :inlove:

11. theowndemon

Баш ќе ве помањачам малку прво. :lol: Мислам, како поинаку би се вклопила негде бар делумно ако не си проучам тие внатре, ахахаха. :wasntme:

ane.bella, Alishan30, WildMk and 18 others like this.
  12. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

сеј демонке тури по едно кафе да пиеме. :*

13. theowndemon

Знајш дека сакам кафе Лили, одма спремам по избор. 8) :hug:

ane.bella, WildMk, LiliBoz and 9 others like this.
  14. mareane

mareane Форумски идол

Ај д. утро во новава! Наместо да поспијам јас од 8 се расонив а во 3 легнав.
    Ми се пие кафе ама чекам мм да стане да запали парното,ми студи.
    Зошто сите не замислуваат некако поинаку ,чудно.Таа 40ката не е толку страшна и лоша бројка,де:^)
    # прашањекоемемачи#

15. theowndemon

Па не е страшна, ама јас сум на форумов баш од дете, и темава постои баш од кога јас бев дете. И седев и си се думав шо уствари се збора тука. Не дека е нешто научна фантастика ама детски мисли. И сега си се осеќам онака, не дете ( 8) ) и понекогаш зборам за работи за возрасни и си реков чекај да разбијам митот од детството и да отворам темата. :rofl: :rofl: :rofl:

Alishan30, WildMk, LiliBoz and 14 others like this.
  16. mareane

mareane Форумски идол

@theowndemon ставај кафе за да ни легне дружбата :hug:

WildMk, LiliBoz, SV1911 and 13 others like this.
  17. Heartagram

Heartagram Популарен член

Добро утро прекрасни личности,повелете од мене кафе,за да ви тргне годината на убаво.. giphy.gif

Ја одам да свртам еден турски рулет (ставам турско кафе на рингла да се вари и одам у вц,кој ќе биде прв видеќемо:D)
    Ќе заборавев,не сум баш наспиен,може после ќе има втора тура..:yawn::) Останете ми добри како што сте убави !!!

18. NarCis@

NarCis@ Форумски идол

Добро утро :hai:

Легнавме во 2, под присила. Мислам ќе си легневме порано, ама некој се превозбуди и го чекаше Дедо Мраз. После само паднавме на креветот со мм. Ни кока-кола, ни швепс, ни фанта, ни ништо. И бебево ко да знаеше дека сме за никаде, и нѐ остави да поспиеме до 8 :o
    Не знам за вас, ама мене повкусно ми е јадењето нареден ден. Вчера ми се слоши од умор и каснав колку да се рече. Ама сега кога му влегов :bug:
    Инаку вчера во 23.30 миев садови, и после зедов да пеглам :clap: Ме фати сафра кога го видов полн мијалникот од тракатанциите за тортата. Доаѓа мм и ми вика да седнам, ако сум работела сега, цела година вака ќе сум работела. А јас му реков дека вака ја испраќам старата, за во Новата помалку да работам. Виде-не виде, фати да дипли алишта од другата корпа.:wasntme: А да, две корпи планини :!:
    И тоа девојки. Ако не е загадено ќе се шета, ако е, дома од нашето загадено ќе си дишеме. Одо ја :hug:

19. Milobebence

Milobebence Форумски идол

Добар ви ден мили друшки
    да си пишам и јас во новава 2019
    Како сте ми?
    Денес времево мора да се искористи супер си е вчера едвај истерав до 00 нит филмски маратон нит ништо уште ми се спие ми треба ептен јако кафе па ако вари некој нека вика.
    Бидете ми весели се читаме покасно.

Skorpija25, ane.bella, Sesil and 21 others like this.
  20. theowndemon

Бев да си спремам појадок па ме снема наеднаш, зошто инаку желудникот ќе се побуни.

Па побаравте кафе, а јас ветив кафе, па еве:
    myfoodiary0___BqmmxGuAthY___.jpg

Шолјава е најголемата лага за мене, ама толку ми е визуелно убава шо кога си дозволвам кафе поќе од една чашка еспресо, или нескафе со пола лајче, сакам да си уживам кафето во голема шолја. А инаку сум утрински човек, шо викаат сите шо ме познаваат, единствен утрински човек кој познавале.

Thread Status:
Not open for further replies.