Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.943
    Допаѓања:
    19.778
    Дојдов да видам што муабетите :drunk: 11159 страници :o

На WildMk, Ygritte, Sexybaby86 и 5 други им се допаѓа ова.
  2. Heartagram

Heartagram Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2018
    Пораки:
    807
    Допаѓања:
    8.782
    Добар е тој со Ло...таа работи како келнерка,каде ќе се запознае со еден тип,па ќе добијат дете итн итн..да не откривам понатаму, дејствието беше околу ќеркичката мислам(одамна ми е гледан)...филмот е добар.

Последна измена: 2 јануари 2019
    На NarCis@, Sexybaby86, CameliaMiller и 3 други им се допаѓа ова.
  3. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Се зачлени на:
    8 септември 2015
    Пораки:
    2.510
    Допаѓања:
    71.272
    11.160 ;)
    За сè се муабети освен за Лила. :P

На Ygritte, Skorpija25, WildMk и 9 други им се допаѓа ова.
  4. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.943
    Допаѓања:
    19.778
    Ме умре ти со таа пуста љиља начисто |(

На kolovoz, Mr. Right, WildMk и 4 други им се допаѓа ова.
  5. SV1911

SV1911 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2013
    Пораки:
    3.053
    Допаѓања:
    69.218
    Морген! :coffee:

Се мислам дали да станам или да продолжам уште некој саат, ама вчера ве читав како тоа што ќе правиш денес, таква ќе ти биде годината, па потсвеста ми вика "стани мрзо"! :D

Планирав да се развреднам денес, ќе видиме што ќе биде. :D

Birdbox го гледав пред некој ден, баш беше добар. Не очекував кој знае што, ама режисерот обрнал внимание на детали кои обично другите во слични филмови ги пропуштаат, како однесувањето на децата родени во пост-апокалиптичен свет на пример, па така имаат 5ка од мене за тоа. (highfive)

Со Џеј Ло филмовите едвај ги догледував и порано, кога баш такви лимонатки ми беа интересни. No judging, дете бев тогаш. :tmi: Не знае да глуми она.

Синоќа го гледавме Black Mirror Bandersnatch, ви го препорачувам. Ама, да ја симнете имтерактивната верзија или гледајте го филмов на нетфликс. Филмов е интерактивен, можеш да ги бираш дејствијата, по кој пат ќе одиш, од тоа ќе зависи крајот. Ептен е интересен!

@happygirl придружи ни се! :)))) Ептен сме фини тука, освен ако не се погоди колективен ПМС. :D

За помалку од 24 саати ќе бидам на една година постара. :D Муабетов, чиниш огромни промени ќе има. :tmi: Ама, осеќам дека годинава ќе биде прекрасна, чувство што лани отсуствуваше, па затоа и се радувам на новата бројка. :)))

Ќе правам кафе, кој е за, повелеле! :sun:

Убав ден! :f:

На Alishan30, Mr. Right, WildMk и 26 други им се допаѓа ова.
  6. M&M

M&M Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2015
    Пораки:
    7.058
    Допаѓања:
    154.483
    Јас со Лопез го имам гледано само backup plan, не можевме да поверуваме дека го изгледавме до крај, еден од поглупите филмови што сум ги гледала во животот. А немам ништо против лимонадки да се разбереме :) , а и маид ин менхетен го гледав, ај тој беше да речеме гледлив.
    Ехх да имав повеќе време само тоа ќе правев :) , и серии и филмови се.
    И јас изгледав цел филм вчера ама не знам како се вика, со Лиам Нисон беше, ептен интересен вака ама многу холивудски заврши. Важно го изгледав. Го имам на ум овој што го збороте во следна прилика.
    Денес назад во реалност, празни улициве бар бргу се стига. Полесно оди спремањето од сабајле кога немаш дете да го буцкаш за школо, бар од таа страна пораат ќе сме месецов.
    Ајде дечки убав ден :sun:
    Утешително е тоа што се 3 работни дена само :)

На Alishan30, Mr. Right, WildMk и 20 други им се допаѓа ова.
  7. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2017
    Пораки:
    18.290
    Допаѓања:
    226.849
    Утро.
    Отварам очи на тераса со кафе и цигара. Се мислам кај денес да шетаме. Наспана сум конечно.
    Енаф е трилер се работи за жена и маж. Нема дете. Нешто се збунил Хартаграмов.
    Диета од денес и се радувам. Толку ми е тешко од храна што све ми е згадено.
    имајте убав ден :*

На M&M, WildMk, vitamina и 16 други им се допаѓа ова.
  8. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.417
    Допаѓања:
    143.262
    Добро утро лејдис и по некој џентлмен!

Не сакам да го правам цела година тоа што ќе го правам денес. Козметичари и фризери имам на дневен ред. Сакам да не морам да ги правам тие работи :)

Имајте убав ден :sun:

На Viktorijaaa5, Skorpija25, TeddyGrey и 21 други им се допаѓа ова.
  9. petunija77

petunija77 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 септември 2018
    Пораки:
    738
    Допаѓања:
    20.448
    Добро утро кафе сварив ќе го пијам со вас , :coffee:на одмор сум неколку дена и ќе одмарам, ми треба , смејте се колку сакате што е финтава со нетфликс ?@SV1911 ,додатна програма на тв или нешто друго?не сум по технологијата многу затоа

На Mr. Right, WildMk, NarCis@ и 14 други им се допаѓа ова.
  10. SV1911

SV1911 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2013
    Пораки:
    3.053
    Допаѓања:
    69.218
    Онлајн тв канал. Можеш и на ТВ да го глефаш, на лаптоп, на телефон.. се плаќа месечна претплата. Имаат купишта интересни серии и филмови, баш е заразно. :)

На M&M, Mr. Right, WildMk и 14 други им се допаѓа ова.
  11. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.798
    Ола лејдис енд џентлемен.:hai::hai::hai:

Кафе, цигара во двор, деца беснеат, маж дреме, новогодишна идила.:lol:
    Кај мене ништо ново, маратонско не спиење, од лани не бев спиена:lol:како станав во понеделник, легнав сабајле во среда. :drunk:
    Вчера чекав деца да станат, подароците се отвараа, гости едни, други и дојде време за на работа, сабајле кога си дојдов гледам се изредиле сите на спална па си легнав така како што бев во дневна, се комирав 7 саати.
    Тоа значи ли дека цела година ќе спијам?:wasntme:

Не се нормални кај мене ово сабајле го видов, 2 ри јануари а они за Велигден украсуваат.(facepalm)

44EECD47-F8E6-4A44-BCDF-1FE7E6AA8E4A.jpeg

А после Божиќот наредниот ден имаа залепено реклами за back to school а децата вчера што се вика се распуштија.(facepalm)

Тоа, на запад ништо ново, се освестувам со второ кафе, после и кај нас ќе се гледа некој филм и конечно во новата година заедно ќе си спиеме со мажот, узпат може и некоја кока кола, швепс да се испие.:P:lol:

На Viktorijaaa5, Skorpija25, TeddyGrey и 26 други им се допаѓа ова.
  12. petunija77

petunija77 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 септември 2018
    Пораки:
    738
    Допаѓања:
    20.448
    Ова во Америка е? И кај нас бриколаже и меркур пред н.г редеа за пролет саксии и цвеќиња ,сигурно сега за 14-02 имаат веќе наредено и во џамбо , тоа е трговци во тренд да бидат

На Alishan30, Mr. Right, WildMk и 6 други им се допаѓа ова.
  13. elena.mak

elena.mak Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2012
    Пораки:
    1.670
    Допаѓања:
    11.529
    Каснам ко возот за Неготино, ама...
    Среќна Нова Година луѓе мои убави! Сакам оваа година сите да живееме а не да преживуваме, да имаме празни здравствени книшки, полни џебови и полни постели. :party:

Се откорнавме од јадење деновиве, прв пат сме такви. Што дизна беше не знам, ама гледам дека веќе се тркалам. Затка на уста од денес, доста беше. Леќа за ручек, да се испостиме после месиштата и мајонезиштата.

Денес се знае како се почнува денот, со газиран пијалок од било кој тип за така да тргне годината, нали. (fingers) На работа средно жалосно, сите се спори бескрајно. Требаше да си спојам со Божиќ, кога не ми текна на време ако ми е. Врв на се со укочена плешка сум ко да не беше доволно што се издигав на -6 сабајлево во 5 саат. Кажете некој иљач да ме подопушти до утре, не се живее вака.

@Cka те гушкам силно, онака за поддршка. :hug:

Имајте убав ден, убави луѓе! :*

На Skorpija25, TeddyGrey, M&M и 25 други им се допаѓа ова.
  14. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2017
    Пораки:
    18.290
    Допаѓања:
    226.849
    не знам дали сте приметиле ама џамбо за нг ствари вади уште во октомври. .

На Alishan30, WildMk, NarCis@ и 6 други им се допаѓа ова.
  15. LadyC

LadyC Форумски идол

Се зачлени на:
    7 март 2016
    Пораки:
    12.250
    Допаѓања:
    148.760
    Добро ви утро. Јас втор ден укочена. Ако знам од што волку често се укочувам жими се ќе пазам што правам.(facepalm)
    Некоја нервоза ме јаде а се трудам да не се испровоцирам зашто како денес нели така цела година. :doh:
    Пијам кафе на тераса, цигара гледам уште една у кутија и се прашувам кој ќе цепа 4 спрата надоле да купува :whew:
    Повеќе вести во 14. :D
    Идам да играм со малиша.:D

На Skorpija25, M&M, Alishan30 и 21 други им се допаѓа ова.
  16. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    Сонував ко да сум на час по филозофија во средно, и влегува професор и ме прашува за филозофијата и мистичноста. Се изнадрндав богами:))))))) од кај ги истресов сите муабети,аман :drunk: ми фали можда школска атмосфера:D
    Гутен морген. Денес ќе почнев диета али...:smirk: . Да тркнам до аптека , да ми се избистри мозоков.... Кафе и такви ствари да се закаже, да се поработи:doh: и тоа.

На M&M, Alishan30, Mr. Right и 23 други им се допаѓа ова.
  17. kuc

kuc Форумски идол

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    2.280
    Допаѓања:
    85.189
    Добро утро!!!
    Денес св.Игнат не заборавајте да ги поткренете децата за да растат татко ми така ни правеше ,а и со ќерка ми ја продолжи традицијата...
    Кафе на мени утрово се пие со мажево.Потоа ќе одиме до чаршија тројцата лепотицава да ја дотерам за именденот и да испазарам .Од утре слатки планирам да правам,а соленото пред еден ден ќе го направам.
    Вчера се пречистив да се разбереме ,од први почнав и цела година ќе си чистам ..
    Ај да се спремам убави денови идат се читкаме покасно...
    Убав ден!!!
    1C9BE1B7-5A9F-4412-9938-21D18CBCFFA3.jpeg

На Skorpija25, doubleg, M&M и 23 други им се допаѓа ова.
  18. Milobebence

Milobebence Форумски идол

Се зачлени на:
    21 јули 2016
    Пораки:
    5.643
    Допаѓања:
    107.270
    Добро ви утро мили дами и по некој господин!
    Утрово ко зомби бев
    Се разбудив па сум призаспала па што сонував еден сон едвај станав да испратам маж за на работа.
    И така сонлива ни водата не успеа да ме расони стојам до врата гушкам и бакнувам маж и сум му ја траснала вратата пред нос тргам два три чекори накај спална слушам некој ми чука на врата викам кој е пак сега се доближувам и тивко викам кој е?
    Маж вика јас сум
    Што сакаш?
    Отвори бе женче документите не ми ги даде инаку дур се облекуваше ми ги даде да ги придржам и не сум му ги дала отворам врата му ги давам и пак му ја затворив вратата и назад ѓом во кревет.
    Многу во последно време ми се спие комирана сум (facepalm)

Кај нас комшиите мирни ми се три помлади браќни пара сме и уште три стана со повозрасни станари и релативно мирно е само знаат да допрат главен вентил за вода додека си работат по дома нешто не ги допираат нивните читај рѓосани биле ќе пукнеле па се симнуваат и без да најават главниот го допираат па кога пуштам машина за перење морам да проверувам дали има вода.
    @LiliBoz со среќа нека ви е се што сте наумила нека ви се оствари.
    @Cka гушки за подршка и од мене:hug:
    @mal.ecka како е малечкото симна температура?
    Гушки и до вас:hug:
    Да направам кафе да дојдам при себе кој е за кафенце повелете :coffee::coffee::coffee:
    Поздрав друшки имајте убав ден:hai:

На Skorpija25, M&M, Alishan30 и 25 други им се допаѓа ова.
  19. petunija77

petunija77 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 септември 2018
    Пораки:
    738
    Допаѓања:
    20.448
    Да многу рано ставаат украси за н.г. денес планирам да прошетам со децата до таму па баш да видам дали за 14-2 изнаредиле се
    @kuc многу убава завеса
    @LadyC можеби се откриваш додека спиеш или незгодна позиција фаќаш

На Alishan30, WildMk, kuc и 13 други им се допаѓа ова.
  20. Heartagram

Heartagram Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2018
    Пораки:
    807
    Допаѓања:
    8.782
    @LiliBoz Џ.ло нели ќе се омажи за тој шо ќе го запознае, ќе му роди дете,т.е. ќеркичка,после кога ќе дознае тајната негова таа ќе побегне со неа.(одамна ми е гледан ама колку шо се сеќавам и мало дете имаше).

На kuc, NarCis@, CameliaMiller и 3 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.