Ние околу и преку 40...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by lunicka, Nov 5, 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 vote(s)
    57.2%
  2. 36-40

247 vote(s)
    24.8%
  3. Над 41

171 vote(s)
    17.2%
  4. Над 50

8 vote(s)
    0.8%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Lilit

Lilit Форумски идол

Ме разочара...

LejlaD likes this.
  2. Skorpija25

Skorpija25 Форумски идол

Со закаснување, среќна нова и од мене друштво. :party:
    Бидете здрави, живи и само за убави работи да се читаме тука.
    И ние за дочекот бевме дома, а искрено не ми се ни одеше негде. Прва година со малава дома па сакав заедно да си ја дочекаме новата.
    Само што чукна 00:00 си честитавме, мм си легна, а јас останав до 2 да си славам сама.:D

Вчера до кај моите на вечера, а денес излежавање. Само немој да ми биде ваква цела година. Тапа ден, а и нервозна сум цел ден.
    Малава ми крена температура вчера, се разбуди од спиење со плачење, ја зедов до мене, рачињата и беа претопли, мерам температура 37.8. Ставив чепче, ама едвај се смири и заспа. Денес гледам единиците горе веќе почнале да излегуваат, па препишувам на тоа. Еве сега не можам да спијам, само ја фаќам да не е топла. Пострашно нешто од температура ми нема.

Инаку на темата: Простувам ама не заборавам. Никогаш! :devil:
    И големо злопамтило сум, сакам одмазда или да вратам во иста мера, ама некогаш немам храброст и срце не ми дава да вратам и многу се мразам што сум ваква.

Last edited: Jan 3, 2019
    Sexybaby86, WildMk, Annath and 22 others like this.
  3. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Staff Member

Јас као падобранец си реков да ве видам пак малку.

Еј пак за муабетот каков е денешниот ден, ќе е цела година.... Значи снежливо? :inlove: Не се бунам дур имам храна за мачките, а то обезбедив денес. Обезбедив и поклон за роденденот на мајка, шо е на ист ден со @SV1911 среќен роденден! :hug: Сите :* желби :* реалност :* и :* се :* шо :* сакаш :* да :* ти :* се :* исполни :*

Премногу време е поминато од мојот обичен час за легнување, па добра ноќ и останете ми поздравени!

Sexybaby86, WildMk, Annath and 17 others like this.
  4. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Некому честив роденден месец дена унапред :worried: невидена ретарда сум. Бар календарче да си направам ко на времето. Толку мрзлива станав ради фб, оти ме потсетува и оп, некого немам на фб или си скрил роденден и иди сети се и честитај ако си ко мене.
    Ај гуд најт:bug:

Peco, Sexybaby86, WildMk and 22 others like this.
  5. Lilit

Lilit Форумски идол

Им се јавувам на моите у ниедно време, инспирирана од емотивности, па да ги чујнам.
    Ги прашувам, шо праите?
    Еве се расправаме.
    ЗоЖДо?! ги прашувам.
    Па ми раскажуваат на долго и широко, имале гости па дрн дрн, и гостите донеле ликер Секс он д бич од оние од КАМ и им останал и мајка ми решила да го стави во бифе ама на ачик место, ама му ставила машња од некој си подарок.
    Е татко ми не се согласил на машњата и на прашањето зоЖДо мори машњава на пијалоков, она одговара - па да бе, да ми рече некој дај да пробам секс он д бич, па да избие општа туча. :rofl::rofl::rofl: Она смислила како името да го покрие, а при тоа да запази протокол на пијалак у бифе, молим тееее...
    Е и така било усвоено Секс он д бич да стои за украс с'с друге пијалоце ама с'с машњу.
    И за да биде ова посмешно, све се одвива у некоја блага сериозност. Немав срце да ја просветлам дека ова ликеров е 230 денари има да се разочара, а не е ко оние од нивни млади дани што ги имавме, ментол, со женски со зелен кармин на етикетата, строубери со голи женски нозе со розе штикли, праска со зајдисонце итн итн. Ко ќе ми дојдеа другарките кога потпораснавме (џанам големи, ние 7мо 8мо одделение) коктели праевме од нив, моите мислеа дека испаруваат дека отворени.:rofl:
    Добра и спокојна ноќ на свите. :wasntme:
    Ова кој стане прв да се посмее на доцно средновековни по малце удрени луѓе. Ќе и барале секс он д бич...

Ygritte, Sexybaby86, mareane and 31 others like this.
  6. LejlaD

LejlaD Форумски идол

@Lilit razocarana sum si i jas,posledno imav kupeno nekolku,dodusa i ne bese preskap,18 e,ama go nema,nekolku pati samo za nego imam odeno do sopot:(

mareane, Annath, TeddyGrey and 9 others like this.
  7. Lilit

Lilit Форумски идол

Не знам како не сум го забележала до сега никогаш.
    На амазон ќе се бара, некои што препродаваат винтиџ.
    Долго чував едно шишенце, ама од чергарење некаде ми се изгуби попатно.

8. kuc

kuc Форумски идол

Добро утро од снежниот Прилеп !!!
    Ветар бриши снег врни само за под кебенце е временцево ,но убав е Божиќ со снег...
    Денес денов за слатки правење ми е резервиран детево се ми измели и исецка,и брзо ќе оди..
    Ај да пиеме кафе и сокче ,и убав ден да имаме!!!
    @SV1911 Среќен роденден сите желби реалност:^:!!!
    5CE840D8-369D-4F2C-8308-D5BF1623F7EE.jpeg

Peco, Sexybaby86, mareane and 26 others like this.
  9. M&M

M&M Форумски идол

@SV1911 среќен роденден, се најубаво ти посакувам, да имаш убав ден :hug::*
    И добро утро на сите :hai:

Sexybaby86, mareane, WildMk and 12 others like this.
  10. SV1911

SV1911 Форумски идол

Добар ден, друштво! :coffee: :sun:

Маж ме разбуди со кафе, уствари, додека тропаше во кујна правејќи го. :D Ама убави кафиња прави, па му ја простувам несмасноста :))))

Среќен роденден на малечката на @EuHenIa, голема да расте! :hug: :l: :^:
    Среќен роденден и на мајка ѝ на @theowndemon, сѐ најдобро ѝ посакувам! :hug: :party::^:

Цела дневна ни е во сијалички, маж вели убаво било да си роден околу Новата Година. :))) Епа, годинава чувствувам толкава љубов, толку многу позитива и топли, топли емоции од кои ми се чини дека ќе полетам! ^_^

Лани ова време бев за никаде, таква депресија ме фати и не ме пушташе добри пет месеци. Не можев да се помирам со фактот дека сакам да постигнам толку многу, а знам дека и најдолгиот животен век да го имам, нема да ми биде доволен за да се остварам.. Ме болеше сознанието за тоа колку е кревок животот. Нека звучам наивно, ама и сега не можам да замижам пред неправди, а ги има милиони, секојдневно. Не се поврзани директно со мене, ама тангираат други луѓе, животни, природата.. и низ целиот овој хаос од мисли и емоции, се пронајдов себе си, го најдов тоа што го барав во мене.

Затоа, чувствувам, верувам, знам дека оваа година ќе ми донесе позитивни промени и ќе биде еден огромен чекор напред, бидејќи знам што сакам. :)

Луѓето кои што намерно нанесуваат болка на други, доаѓаат од скршени семејства каде што не осетиле љубов, внимание и поддршка. Таквите луѓе ги жалам, ама најискрено. До кој степен се мразат самите себе за да сакаат да повредат и омаловажат други.. До кој степен треба да им е гаден сопствениот живот да посакаат и сите други да страдаат со нив? Затоа, блокирај ги од социјалните мрежи или пак, доколку сакаш јавно да ги исмееш, со скринови од нивните гадости напиши еден убав пост и објави го јавно, да ги видат сите што ѓубриња се.

Доколку не можеш се уште да го пребродиш ова, тогаш те молам посети психолог, ќе ти помогне да добиеш друга перспектива и да поминеш низ ова. :hug: Ама запомни дека ти не си виновна и сите гадости што ти ги кажале се всушност описи на самите нив.

Додека го пишувам постов, сите три мачки се наредија околку мене. :inlove: Па и малото се закачаше со другите, а и со мене, ама виде никој не му обрнува внимание, па и он заспа. :D Мислам дека треба да си отворам тема за Мачешки муабети, па на раат да пишувам реферати за тоа што прават смотаниве по цели денови. :)))))

Да ве почастам по парче виртуелна торта ^_^

Како би една ваква со боровинки... :))))

После ќе идеме на шетање, маж вети порано ќе излезе од работа. Да поуживам уште денес, од утре се враќам на обврските.

Убав ден! :music: :f:

Peco, doubleg, Sexybaby86 and 30 others like this.
  11. flower30

flower30 Форумски идол

a6dd6fc2582c16df9930214991245c34.jpg
    @SV1911 Среќен роденден:^::^::^:Годинава да ти се исполни се што си зацртала и да ни пишуваш постови од некое германско или швајцарско селце(мислам таму сакаше да одиш:D) . Имај убав ден.

Sexybaby86, M&M, mareane and 16 others like this.
  12. Milobebence

Milobebence Форумски идол

Добто утро
    Како сте ми?
    @SV1911 среќен најсреќен роденден сите желби реалност download.jpeg
    @EuHenIa среќен роденден на малечката голема да расте!
    98be187ee48516ccb161e94542cf9cdc.jpg
    @theowndemon среќен роденден на мајка ти да е жива здрава и уште многу години да го славите.
    images.jpeg
    Поздрав друшки имајте убав ден
    Повелете кафенце Kafa-8-Andjela-Petrovski.jpg

Last edited: Jan 3, 2019
    Peco, Sexybaby86, M&M and 21 others like this.
  13. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Staff Member

Среќен роденден на малечкото на @EuHenIa :^:

И благодарам на досегашни и идни честитки за мајка. Би ви рекла дојдете на торта, ама имаме само посен колач од јаболка без масло, ама ако уште сте за, повелете. :D

Sexybaby86, M&M, mareane and 17 others like this.
  14. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Добро утро :yawn:

Шубо зборАте за снеК, во Скопје тмурно и досадно. Битно кафето се погоди :)
    97d1d3df31044514ac773572b4e43941.jpg

Среќен роденден на мајка и' на @theowndemon и ќерката на @EuHenIa и среќен роденден @SV1911 се' што си замислила, се' да ти се оствари :)
    Јас би една мачешки муабети :D
    92a9f83df57230ed73a987bab965578f.jpg

Може и кучешки, и со големиот имам роман да напишам :)

Убав ден девојки!

vitamina, Ariel, Sexybaby86 and 23 others like this.
  15. LejlaD

LejlaD Форумски идол

Dobar den i od mene.Zavitkana so kebenceto na terasa uzivam vo kafeto i vo beliloto pred mene,sakam sneg:).@SV1911Sreken rodenden mila,neka godinava ti se ispolnat site zelbi,pa da te citame vesela i ispolneta:^:,uste poveke od dosega.@EuHenla Sreken rodenden na maleckoto kuklice:^:.@theowndemon Sreken rodenden na tvojata majka,uste dolgi godini da slavite:^:.

vitamina, Sexybaby86, M&M and 21 others like this.
  16. BearMe

BearMe Популарен член

@SV1911 Alles gute zum Geburtstag :)
    Среќен роденден за ќеркичката на @EuHenIa и мајка и на @theowndemon Сите желби да им се исполнат :)
    Сабајлево се успав, среќа немам обврски. Два дена по ред сонувам луди сонови. Изгледа мојот мозок бара начин да си го потсреди хаосот. Да речеме генералка прави :):)
    Какво е тмурно надвор, нит ми се оди некаде нит дома ми се седи... Ако отварате тема муабети за мачки доаѓам и јас :(

vitamina, Peco, Sexybaby86 and 18 others like this.
  17. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Да ве поздравам од работно место.
    Денес гушкање честитање и наравно-храна.
    Сепак ми почпна работно денот. Али ако, ми треба да ме раздрма малце.
    На другарка ми СВ и било роденден... елај да те гушнам еднаш , само убавини од срце ти посакувам :* исто и на сите мајки ќерки што слават :*
    вие арни?
    чекам @DAngel да ми каже дали ќе прајме диетален доручек денес...

vitamina, Peco, Sexybaby86 and 17 others like this.
  18. petunija77

petunija77 Форумски идол

@SV1911 среќен роденден @EuHenIa среќен роденден на малото @theowndemon среќен роденден на мајка ти , Живи здрави весели да сте сите што си славите родендендени :hug::hug::hug:
    За милениците мои @SV1911 isto реферати да пишувам синојка до 22 h миев скали секој ден бисер до бисер , а со тоа очите кога ќе те погледнат одма психотерапија ти прават ,златни се
    @lasthope сврти нов лист оваа година , избриши секаков контакт со нив ,погоре убави совети ти дадоа, не ги спомнувај воопшто ,најди си некое хоби пр. аеробик,фитнес и сл. ќе се запознаеш со нови личности , ако не помага ништо посети психолог
    Друштво убав ден да си имате :inlove:

vitamina, Peco, Sexybaby86 and 17 others like this.
  19. Ygritte

Ygritte Форумски идол

Среќен роденден @SV1911 да си здрава и жива долги години  :inlove: :inlove: @theowndemon да ти е здрава и жива долги години мајкичка:inlove::inlove::inlove:@EuHenIa нека е жива и здрава ќерката, голема да расте .... Во Охрид си имаме снег, повелете на чист воздух :D.....Форумчево ми стана второ работно место :$ :) не можам без вас. .. Сакам да одам на породилно веќе ... |(ми е тешко.... Ве следам подолго време.....:wasntme:супер позитивни сте :Dпродолжете така... :l:

20. flower30

flower30 Форумски идол

b0579a8fb79062579d91201fe9c83791.jpg
    @EuHenIa среќен роденден на ќеркичката, голема да расте и да е жива и здрава.

@theowndemon среќен роденден на мајка ти, само убавини да има:^:

Thread Status:
Not open for further replies.