Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Sesil

Sesil Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    7.174
    Допаѓања:
    137.417
    Најдивјак испаднав. Ни знам некој, нит познавам, нит на фб имам некој од вас... а бе да цркнам (скраја да е) нема кој да ве извести, ќе ме снема, ќе се чудите после дали сум вратена со некој нов ник. :angel::tmi:
    Немам ништо против некоја од вас да запознаам, ама не по секоја цена, само ради тоа што се лајкуваме низ форумов.

Си викам, ех да сум сега на место на @kravce пеперутки да ми летат, да ми е убаво и да сакам да трае таа лепота, а да не сум сигурна колку ќе трае и како ќе заврши... ама брзо ми минува таа мисла, па си викам, кој сеа по дејтови да оде, па по 3 пати заби да мијам и да бирам мастики пред секое излегување, па да си праам preview на дејтот и да го анализирам секој детаљ. Њет! Арно ми е и вака.

На Желба, Abeja, bittersweet и 30 други им се допаѓа ова.
  2. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.974
    Ме урочивте, се срчкавме и сеа лута ќе си легнам, сама :!:
    Премногу се осеќам уморна и од време на време ме мава реалноста, сфаќам што е и како е. Ама не би на долго тука..
    За мажи сте збореле. Абе маж и маж. Ти вика нејќе девојки со многу шминка, а он брада до под очи па оди види го кој е :D
    Ај добра ви ноќ :hug:

На Abeja, M&M, ♡BuBaLe♡ и 28 други им се допаѓа ова.
  3. Peco

Peco Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2015
    Пораки:
    5.639
    Допаѓања:
    178.175
    Не си само ти, и јас сум дивјак :D

На M&M, ♡BuBaLe♡, duffi и 20 други им се допаѓа ова.
  4. PUPICA

PUPICA Форумски идол

Се зачлени на:
    11 јануари 2015
    Пораки:
    3.027
    Допаѓања:
    97.226
    штипикурец=клатикурец или обратно, како сакате:D

Никогаш не сум сакала помлади мажи, не знам зошто:?:
    Дали дека јас така малку гломазна, па потсвесно се загледував во мУжишта, може и тоа ќе е.
    Башка постар, позрел, на многу нешта може да те научи:D
    Таков и ме украде:D
    А бе кој како милува, само нек се деца воле:)
    Отидовме на дезинфекција:hai:
    Подот во Капитол свети, детево се што најде изџогира, уздуш и попреку.
    Јас као пазарам тој прави клизечи и брише(facepalm)
    Го оставив, една мајка искоментира "види малиов што прави, мајкава дамар не и мрда":@:Dмалку ми требаше да и речам да си брка работа, кокошка.
    Мое дете, мои правила:emo::!:

На Желба, WildMk, bittersweet и 28 други им се допаѓа ова.
  5. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    5.657
    Допаѓања:
    152.999
    Ништо не пофатив од ко дојдов од работа...жими еден грав сварив за утре...и дремам овде цела вечер..
    Ова ми е хај лајт на денот...
    Вака синко ме гледа..скромни цртачки и пишувачки обиди IMG_20190121_224959.jpg

На Желба, WildMk, bittersweet и 33 други им се допаѓа ова.
  6. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    19.411
    Допаѓања:
    260.136
    Син ти и син ми да ги вработиме како џогераши, да чистат маркети низ Аеродром :rofl:. И некоја пара да спечалиме:D.
    Мали обавезно брише маркети и молови]:).

Инаку го виде лифтот? Некој синоќа си се олеснил во лифт:puke:. Некој ептен пијан е бил, лифтот демек чистен ама не се влегува. Строго скали користев денес, а на 6 ти спрат сум]:).

На Желба, Abeja, M&M и 15 други им се допаѓа ова.
  7. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    Убава си, Ворид. Се прошетав на кафе со една менѓуша, заборавив другата да си ја ставам,а и цвикот си го заборавив. :)) Није ми ноч :yawn:|-) ајде, гутен нахт, чау.

На Abeja, M&M, duffi и 18 други им се допаѓа ова.
  8. PUPICA

PUPICA Форумски идол

Се зачлени на:
    11 јануари 2015
    Пораки:
    3.027
    Допаѓања:
    97.226
    Мислам поисплатливо е во некој мол, поголема квадратура=повисока дневница:D
    Не е првпат тоа со лифтот:tmi:нели знаеш дека 80% се сељачишта]:)среќа па ние пешки идеме:D
    Може и со главите да се удрите и да не ти кажат добар ден или трудна со стомак до заби и врата пред нос да ти затворат:@
    Во село весело дојде...
    Фаќај си пут,Европо здај;)

На M&M, duffi, doubleg и 17 други им се допаѓа ова.
  9. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Се зачлени на:
    8 септември 2015
    Пораки:
    2.510
    Допаѓања:
    71.272
    Имаш ли остров на главата? :D

Јас сум тогаш полу-дивјак. Само две членки знам. :)

И кога сме кај ова и кога спомна @Bozica1980 дека да не знаела повеќе жени од тука ќе била поискрена, ме интересира што е она што не ви дава да пишете искрено?
    Не сакате другите да знаат во каква ситуација сте без разлика дали е финансиска или љубовна?
    Сакате да "сервирате" овде совршен живот или што?
    Еве тие што знаат жени од тука нека кажат, мене стварно не ми е јасно што ве кочи да си пишувате работи за вас овде и покрај тоа што знаете некого од тука.

Се избањаФ. И сеа шо? :emo:

На WildMk, WORRIED.BT, mal.ecka и 14 други им се допаѓа ова.
  10. Sesil

Sesil Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    7.174
    Допаѓања:
    137.417
    Мене пример не ми е згодно пред друштво да разлагам за кока коли па и детали да споделувам. Тука ми е сасвим океј. Кога би ги знаела во живо членките зборче нема да пишам за кока кола.
    И не верувам дека некој ќе филува туку ќе преќути одредени детали кои ако е анонимен би ги кажал

Последна измена: 22 јануари 2019
    На Желба, bittersweet, Abeja и 23 други им се допаѓа ова.
  11. LejlaD

LejlaD Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2018
    Пораки:
    10.798
    Допаѓања:
    214.384
    Ne bi znaela vo koja grupa da se svrstam,divljakusi ili polu,kazav malku znam od odvde-dve samo i tie ne vo zivo,ama dusicki mi se:hug:.Nemam sto da filovam u zivotov mi-demi sum si kralica na kotelot,ete carstvo si imam-kotlarata,so ti pepelaska.Uste tikva mi fali kocija da bidi:nod:.Rabota e,krila da si metnam i v topli kraista da si preletnam.Vorid ubavko mi te nacrtal,vazno na majka si mislel:hug:

На Желба, Skorpija25, WORRIED.BT и 20 други им се допаѓа ова.
  12. Peco

Peco Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2015
    Пораки:
    5.639
    Допаѓања:
    178.175
    Острови, полуострови, фјордови, мореузи. Ај доста е географија, ојдов да спијам.

На M&M, LejlaD, kuc и 9 други им се допаѓа ова.
  13. Cosmi

Cosmi Форумски идол

Се зачлени на:
    7 февруари 2012
    Пораки:
    9.495
    Допаѓања:
    91.266
    За мене форумот е место каде уживам во анонимноста и не сакам приватно да запознаам никого.Искрено, несватливо ми е да се дружам на фејс и да реплицирам тука, се губи смисолот на форумот.
    Исто скоро 13 год.на еден друг странски форум,ниту едно приватно познанство.Од тука никого незнам,ниту имам на фејс.

На Желба, WildMk, Abeja и 20 други им се допаѓа ова.
  14. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.974
    Секако дека да.
    Добро утро. Ви пишувам од балконот на хотелов, со чајче во рака. Алекс ноќеска дојде доцна и ми донесе изненадување :) Утрово рано тргнавме за Тромс, сега само што се сместивме. Видел дека неделава има услови за аурора, знае колку ми е мерак и ете сме :) Срце ми е, најубав тој. Да доручкуваме и ќе прошетаме малце. Можно е и да се повозиме со брод, ќе видиме како се условите. Деците ги остаивме кај свекрва, златна таа, многу се поштуваме. Ми рече ќе ми ја исчисти цела куќа, вели снао ти само оди, ич не се секирај. Таква е душа, кога ќе се вратам знам дамка нема да има. А и знае да ни зготви, да не се мачиме кога ќе се вратиме. И кога ќе слушнам дека норвежаните биле ладни луѓе, ладни тикви шарени! Ај, одам да се љубам и јадам. Hade!
    :emo:

На Желба, WildMk, bittersweet и 27 други им се допаѓа ова.
  15. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.864
    Допаѓања:
    142.589
    Станав сабајлево, помошничката веќе исчистила и појадок имаше на масата ставено некои вафли со овошје. Дете стана, маж ми пие кафе на тераса, вика побрзај, шоферот е дојден да те носи на работа. Се облеков набрзина, и влегов во кола. Се јавува шефот, вика денеска состанок во едно убаво ресторанче, маса за 10 резервирана, па ај кафе, муабет, договараме работа...
    Од таму со колешките на прошетка, верувам ќе поминеме убаво.
    Со маж договорени за вечера, ќе одиме некаде на италијанска храна, после ќе се видиме со архитектот за уредување на дворови.
    За утре закажана масажа со арома терапија.
    Гледам вагата сабајлево, минус 10 кила.

На Желба, WildMk, bittersweet и 32 други им се допаѓа ова.
  16. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.792
    Допаѓања:
    323.764
    Добро утро

Измеќарката утрово забите ми ги изми, Дадар дојде ме нашминка, Сергеј ми го спастри главчето и личниот авијатичар ме донесе до Банка која специјален шалтер има отворено за мене.
    Денес на ручек сум во Рим, ама незнам дали да одам, се мислам прво да навратам во ПариС да се дотерам па после дури ќе мислам за ручекот.
    Дадиљата и гувернантата ке ги земам, за да има кој детето да ми го пастри додека уживам.

На Желба, WildMk, bittersweet и 27 други им се допаѓа ова.
  17. malerozna

malerozna Форумски идол

Се зачлени на:
    5 март 2011
    Пораки:
    3.382
    Допаѓања:
    78.132
    Добро утро
    Е мојот живот не е како од реклама.
    Алармот ме разбуди, сама в соба, ме мрзи да си напраам кафе, а и брзински туш треба да удрам.
    Настината, ко лепрозна полека се распаѓам.
    Се ме боли, обврски еден куп. Плус температура иам. Внатрешна.

Деха ме ен пас ќе ми биде реплика на сите кои го изговараат моето име.
    За саат и нешо треба да излезам, ми звучи дека врне вонка. А тоа значи во повеќе болести да де навлечам. Уште да почнам да кашлам.

Еве се испофалив за мојо прекрасен живот.
    Ја на фб секако ништо не пуштам, не сум ко некои ќе мрднат на 10км од дома и одма слики како им е прекрасно, слики во секоја поза, тагирање по хотели, па коментари долу... Па уз муабет да ти прокоментираат ти колку си мизерен шо не шеташ, ама па секако дечко немаш...
    Кај мене по некоја слика да си прокукам само.

Мислам дека до петок ќе колабирам. У пм и од обврски и инвестиции и се.
    Сакам мир.
    Ама нема јас шо сакам...

На Желба, WildMk, bittersweet и 23 други им се допаѓа ова.
  18. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    Денес решив да останам во кревет до подоцна. По ручек некаде ќе наминам на работа, чисто да ги истресирам моине петсто робови кои, мислат дека ако мене ме нема денеска на работа, они треба пет пати да одат до тоалет и дека, ако пишува некаде дека паузата трае 10 или 30 минути, озбилно толку треба да трае. Глупаци!
    Се мислам да ја отпуштам слугинкава. Неколку пати ми остава на креветот скроз погрешна облека. Значи сто пати и имам кажано. Со огромни букви и напишав (робовите напишаа, хехе, нормално. Да не помисливте дека овие раце и нокти се створени за фломастери држење? хехе,будалетинки!) над креветот у тоа нејзината соба у подрумот СЕКОЈ ВТОРНИК НОСАМ ЗЕЛЕНО! Таа ми отсавила лилаво бе. Лилаво е за во сабота, мори тртло една! Плус и не ми се допаѓа како изгледа. Мислам дека има почнато да јаде многу повеќе. Не смеам да си дозволам некој да ми јаде по толку многу и да ми се дебелее во моја куќа. Утре да си ги купите сите светски весници пошто, утре ќе биде моето интервју на насловни страници! Јеее! Патем и новата книга ми излегува за една седмица, а и ..можеби треба да излезам да видам дали ги поставиле билбордите со моето најпрекрасно лице и тело! Ма не, ќе ја пратам оваа тртлата да слика и да ми испрати од сите 30292848 билборди..да видам да не ми, сачувај боже, фотошопирале некоја трепка, ноздра или уште полошо, да не ми направиле тртлест газ како на оваа тртлестава. Ах. Ајде срцки. Морам да одам да не ми се излади вареното јајце кое ми го направи Џејми (Оливер, се разбира).
    Та-та!
    :bug:

Ај лајк дис.(hollest)

На Желба, WildMk, bittersweet и 32 други им се допаѓа ова.
  19. dunika

dunika Форумски идол

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    3.849
    Допаѓања:
    95.281
    @Cka јас сум помошничката.
    Го заборави барбери мантилот врз белото пијано во ходникот,you rich bitch:emo:

На do-re-mi, Желба, WildMk и 26 други им се допаѓа ова.
  20. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.974
    @zhap4e Нели ти реков лани кога бевме во Јапонија, жабо земај си роботи, ти со луѓе ќе си имаш работа. Зошто вакви нервози непотребно да си правиш. Ајде, ај да појдеме пак пролетва, таман за сакура, ќе испиеме некое чајче ово оно, и од тие шотовите што ни ги правеа специјално претходниот пат ;)

На Желба, WildMk, Abeja и 22 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.