Ние околу и преку 40...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by lunicka, Nov 5, 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 vote(s)
    57.2%
  2. 36-40

247 vote(s)
    24.8%
  3. Над 41

171 vote(s)
    17.2%
  4. Над 50

8 vote(s)
    0.8%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. riba79

riba79 Популарен член

elena.mak, Annath, LejlaD and 2 others like this.
  2. lunicka

lunicka Форумски идол

Ме шашалдисавте,еј :D:D:D:D

3. Ariel

Ariel Форумски идол

Ајде сега доста сонување, време е да се вратиме во реалноста.

Од утре - школо. Пак расправии, натегање, дообјаснување, воншколски активности... каде е 10ти јуни?!?

Баш се понадевав дека ќе им го продолжат распустот до петок. Ама не - воздухот се подрасчисти доволно за децата да одат во школо, иако недоволно за да бидеме здрави.

Кога сме кај здравјето, време е за дневната доза
    95A8A483-CD41-4A4A-87E2-4B066566EFBB.jpeg

Last edited: Jan 22, 2019
  4. petunija77

petunija77 Форумски идол

@riba79 на оток никогаш топло не се става

WildMk, Alishan30, riba79 and 3 others like this.
  5. PUPICA

PUPICA Форумски идол

Божем да здивнам денеска од ХПЛ на работа,пијам кафе и со вас уште толку се шашардисав:drunk::D
    Затоа кај и да е пут под ноге.
    Ме чешаат париве,не знам ни јас за што ама удри бригу на весеље:whew::D
    Пупче па пуштил МРТ2,брои сладоледи на албански,а пустиот едвај на македонски знае да брои до 10:rofl:
    Спортски тип е он,не е од научниците мали,љуби га мајка:inlove::rofl:

6. Milobebence

Milobebence Форумски идол

Ајде назад во реалност
    @flower30 мое човече си и јас обожавам униформирани момци да ги гледам де, маж ми ми има ставено доживотна забрана да поминувам покрај воен објект касарна:lol:.
    кога ги гледам во униформа и во акција исто ко п...о филм да гледам:inlove:забегав денес скроз на скроз
    Кај ја гледаш серијата и јас да почнам да гледам.
    Кој е за кафенце повелете:coffee::coffee::coffee:
    Туку кој имаше постирано убави шарени апчиња фрлајте навака дур не сум го окркала од мм ако го прочита постов.
    Се шалам он се плаши од мене.
    :nod:.

7. flower30

flower30 Форумски идол

@Milobebence на Fox ја даваат серијата навечер околу 23.30ч или преку ден(репризи се) исто на Fox во 15.20ч. Инаку со мм гледаме нови епизоди и преку некоја програма на интернет.
    Ја му кажав на мм серијата ја гледам оти се заљубив во глумецот:D

8. kuc

kuc Форумски идол

Ама сте луди сум се смеела на глас ама убавко е ,мислам дека и серија може да се сними 100%најгледана ќе да е ...
    Туку ред не можам да ви фатам од тоа слугите која од која по госпоѓа е :makeup:
    А ,@Peco уште да се изјасни дали он само слугинки има ???

9. riba79

riba79 Популарен член

Nemam otok, samo dole krstot kaj opaskata me boli. Bolkata pocna da se siri po kolkovite nadolu skoro do kolena. Ama pak mi pomaga ovaa ruska voda. Valjda dobro objasniv:D

elena.mak, Alishan30, Annath and 3 others like this.
  10. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Иста ни е дијагнозата..
    Мене само едната нога ме боли ама високо кај колкот...ама крстот ме кине...и да,се наведнам ми е болно...
    Неуробион лани др.ката и ги даде на другарка ми за исти симтоми...по нејзина препоррака ги зедов...а и витамини се ..не би ми штетеле во никој случај...

11. BearMe

BearMe Популарен член

Поздрав,
    Фатив негде вирус и еве сега си лежам со температура. Не е страшно, накај 38 е, ама баш и не морав. Се напив Блокмакс и чекам. Ако знаете финта како да бидам "ко нова" до сабајле предложете. Оп стоп, без чорапи со оцет...
    Послугата ми има слободен ден па морав сама да правам супа. Бев во ПМС и ме кинеше стомак до вчера, ама сега се ме боли изедначено па мирна сум.
    Порано си замислував како сакам да ми изгледа куќата, од внатре и надвор... Сега сонувам за патувања... Само да имам картичка во џеб да може се да покрие... Ех, дома не би се прибрала...
    Чуден некој вирус, имам температура, ме боли грло, а апетитот пу пу машала...
    И мора да кажам дека ова ми е од салатите, дур си јадев мрсничко ништо не ми беше :D

12. M&M

M&M Форумски идол

Аууу бре алал да ви е :) , јас мислев 1, 2 поста ќе има само ама вие сте ја пуштиле фантазијата на најако :)
    Не сум јас волку креативна :) , не можам желби и соништа да склопам у еден саглам пост, каша попара ќе биде, не дека ги нема :)
    Буби не зезај, Охрид загадено :o, аман бе луѓе што ни бидна, ќе поцркаме, и нека не вика некој дека секогаш било ама не сме знаеле, не било сигурно волку.
    За среќа баш овој период не сме дома, ќе се надишиме малку да не држи за до пролет.
    @Mr. Right не знам за тебе ама јас баш не гледам тука некој да се преставува дека има совршен живот, напротив, сите си ги кажуваат маките и несовршеностите донекаде, може баш поради тоа и сакаме некои да сме анонимни.
    Како што проаѓа време гледам дека се потешко се уклопувам меѓу луѓе, и тоа луѓе што ги познавам подолго време, не дека ми се нешто богзнае колку блиски ама се знаеме. Ама пак и многу ме нервираат некои кога ќе се уиграат во група како тинејџери па ако не им се уклопуваш во заебанциите не те играат и те ставаат на игнор у велико, аман луѓе гроу ап |(.

13. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Океј, можеби не совршен па поради тоа денес постовиве им се креативни заради мене, ама мислев во ситуација зошто тој/таа мора да знае дека поминувам низ тежок период или некоја криза. Небитно, саглам одговор добив само од @Bozica1980.

14. zhap4e

zhap4e Форумски идол

И јас ќе треба да се напијам нешто да спречам настинка. Ое прееска не можам да се стоплам. Се утуткав, наоблеков, пет минути дремнав и ме разбудија..сега ко бувиште ќе се вртам околу печка и ќе сркам супа со кнедли. Требаше да ги пренројам, али ко пет шест ми се видоа. Ако јадат четворица, не знам дал би имало за секој да сипеш по две кнедлички. Живи трагедии е хранава во денешно време.

Skorpija25, mareane, NarCis@ and 16 others like this.
  15. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

:makeup: (hollest)

Не џабе сум Божица ]:)

16. kravce

kravce Форумски идол

А што има врска. Ако некој сака анонимност зошто мора да се објаснува. Ако некој сака да не биде анонимен исто така нека повели.
    Па ја понекад сакам комшиите на раат овде да ги изоговарам без да се мислам дали ме знаат и знаат дека е за нив :angel: :D
    Испив какао, чекам да ме смири сега :o:

17. riba79

riba79 Популарен член

Gi piev ama mi stvaraat nekoja voznemirenost i gi prekinav. Pijam b komplex obicen i b6. Zemav sega od apteka neofen mast da probam,zasto od taa grckata krema nemaa.

Dust, Alishan30, LejlaD and 3 others like this.
  18. M&M

M&M Форумски идол

И ја би комшиите да ги изоговарам ама ако почнам доволно е некој да е читач само да се препознае :)
    Што нема никој? Испоизлезени или испозаспани. Моиве кој спие кој кај и да е ќе заспие. Мене не ме фаќа сон, колку е друг уморот кога си на работа, а друг кога ти е мозок на пасење и само деца те тормозат цел ден :inlove:

Skorpija25, Annath, kravce and 15 others like this.
  19. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

А да отвориме нова тема за комшии и да си ги оговараме? ^_^
    И јас имам да кажам збор-два. :devil:

fana, Annath, kravce and 16 others like this.
  20. Dust

Dust Game Over

Јас со болка во десен колк и ртг пред мн години си заработив дијагноза дискус хернија на Ѕ1..
    Болка имав и по надворешниот дел на ногата се до колено, како струја да ми минува на моменти..можело до стапало да боли ама мене до колено ме боли..
    Кога цела нога ми е ладна, надворешната страна мислам има 50 степени, ми гори..
    Со тек на годините и покрај се што направив, самп полошо ми е..
    Надворешната страна до колено не ја ни осеќам. Сега може слободно некој да ме застрела, не верувам дека ќе осетам. Да ме поминува па човек со рака, ако не видам нема ни да знам...
    Ако ме штипне па, ѕвезди ќе избројам не од болка туку од чудно чувство...дека тоа е како отрпнато и некако боли..некој nsail кркнете ако мн боли. Антиинфламаторно ќе делува и може ќе ве оправи побрзо..
    Неуробиобот немаше никаков ефект на мене..

Добра ви вечер.. убава вечер..:hug:

Thread Status:
Not open for further replies.