Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.801
    Допаѓања:
    145.384
    Хај!:coffee:

Се најадов стрволинки од пачетчињата,овие глупости крај немаат.

Жабе не биди себична,сподели со другарките.(fingers)
    Кадата со душа чекам да ја фрлам низ прозор, е до толку е. Да си признаам, ама кадата и шпоретот свеки најарно ми ги чисти. :$ Нит јас,нит жената знае вака да ги светне.
    А сум висела над неа да гледам како го прави и не прави ништо поразлично од мене, друг фат има изгледа.:tmi::D

Не се комирав многу рано, ама се наспавме дури до 9.(poolparty)
    Маж ми го закаснавме на работа, па хаотично станавме, ама битно наспани и свежи, конечно.:D
    И тоа, да стане беба и нова тура играње. Нека престане дождецот,досаден е веќе и зимата исто. Не ја сакам, нека си оди.]:)

@LejlaD најсреќен нека е, да си жива и здрава уште најмалку дупло толку!:hug:

Ништо не кажав, важно тука сум.:hai:

На Skorpija25, Желба, Mr. Right и 26 други им се допаѓа ова.
  2. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.408
    Допаѓања:
    262.285
    Прашај ме колку време стоев на фб сабајле и се убедував дека сум возрасна жена А не напалена тинејџерка, за да не му честитам со срциња со сВе.

Се мислев да се лажам сама себе со KFC ама златна зелка у маркетов направиле па они ми го спремија мојот ручек денес.
    Прошетав ништо не купив, добра самоконтрола имам. Може едно сако да помине ама ќе удрам дома ревизија дал треба.

На Skorpija25, Желба, Mr. Right и 28 други им се допаѓа ова.
  3. elena.mak

elena.mak Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2012
    Пораки:
    1.670
    Допаѓања:
    11.529
    Еве ме назад. Не можам да кажам што е, ама се' излезе како што треба. Одамна не сум била посреќна и исполнета. Животот е преубав, ама преНАЈубав! :l:

На Skorpija25, Mr. Right, papillonP и 35 други им се допаѓа ова.
  4. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.929
    Допаѓања:
    142.940
    Здраво,
    @LejlaD среќен роденден, жива и здрава да си и многу среќни моменти да имаш. Наредниот роденден, на ваква тераса цигарче и кафе, комплет со фамилијата(може и со снашка и внуче:lol:) loft-suite--v1869150-17-720.jpg

@Milobebence ти кажав за серијата, и од синоќа не ја даваат веќе:D:$. И не е баш во униформа глумецов, ама ја и ваков го сакам:D
    hawaii-five-0.jpg

Непланирано бевме и на кафе во комшии:). Па до продавница и дома. Ме држи уште кашлицава. Маж отиде на работа лут. Го навил телефонот да ѕвони и 45мин.му ѕвонеше на секои 10 мин. И нормално, он си спиеше, а јас на секое ѕвонење се будев и таква тахикардија ми правеше алармот што ќе го фрлев преку прозор. На крај му реков нешто у стил "ќе ми речеш и ти нешто да направам ама и јас така ко тебе":wasntme: . Ми промрморе нешто и стана. И станувам он на врата чао и оди. Што ти е - ништо:o. Ааа оди таму, се р'чка по сабајле:D8)

@Bubce38 @elena.mak ви праќам среќа за што и да е, па да честите тука по една софра:D
    Ај чао:hai:

На Skorpija25, Желба, Mr. Right и 23 други им се допаѓа ова.
  5. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.072
    Допаѓања:
    72.409
    @elena.mak баш ми е мило - што и да е... Со среќа, секогаш да си вака позитивна.
    @Bubce38 ти пуштам среќа, ајде израдувај не и тука...
    @LejlaD среќен роденден само убавини.
    @flower30 глумецов идеше со ЛејдиГага сега е слободен, ама јас го бркам.

На Желба, Mr. Right, kuc и 13 други им се допаѓа ова.
  6. M&M

M&M Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2015
    Пораки:
    7.088
    Допаѓања:
    154.723
    @LejlaD среќен најсреќен роденден, најсреќна да си. Остави лошото што се случило во минатото и мисли на убавите работи само :hug:
    @elena.mak веќе се пофали дека и среќно завршило тоа што го очекувала денес, се спремав (fingers) да ти пратам, многу ми е мило што и да е.
    Јас не сконтав што е со џоѓериве, има некој во дм што чисти сам :) , се зезам ама ако вреди и не кошта богатство споделете. На топ шоп фан не сум.
    @zhap4e и јас имам мака со таква флека во када, има мала вдлабнатина па секогаш останува малку вода и од бигорот се прави круг. Исто е ѕидана па менување не доаѓа за сега во предвид. Така да кажи кое средство од Кам ионака пазарам там често.
    Ме изнервира една кокошка значи ептен, не и останав кусо да не и преречам ама сега си викам требаше и појќе да и се истресам. Значи многу сум смотана што одпосле ми текнува што треба да кажам во некои моменти :@

На Желба, Mr. Right, bittersweet и 18 други им се допаѓа ова.
  7. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.929
    Допаѓања:
    142.940
    @TeddyGrey мислам грешка си. И тој шо идеше со Лејди Гага го сакав:D:rofl:. Ама тој глумеше во Chicago Fire (ако е тој земи го, овој погоре од Хаваи 5-0 за мене:D:D:D). 3604a4ef359fc76fe265c486c199570b.jpg 4e72ef7e099889498bfa9ccff7099f99.jpg

На Желба, Alishan30, zhap4e и 14 други им се допаѓа ова.
  8. Ygritte

Ygritte Форумски идол

Се зачлени на:
    16 април 2015
    Пораки:
    2.182
    Допаѓања:
    26.449
    @flower30 јас ќе почнам да верувам дека месечината повеќе им влијае на маживе отколку нас на жените.... 8ми месец сум, мецана, со 140 притисок и киселини до заби, мојов се навреди дека го замолив да ми помогне со педикир, не можам да се свиткам.... Му дадов една голема, 8 месеци правам се сама без помош, еднаш побарав и господинот се навреди :envy:.... па после ме гушка за excuse.....
    Ми е мака само хормониве ме издаваат, се расплакав и цела ноќ не можев да се смирам... (facepalm) за втората бременост знам како ќе правам ;)

На Желба, elena.mak, kuc и 15 други им се допаѓа ова.
  9. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.072
    Допаѓања:
    72.409
    @flower30 аууу да беееее... Ги смешав.
    Добро ај, ќе ги делиме.

На kuc, Alishan30, Annath и 7 други им се допаѓа ова.
  10. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.929
    Допаѓања:
    142.940
    Изгледа:D Јас на мм некогаш му викам дека со понашањето е ко жена пред менструација:D Секако, и за тоа се лути:):D. Еве и сеа на вибер пишуваме па ми вика добро се ти имаш право да се лутиш, јас не. Оти денес сум расположена му викам, ок ќе ти попуштам ти лути се денес, јас нема:D:rofl:

@TeddyGrey може:nod::D

На Skorpija25, Желба, TeddyGrey и 14 други им се допаѓа ова.
  11. Ygritte

Ygritte Форумски идол

Се зачлени на:
    16 април 2015
    Пораки:
    2.182
    Допаѓања:
    26.449
    Јас на диштанс се јавив само, да не додавам масло на огнот ... И му реков дека ако ги има хормониве мои ќе си избега од кожата ... Денес на диштанс, утре ќе видиме.... :^):rofl:

На TeddyGrey, Alishan30, mareane и 10 други им се допаѓа ова.
  12. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.899
    Допаѓања:
    173.516
    @LejlaD среќен роденден:party: :hug: биди малку посебична за да бидеш малку посреќна:D ќе почнам и јас ова да го применувам жими се(facepalm)

@flower30 хаваи 5-0 ја даваа пред 4-5 год на AXN па после на фокс.. сега ги гледам на сателитска, заедно со нцис:D има може 30+ различни фоксови :whew:
    И мене ми беше љубов Стив:wasntme:

На сите што ви треба ви пуштам среќа :hug:

Сабајле станувам и гледам празна чинија... тоа овој мојов ги мавнал ребрата од вчера..
    Почнав многу да се нервирам за такви работи... ако имало вчера за ручек ребра, ќе се дојадат денес за ручек а не сабајле во 7..
    Некни зема рибата ја изеде за појадок... аман бе, па за тоа сум испржила повеќе. Двајца сме, можеме 2 дена да ручаме не мора за доручек да ги изедеш..
    А фрижидерот полн со други работи соодветни за доручек:envy:

На Skorpija25, Желба, Mr. Right и 23 други им се допаѓа ова.
  13. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.929
    Допаѓања:
    142.940
    @Dust јас знам дека има 4-5 Фокс :?: Знам дека претходно ги давале, ама јас дури сеа почнав да ги гледам(од ко се заљубив:rofl:^_^).

Сега за ручек на маса стави маргарин и леб :) Оти ручекот отишол предвреме:D

На Желба, TeddyGrey, kuc и 13 други им се допаѓа ова.
  14. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    14.249
    Допаѓања:
    176.251
    Последно кога читав на темава се спомна анонимноста како средство за олеснета комуникација на приватни работи. Да речиме дека, приватно, јас сум затворена личност. Не се дружам со многу луѓе и луѓе со кои споделувам интима се малкубројни. Мене не ми е срам од одреден недостаток, само сметам дека не треба да е тема на разговор со некој со кој пијам еднаш месечно кафе, додека на форум сум да речиме секој ден со исти личности и полесно е да напишиш нешто. Прво: никој не те знај. Второ: и да те дознај ти само си изразил мислење, не си се поставил себеси како тема, како што би испаднало да правиш некој муабет со познаник и трето: се избегнува пристрасност во совети и мислења од блиски пријатели и познаници зошто најчесто кога имаме некој проблем тие знаат шо уствари мислиме, на кој, што, како.

Ќе ве читам вечер, или утре сабајле, тогаш сум слободна.

Сакам да ве дружам и тука и во другата тема ама времето ме гази.

Останете ми поздравени!

Последна измена: 23 јануари 2019
    На Skorpija25, Желба, Mr. Right и 22 други им се допаѓа ова.
  15. Milobebence

Milobebence Форумски идол

Се зачлени на:
    21 јули 2016
    Пораки:
    5.658
    Допаѓања:
    107.472
    Тууу брее шо баксуз ке бев :Dако не е во униформа пак е (y)...

На Желба, TeddyGrey, Dadusicka и 5 други им се допаѓа ова.
  16. M&M

M&M Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2015
    Пораки:
    7.088
    Допаѓања:
    154.723
    Убав е овој од хаваи вистина :) , мене униформи не ми значат ама на лик е убав :)
    Некоја внатрешна нервоза ме јаде изгледа, им е...в мамата на ноктиве, а не се осеќам нервозно. Многу сум тапа наместо да си читнам книга дур спие зверка ја окапав на телефон. Ама и немам доволно светло а ако запалам ќе ја разбудам (си се правдам :tmi:), а почнав една вчера не е лоша. Може до летен одмор ќе ја дочитам :handshake:

На Skorpija25, Желба, Mr. Right и 18 други им се допаѓа ова.
  17. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.408
    Допаѓања:
    262.285
    И јас почнав една вчера, мајка ми ми е дилер на книги. Рече оваа одма да си ја прочитала :lol:
    Кафе на ред, денес буквално безделничам! Цел божји ден(poolparty)

На Желба, Sexybaby86, elena.mak и 19 други им се допаѓа ова.
  18. wannaBeMomma

wannaBeMomma Форумски идол

Се зачлени на:
    15 декември 2013
    Пораки:
    8.130
    Допаѓања:
    40.346
    308 denari izleguva dzogerot
    Kupen, plus lopatce so metla. Toa e zakon, sve sobira :rofl:

На Skorpija25, Желба, Sexybaby86 и 15 други им се допаѓа ова.
  19. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.865
    Допаѓања:
    101.750
    @Bubce38 ти посакувам да се оствари тоа што го сакаш.Те гушкам за подршка и од милина.
    @LejlaD ,генерацијо,среќен нека е!
    Да си поблиску би те гушнала и поклон би добила...
    Денес сум цела распекмезета и мека ко облак.Гушкам се што ќе ми дојде под рака.
    Каков е тој џогер од Дм?Сам да не брише?!Молам за цена и слика.

Убав ден иако е дождлив!

На Желба, Sexybaby86, TeddyGrey и 16 други им се допаѓа ова.
  20. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    Порака од мајка ми: Доаѓа со свои средства за чистење и за пет минути прави цакум пакум дури и зар'ѓавени кади гланца за само 2.000 денарчиња! :rofl: Скромна е дури, чим не збори во евра.
    Ве сака значи:rofl:
    Ми вика, немој да го рекламираш, кажи им вака:D Со повеќе инфо, подоцна.

Сега малку за мене си.
    Сркнав винце :bandit: лапнав макарони (ништо од диетата), се осеќам безвезно..али ова не е ништо ново.Прв пат у живот сакам да запролети и мине ова зимсково смрдливо сивило.
    Ми недостига една личност. Т.е. две, три. Али, не попуштаат бе. Џабе и стој на раце правев и се' месецов. :envy: Како бе така, оти бе така:D
    Јануариов жими се ко цела вечност трае.
    Over.

edit: Ej, тоа лопатче со метла да не е малечко некое? Ми спомнаа баш дека имало у Кам ли каде..али ја не видов?

На Желба, LadyC, Sexybaby86 и 22 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.