Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    9.372
    Допаѓања:
    279.036
    И јас после кој знае колку време гледав епизода од Хаус.Едно време кога децава ми беа помали и немаше фемина,фб и сл. бев опседната навечер одкако ќе заспијат сите да изгледам серии на фох лајв најчесто.Сега ќе дремам цел ноќ на тел ,ама тв може и да не вклучам.
    Ми е страв да легнам да не ме фати несоница ко синојка.
    Осеќам дека овај пат пмс ќе ме убие во поим а како што незнае ред вештеркава пмс може со недели да ми трае.
    @Bubce38 сета среќа на овој свет ја заслужуваш

На Желба, Skorpija25, lunicka и 18 други им се допаѓа ова.
  2. malerozna

malerozna Форумски идол

Се зачлени на:
    5 март 2011
    Пораки:
    3.382
    Допаѓања:
    78.132
    Денес ни јас не бев во форма, а гледам и феминка ебавала нешо. Пробав на неколку пати, неуспешно, па се отепав од зборење по телефон и во живо.

Хелоу, итс ми...
    У исто стање како у последниoт пост, може и полошо.
    Нокти за сечење, алишта за диплење, документи за правење, јас си одлагам само.
    Кај го отепав цел ден, не ми е јасно. Надвор на снег мириса, ладно нек си ибе матер.
    Ја ружна, тужна и на бога дужна.
    Си знаев дека јануари ќе ми е сра*е во боја ама не мислев дека цел месец ќе е така интензивно неподносливо.
    Или имам преголеми очекувања или не знам шо ми е. Овака никогаш се немам осеќано. Не знам ни да опишам што ми е.

Среќни родендени и слави на сите.

Да се фаќам за работа оти маф ми е работата. Screenshot_20190127_181631.jpg

На Желба, Peco, Mr. Right и 22 други им се допаѓа ова.
  3. SV1911

SV1911 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2013
    Пораки:
    3.055
    Допаѓања:
    69.230
    Морген! :coffee: :sun:

Отспав 10 саати, сега сум полна со енергија! :muscle:

Вчера и кај мене цел ден Фемина едвај работеше, ама ептен доцна ми текна да проверам во темата "Технички проблеми", цело време ги пцуев Теленор за глупиот интернет. :D Затоа моите нерви издржаа уште еден тест на џиновско трпение. :!: :D

@Emy867 јас би од тој "господин" што е можно подалеку. Уште прв пат кога пиша за него, чудно ми падна ептен, а сега па уште почудно делува неговото однесување. И не, не е тоа љубезност некој рандом на улица рака да почне да ти бацува и ѕвезди да ти симнува.

Кафе готово, може да започне денов. :coffee:

Убав понеделник! :sun:

На Желба, Skorpija25, Peco и 26 други им се допаѓа ова.
  4. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    И кај мене конечно се собра елката. Сите се правевме дека не ја приметуваме. Прво украсите се прибраа па седеше гола некое време, после денови ајт и она. Не знам дал е до мрза колку што е до склопи-расклопи во 14257732 потези. Шо елки ќе беа овие. Цар е тој што ги осмислил. Ццц
    Понеделников нне го осеќам ко понеделник пошо вчера испадна ко крт да работам на најубавото време. Ал бар завршив едно гајле. Нема да ме смара, плус копи паст од тоа сеа ќе си правам у пар други гајлиња.
    Гутен морген зусиња. Времево изгледа убитачно. Ако се спрема да врне..нек врне снег бар, не дожд. Гледав нешто по нетот...ќе плаќал некој за три месеци у летото да се тапчиш со паста и да живееш некаде си во Италија.попосле ќе прелистам поубаво и ако има како...ќе се пријавам. :bug:
    Чау.

На Желба, Skorpija25, Alishan30 и 24 други им се допаѓа ова.
  5. Purplelilac

Purplelilac Форумски идол

Се зачлени на:
    3 септември 2016
    Пораки:
    2.417
    Допаѓања:
    34.778
    @zhap4e Пријавување мислам тука :)

https://italiansabbatical.com/

Се извинувам за неочекуваниов упад во темава. Само ќе искористам прилика да ви посакам убав ден :f:

На mareane, LejlaD, kravce и 10 други им се допаѓа ова.
  6. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    Јуху, тенкју! :$

На LejlaD, WORRIED.BT и Purplelilac им се допаѓа ова.
  7. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.858
    Допаѓања:
    142.536
    Да бев сингл фриленсер, или со дечко фриленсер, сега ќе пополнев одма. Ко ОДМА!

На NarCis@, mareane, LejlaD и 5 други им се допаѓа ова.
  8. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.942
    Допаѓања:
    203.231
    Ај добро утро и од мене!

Не ми се пишуваше, ама морам да ве испоштовам... Онака понеделнички. Ме чека напорна работна недела, ќе се потрудам да ја издржам.
    На темата претходно, за децата, се пронајдов, морав да си пишам, нема љутиш. Деца не растам по молови и игротеки, туку на отворено. Игротеки гледаат само кога сме поканети на роденден. Доста им е, и онака ништо корисно не се учи таму. По гости си одиме и ни доаѓаат нормално. И да, давам инуностимулатори, оти тоа е начин, барем некаков, да се справам со загадувањево, оти очигледно друг спас нема. И не им зборам на другите како си ги гледаат децата, не е моја работа. Секој си има причина зошто си прави така како што си прави.

Дефинитивно се стареело преку ноќ. Кога се фенирав синоќа, си приметив многу, ама многу голем број на бели влакна на косава. Четвртокот се фенирав, немав толку, само тек тук по некое. Стресот си го зема данокот, утре може со брчки ќе се разбудам.

@vitamina, @Sexybaby86, @danichap среќен роденден на децата, живи и здрави да ви се, само радости да ви носат!
    @mal.ecka лесни чекорчиња на Илина!

Ако сакате да аплицирате на линкот, проверете дали може за nonEU државјани, да не ви кршам филм. Иначе и јас би одела радо...

Имајте убав понеделник!

На Желба, Skorpija25, Alishan30 и 27 други им се допаѓа ова.
  9. SV1911

SV1911 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2013
    Пораки:
    3.055
    Допаѓања:
    69.230
    Немаме гајле ние за тоа сега, кај и да е ќе не примат. :rofl:

На Skorpija25, Mr. Right, x.Daisy.x и 13 други им се допаѓа ова.
  10. Sexybaby86

Sexybaby86 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    4.997
    Допаѓања:
    96.216
    Добро утро убави луѓе!

Благодарам на сите за честитките, од срце :hug::hug::hug:

Преубаво си поминавме, вчерашниот ден ми беше најубавиот во животот покрај денот кога се породив. Бебка беше многу среќна, весела и насмеана, отиде кај сите во раце, дуваше сама свеќичка, па и браво си направи и си се изнасмеа :D Цуцка мајкина :inlove: Препрепреубаво беше, навистина. Сите драги луѓе на куп :l:

Како што ветив, денес да ве почастам, жал ми е што е само виртуелно :( Би сакала да можев сите лично да ве угостам :$
    b.jpg

v.jpeg

g.jpg
    a.jpg

И да не заборавам, лесни чекорчиња на малата Илина @mal.ecka :inlove::*

Уморна сум, не можев да спијам од возбуда синоќа, па денес се трудам да преживеам некако. Одам по колачиња за колегите на работа.

Имајте убав ден сите :)

На Желба, Skorpija25, JuLleE и 27 други им се допаѓа ова.
  11. dunika

dunika Форумски идол

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    3.849
    Допаѓања:
    95.278
    А шо ке правите во италијанско село:smirk:
    Ова може и во Охридско негде,или Лазарополе,овчички,топол леб и пити,чист воздух,милина.

Ај добро утро.
    Вчера првпат спиев толку немирно ко демони да ме имаа опседнато.Ме чека еден важен термин на лекар денес,се радувам ама и ми фуфка.
    Јака сум,ке преживеам.

Ајде убав ден,одох да варам брокули8)

На Желба, Skorpija25, JuLleE и 26 други им се допаѓа ова.
  12. Milobebence

Milobebence Форумски идол

Се зачлени на:
    21 јули 2016
    Пораки:
    5.655
    Допаѓања:
    107.454
    Добро ви утро мил народе!
    Како сте ми?
    Е да се пријавам и јас во пцујачите ги терав и вип и телеком у пиииипп...
    Де вклучи се на вифи де на мобилен и фемина јок побрзо во некој сеф ќе влегов:Dали види ти во шо била работата.
    Арно не насскв маж да се јави во телеком да се жали него толку му треба лом ќе ги правеше за ништо или за џабе исто му е нели.
    Не знам што да правам со себе деновиве ме фатила летергија некоја ајде друшки бидете ми вие добри како што сте ми убави.
    Повелете кафенце:coffee::coffee::coffee::coffee:и на здравје.
    20190127_132947.jpg
    Поздрав :hug:

На Желба, Skorpija25, Alishan30 и 23 други им се допаѓа ова.
  13. Milobebence

Milobebence Форумски идол

Се зачлени на:
    21 јули 2016
    Пораки:
    5.655
    Допаѓања:
    107.454
    Само ке те :hug:и(fingers) со убаво и со лесно .

На dunika, Annath, mareane и 2 други им се допаѓа ова.
  14. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2017
    Пораки:
    18.307
    Допаѓања:
    226.947
    Утро.
    Уште посабајле ми одеше со секое вдишување по една сочна пцовка на издишување да кажам.
    Да бевме некој инат народ та никој нигде да не отидеше на работа. Од директор до лаборант. Тук там доктор колку да не умре некој. Сите дома да си седевме. Жива кола да немаше на улица, а ни автобус, јер и шофеорт не сака да се гуши!!!! Зошто го прифаќаме ова!? Зошто исто се понашаме и кога грее сонце и кога не труе воздух?? Зошто?? Толку ли не ни е жал за нас и нашите деца!? Офф.. многу зошто а едвај е 9 и 30. Биднавме северна што биднавме, дај побрзо влез у нато за да може да си искочиме од овде. Бетер од мигрантине ќе сме дур тогаш. Куп ќе биде. Карта ќе нема авионска. Ќе може слободно карта што регулар е 40 еу да ја направат 400 еу, исто ќе се троши. Ко да нема утре, зошто реално не ни има утре овде.

Не, не сум толку депре колку што звучам. Напротив, мислам дека сум многу реален човек.
    Денес на 2 родендени. Едниот на работа а другиот требаше на доручек да се прослави но ќе го преместам за утре. Нема да стигнам денес. Дете со татко денес се чува, на кој уште сум му лута, и како и секогаш он бетер ми е лут. Пошто кај нас е така. Кога ќе згреши нешто он на мене ми се лути зошто сум му лута :rofl: Знам како да оправам ама ич немам желба. 90% од кавгите јас ги оправам ради детето, ама сега,,, ќе чекам да прекине тој да ми се лути и да се извини за идиоштината. :?:
    Кафе ќе пиеме?

На Желба, JuLleE, Alishan30 и 20 други им се допаѓа ова.
  15. Bubce38

Bubce38 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2016
    Пораки:
    11.751
    Допаѓања:
    176.045
    Добро утро
    Полека но сигурно се гледа крајот на месецов
    Одвај чекам 10-ти фебруари да дојде , да видам маж колку плата ќе земе :rofl:. Од годинава нели покачување имаат :). Плус скоро сите празници ми дежураше тој .
    Ќе треба една вреќа да најдам и со неа у банка да се оди :D

Од утрово почнав да внимавам со исхраната . Нема веќе бурек ,сендвичи , прасечки бутчиња :!:
    И му кажав на мојО боМбоњера не сакам со очи да видам :emo:

Тмурно овде времето
    Сакам прозори да бришам и пердињата да ги исперам .
    А сакам и да изгледам едно десет епизоди од една турска серија .
    Не верувам дека има некоја друга што волку време троши на вакви глупости , турски серии:tmi:
    Нема некоја да ја немам изгледано :tmi:
    Човек без работа ,шта чеш :)

Ај да разгледам понеделнички што има у Лидл и Џамбо , мош ќе тркнеме до Кукуш почас .
    На внучка уште месец и нешто и е роденден , со време да барам идеја што да и купам . Момичката еднаш ми рече дека само заради моите поклони со душа го чекала роденденот :inlove::inlove:. Пуфла :)

На Желба, Skorpija25, Viktorijaaa5 и 27 други им се допаѓа ова.
  16. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2017
    Пораки:
    18.307
    Допаѓања:
    226.947
    @Bubce38 де кажи кај гледаш шо има у Лидлот да видам што да ти нарачам, ми се трошат пари...

На M&M, dunika, Annath и 2 други им се допаѓа ова.
  17. Bubce38

Bubce38 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2016
    Пораки:
    11.751
    Допаѓања:
    176.045
    https://www.lidl-hellas.gr/el/index.htm

На Annath, TeddyGrey, LejlaD и 2 други им се допаѓа ова.
  18. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.543
    Допаѓања:
    289.118
    Фала на честитките за роденденот на момата. Со убаво секаде да се враќа.
    Ве читкам чат пат, кога има интересна дискусија, а некогаш бркам и некои членки низ другите теми.

Останете ми добри:d::pizza::^:

На Желба, M&M, JuLleE и 20 други им се допаѓа ова.
  19. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    9.166
    Допаѓања:
    221.862
    Еве ја тортата, чоколадна. 4 часа работа плус 2 саати декорација8-| вредеше..

И јас среќна, вчера денов ми е најдреќен и така ќе ми е секоја година тој 27 ми здрави и живи :party:

Дечкото машки издржа :muscle:

Повелете на торте:sun:

20190126_193802.jpg 20190126_193802.jpg

На Желба, Skorpija25, M&M и 29 други им се допаѓа ова.
  20. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.974
    Гутен морген :hai:
    Уште не добив, ама веќе ми се ск*рчи да бидам нак*рчена цело време :| така да...ватевр :emo:
    За италијансково село не сакам, ама е добра идеја да се направи овде. Во источна Северна Македонија :wasntme: може да се развие некој ваков туризам, па за грозје берење, вино правење, сирења, ајвари, баници сваштарии... Сигурна сум дека ќе има такви да се пријават и кај нас. Има авантуристи во светов. Ама уште не ни текнало.
    За воздухов, на протест едвај 100тина бевме. Па може следниот викенд ќе се придружите, зашто ако се собереме како за на митинг, може и нешто ќе успееме да издејствуваме :emo:

Деновиве константно размислувам за животов и изморена сум. И од раѓање ми се одмили, не знам кај се зафатив јас со цел памет ќе раѓам. После што ќе му правам бре?! (facepalm) Не сум арна, ако не сте знаеле. Ама ќе закажам за на психолог кај и да е деновиве. Одамна требаше...

Имајте убав ден. На здравје кафе :coffee:

На Желба, Skorpija25, JuLleE и 22 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.