Ние околу и преку 40...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by lunicka, Nov 5, 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 vote(s)
    57.2%
  2. 36-40

247 vote(s)
    24.8%
  3. Над 41

171 vote(s)
    17.2%
  4. Над 50

8 vote(s)
    0.8%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. LejlaD

LejlaD Форумски идол

Sreken neka mu e rodendenot,zdrav,ziv neka e,pa i so vnuci i pravnuci da se raduva!

2. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Леле не отварајте тема за јатрви.
    Како мојата никој нема.
    Можам најдолгометражен пост да напишам на оваа тема али не би, така ќе ме препознае, опасна ми е.

3. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Јатрва беше на маш сестра?
    Неќам ни во уста да ја ставам. Одвратна е. Задњо ми рече дека требало црвен тепих да и постелам јер сестра му била... Една год помина откако и реков последно да и е што ми се обраќа.

4. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Тоа е золва.
    Јатрви се жените од двајца браќа.

Skorpija25, Kaetana, mareane and 16 others like this.
  5. NarCis@

NarCis@ Форумски идол

Значи мојата јатрва е супер кога ќе размислам :D
    Таман почнав да вежбам и прописно си заработив запаление на мускули, и дојдоа либресе, олвејс, евридеј на гости |( Нема везе, ќе си продолжам со вежбите за дискусот (fingers)

Skorpija25, Kaetana, mareane and 16 others like this.
  6. Peco

Peco Форумски идол

Денес сум во некое ептен депре-без-везе расположение и се мислам што би можело да ме направи среќен.
    Се мислам, се мислам и не можам ништо да измислам.

mal.ecka, Kaetana, Cka and 24 others like this.
  7. Sexybaby86

Sexybaby86 Форумски идол

Со снаа ми сме како сестри. Многу сме блиски, и карактерно погодени, си го имаме муабетот и си ја сакам најмногу на свет. Знаел брат ми што да одбере :nod:

Ама јатрвава многу не ја ставам на ум, да бидам искрена. Исто ко Нарцис, секоја недела по свеки абер праќаат дека ќе ни дојдат на гости, и никогаш не дошле. Ај она, ама брат му на мм не го сфаќам, бебка му е внука, една и единствена што ја има. Нејсе, негово си е.

Бебе изеде 400 гр риба во еден здив :o

8. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Мојот исто многу е по риба. Баш денес има Лосос. Одамна му правев само едно парче. Сега сме на две.
    Немам јатрва. Фала богу. Кујзнае и таа колку ќе ме мразеше ако ја имав.

9. Bubce38

Bubce38 Форумски идол

Значи ти си терсене :D
    Штом од старт знаеш дека нит јатрва ќе те трпеше :rofl::rofl:
    :*

10. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Пфф таман работа да ме трпи. Кој може да смисли жена што сама се снаоѓа? Ем работам ем чувам дете. Оваа другава само го роди и го тупна. Не и се работи учи само некој факултет без везе и се жали колку нема помош она. А сама со детето била едвај у болница кога го роди. Толку. 3 год некој го чува.

11. kuc

kuc Форумски идол

Пржев повеќе од еден час и се се изеде за 15мин.и некој да дојди ќе каже оваа ништо нема зготвено...
    Јатрва имам исто ко да немам 36 000 км сме далеку два пати сме се виделе со жената ,но си живееме гревота е да се пожалам ,иако за кавга нетреба и да си далеку...
    Ај да доработам доста кажувам..и @stetoskop нека се јави и она ко кокичињата стана...патем моите излегоа во двор..

12. flower30

flower30 Форумски идол

@Alishan30 среќен роденден на татко ти, да биде жив и здрав и уште долги години да си слави со многу внучиња

kuc, Mr. Right, Желба and 9 others like this.
  13. dunika

dunika Форумски идол

Не сум блиска со јатрва ми,а не ни сакам да бидам искрено.Се почитуваме и ок си е,мажите ни се браќа,па сеа и ние да глумиме сестри ми е бљак.
    За лошо за арно ке се потпрам на неа и и верувам,но не осеќам потреба од секојдневна комуникација.Мешање на интима со поширока фамилија ми е но но,ништо добро не носи.
    Вака се си е таман.

Се избањав да не ме мислите,сега морам по подарок да возам до аеродром,излезе роденден па срам ми е одам со празни раце.

@Peco пушти си го Форест Гамп,или некое музиче што те расположува,ке биде подобро:hug:

@Alishan30 среќен и долговечен да е татко ти:^:

14. Milobebence

Milobebence Форумски идол

Јатарва од деверот жена тоа е јатарва или од двајца браќа жените се јатрви.
    @Peco релакс музика,топла купка,прочитај некоја книга,гледај комедија филм,медитирај ако можеш,па и вежбај малку физичката активност е добра за ваква состојба.
    Ова кај мене успева секогаш а и богами често сум во ваква депре состојба.
    Или излези малку прошетај.

Skorpija25, Kaetana, Peco and 16 others like this.
  15. LejlaD

LejlaD Форумски идол

Од среќните сум си,золва и јатрва си имам.Со јатрва сме ок,доста е далеку,но нормална комуникација си имаме,за арно за лошо,што би се рекло.Кога е тука знаеме да си заседнеме со винце,кафе,па ред муабет,однос коректен,и од мене и од неа,без големи трзавици.Со золва слабо,направив се да бидам коректна,да подадам рака,да сум фер,но бидејќи не потекнувам од кралската ми фамилија,не ме рачуна за човек,само како слуѓинка.По толку многу години и атери правење,ми дојде ум,па не се ни замарам повеќе со неа.Како сака така нека се понаша,од мене тој почит кој го имаше го изгуби,нејсе,таа е таа што губи,се надевам дека еден ден ќе свати,кога главата од облаци ќе и слези малку,мада тешко,во таков филм е.

16. M&M

M&M Форумски идол

Јатрва не е до толку грд како Золва, ептен грд збор. Јатрва немам, и не сум, имам золва и сум золва :D, ок сме со сестра му на мм, не премногу блиски ама се гледаме и слушаме колку дозволува време.
    Денов турбо, не застанав а и нипто посебно не направив. Успеав малку и навор со децава да шетнеме. А многу се осеќам уморно, денов речиси отиден :(

Kaetana, bittersweet, kuc and 18 others like this.
  17. kravce

kravce Форумски идол

Ако со ваква трпеза се пречекува некој што не го сакаш, богами @referentka не знам за луѓе што ги сакаш што спремаш. Еднорози :D
    Браво, преубаво.

Kaetana, bittersweet, kuc and 19 others like this.
  18. NarCis@

NarCis@ Форумски идол

Исто бејби. Со снаа ми ептен си живееме. Не дека не знаеме да се закачиме или сл., ама мене тоа ми е нормално, баш не е лице правење. Не знам, и мене би ми било чудно брат ми да не дојде преку 6 месеци да си види внуче. Зборам за новородено. А најтажно е што големата не ни знае дека има чичко. А и од кај ќе знае? Го гледа по 30сек. случајно ако се начекаат кај баба и дедо, ако не, никому ништо. Затоа зборам дека тука потфрлиле родителите во воспитувањето на децата. Да ги оставаш така дури се мали и да очекуваш дека ќе бидат сложни кога ќе оформат фамилии, оти тогаш се очекувало од нив да станат сериозни и да се сложуваат. Значи муабетов не го измислувам, стварно тоа го имам чуено. Стапуваш во брак и оп, сфаќаш дека брат ти/ сестра ти ти се важни во животот.

19. PUPICA

PUPICA Форумски идол

Јатрва има(м)в:?::D
    Ни мм не знае дали има(ше) снаа,а богами ни деверми:tmi::drunk:
    Арна си е/беше,скроз од друга планета.Сериозно:!::D
    Со мимики се разбира(в)ме...

Прошетани,прејадени,потрошени...Време е за|-)|-)|-)

20. Sexybaby86

Sexybaby86 Форумски идол

Да не е истава сега кај нас дојдена? :rofl:Ко мојава да ја опиша :| Од скоро ми е јатрва инаку, претходно друга имав (facepalm) Таа па сама себе се нејќеше, не па други :D Неам среќа со јатрвиве бре :rofl:
    А и што ќе ми блискост со такви? Бегам што подалеку од вакви “фамилијарни” односи и градење лажна блискост.

Thread Status:
Not open for further replies.