1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. malerozna

malerozna Форумски идол

Се зачлени на:
    5 март 2011
    Пораки:
    3.382
    Допаѓања:
    78.132
    Море јас ако ти дојдам, нема да се пофалиш :D

Не сакам да се мешам, а одамна "наекнувам". Таков виран маш не ти треба :hug: ете, го кажав.
    Ко те видов во Берово требаше да се симнам од колата и да извадам една тојага од багашник. И уз кјотек да ти се претставам. Со специјален поздрав од Пакистан и @SV1911 како што е ветено одамна.

Немам време баш да читам сѐ сега. Вечер ќе читам сѐ и ќе пишам. Неколку теми треба да опфатам. Напишав еден голем на денот на сообраќајката ама го избришав.

Ќотек може и @Bubce38 да изеде. Џенцка, ако докторот не те стега доволно, јас доброволно идам со неколку колеги. Под надзор 24/7 ќе те ставам и памет ќе ти дојде.

Која друга е за "ќотек" да крене да прста. А јас нели "најарна сум" ... (facepalm)

Понеделник едвај чекам да дојде :sun:
    Од ко ќе помине ќе ви кажам зошто :wasntme:

Ајт ми помина паузата. Умни да сте сите до една.

На bittersweet, Sesil, mal.ecka и 20 други им се допаѓа ова.
  2. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    Ние во Александар палас славевме. Темно син фустан имав. Прв пат отидов да ме шминкаат и фризура да ми направат, и ко кловн ме направија. :) Лилав, темен кармин и сива сенка. Заглавена у 80те ќе да беше цуцата. Сакав да ми ја навитка косата. Стално таква ја носев за искачање...во тие години. Ме убедуваше дека намојата глава и фаца не стоело и ми направи сарма, ко на теткица некоја. И така, живо малтретирање и гњаважа имав пред матура ради ретарда фризерка. :)) Дома коа стасав со сапун се измив и ја растурив фризурата. Сама се нашминкав и обична ми беше косата. Отидов без партнер:))) пошо, имавме проблем во комуникација со тој што уствари сакаше да ме покани и се обиде. Уште тогаш проблемот си постоеше:)))) седеше 4 години позади мене. 4 години ме скубеше, надимаци ми измислуваше, ме имитираше, гњавеше...он да ти бил заљубен. :) И така. битно преубаво си поминав потоа. :)
    Убаво време, интересни луѓе...
    IMG_20190216_121155.jpg

На bittersweet, Sesil, Sandrin4 и 25 други им се допаѓа ова.
  3. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    9.369
    Допаѓања:
    279.002
    Реков ќе зачистам ,ми се расипа смукалката.Т.е.цревото се докрши ,искина.Незнам дали може ново да се купи а да пасува.Се изнервирав ептен.Уште таков трошок ми треба за нова правосмукалка.
    Ми иде да се пикнам под поларното ќебе и да не мрдам со денови.
    @Bubce38 побрзо да ти помине и навистина чувај се .:hug:Треба твојо доктор малку да те подбере.(fingers)А и прекини со диетата може ти се намалува имунитет.Јас така си се тешам.:wasntme:
    Побрз помин и на @LiliBoz ,како и дечките на @Annath i @M&M ...
    Ми се оди и мене Охрид ама сосема сама без деца без маж може некоја другарка ,како на пр. @♡BuBaLe♡ и цел ден да седам на некоја тараса и да буљам во езероно.

На Sesil, mal.ecka, Sandrin4 и 22 други им се допаѓа ова.
  4. Ygritte

Ygritte Форумски идол

Се зачлени на:
    16 април 2015
    Пораки:
    2.182
    Допаѓања:
    26.449
    Ела си :hug: цел ден ќе седиме, и ќе ќутиме .....после ваков ден ми треба таков одмор :whew:

На simonka93, M&M, kuc и 13 други им се допаѓа ова.
  5. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

Се зачлени на:
    2 мај 2015
    Пораки:
    5.209
    Допаѓања:
    106.356
    Уш две :D
    IMG_20190216_153756_686.jpg 20190216_160714.jpg

На mentalmk, bittersweet, Sesil и 28 други им се допаѓа ова.
  6. NarCis@

NarCis@ Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2018
    Пораки:
    11.421
    Допаѓања:
    183.803
    Поштено се навежбав :muscle: Не е многу, ама за мене маратон со трчање, пречки и пливање преку брановито море :drunk: Вага оди надолу, мускули воспалени, ама се осеќам предобро. Ова ми требаше.
    За љубови имам што да кажам, ама пошто не сум веќе анонимна, не бев ни претходно де, ќе си задржам за себе. Со мм мислев нема да трае, некако во таков период дојде, ама испадна дека е човекот кој ми требал и сум го барала цел живот. Прва сериозна врска, повеќе од 10год. заедно. Поминавме многу заедно, и колку некогаш и да ми доаѓа да го фрлам низ прозор, го сакам најмногу. Поради него станав многу подобра личност од претходно. А за минатите, доволно е што сме во добри контакти. Дури и со најголемата љубов од средно се допишуваме одвреме-навреме, си разменуваме мислења околу воспитување деца, фамилијарен живот итн. Меѓу-људски односи :D Исис, само ќе кажам дека е одвлекување внимание, или евентуално да спречат собирање протести поради името. Подобро со сеење страв, неголи со полиција.
    Убав денот, може ќе прошетам и да се подновам нешто. Ако знаете каде има попусти за обувки, кажујте ^_^

На bittersweet, Sesil, M&M и 19 други им се допаѓа ова.
  7. gjoker4e

gjoker4e Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2016
    Пораки:
    7.422
    Допаѓања:
    37.626
    И јас така мислев и вистина било. :hug:

На mal.ecka, kuc, Milobebence и 10 други им се допаѓа ова.
  8. Alishan30

Alishan30 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јуни 2018
    Пораки:
    7.084
    Допаѓања:
    119.232
    Исчистено се',мал стан јбг па еден ден ми е доволно,и пералните извртеа, и ручекот е направен, и до маркет испазарив, фрижидерот беше подиспразнет.
    Сега на чисто си дремам,маж уште го нема-ми кажа само дека пределот околу Дебар и Струга бил многу убав.:)

Да почитам од книгава па да одам на козметичар во 18ч.

Убав викенд имајте, врата цел ден ми е отворена, утре цвеќињата ќе ги подготвувам, рано ми е за на тераса,уште во ходник ги чувам на топличко:inlove:

И тоа, ништо посебно денов, дури заборавив да зборам,оти сама сум си:|

На bittersweet, Sesil, M&M и 24 други им се допаѓа ова.
  9. Ygritte

Ygritte Форумски идол

Се зачлени на:
    16 април 2015
    Пораки:
    2.182
    Допаѓања:
    26.449
    На ♡BuBaLe♡, M&M, Sandrin4 и 12 други им се допаѓа ова.
  10. LejlaD

LejlaD Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2018
    Пораки:
    10.791
    Допаѓања:
    214.334
    На ♡BuBaLe♡, M&M, Sandrin4 и 9 други им се допаѓа ова.
  11. PUPICA

PUPICA Форумски идол

Се зачлени на:
    11 јануари 2015
    Пораки:
    3.027
    Допаѓања:
    97.226
    @gjoker4e се понаша како јас во мајчински:mm:
    Или седи си или оди си;):D

Не дочистив,допрва]:)

На M&M, mal.ecka, Alishan30 и 13 други им се допаѓа ова.
  12. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2017
    Пораки:
    18.307
    Допаѓања:
    226.944
    Убав ден... Стварно убав. Плус заборавив вчера да ви кажам петочки бонус ни легна од раб:$ па денес шетајќи со маш планиравме што како ќе правиме.
    Од понеделник мајстори да барам треба. Со време да си фатам јер од април осеќам ќе имам голема улога на работа. Му велам на маш ако јас останувам прекувремено дефинитивно нема да фали твојата плата. Ама емотивно не знам дали ќе издржам. Дете ќе ми фали. Не сум до толку м*доња. Живи били па видели. Прво понеделничкиот план да пројде како што треба. И наредни 2 недели. Ако се е ок конечно ќе се опуштам. Моментално се во животот ми е ставено на коцка до 1 март. Вклучувајки го и здравјето на син ми. Стиснете палци за нас.. .вие арни?

На DAngel, bittersweet, Ariel и 26 други им се допаѓа ова.
  13. elena.mak

elena.mak Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2012
    Пораки:
    1.670
    Допаѓања:
    11.529
    Најарни, фала на питајнце. ;)
    Се настегав една чинија леќа на барање на ќере, може да се удави во таа пуста леќа. Ќе се гледа некое филмче ако не збеснат децата, отупевме веќе. Муж најави кока кола, за никаде сум била деновиве па затоа не ме закачнал ама една недела била границата. :D Ок, не се бунам! :$

Што ќе правиме вечер, ќе бидне некое журче тука? Имам нов ф'стан, немам кај да го шетнам .(hollest)

На bittersweet, Sesil, M&M и 27 други им се допаѓа ова.
  14. Bubce38

Bubce38 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2016
    Пораки:
    11.751
    Допаѓања:
    176.045
    Маж рече ќе ме оставил сместа и секундарно ако уште еднаш го направам истото .
    А само одварив две јагнешки главички да сварам чорба .
    И си ги сервирав мозокот и јазикот од истите .
    Леле луѓе , до сега ме нема видено дека тоа го јадам . Он додуша ни чорба не јаде, јагнешка или телешка ,ама не му било гадно да гледа како јадам од овие чорби .
    Али ова сега што го виде ( како се ситам на главичките) рече ги преминало сите граници .
    Ме тераше у секунда да фрлам и глави и све :(
    Си ги качив сосе тенџере кај мајче.
    Утре таму ќе си варам .

Знам дека на многу девојки од темава кожа им се ежи од вакви работи , ќе извињавате.
    Ама нели па така се прават вистинските чорби :)

Ејјјј уште не ми прави муабет .
    Љут е ,сафра :(

На DAngel, Cka, elena.mak и 22 други им се допаѓа ова.
  15. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.400
    Допаѓања:
    262.187
    ^Со солзи се смеам Бубче!
    Ама за ќотек си вчера на инфузии денес чорби праиш. Лежи одмарај таму!

На elena.mak, simonka93, Dust и 11 други им се допаѓа ова.
  16. PUPICA

PUPICA Форумски идол

Се зачлени на:
    11 јануари 2015
    Пораки:
    3.027
    Допаѓања:
    97.226
    Леле @Bubce38 и јас ко маШти:puke:
    Земи главите и чудата и дојди заедно со Пупо да се сладите:tmi::envy:

И јас ко ќе го видам мојов како се слади со глави,опашки,нозе,фаќам магла:drunk:

Се заседнав,место да мрднев газ за утре раат да сум...

На elena.mak, Sesil, M&M и 13 други им се допаѓа ова.
  17. friendy

friendy Форумски идол

Се зачлени на:
    21 април 2012
    Пораки:
    4.339
    Допаѓања:
    51.774
    Србија во Нато, а јас не знам. Ме збуни Рајт.:|
    Си купив слатко од зелени смокви. Се сетив на времето, кога имавме гости се служеше слатко во послужавник со штиркано миЉе и чаша вода. Убави времиња.
    Се мислам кафе или какао.:?:
    Пред некој ден прочитав дека луѓето што пијат кафе без шеќер биле психопати. Не знам само која е поврзаноста? Ќе треба да прогуглам.

На elena.mak, Kaetana, Sesil и 16 други им се допаѓа ова.
  18. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    19.400
    Допаѓања:
    260.079
    Син ми вчера ми кажа да одам кај докторО да ми направи бебе, и од мешето да испадне бебенце:^):rofl:.
    Денес ме праша до кај е бебнцето кога ќе го вадеме од меше:^)(facepalm).
    Кај да најдам ДОКТОР бебе да ми направи?:D

На ♡BuBaLe♡, elena.mak, kolovoz и 33 други им се допаѓа ова.
  19. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    9.369
    Допаѓања:
    279.002
    Сум спиела повеќе од два саати...И не ми се стануваше.Понекогаш кога сум занигде само спијам.Тоа се ваќе знаци на депресија?Станав и доискажав на големата тоа од сонот,(иако е за џабе знам,ама ако нека е....)се налапав благо и сега кафе ќе пијам.Вријам а не сум ни во пмс .само сум во реалноста.

@Bubce38 ,земај главите и идај кај мене .Заедно ќе си ги јадиме.И мм од тоа не пробува и потполно разбирам дека се лути.А јас се од такви чорби си сакам...Сега имам во фриз трбушка и црева јагнешки ,ама ќе одам кај мајка некој ден а таа пубаво ги спрема(ше),заедно да ги направиме ...

На elena.mak, bittersweet, Kaetana и 16 други им се допаѓа ова.
  20. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.941
    Допаѓања:
    203.231
    И јас сум психопат тогаш.

Во Систина :!: Александар Бојаџиев :P

На bittersweet, Ariel, Sesil и 18 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.