Ние околу и преку 40...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by lunicka, Nov 5, 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 vote(s)
    57.2%
  2. 36-40

247 vote(s)
    24.8%
  3. Над 41

171 vote(s)
    17.2%
  4. Над 50

8 vote(s)
    0.8%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. M&M

M&M Форумски идол

Нарциске мене ми е мака од
    Аеродром подалеку да прошетам не па бо Куманово :)
    Сериозно не сум до толку шопохолик да се потегнам до друг град, ќе видам во ваикики и котон, ми фати малку око една и во том тејлор ама пак не ми се давааѕт 5000, ептен сум станала скржава. А може и од спортските дуќани, знаат champion да имаат покласични еднобојни и подолги монтки. Во кали за еден пар чизми се фатив ко за беља немаа број. Ќе прошетам деновиве ако имам шанса.

2. mareane

mareane Форумски идол

За обожавателките на Н.Ристаноски(а знам дека не има бааѓи овде:inlove:) да си знаете од утре на бесплатна терапија на 24 тв ,пак...8)

3. NarCis@

NarCis@ Форумски идол

Те разбирам, ама јас да си кажам :D А да ѕирнеш и во Ранерс? Знам едно време имаа и јакни. Инаку најди ги Лоли на фб, види ги моделите и можеш да им пишеш за да ти кажат дали имаат број. Ептен квалитетни и добро изработени ми изгледаа. А имаа и кафеави чизмички 100%, меркав неколку пара, ама немаа мој број.

4. M&M

M&M Форумски идол

Отворив, го знам дуќанов името не му го знаев. Има едни зелени високи цело зимо ги мислам ама немам на што да ги носам. Получизмички ми се најпрактична опција бидејќи сум најчесто во фармерки и пантолони. Гледам тие што ми се по вкус се околу 3000. Може да тркнам. Тенкју :)

Last edited: Feb 20, 2019
  5. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Четири. :|

Загледав филм на Фокс со Џенифер Анистон. Жената е преубава. :wasntme:

Alishan30, Peco, Желба and 14 others like this.
  6. M&M

M&M Форумски идол

Арно му текна на некој да пише. Јас еднаш ќе решам да не спијам никој не пишува :)
    Иако многу мрчат за Анистон дека не е убава мене ми е многу харизматични, можеби нема толку убав лик и правилни црти ама ми има нешто многу симпатично кај неа. Гледаш дека не те напаѓам стално :!:
    @NarCis@ да биде мрзата уште поголема за малку сега онлајн ќе си нарачав една јакна од спорт вижн, на chamрion што ја гледав зимово, на 2700 ја спуштиле. Ама познавајќи се ќе си го утнам бројот. Ене кај ми е ќе тркнаж да ја пробам.
    Епа мислам дека ќе спијам веќе :yawn:

Alishan30, Peco, Желба and 15 others like this.
  7. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Нема некое тело, ама според мене има убава фаца. И да, харизматична е.
    Е, Џенифер Лопез има тело гром и убава е на лик исто. Изгледа до името ќе да е. :D

Alishan30, Peco, Желба and 12 others like this.
  8. Cosmi

Cosmi Форумски идол

Асос,види тука
    https://www.asos.com/search/?currentpricerange=5-260&page=3&q=women boots&sort=priceasc
    останати обувки
    https://www.asos.com/women/outlet/s...&nlid=ww|outlet|shop by product&sort=priceasc
    @mareane обрати внимание на тие што одат по два пара во пакет,ако ти носат ист број девојчињата.
    A јакна, јас оваа ке си ја нарачам,за 1000 ден.ке ми треба за излегување ваму таму,ако не ми ја соберат женскиве.
    https://www.asos.com/noisy-may/nois...0&gridsize=4&pge=4&pgesize=72&totalstyles=481

9. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Противник сум на две деца во една соба, вака неродени им барам уште сега чаре, јас не сум сакала да делам соба и среќа не сум морала.

@malerozna што викаш за фолдот а?
    Потсвршнав мајке ми, ама и цената му е безобразна :D

10. malerozna

malerozna Форумски идол

Го видов јас уште пред 3 дена :D
    На рекламата е добар, ама му се познава малку линија, не на скринот, туку на површното "стакло"

Фолд нема шанси, ама некоја од десеткиве ќе земам. Не дека има што да ми е, ама ете... Убав е многу телефонов. Вредеше 10 години чекање.
    Она што се "филмавме" како мали, дочекавме. Иднината стигна.
    Ја уште заглавена на работа. Абе милина оваа странција (се шалам, секој сам си бира кај ќе страда) :D

11. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Баш сега ми се појави реклама од Самсунгот со преклоп. Ама и цена од тукуречи 1.900+ евра ми се појави :^) о, не побогу. За жива глава не давам паришта за телефон.
    Гутен морген. Станата од пред пола саат, сркам какао, нормално почнат ден во три саат:drunk: Кога дојде четврток. Ми бегаат деновиве.
    А, доктор Ристановски во нова сезона ли? :$ баш ми треба муабет со стручно лице:))))) и т'ј.

Alishan30, Peco, Желба and 19 others like this.
  12. Ygritte

Ygritte Форумски идол

@zhap4e стави и за мене едно.... Испратив маж на пат.. . Бејби ми е будна и немирка, само претка.... :drunk: само да не се породам денес ... Мм не е во градов :( не сакам да одам без него... Дали хормони се во прашање или престојот во болница, ама многу станав емотивна кон него :inlove: :$ ептен сум лепенка по него.... (facepalm) луда, трудна глава.. (facepalm) синоќа прокоментирав дека сум вечно бремена хахахахха :lol: од што ми беше тешко, не можев да седам да лежам,... Ми се смачи некако....сакам да си ја видам бебка :l:

Ај доста мрчев за бебево ќе ме префрлат во Труднички муабети :lol:

Ристановски не, ама лекарон од болница :$ :rofl::rofl::rofl: измислен е за терапија.... Само да разговараш доволно е :lol::lol:

Last edited: Feb 21, 2019
    Alishan30, Peco, Желба and 25 others like this.
  13. zhap4e

zhap4e Форумски идол

@Ygritte , доаѓај. За тебе појачано ќе го направам, со кремче една лажица :D да ти дојде душа на место:D пет саат дојде и ништо паметно не направив освен што исчитав сто безвезни статии.

Alishan30, Peco, Mr. Right and 13 others like this.
  14. marlonbrando69

marlonbrando69 Популарен член

Добро утро :)

Секое утро е некако се поубаво, на лик, ама нема харизма, м? Колку се трудиш да придонесиш и да створиш, некој за жива глава не сака да биде на твоја страна. Поддршка јок. Не се решава секој договор за работа по телефон. Ама шта је ту је. Ќе треба да повлечам некоја линија, нека чини колку сака. Во иднина неколку свадби во близок круг :) Грипот деновиве пуштен е на максимум, мме :(

Поздрав до сите, ќе Ве исчитам од понеделник масивно, имам многу обврски деновиве
    Бесос

15. Bubce38

Bubce38 Форумски идол

Утро :sun:
    Ајде кафенце да се пие
    29105455266_b6fec04309_b.jpg Чекам маж да дојде од работа . Да го заспијам со сите салтанати :lol:, па да се качам малку горе кај старите . Да им подзачистам, да уклучам машините за перење и некое тенџере да курдисам на шпорет .
    За нас нема ручек денес правење.
    Ќе сме оделе после на Кожуф (y)
    Ќе кркниме некое пастрмче таму

Уште една недела и замина месецов . Додека кукавме дека јануари никако да замине ,овој не го осетивме ,барем јас .

Уште малку март , па Велигден и дошло време за на морето :)

Ај убав ден :f:

Peco, Желба, Mr. Right and 28 others like this.
  16. M&M

M&M Форумски идол

Фала Косми ама немам баш добро искуство со онлајн нарачување на гардероба, никако големина да погодам. Ај за блузички можам ама јакни и посебно кондури не, цел живот носам патики 39 еднаш нарачав онлајн и мали ми беа :^)
    Добро утро, ми се пие некое убаво кафе, ама тука баш немам извор, и немам некое саглам друштво за кафе. Море сама најубаво

Peco, Mr. Right, fina erika and 14 others like this.
  17. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

10ка не ми беше нешто возбудлива, фино е што им текнало lite верзија да смислат :)
    А вакви слушалки не се за мене.
    Изгубени одма ќе бидат :)

@zhap4e да ги имам... не мислам два пати :)
    Ама ги немам, а и немам изговор нов телефон да барам, апла нов нов ми е овој :)

Ќе си почекам за некоја наредна генерација на Фолд, сигурно ќе го доусовршат.

Кога има вакви телефони, обично првата генерација не е нај нај, сега ќе ги откријат мааните и ќе ги средуваат во наредни модели.

18. WildMk

WildMk Форумски идол

Фала ви на честитките на сите.
    Неколку покреативни, ептен ме расположија! :D

Денес не се осеќам толку старо, ама роденденот, ептен убо си го поминав. :lol:
    Ќе ме биде... :D

19. DAngel

DAngel Форумски идол

Добро утро. Кафе да понуди некој?
    Фармерки треба да си купам. Мразам да купувам облека, 90% од работите нема да ми се допаднат, 9% ќе се со продадено бројче, и на крај ќе се туфкам за тие 1%.
    Денес-утре пак по состаноци ќе ме водат. Вака ненајавено ако ми се избацат некој пат може и на фармерки да ме начекаат. Кежуал околина сме на работа, ама штуро ми е да се лупнам на состанок во фармерки, или кај клиент во канцеларија.
    Вчера по појадокот дома, во 16:30 дури стигнав да јадам. Ама сакам така, мило ми е кога се мешам во секоја манџа, кога не сум човек во позадина.
    Ќе кажев некои фалби тука, ама ај да бидеме скромни.
    Поздрав :l:

20. Sexybaby86

Sexybaby86 Форумски идол

Ола чикас :hai:

Што убаво било кога јасно и гласно ќе си кажеш што сакаш, без заобиколување. Сач а гуд филинг (донт мајнд мај инглиш, ме мрзи да сменам фонт) :lol: :D
    Зошто некогаш се плашам дека со моето мислење ќе повредам некого? Не треба да ми е гајле за тоа, ама ете, во најголем број ситуации се воздржувам. Денес се ослободив и се чувствувам одлично (y)

Маже ми најави продолжен викенд за годишнината во март, да сме прошетале сами :D :party: Нормално дека се согласив, иако ин д бек оф мај мајнд ми беше мислата како ќе ја оставам бебка на 3 дена :doh: Ќе гледам да скратам на 2 некако :| Нема гајле она со баба и, ама за мене ми е :D Јас не можам без неа :l:

За телефони, имам Ајфон 8+, поклон од маже лани за роденден. Не сум за фрлање толкава пара за телефон. Претходно имав Самсунг С6 и супер ми беше, ама сега внука ми го наследи. Се што сакам е годинава да си купам еден Ајпад про (колку лошо изгледа напишано на кирилица :tmi:), и да не се замарам. Лаптоп не ми треба, службен имам екстра одличен и го влечкам со мене и дома.

Изедов три јаболки и мандарина, а мртва гладна сум. ПМС во најава? И јас така мислам :nod:

Ај да барам хотелче за со маже, имам слободно време денес :makeup:

Alishan30, Peco, Желба and 21 others like this.
Thread Status:
Not open for further replies.