Ние околу и преку 40...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by lunicka, Nov 5, 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 vote(s)
    57.2%
  2. 36-40

247 vote(s)
    24.8%
  3. Над 41

171 vote(s)
    17.2%
  4. Над 50

8 vote(s)
    0.8%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Ме тешиш искрено...
    Дај боже да е од стрес и пак да удрило на храна. Јас се разочарав кога видов дека и без глутен имам проблем. Сеа ништо не јадам. Нит потреба имам нит ништо.

WildMk, CameliaMiller, kuc and 9 others like this.
  2. mareane

mareane Форумски идол

Дома сум сама,маж на работа девојкиве излезени.Обично едвај чекам мир и тишина после работа ама сега не .
    Незнам зошто ама така некогаш ич не можам да сум сама.Чекам мајка да дојде а и другарката и се јавив исто да дојде...Ужасно ми фали другата другарка ама толку (м)и е периодов незнам како да кажам тешко и ни знам што да и пишам ни што да прашам...
    Лили ,само од стрес ти е кај што сме најслаби тука удира стресот

3. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Какви се симптоми имаат некои луѓе што ги читам по нашата група, по српската, хрватската. Завршуваат на инфузии, итна. Така да не се плаши, треба долго време, минимум 6 месеци за да се среди. Башка ти не јадеш глутен, ама не внимаваш на траги и контаминација, и исто како да јадеш.

4. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Последнава недела внимавав нели. Додуше едвај јадев. Веќе не ни памтам од кога како се почна.
    Чудно е како кога за себе вака се губиме а за други знаеме што да кажеме. Ко од вчера да сум. Ама и стравот си го прај своето...

Last edited: Mar 18, 2019
  5. kristina.k

kristina.k Форумски идол

@bittersweet се изнаплакав ;( прими искрено сочувство. :hug:

6. LunaGrey

LunaGrey Популарен член

мајка ми имаше пријателка која истиве симптоми ги имаше, и некаков цревен паразит испадна дека има кој се среди со терапија и исхрана.... може некоја бактерија исто да е... ќе се среди се,подобро да знаеш што е и побрзо да го излечиш. ти посакувам побрзо закрепнување

7. BearMe

BearMe Популарен член

@bittersweet искрено сочувство за татко ти. Солзи ми течеа на работа додека читав...
    Тешко е, родител е и ќе боли. Можеби ќе биде мала утеха кога ќе помислиш дека си го имала најдобриот татко на светот, што те научил многу работи, бил тука за тебе и за твоите деца...

8. Sexybaby86

Sexybaby86 Форумски идол

И јас на работа ја прочитав Битер и морав да отрчам во тоалет да се скријам, солзи сами почнаа да течат. Премногу болен и реален ми дојде постот, како да видов се’ што имаше напишано и ја преживеав смртта на татко ми уште еднаш мислам. Болката е единствена, неповторливо силна, до срж, до коска. Чувајте си ги родителите, гушнете ги и кажете им дека ги сакате, ве молам! Пивото кое му го купив на татко ми од Братислава и кое требаше да го испиеме заедно кога ќе излезе од болница неиспиено остана...

Немам што да пишам, денов болка ми е. Иако не ве знам, дел сте од моето секојдневие и сочувствувам, се радувам, плачам и се смеам со секој од вас.

@LiliBoz се’ ќе биде добро, ќе видиш :nod:
    Те гушкам и пуштам среќа (fingers):hug:

9. LejlaD

LejlaD Форумски идол

@LiliBoz :hug::hug::hug:se da bide dobro(fingers).Kolku pati imam napisano deka so vas sum seuste ziva,kako svoi,najsvoi,pa me boli sekoja edna vasa bolka i me raduva sekoja edna vasa radost.:hug:

10. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Како роднини сме овде.
    Не се гледаме ама се слушаме хахаха

11. baba Rada

baba Rada Популарен член

Форумов е како ве реалниот живот, кавга меѓу снаи и свекрви:rofl:

12. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

:hai:

Зошто кога ќе легнам малку за да одморам заспивам? 8-| Среќа аларм навив иначе ќе си продолжев. :|
    Утре ќе одам до Рамстор по кафињата. Едно по друго пијам кога имам време. Си сакам кафе. :angel:

Според последните информации кои ги добив не се очекуваат врнежи во текот на утрешниот ден за главниот град. Да се надеваме дека времето од Италија овојпат ќе нè одмине и ќе уживаме следниот период во топлото и сончево време. Во прилог временската прогноза за следните пет дена.
    Screenshot_20190318-204032_Weather.jpg
    Од УХМР, Мистер Рајт. :bow: :D

И јас. Ве научив кој кога пишува и кога некој нема да пише во тоа време или бар да лајкне секакви филмови ме тепаат. Иако си ја сакам анонимноста споделив лични контакти со две членки. Барем ако нешто ми се случи да ве известат.

@bittersweet ептен ми е жал. Прими сочувство. Исто се осеќав и кога прочитав дека Амбрела починала, а со неа ниту се имам цитирано што се вели. Тешко и жално е. :hug:
    Ако од нешто имам најголем страв тоа е смртта на родители. Јас со мајка сум ептен близок и многу личиме карактерно. Не ни сакам да помислам дека еден ден ќе ја нема. А знам уште од сега и покрај тоа што е жива и здрава, нема да ми биде лесно. Знам дека смртта е дел од животот, ама ние што ќе останеме овде ќе нè боли.

Варев јајца за салата.
    Да одам да направам.

13. mal.ecka

mal.ecka Форумски идол

Ве исчитав,се изнаплакав и ќе спијам.
    За мене семејството е нешто свето.
    Мажена сум 4години и уште моето семејство,ние,ми се мајка ми,татко ми,снаата,бато,внучка и малава и мм.
    Растев во среќно семејство со прекрасни родители.
    Штета што мм немал ни ронче од ова,криво ми е што никогаш не почувствувал топол дом.
    ..Баба и дедо никогаш нема да ги преболам.
    Колку само ме погоди нивното заминување....како втори родители ми беа;(
    Живот..
    Ве :hug:сите.

14. doubleg

doubleg Популарен член

Не памтам убаво, може грешам де, ама не отвараше вино секоја вечер до пред некој ден? Да не си испровоцирала нешто со тоа.

CameliaMiller, kuc, Annath and 7 others like this.
  15. flower30

flower30 Форумски идол

@LiliBoz пуштам среќа да биде се добро утре на прегледот.

Јас на раб на лудило. Ме излуде малата денес. За срамота е, има 3 год. И уште е со цуцла. Денес решив дека е доста. Цел ден не е спиена, плаче, ме зафркава и уценува цел ден (дека и не јаде месецов). 100 пати станав и решив да и ја дадам, ама од друга страна и после 5 месеци да пробам исто ќе е. А не дрибла со мм поштено. Денес 2 рипки и шминки доби за да не плаче по цуцлата. Мислев ќе заспие од умор уште во 8ч. Еве ја, седи во лулашка и слушам само "цуцлаааааа, сакам цуцлаааа" :@
    Денес сум ваква:drunk::drunk::drunk:.
    Капак на се толку се поправив што ништо не ми е точно. Денес 3 пати излегувавме од дома и 3пати се пресоблакав за надвор. Ужасно ми е телово. Ужас:(

16. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Отворав и искрено и сеа би.
    Вино не ми смета. Газирано не ми смета. Овошје не ми смета. Фстаци не ми смета.

CameliaMiller, kuc, Peco and 12 others like this.
  17. baba Rada

baba Rada Популарен член

Од сето ова што наброја, после на секс тера..а тоа ти смета ли:?:

18. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Чоеков ме напрај алкохоличар. Мисли џигерот сум го заебала:rofl: а ја по една чаша пијам :rofl:
    Ратке ако утре речат арна сум има цела ноќ тоа да праам :$

19. baba Rada

baba Rada Популарен член

Пази што си ветила.....:rofl:

Ariel, LiliBoz, Dadusicka and 3 others like this.
  20. Sesil

Sesil Moderator Staff Member

Се знаеме ама не се познаваме. :tmi::tmi:

Колку пати сакам да спомнам некој муабет од овде во некој контекст, ама па оди кажи кој ти кажал или од кај знаеш... шо ќе кажеш? :angel:

Еднаш кажав дека сакам куче ко Цезар на @joy1 , и сите вакви :^):^) кој Цезар? кој Џои? Сфатив дека ја оплескав па будали ги напраив дека не го памтат кученцето на Џој од некој си филм а претходно сме го збореле филмот ...
    Еднаш падна муабет за викенд у Берово и без многу размислување кажав дека @Dust ќе ја прашам кај да бараме :x сите у прашалници која е Даст.
    дури и матична кажав дека @Alishan30 ќе ми биде :tmi: после се изнатропав глупости додека објаснав :tmi:

Трујам на Јакодерм. Вчера за 2 саата на сонце сеа сум шарена, бела со црвено. Се што не било покрено со облека е црвено. Деколте, пола лева рака, 1/3 десна рака, лицето највише носот и патецот на главата :tmi: А демек не е јако сонцето ]:)]:)

Thread Status:
Not open for further replies.