Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. mal.ecka

mal.ecka Форумски идол

Се зачлени на:
    2 декември 2010
    Пораки:
    9.457
    Допаѓања:
    127.507
    Никогаш нема да ја преболам Чадорче,си замина заедно со бабичка.
    Ден пред неа.
    Само на најдобрата другарка и кажав дека плачам за девојче од форумов.
    Ми се изначуди..

На Желба, Tajnaotrovna, Skorpija25 и 22 други им се допаѓа ова.
  2. M&M

M&M Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2015
    Пораки:
    7.207
    Допаѓања:
    156.126
    Има ли тема на форумов за компјутери и додатна опрема? Ми треба нешто, или ако се разбира некој повеќе ми треба совет пред да купиме нешто (за додаток за игрици се работи :tmi:, ме пукна детево). Далеку од тоа дека се му е дозволено ама пак мислам дека е распрден. Деца знаат како да извлечат нешто, досаѓај до сто и една и назад на мама и тато па од што ќе им дојдеш преку глава на крај ќе си добиеш. Среќа што е егеец во душа и по крв :rofl: па пази да не е многу скапо, дури знае и сам да се откаже ако види поголема цена :)
    Верувале или не јас ќе спијам, а само 9:30 е

Последна измена: 18 март 2019
    На Желба, CameliaMiller, kuc и 21 други им се допаѓа ова.
  3. Milobebence

Milobebence Форумски идол

Се зачлени на:
    21 јули 2016
    Пораки:
    5.853
    Допаѓања:
    110.150
    Како јас би се напила една чаша вино денов многу лошо ми започна со неубава вест за моја сакана пријателка за среќа сепак не се случи најлошото за влакно се спаси.
    Периодов многу ме потресоја неубави случки на мили луѓе.
    И јас кога ве читам тука се радувам заедно со Вас,исчекувам заедно со Вас,плачам заедно со Вас.
    @LiliBoz те :hug:нека поминува со лесно
    И сите ве :hug:

На Желба, Skorpija25, CameliaMiller и 22 други им се допаѓа ова.
  4. M&M

M&M Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2015
    Пораки:
    7.207
    Допаѓања:
    156.126
    И мене често ми се случува, може не со употреба на никовите од тука директно ама така да кажам дека сум дознала за некое место или некоја случка од пријатели, а ако ме прашаат кои не знам како да објаснам. А најчесто за некои работи што Битерка ги раскажувала за Австралија, знам на мм дека му имам често баш зборено какви се сообраќајни казни и правила има во Австралија и колку се почитува ред баш поради тоа :)

На Желба, CameliaMiller, kuc и 18 други им се допаѓа ова.
  5. monik55

monik55 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2015
    Пораки:
    7.991
    Допаѓања:
    59.669
    @bittersweet Вие ми бевте пример за контакт Татко и Ќерка.
    Многу мие жал примете сочуство и биди јака мораш за себе за децата.

На carangigia, Tajnaotrovna, CameliaMiller и 16 други им се допаѓа ова.
  6. NarCis@

NarCis@ Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2018
    Пораки:
    11.564
    Допаѓања:
    185.956
    Дојдов само да ѝ изразам сочувство на @bittersweet :( Премногу ми е жал кога читам за вакви загуби. Бидете силни :hug:

На TeddyGrey, CameliaMiller, kuc и 11 други им се допаѓа ова.
  7. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    9.549
    Допаѓања:
    281.733
    Од слушање лоши вести денес постанав параноична па и кај што нема почнав да прашувам, како сте што сте...:$
    Си помуабетив со другаркава ,едно дете дојде ,другото абер нема ,мајка откажа идење...и така...

На mal.ecka, TeddyGrey, CameliaMiller и 17 други им се допаѓа ова.
  8. Alishan30

Alishan30 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јуни 2018
    Пораки:
    7.119
    Допаѓања:
    119.645
    @bittersweet душо;( сега се прибрав од работа, и како што ми беше скурчен цел ден,веста многу ме потресе. Жал ми е, прими сочувство;( :hug: :hug: нема други зборови кои би те утешиле. Баш помислив зошто само не лајкуваш, а не пишуваш, но мислев неможиш. Секој пост го спомуваше татко ти, иако сум нова овде тоа го запомнав од тебе:hug: бог да го прости....;(

На Желба, TeddyGrey, CameliaMiller и 19 други им се допаѓа ова.
  9. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    5.843
    Допаѓања:
    155.741
    Здраво живо друшки!
    Ова не ми е само вообичаен поздрав туку така и ве доживувам...во повеќе наврати и поблиски од луѓето со кои сум по цел ден...

@bittersweet не сум доволно речита за да ти искажам колку сочувствувам со тебе....
    Знам што значи да изгубиш родител...Боли,непрестано и долго...и не лечи времето тукку учиш да живееш со болката...
    Биди силна...поради себе и поради трите пилиња покрај тебе...
    Тагува ј и испллачи ја болката,не ја потиснувај оти афтер шоковите се пострашни...
    Татко ти беше среќен и исполнет човек ,иако не ве познавам сигурна сум во тоа..воспитал прекрасни деца со прекрасни фамилии на кои сигурна сум бил прегорд....Држи се!

@LiliBoz се надевам и стискам палци за позитивен исход...се ќе во ред,ќевидиш...мора да биде...

@sanjaeva фалеше...добредојде назад!

Може имам уште нешто за пишење ама ќе прескокнам...

Ве гушкам!

На Viktorijaaa5, Желба, Tajnaotrovna и 25 други им се допаѓа ова.
  10. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.890
    Допаѓања:
    102.282
    @bittersweet ,драга моја Битерке,кога го читав постот секоја твоја емоција и солза ја почувствував.И стравот и болката,и желбата сите да се тргнат за да можеш да тагуваш.
    За жал,овој пат ти е на некој начин изоден,болката е иста ,нијанси се во прашање.Нека Бог му дарува мир божји и нека му е лесна земјата.
    @LiliBoz поддршка и за тебе.Ете утре виртуелно ќе те држам за рака.
    @Cka ,честитки за стипендијата.Ги советувам и сите помлади другарки да се борат за подобро утре,по твојот пример ,и секоја шанса да ја искористат.А за здравјето ќе те скарам и остро погледнам .Мора да најдеш време за себе.
    Имам уште многу други да кажувам,ама овој пат ќе премолчам.
    Убава и спокојна ноќ во посакувам.

На Tajnaotrovna, Skorpija25, mal.ecka и 22 други им се допаѓа ова.
  11. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    5.014
    Допаѓања:
    25.927
    Дојдов само да изразам сочувство на @bittersweet, многу ми е жал, нека почива во мир.
    И сега мислев ќе пишеш пост со некоја весела случка од твоето семејство, бидејќи така те знам. Нема зборови кои ќе те утешат, ама пробај да најдеш сила во твоите најблиски, во трите мали сонца дома. :*
    И да ја поздравам @LiliBoz, се ќе биде во ред утре, ти праќам гушка и многу позитивна енергија. :*

Инаку, и јас честопати спомнувам нешта кои сум ги разбрала/научила тука на форумов и не можам да кажам од кој :) А верувајте дека ми се чини оти скоро сите ве 'познавам'. Ви кажав еднаш, иако не пишувам овде, редовно ве читам :)

На Желба, TeddyGrey, CameliaMiller и 18 други им се допаѓа ова.
  12. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    9.549
    Допаѓања:
    281.733
    И јас напладне се вклучив со намера нешто да кажувам и останав без зборови.
    Како само една тешка вест знае да ни покаже колку е се понебитно АМА само до утре...

На gjoker4e, Skorpija25, mal.ecka и 19 други им се допаѓа ова.
  13. ivi1987

ivi1987 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    4.114
    Допаѓања:
    77.332
    Пиши-бриши правам од прееска. Ме расплакаа неколку постови, многу ми е жал за сите што сте изгубиле родител.
    Јас пред неколку години ја изгубив баба ми, ми беше како мајка. Мојата ѕвезда водилка, мојата светлина, мојот најдобар советник и најискрена пријателка, моето рамо за плачење и човек што искрено и од срце се радуваше за убавите работи. Дел од мене отиде заедно со неа, никогаш не ја преболев. И кога и да пишувам, зборам или помислам на неа јас плачам како дете. Ми фали премногу. За родител не сакам да знам како е, нека се живи и здрави само, без се друго се може.

На carangigia, Желба, Skorpija25 и 20 други им се допаѓа ова.
  14. Alishan30

Alishan30 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јуни 2018
    Пораки:
    7.119
    Допаѓања:
    119.645
    Лили те мислам, стискам палци се да излезе добро(fingers) :hug:

Цка честитки за стипендијата, многу ми е мило кога ќе прочитам вакви убави вести:nod: :*

И јас дојдов прегеска да пишам нешто, но толку. И мисла и се ми замина кога ве прочитав:(
    Стварно ве чувствувам блиски, и за јадењата за кои зборите, многу работи научив од сите вас, и за дечињата ваши, и за различните професии кои ги имате, и за стајлинг и различни држави. Не си одам од тука, јавно не сум ве изговорила, но многу често одредени ситуации секојдневно ме потсетиле на вас :inlove: :hug: :hug: :hug:

Сесил, да си ме кажела по име у твојот град може и ќе ме препознаат, блиску сме:D :*

На Желба, TeddyGrey, CameliaMiller и 20 други им се допаѓа ова.
  15. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    5.843
    Допаѓања:
    155.741
    Сон не ми иде...

Не ми е убо на душата...и тоа неколку дена....нема конкретна причина и има стотина ситни кои се чинат небитни ама очигледно потсвесно ме притискаат...

Викендов муабет не ми де правеше...апатија ме зафаќа и на моменти да не се децата би го прележала денот...
    Потенцијал имам за,депресивно растројство,а,?!

И ние имаме милениче..и тоа три -златни рипки...мајка ми му ги купи на миленикот-синко...
    Се прерадува дете...
    А мене обврска плус...уште тие ми беа кусо..

А бе се ми смета...мрчало сум деновиве...Сори...

На Желба, Tajnaotrovna, Peco и 25 други им се допаѓа ова.
  16. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    9.549
    Допаѓања:
    281.733
    Ворид,за сон мелатонин.
    За депресивно растројство сите посебно околу 40 тата и плус имаме потенцијал,ама не се даваме ќе се дружиме макар овде и билдаме мускули против неа.
    Јас од пладне навака полека зарипнувам утре безглсна ќе бидам .
    А и циститисов ми проработува изгледа...

На Желба, mal.ecka, TeddyGrey и 18 други им се допаѓа ова.
  17. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Се зачлени на:
    8 септември 2015
    Пораки:
    2.510
    Допаѓања:
    71.272
    Дури сега легнав. Чекав бојлерот да згрее и вртев низ програмите на тв и наидов на серијата "Забранета љубов", онаа хрватската. Се сеќавате на неа? Ја даваа на А1 пред повеќе од 10 години, а може и повеќе да има. :?: И ја загледав, три епизоди дадоа. :D Па конечно влегов да се бањам. :nod:

Добра ви ноќ на сите и имајте убав ден утре. :f:

На Желба, Peco, Sesil и 17 други им се допаѓа ова.
  18. malerozna

malerozna Форумски идол

Се зачлени на:
    5 март 2011
    Пораки:
    3.384
    Допаѓања:
    78.174
    IMG_20190317_162731.jpg

Добро утро.
    7 саат стана, ни една ве нема да пишите. Јас дремам на нет, ништо интересно.
    Ми се пие вакво кафе.

Тука сеуште е темно. Уште малку ќе се фрлам в черги. Друго немам што да кажам, само да ви посакам убав ден.

На Желба, Mr. Right, Peco и 23 други им се допаѓа ова.
  19. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    12.037
    Допаѓања:
    143.907
    Добро утро од бус.

Лили со лесно денеска. Пиши како си, те мислиме.
    Битерсвит, те помислив неколку пати ама си викав, некаде на одмор сте. Сочувство.

Дрвцето у двор уште не расцветало. Мамичето негово.

Пак сум хаос на работа. Решив следна недела да одам на гинеколог, после работа со маж ми, у друг град ми е. Да видам што боли и да зеам упат за хормони.

Многу спијам, дали депресијата е, дали стварно сум уморна... порано по 4 саати ми беа доста, сеа по 9 И пак ми се спие. Вака цела година.

Убав ден.

На Viktorijaaa5, Tajnaotrovna, Peco и 24 други им се допаѓа ова.
  20. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.131
    Лили пуштам среќа да е се' океј и да не е ништо серизно. :)
    Еме и за мајка ти.

Утрово пресветло ми беше коа се разбудив. И ко шп ми се жути ѕидовине.. ко лето да е се осетив. Деновиве, куп тажни вести за починати луѓе. Ич нејќам да мислам на тоа. Не сум човек кој оди да изрази сочувство и збори и им пишува огромни пораки на луѓето. Мака ми е некогаш што не можам да го исконтролирам тоа,ко парализирана сум. За небитности може да се изназборувам и изнапишувам ама ова... Имам другарка од средно за која, најмака ми е што не појдов да ја гушнам кога почина мајка и. Само неа и брат и ги имаше. Ама и јас никад не им прераскажав за моите дешавки со моите...нема ни да им прераскажам. :)
    Кафе сркнато, наспано...може да се почне.
    Привет.

На Желба, Mr. Right, Peco и 21 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.