1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. ivi1987

ivi1987 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    4.114
    Допаѓања:
    77.332
    И тоа шо викаш, без еден заб се може :D уште и рекле: оо, па не бил расипан овој :D

На Желба, kuc, Sexybaby86 и 13 други им се допаѓа ова.
  2. ivi1987

ivi1987 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    4.114
    Допаѓања:
    77.332
    Лошото е што со снимка отишла и апла се гледало кој заб и е расипан. И на неа и имаат извадено по грешка заб, се жалеше дека многу ја боли, на крај испадна непцето било. Ама човек што работи може и да згреши.

На Sexybaby86, Dadusicka, gjoker4e и 8 други им се допаѓа ова.
  3. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Се зачлени на:
    8 септември 2015
    Пораки:
    2.510
    Допаѓања:
    71.272
    Вака не сум се смеел цела недела. :)
    Баш ми годеше.
    Добра ноќ. |-)

На M&M, joy1, kuc и 9 други им се допаѓа ова.
  4. Alishan30

Alishan30 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јуни 2018
    Пораки:
    7.084
    Допаѓања:
    119.231
    Скорпија неможе да не дочита, ај помалку пишувајте. Гушки до скорпија:hug:

На Skorpija25, NarCis@, Mr. Right и 17 други им се допаѓа ова.
  5. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    И после луѓе не иделе на забар и на лекар:))): уште да се јави некој кој за заб отишол а бубрег му извадиле и толку:)))

На NarCis@, Mr. Right, Peco и 17 други им се допаѓа ова.
  6. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.933
    Допаѓања:
    203.209
    Од една страна можно е со студенти да имала работа, од друга страна веќе и кадарот на стоматологија не е тоа што беше, се се мамини и татини синови.
    Затоа ретко праќам пациенти натаму, за детско најчесто, или за снимање панорама со упат. Друго се по приватни специјалисти праќам. Ако некој изрази желба за клиника, немам против, ама ретки се.

На NarCis@, Mr. Right, Желба и 13 други им се допаѓа ова.
  7. Alishan30

Alishan30 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јуни 2018
    Пораки:
    7.084
    Допаѓања:
    119.231
    По 12 напаѓаат по темиве машките на форумог, доминираат. Ајде ние да спиеме.секој по дома:!:
    Screenshot_20190326-002011_Chrome.jpg

На NarCis@, Mr. Right, M&M и 10 други им се допаѓа ова.
  8. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    20.831
    Допаѓања:
    274.993
    Имало кај нас одамна една ситуација... може и ја имам раскажувано...
    Пациентов требало да оперира синус (на глава синус) ама болничарот "разбрал" оти синус на опашка ќе се оперира.

Па земал му го избричил газот на пациентот, овој се бунел, ама ај, нели особЉе медицинско знае подобро :D

Како и да е, доаѓа хирургот, пациентов на стомак легнат, голгаз. И ајде се оправиле, му рекле да се сврти, и овој му се пожалил на докторот - ама газот мене ми го избричија!
    И како ќе објасни докторов, кога и онака си касни со програм?
    Да, да, така треба :D

На NarCis@, Mr. Right, Желба и 21 други им се допаѓа ова.
  9. ivi1987

ivi1987 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    4.114
    Допаѓања:
    77.332
    Јас само осмиците на клиника ги имам вадено, забарката таму ме прати и супер поминав. Ама за друго не се осмелувам зошто многу лоши искуства слушам.

На NarCis@, Mr. Right, Sexybaby86 и 10 други им се допаѓа ова.
  10. malerozna

malerozna Форумски идол

Се зачлени на:
    5 март 2011
    Пораки:
    3.382
    Допаѓања:
    78.130
    Многу е скапо. Е сега цифра не знам да кажам, оти тука не сум била. Ама знам дека сите се жалат. Јас со 1500 денари годишно сум ок. Секако си идам дома, нема зошто да им плаќам тука.

Точно е за британците. Страшни заби имаат, особено повозрасните. Младите гледам дека се ок.

Туку мене ми се јаде. Пак.
    Ни од муабетите не ми се одјаде :$

На NarCis@, Mr. Right, Желба и 15 други им се допаѓа ова.
  11. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    :rofl::rofl::rofl: аа, не:rofl::rofl: бар само со бричен газ минал:)))

На NarCis@, Mr. Right, Желба и 15 други им се допаѓа ова.
  12. ivi1987

ivi1987 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    4.114
    Допаѓања:
    77.332
    Ќути среќа само со бричен газ поминал, среќа не му го отвориле :rofl:

На NarCis@, Mr. Right, Желба и 12 други им се допаѓа ова.
  13. Sesil

Sesil Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    7.157
    Допаѓања:
    137.252
    Не може човек да ве изчита ама морав да се досредам, како инаку со луѓе ќе се замешам...

Многу сакам во секси шоп да работам само за да кажам ,,повелете, шо к*р барате''

@CameliaMiller пукнав за бричењето :rofl::rofl::rofl::rofl:

Мислам дека здравствено осигурање ретко некаде да покрива заби и очи. И после пак жалете се од здравството кај нас :makeup:

На Skorpija25, NarCis@, Mr. Right и 27 други им се допаѓа ова.
  14. marlonbrando69

marlonbrando69 Популарен член

Се зачлени на:
    9 јануари 2013
    Пораки:
    474
    Допаѓања:
    5.519
    Ето мене. Сон не ме фаќа. Во текот на претходната недела имав ситуации каде што сам на себе си докажав дека сум мудар, барем така мислам и се радувам :D. Оваа недела ми започна кариера бариера :^) ама не се откажувам. Додека чекам на план А, план Б и Ц се веќе активирани, кругот го затварам по секоја цена 8). Овие денови немам многу време да Ве читам, се надевам сите сте супер, среќни родендени на сите и на вашите најмили и гоооолем поздрав и :hug::hug::hug: за сите :*

На Sandrin4, Желба, ♡BuBaLe♡ и 11 други им се допаѓа ова.
  15. malerozna

malerozna Форумски идол

Се зачлени на:
    5 март 2011
    Пораки:
    3.382
    Допаѓања:
    78.130
    Добро утро

FB_IMG_1553329344197.jpg

Станувајте кафе да се пие, 6 саат стана.

На Skorpija25, NarCis@, Mr. Right и 31 други им се допаѓа ова.
  16. Ygritte

Ygritte Форумски идол

Се зачлени на:
    16 април 2015
    Пораки:
    2.182
    Допаѓања:
    26.449
    На NarCis@, Mr. Right, Rebecca_R и 16 други им се допаѓа ова.
  17. malerozna

malerozna Форумски идол

Се зачлени на:
    5 март 2011
    Пораки:
    3.382
    Допаѓања:
    78.130
    Шшш, на диета сум.
    Не јадам бисквити. Оти нема сега де. Маркетот со бисквитите ми е на 25 мин пеш. Ај ко ќе начекам деј оф ќе си купам.

На NarCis@, Mr. Right, Rebecca_R и 18 други им се допаѓа ова.
  18. Dadusicka

Dadusicka Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    54.344
    :^):wasntme:

Добро утро,:coffee:

Добро е кога добро ќе се заврши,:)

Нов ден, старонови мисли, желби, надежи....:?:

Почнав да се будам пред алармот, :party:

Сакам да сум средена, стокмена, избањата и нашминкана само пудра, римел, руж и лабело, друго е чувството и ми ја јакне самодовербата, а годат и комплиментите добиени на сметка на тоа:inlove:
    и да не се лажеме сите прво гледаме надворешен изглед, а после Се друго.:nod:

Мило ми е што си имам искрени другарки, што ме израдуваа и изненадија ептен:f::f::f: , ми го направија денот:D

Сега пак ќе трчам, пошто се улежав...а нели на време си станав(facepalm)

Нека е убав денов, со убави мисли:f::f::f:

На Skorpija25, NarCis@, Mr. Right и 28 други им се допаѓа ова.
  19. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.798
    Ола лејдис енд џентлемен.:hai::hai::hai:

Заборавив во претходниот пост на @Bubce38 :hug::hug::hug: се надевам што побрзо да се израдуваш на двете цртки.
    Инаку не знам дали си ме прочитала ама јас имам каша попара од репродуктивни органи, пола и више фалат и тек од кога престанав со се под закана од мм останав со Матео бремена, другиве две без проблем после си дојдоа едно по друго, некој ете мора по мачен и трнлив пат да изоди да дојде тоа таа среќа да си ги наполни рацете со бебе.:hug::hug::hug:

@Emy867 сочувство за баба ти ама се си мислам дека и твојата како мојата лоша беше, како и да е нека и е лесна земјата.:hug:

@Sesil ма да пукнеш, шо к*р бараш, стојам пред школово на децава и умирам од смеење, нетокму ќе ме направат.:rofl:
    :rofl::rofl:

А зошто мислиш дека слабите не јадат и сочно и вкусно?
    Не преживуваме сите на 5 бадеми како Бекамица.
    Јас си јадам и сочно и вкусно, ништо нема забрането во моето мени или па гилти плежерс, се јадам ама не јадам количински многу, не за да бидам слаба туку толку ми собира желудникот, залче повеќе од што ми е потребно да ставам и се ќе повратам од кога сум родена сум таква.
    Мене лично многу ме нервира кога ќе ме понудат некаде со јадење и ако одбијам зошто не ми се јаде во моментот почнуваат да ме убедуваат да си каснам, да не си ја стискам душата, де бе не ќе се поправиш од едно залче, остај тоа диетите|(|(|(

@Alishan30 кај мене така да те приметат дека правиш разлика од пациент до пациент ај да не кажам дискриминираш на основ на облека ќе те избркаат од работа.
    Дал е чист или прљав пациент е, нешто го боли, дошол чаре да си бара а е дискриминиран оти е парталав, е никој не е парталав од арно, што знам мене не убаво ми делува тоа делење на пациенти.

Јас да не почнам со какви се си имам работа а не ставам стероскоп што може да се забрише туку рака што треба после да јадам со неа ама да се пожалат дека сум сменила фаца кога ќе ме удри реата а не па интонација на гласот летнав од работа, за такви специјални прилики имам маска со парфем нашприцан внатре мада и за тоа можат да се пожалат ако сакаат ама ете не им текнало до сега.
    Авганистантки, Пакистантки, смрдаат трујат ама барем се повеќето бричени, Индијките што се Сики тие со турбаните на главите не смеат да отстрануваат влакна од телото, мажите не се шишаат, бричаат, жените не сечат коси и не смеат да се депилираат а сите до една се влакнести ама ептен, е кога ќе дојде на пороѓај оди па најди и ја во таа шума можете само да замислете каква арома шири ама јас не реагирам никако освен професионално и со насмевка како и кај најнамирисаната, може си пцујам во себе ама надворешно не прикажувам ништо.:x

Во Мк некако многу големо значение му придавате на тоа кој како е облечен, каков телефон има, каква кола итн а видов луѓе со по два телефона без кредит во ниеден, коли бесни а пари за бензин се нема, битно фраер е на маса со клучевите и телефоните и сите му се бутаат во ш* пак.:doh:(facepalm)
    Тука никој не те гледа како си облечена, каков телефон имаш, каква кола апсолутно се незаинтересирани со тие материјални работи.

Еве случка од сабајле, однесов децата во училиште и отидов да пазарам, пред мене стои една девојка може 25-30 години боса, излеговме надвор со количките таа босата си влезе во мерцедес од $300.000 сигурно има да си купи и лабутинки ама шета боса, во Мк да ја видат така боса ќе ја прогласат за уличарка, ненормална итн а тука никој не ја ни приметува, немаше ни јас ама беше паркирана до мене.:wasntme:

Кај децава на училиште повеќето учителки се онака баш кежуал, фармерки, кошулче, џемперче, патики, балетанки, косите во реп и минимална дури и неприметлива шминка и баш ми е во ред, не мора ни да се стегнати во костими, ептен лејд бек нација сме.:lol:

Докторките исто се повеќето во фармерки, панталони, кошула, патики, не паметам да сум видела докторка што работи во болница (не ја рачунам матичната што седи цел ден )во штикли, ниедна нема вештачки или лакирани нокти, шминка исто минимална или ич, другите сме сите во униформи.

Цел реферат напишав, се уморив.:sweat::lol:

На Skorpija25, NarCis@, Mr. Right и 46 други им се допаѓа ова.
  20. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    Во пет до дванаесет денес ќе барам нешто за облакање, баш такво конзервативно, работно,свечено али не пресвечено. :))) Место викендот да се занимавав со тоа....
    Гуд морнинг. Синоќа скроз заборавив дека имам скајп митинг. Дури саат време подоцна ми текна. Ме зезаат дека во тоа време гледав видеа со смешни мачки..ништо паметно не правев. Тапа ден вчера, ко изгубен Германец.... Што и да ми го прави мозокот дефокусиран, замаен..пожелно е да прекине скоро оти ќе му се заарни состојбава и после,трт.
    Вчера личност која е толку очајна за титули и има потреба од нив и им се радува ко мало дете ..ми објаснуваше како не биле битни. Ал тоа е само затоа што се работеше за мојата титула де, пошто јас сум тоа, ане личноста:) очај се некои луѓе. Невиден очај.
    Ај бе на диета од денес и ај да ми го извадат желудникот веќе ]:) мајку му.

А, Битер, фала ти за муабетот за пациентите. Мислев во ла ла ленд живеам со мисли дека и парталавиот треба да добие се што и стокмениот господин и госпоѓа ќе добие.

Последна измена: 26 март 2019
    На NarCis@, Mr. Right, Peco и 26 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.