Ние околу и преку 40...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by lunicka, Nov 5, 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 vote(s)
    57.2%
  2. 36-40

247 vote(s)
    24.8%
  3. Над 41

171 vote(s)
    17.2%
  4. Над 50

8 vote(s)
    0.8%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

@DAngel све изедов, доцна ќе се руча, морав :doh:
    @wannaBeMomma ќе ги глеаме на слика тогаш, нек си ги чуваат. И така не дека ќе ги носам...:party:

M&M, Mr. Right, vitamina and 17 others like this.
  2. Sesil

Sesil Moderator Staff Member

Не! Тоа шо е мое, мое е и неќум да го делам. Туѓо не ме занима. Може да прашам од кај е купено ама да го позајмам од ќејф - не.
    Мислам дека не вреди да се малтретираш за толку мала сума

Last edited: Apr 2, 2019
    M&M, Mr. Right, bittersweet and 16 others like this.
  3. Dust

Dust Game Over

Добар ви деееен убави жени и по некој маж:hug:
    Како сте, се надевам добри:angel:

Истерав и шетање и работни обврски и се на куп..
    Кога се вратив во Берово спиев 16 саати со две ептен мали паузи:rofl: се извозев преку 800км во бус за една ноќ спиење(facepalm) а јас не сум човек што обожава автобуси.. Бев од оние себичните што зафаќаат по две седишта:lol: ај за натаму немаше гужва ама за враќање кога рече се полни бусот:o јас сум се оптегнала и чекам да се сместат, си викав - ако не ми речат да седнат до мене нема ни да понудам:tmi: :D знам бруки.. срамота.
    Инаку си договорив една работна позиција, кога денес отварам мејл, една опасна и упорна регрутерка ми пишува по 6ти пат8-| два пати не и се појавив на интервју на скајп, а бевме договорени датум и саат:lol: ми вика - ќе ти дадам трета шанса, искористи ја паметно:D
    И викам - е ајде штом си запнала, да видам дали и мене ќе ми понудиш европски пакет со бенефиции или балкански:wasntme: Ми вика - остави ми тоа на мене, знам што треба да ти понудам. Штом сум упорна еден месец да те добијам:rofl:
    Си викам, чекај жено може и овој пат нема да се појавам на скајп:tmi: ама па европскиот пакет за плата и бенефиции ми е страшно занимлив:$ особено бенефициите:lol:
    И викам на другарка моја, ако поработам за нив може за 2 или 2 ипол години да си го отворам ресторанот што го посакував одамна а таа ме гледа бледо и ми вика - јас да можам да изградам и отворам ресторан од 150м2 ќе работам и 4 години, не само 2. Ич да не се мислиш... И така сега јас се мислам:lol:

ОК, си ги споделив маките со друшките... сега ми е полесно, не ми се смејте:D

Туѓо најчесто не сакам (освен клуни што беше туѓ а го сакав, сега не го сакам, не ми е веќе убав) а мое никогаш не давам... подалеку од мене тие што сакаат моето да го земат, затоа што ќе останат и без тоа што го имаат:!:
    Ама чевлите на @Bozica1980 се сон.. ама да има такви рамни одма ќе си купам. Ете со коленото и кичмата пишав пропало на секаква штикла..дури и најмала
    Е арно ама си ветив еден голем шопинг наскоро:wasntme: Кого лажам, наскоро... средина на јули да се фатат попустите:D едвај чекам да ја наполнам цела кола со глупости:tmi:

Ептен убав ден е во Берово... сонце има, луѓе има... за мерак:l:

boomsleng, Желба, M&M and 29 others like this.
  4. Bubce38

Bubce38 Форумски идол

Убави сандалите
    Се мислам да ги нарачам
    Ако се одлучам денес ќе пренесам искуство:)

Ај добар ден.
    Маж спие , јас го гледам :emo:
    Ставив компир да сварам.
    Од сношти забркав и ќофтиња едни. Да стане и ќе ги запржам.
    Ми се јаде некоја араванија или толумби. Ама ептен ме мрзе да правам.
    Не оти имам како да го поминам денот де,ама смрт ми е после кујната да ја чистам. Анџак вчера ја светнав.

Имаме понуда од моите да не водат 3-4 дена Банско. МаШ е За, јас се мислам, некако не ми прави ќеф Бугарија. Појќе сакам Врњачка бања да идеме, ама па мојО е тежок за Србија да кандиса:whew:. Па така изгледа ќе си останеме у нашите бањи, Негорци:D.

Сонце пука , а јас дома.
    Бар на работа да бев , немаше да аздисувам. Ај моШ ќе ме 'изнесат' на сладолеТче попосле:emo:

boomsleng, Желба, M&M and 28 others like this.
  5. Emy867

Emy867 Форумски идол

Море отворив Груперот па си најдов на понижеЊе шишање за 160 ден, ем блиску ми е, ем багателна цена:D.
    Е сега, исходот каков ќе е... Да не биде колку пари, толку музика:rofl:.

Јас се смрзнав, за вас не знам:|. Ќе играЕ Парацетамолот дома.

Мое не давам, туѓо не сакам. Маж или дечко па ич. Знам девојки кога бевме помали си го шетаа еден исти неколку од друштвото. Златен да не му бил си викам:^). За мое сум спремна да задавам буквално. Сега. Порано ќе дремев и ќе квичев само по дома:|.

senjorita-v, Желба, M&M and 22 others like this.
  6. duffi

duffi Форумски идол

Хај!:coffee:

Ептен тихо овде, шетате или работите?

Имам фино искуство со Молини, барем моделот беше како на сликата, немаше никаква разлика. Е за број на тепка сигурно сум нарачала, зависно од моделот , 36 или 37.
    Инаку најголем дел од моделите мислам дека им се на Перла. Ама штета што немаат продавница. Онлајн купување чевли без можност за замена е како лотарија.

Сладолед можам да апнам еднаш цело лето,а ни еднаш. Не е да неможам без него. Маж ми се дави во него, или Алома или од КАМ. е кога зима од КАМ им го празни фрижидерот, па сто пати препрашува ако нема некој вкус.(facepalm)
    Мене ми е доволен еден Марс еднаш во месецот и намирена сум.:D
    Знам да земам и од една локална слаткара некогаш или од кафичот кај шо пиеме кафе. Има еден Џандуа со трипл чоколејт, баш фин е.:mm:

Балконот доведен до ред , па ме трефна пак да се пробам со китките.:tmi:
    Му кажувам синоќа на мм, па ми се смееја во хор со девер ми.:envy: За недела дена ќе ми поминел меракот, а толку ќе ми живеело и цвеќето.
    Имав куп саксии во боја од мојот претходен обид ама се и дадов на свеки, а сега срам ми е да ги барам назад.:D
    А и бендисав едни други за на ограда, уствари повеќе е желбата за убавите саксии, неголи цвеќето.:wasntme:
    Ама во жардинерата од балконот да видите како ми се размножува Чувар Куќата,нит видено,нит погледнато. :tmi:

Туѓо не сакам, посебно туѓ маж. Ама за тоа не сакам ни мое да ми пипкаат. ]:)

Туку Рефка кај е?

Желба, M&M, Mr. Right and 27 others like this.
  7. referentka

referentka Moderator Staff Member

Туѓото не го сакам.
    И не го давам моето.Си го бранам, може и несвесно, ама ете таква сум-посесивна.
    Не болно окупирана, ама кога ќе насетам дека има некоја ,,чавка,, тогаш станувам доминантна :D

Ципрасовски гостин:o
    Ај ...ако...ама што е се блокирано, тоа неможам да го преболам.

LadyC, Желба, M&M and 22 others like this.
  8. mareane

mareane Форумски идол

Дремам на пауза на некоја обука ,сите со понекој разговараат на паузава а јас блеам во тел.Асоцијална аум?Не само не ми се баш многу блиски иако сите познати луѓево..а неможам површни муабети..
    Сандалите и јас ги видов ,ги има во разни бои ама не ќе ми се удобни...
    И велите неќите туѓо ааа оние лепотанине ко ќе ги постираме наши се?(fingers)

Ред:изедов пола пакетче бронхи бонбони(facepalm)

Last edited: Apr 2, 2019
  9. referentka

Нели самата помисла на друг била неверство:tmi:
    Нели тоа што си го помислил секогаш се трудиш да го оствариш:tmi:
    Нели саде верни женчиња овде:tmi:

:D

LadyC, Желба, Mr. Right and 20 others like this.
  10. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

Работиме Дафче :drunk:
    користам пауза за ручек па да ви шкртнам тро. ручекот ми се состои дури од две јаболка :rock: има да се стегнам, па шо сака да е 8)
    ладно бе, во канцеларија сум затворена и сама, утре има да фатам на терен и сонце да фатам. договорив и клиенти. памтете, утре ако врни атер за мене е.
    сладолед не одбивам, а кога бирам, чоколадо ми е едини избор. еднаш на летување, стојам пред фрижидер со над 50 вкусови сладолед, егзотични невидени, и јас знаете каков јадев? - 3 топки чоколадо, проверено си е проверено :rofl: со години ме зафркаваат за тоа
    го сакам и домашниот, со јајца, по рецепт на баба ми. овошје во никаков десерт не сакам. мене овошје ме асоцира на појадок, на свеж оброк, на здрав оброк. помешано со шеќери, според мене е убиство на овошјето, а овошна торта е масакар :wasntme: посластица се знае - чоколадо и ништо друго. тулумби еднаш годишно, торта се разбира чоколадна, и благо со кокос во секаква форма.
    ете шо ти е срце јуначко, јаболка кисели јади а за десерти збори :muscle:
    да си ставам кафе, секако ништо паметно не кажав
    :*

LadyC, Желба, M&M and 24 others like this.
  11. flower30

flower30 Форумски идол

Здраво,
    Денов турбо уште од сабајле. Ја носевме малата на вакцина. Прво Авицена ја дигна во воздух од плачење, па после во диспанзер(facepalm)Па се научила, на сестрите што и земаа крв и што ја вакцинираше им викаше "бљак, бљак, бљак" :)
    Е сега да молам Господ уште да помине без реакции и ќе биде добро. Цела недела ми се фати да пијам дијазепами. Прво од што се нервирам од другите, друго заради вакцината. Резултат(освен веќе видените болки) сега и желудник ме кине:(.

Јас, секогаш сум мислела дека туѓото е поубаво:)Ама само заради тоа што имам ниска самодоверба и секогаш сум мислела(за жал сеуште исто мислам) дека секогаш другите се поубави, со подобра гардероба, подобар живот. Ама тоа само за материјални работи за мажи не ! Го сакам мм и јас свое не давам:) Е сега едино ако продолжи да ме нервира, тогаш ќе го дадам (ама на Старо купујем:D:D:D) на друга не:).

Сладолед... Можам да го јадам секој ден. Повеќе ги сакам овошните, поосвежителни ми се. Малата од мене го наследила тоа, па уште пред 1 месец јадеше сладолед (#ијассумнемајказнам:):D:)).
    Малата заспа, јас би сакала бар пола саат да дремнам оти од 6 сум станата. Ама мора да дежурам за тт (не дај боже:wasntme:).

Имајте убав ден

LadyC, Желба, M&M and 24 others like this.
  12. referentka

Ајде сега, сите еднА по еднА (ова со нагласок на последната буква:rofl:) да се изјасните дали туѓо сте загледале:makeup:.
    И да не лажете:!:
    И дали туѓо ви се ,,пуштило,,:!:

LadyC, M&M, Peco and 18 others like this.
  13. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Дојде Ципрас, Мој Термин падна :)
    Што ти е моќ :rofl:

Него, мојов сабајле и' кажал на мајка му дека ќе оди официјално на прстен барање, кога рикнала да плаче, го изгушкала, се испотресла :) Мислам, не е дека не знаеа, уште пред 1 година си кажавме на сите :D Па ми пиша една порака наааа толкава со љубов :)

Мило ми е што ете така се радуваат, јас не сакав драми околу ова, ама што да им правам кога се среќни :)

Јас и' викам тебе жал да не ти е за синот :rofl: знам дека сум лоша малце :devil:

14. Sexybaby86

Sexybaby86 Форумски идол

Која вакцина ја примавте @flower30 ? Нели за ммр баш пишуваше, те памтам. Ако е таа, одмори слободно. Најрано можна реакција дава од 5-7 дена.

Ај кога сум веќе тука, еве на Рефка прашањата да одговорам.

1. Не, не сум загледала туѓ маж никогаш, ниеден не ми се допаднал до толку за да ме натера на такво нешто.
    2. Женет маж ми се пуштал, и тоа повеќе од еднаш, и тоа мажи што знаат дека и јас сум мажена. Не се мажи на мои другарки/познанички, ама се луѓе од мое деловно окружување. Бљак :puke: Лизни мазни со женичките на телефон, со дечињата, а се пуштаат на све живо и диво :x

Јас само моЈто си го сакам и не го давам :!:

Денов требаше лабав да биде, а глава немам кренато од сабајле :drunk: Како бонус додаток, патот до дома ќе биде доооолг, цел град е блокиран :^) Тибам и Ципрас и све више :D

15. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Е како па да не :)
    Луѓе сме :)

LadyC, Dadusicka, Alishan30 and 11 others like this.
  16. Milobebence

Milobebence Форумски идол

Нема да ни верувате :D
    Е па сега погоре муабетот беше за од другарка маЖ дечко е сега вие сос финти се служите.
    Што лисици сте ;)

LadyC, M&M, Peco and 9 others like this.
  17. LejlaD

LejlaD Форумски идол

Toa za slikickite sakav i jas ko @mareane sabajle da spomnam,ama ne sakav belja ili griza na sovest da predizvikam:lol:.Zenet ne mi se pustil,ne sum tolku atraktivna pa ni ubava za da predizvikam nekogo:?:,dodusa ne bi ni sakala.Veke rekov deka od tolku mazi podoma,ne mi trebaat uste.Mojov sigurno im e interesen,taka za ,,nadvor,,no da im go pustam za podoma ke mi go vratat od sto e razgalen:D

LadyC, Желба, M&M and 18 others like this.
  18. Emy867

Emy867 Форумски идол

Женет ми се пуштал. Му реков оти ќе го кажам на жена му ако продолжи:devil:.
    Битно парфемЧЕ ќе ми купел, со џипот ќе ме враќал од работа:headbang:.

Не сум светица ама женети не загледувам. Јас и зафатени дечковци ни сум загледувала, ни загледувам, па да влегувам во филм нејзе ќе ја остави заради мене|(.

Е сега, си погледнувам убав маж, ама само да го погледнам де, ништо нејќам да му правам:rofl:. Нека си погледне и дечко ми убави моми, само да не пипа:devil:.

Па јас и во болница сега кога мајка ми лежеше си најдов симпатија докторЧЕ:D.
    Па на посета кога одев еден ден ме сретна пред лифт и ме позна оти ја прегледуваше мајка, па здраво ми кажа:wasntme:, и јас викам здраво МАЧЕ:D.
    Нормално не реков маче, ама не дека не си помислив:P.

LadyC, senjorita-v, Petra777 and 27 others like this.
  19. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

И сум загледала
    И ми се пуштило
    Ама посесивец тежок сум.
    Е сеа ако напрај беља еднаш или два пати би простила. Но пред мене да приметам нешто одма реагирам. Не бурно, ама отмено :wasntme:

LadyC, Желба, M&M and 13 others like this.
  20. John Snow

John Snow Форумски идол

Ола чикитас и мучачос. Како сте, арни? Среќен Ципрас day,не беше онака гужва па мораше пола Скопје да го затворат:envy: Ги видовте ли сликите што се шеруваат по фб, за директорот што бара од кандидатката за вработување да си ги покаже оралните капацитети ако сака да ја добие работата..:fubar: Дали и вам ви се има случено вакво нешто и како би изреагирале доколку ви побараат дополнителни "вештини" на job интервју

M&M, Mr. Right, TeddyGrey and 17 others like this.
Thread Status:
Not open for further replies.