Ние околу и преку 40...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by lunicka, Nov 5, 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 vote(s)
    57.2%
  2. 36-40

247 vote(s)
    24.8%
  3. Над 41

171 vote(s)
    17.2%
  4. Над 50

8 vote(s)
    0.8%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. DAngel

DAngel Форумски идол

Туѓо не сум загледала. Ама туѓи ми се пуштале, и кога сама сум била, и кога сум имала некој. И тоа, цела вечер ќе седи со мене и дм тогашен, кога си иде дм ќе ми се пушта. Или ќе прати кога иде дм во тоалет и ќе дојде да ми се пушта. До толку без осет.
    Еден не знаев дека има друга. И онда другарка од друг град отишла во трет град и сосема случајно ја запознала женска му :rofl: оваа едвај чекала да се пофали колку добар дечко има, а јас пак и кажував 2 дека пред тоа на другарката и слики и покажував. Еден куп случајности.
    Бивши имам опседнат со мене. Му скратив секој начин на комуникација, и пред некој ден роднина негова се јавила кај моја да праша дали сум во врска. (facepalm) мислеле нема да си поврземе?
    Машки не загледувам, веќе ич скоро. Тешко ми е да поминам после телесното кога ми текне каква гадотија може да е приватно. Форумот, социјалните медиуми и секојдневието ептен ми расипа секое добро мислење за мажите наши, додека не запознаам некого убаво никако не можам "да го загледам" веќе. Женски загледувам, комшивката слабост ми е, ама не кажувајте никому :x

2. flower30

flower30 Форумски идол

@Sexybaby86 3та доза на Дитепер. Многу касневме со вакцините и пред 2 месеци ја прими ммр прво заради епидемијата. Па сега таа што беше на ред

M&M, duffi, LejlaD and 8 others like this.
  3. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Дојде Ципрас, цевката за врела вода пукна. Кај сестрата во лице :|
    Поплавивме 4 амбуланти.
    Бидејќи мајсторот 20 минути доаѓаше.

Ама ова млаз... од чешма во прозорот што е на 5м од чешмата.
    Се живо е под вода, едвај стигнав струја да изгасам, ќе испогинеме. А пошто мајсторот доаѓаше од Прибилци, дежурниот доктор се најде тука и се пикна да затвара вентил. Лонг стори шорт, докторот мокар утоп, изгорен, го свикаа на Ургентен :x сестрава со жар лице, мокра утоп. На пациентиве не можеш да дообјасниш да се тргнат од водата, премногу апарати има, не сме електричари ние па да знаеме дали е безбедно.

Општ хаос луѓе, општ хаос.
    Мокра сум до глуждови, и освен што зоврев додека исклучам струја и извадам пациенти надвор, добра сум.

Другиве не баш толку. Водата беше прежешка, а директно во нив на кожа прскаше.

Се надевам немаат некоја изгореница.

А мајсторот кога конечно се појави, без алат дојде :headbang: среќа хигиеничаркиве што се спретни, па одма дојдоа со една машина што ја имаат баш за вода собирање.

Кога викам џабе им е се', кога основни работи не фатиле да направат. Проклетиот Мој Термин го правеа, а тоа што нема никакви услови, прастари објекти, прастари инсталации, тоа нема врска.

bittersweet, Желба, M&M and 30 others like this.
  4. Sesil

Sesil Moderator Staff Member

Ципрас да го ставеа во некоја обична кола и без најава да дојдеше никој немаше да примети дека е тука

За мажи ли е муабетот околу туѓо - свое :?: Јас па за предмети, облека го сфатив, дури сакав да изоговарам еднА :tmi:

Сум гледала туѓи мажи, очи дал ГоспО нема да мижам пред некој лепотан само оти е зафатен. Ама ко на излог да е, само глеам, не чепкам, на само си правам preview се филмам малку и тоа е, никој не дознава. Инаку 2ца најубави мажи шо сум ги видела во живо биле обезбедување. Пред едно 7-8 години. Едниот во Веро Џамбо, другиот во Тера Нова во City Galery .. може и зафатени биле ама ете ги манијачев.
    Зафатени мажи ми се пуштале, во една прилика и еден 20 години постар од мене. Јас дете тогаш, едвај 20години, леле страв ми беше да се појавам во институцијата кај што работеше, многу беше таков нападен, одвратен... Среќа го оттарасив. Ме праша каков дечко сакам и му реков младо и убаФ, дека неќум старци излапени, и еден циничен поглед на крај :tmi:

bittersweet, Желба, M&M and 25 others like this.
  5. WildMk

WildMk Форумски идол

6. flower30

flower30 Форумски идол

Инаку да ви кажам во Кам има хеланки и блуза (за вежбање се), ама кој не вежба ќе си ги носи и по дома:DБлузата е 199д хеланките 250д. Ама се многу убави и материјалот им е убав. А која е послаба па ептен ќе биде типка:D
    Вика мм среќа што не се со цветови, ко ќе ги облечеш ќе бидат ептен расцветани:D

@CameliaMiller се надевам добри сте сите и без последици

Желба, M&M, kuc and 23 others like this.
  7. WildMk

WildMk Форумски идол

Ако некои ми влезат во животот како пријатели, остануваат во пријатели.. Нема мешање пријателство со сексови, симпатии...
    А дека сум посакувала други, сум посакувала... за сексови... понекогаш и со тро симпатиии... ама моустли, добри сексови биле потреба :inlove:

Не мом со вас... сите, која-од која попошЧена :D

M&M, Mr. Right, kuc and 20 others like this.
  8. CameliaMiller

Ние сме добри, само за докторот не знам, таков изгорен и мокар замина на УЦ.
    За апаративе исто не знам, макар ги исклучив најбрзо што можев...

M&M, duffi, John Snow and 14 others like this.
  9. flower30

flower30 Форумски идол

Среќа што сте реагирале на време. Ќе провери мајсторот, а тој штом без алат дошол може со поглед средува(facepalm)
    Докторот барем на УЦ нека го прегледаат. Греота

M&M, kuc, duffi and 12 others like this.
  10. doubleg

doubleg Популарен член

Не исчитав се, но генерално разбрав дека жените не посакуваат туѓи мажи. И си помислив: колку различно од нас маживе. Или ајде да не генерализирам оти нели само јас сум отпадник од машкиот род, колку различно од моите желби.

Не сум посакувал ничии богатства, удопства, коли, лајфстајл, било што, ама туѓи жени...
    Не сум се пуштил на ниедна, скраја да е, посебно не на близок пријател жена, што се вика би ја одбил ради него, ама сум посакал... мислам, само во моментов 3-4 ми текнуваат што ми се онака...

Dentina, M&M, Mr. Right and 17 others like this.
  11. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Ај јас што сум расипана и гледам туѓи мажи ама и на маж ми теоријата ја знаете. Жено арна си, уште да си туѓа. Да бидеме на чисто и туѓи чевли и чанти загледувам ама не значи дека ќе им ги земам од раце.
    Доктор поминат. Од ходник ме реши :|

12. Annath

Annath Форумски идол

Доста само ве читам, редно ќе беше да пишам нешто, не?
    А што да пишам? На работа никакво, тапа, досадно, а место дома да бидам со дете, јас мора тука да дремам.
    И колачи јадам, од нервоза. Толку од диетата.

Туѓ маж? Можно да сум посакала... ама од другарки и блиски, свесно и намерно, не. Барем ниеден не бил толку јебозовен да ме привлече. А не велам дека не е можно дека ме привлекол некој зафатен, реално, на чело не им пишува дека се зафатени. Искрено, знам да си погледнам, ама на тоа останува, сепак очите се за гледање. Што је лепо и Богу је драго :D

Како е ситуацијата низ град со блокадата? Каде можам да видам што е блокирано?

13. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Сегде^ пушти сити радио они кажуваат кај е застојот и гужвата.

14. vitamina

vitamina Форумски идол

Со лесно... пиши како сте поминале :hug:

flower30, LejlaD, Annath and 3 others like this.
  15. Milobebence

Milobebence Форумски идол

Зошто отпадник?
    Искрено мислев дека само пецо и мр рајт се машки активни на темава но ете и ти си бил извини што не те набројав во претходен мој пост.

kuc, Peco, dunika and 6 others like this.
  16. doubleg

doubleg Популарен член

Па не сум баш активен, ама машко сум дефинитивно :)

Peco, CameliaMiller, LejlaD and 3 others like this.
  17. ane.bella

ane.bella Форумски идол

Мажи и сладолед во ист ден 8-| јаки теми :lol:
    Сладолед сакам само сникерс и магнум белиот, магнумов изгледа ми го прекинаа одамна го нема по маркетиве, од овошен сакам јагода за да си правам милк шејк.

Мажи други не сакам а ни мојов не го давам.
    Ми се пуштале женети и како девојка и сега, ко по млада ми беа одвратни, сега ми се смешни.

Ако видам убав, висок мускулест со тетоважи маж, да се загледувам, тетоважи ми се слабост :inlove:
    Загадување и посакување не е исто, така?

Се мислам дали да идам Македонија летово, ќе фати 6 години од последниот пат кога бев таму.
    Мајка ми само ме моли жал ми е веќе да ја слушам ;(, а мене не дека не ми се иди , море ми се иди ми се плачи но кога ќе помислам на враќање назад одма се предомислувам, не, не дека не сакам да се вратам во Америка, туку разделбите со моите многу ми се тешки, едвај ги преживувам :(
    Ама пак и 5,6 недели разделени со Мм :o
    Не знам, тешко ми е

18. Cka

Cka Форумски идол

Конкретен туѓ маж не сакам, општо туѓ може.

WildMk, M&M, mal.ecka and 10 others like this.
  19. DAngel

DAngel Форумски идол

Ми текна. Пред 4 години, на први април. Маскирани во кафич и седиме на шанк, разговараме со шанкерката. Јас 23 години, а едно малечко, од 18 години не ме вади од поглед. И оди, вика на шанкерката: "ај прашај девојката што ќе се напие од мене". Оваа ни две ни три: "Ај бе, не зафркавај" и се уби од смеење. И така... :rofl:

Желба, M&M, mal.ecka and 16 others like this.
  20. CameliaMiller

Па земи го и мт :)

Thread Status:
Not open for further replies.