Ние околу и преку 40...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by lunicka, Nov 5, 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 vote(s)
    57.2%
  2. 36-40

247 vote(s)
    24.8%
  3. Над 41

171 vote(s)
    17.2%
  4. Над 50

8 vote(s)
    0.8%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Sexybaby86

Sexybaby86 Форумски идол

Абе сите имаме очи и гледаме, тоа е факт. И јас загледувам ако видам згоден висок маж, скоцкан, па уште и костумисан ако е :whew:... И обавезно ако е згоден, му го гледам задникот :lol: АМА, работата е до каде ни се границите, кај мене важи правилото look, but don't touch :!: Ме гледаат и мене, не можам да го спречам тоа, ниту да забранам некому да ме гледа. Не ни пишува на чело дали имаме маж/жена, а впрочем, не е ни битно, зошто очи се за гледање.
    Маж на другарка/пријателка никогаш не сум загледала на ваков начин, зошто прво, ниеден не е толку привлечен како мојот опис погоре :D, второ, со самото тоа што е маж на моја блиска личност, не ни можам така да го загледам.
    Ама, во реалноста, има такви жени и те како. Иако е факт дека мажите повеќе загледуваат и се спремни да се пуштат на мажена или немажена, сеедно, ама има и жени вакви.

@flower30 ми текна отпосле дека веќе ја примивте ммр. Со лесно да поминете сега, да нема никаква реакција (fingers)

Ај нека дојде 4 ипол да излезам од работа, и онака до 6 ќе возам до дома :D

2. mareane

mareane Форумски идол

Сакам да видам нешто убаво,нормално да оплакнам очи.Ама онака да посакувам нешто повеќе не,без разлика зафатен или не зашто јас од кога знам за себе сум зафатена:D
    А и да ми се пуштал некој така апла не .А и каде кога многу ретко сум опкружена со мажи се женишча...

3. Alishan30

Alishan30 Форумски идол

Се светици брееј:?:
    Гледам, загледувам и не знам дали е женет или не, другарите ми се другари и не ги загледувам.ама рандом кога среќавам, воздишка има, без да се лажеме. Од срам може и да не му прозборам, не па да легнам со него.но дека е измеркан, и те како е:$
    И за второто прашање од Рефка одговорот е ДА, неколку пати, го доживувам како комплимент. Различни возрасти биле, но толку, останало само на додворување со негативен одговор;)
    Џони такво искуство не сум имала, жими едно интервју имав досега и тоа со жена директорица, па еве ме, уште сум на истото место вработена:)
    Едит:повеќе сум со мажи опкружена, па не сум слепа, секако ќе ги измеркам:oи тие мене ме меркале, не ми смета.
    Ципрас дојде и одма новина во мој термин, пациентите можат сами со меил пријавени да чекаат термин, и на меил да ги известат кога ќе има нов термин. Не е лошо:D

4. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Загледувам. Знам да измеркам и мажи и жени богами. Дискретно. :D Што е убаво и на Бог е драго. :) Ама толку е границата, очи да се исплакнат само. :D Е сеа овде кај што сум нема баш убави жени. Не знам кој го измислил терминот “убава ко грчка божица” може некогаш биле, ама денеска мај сноу уајт ес што се убави. :!:
    За посакување не посакувам. Задоволна сум од мојот избор, засега! :D
    Сладолед никогаш не сум обожавала толку многу, колку што прејадов откако сум трудна. За цел претходен живот да надоместам. :)

Не сум ви наминала одамна. Се надевам сите сте добри и во добро расположение.
    Имајте убав почеток на месецот. :)

WildMk, Желба, M&M and 21 others like this.
  5. dunika

dunika Форумски идол

Со туѓ/женет маж не сум била,а со дечко да.Ама,дознав дека има девојка со долга врска откако беше касно,веќе се имав солеткано со него.Немав грижа на совест оти не ја познавав,а после тоа уште еднаш-два пати се сретнавме.Сори ама посилно од мене беше,типот беше sexy as hell:inlove:.Сега да го сретнам пак ке ми се стресат нозе гарант.

Партнери на блиски ги перцепирам како другари/роднини,нема шанси од толку мажи на светот да се плеткам баш со нив.
    Сега не би изневерила,не ни гледам по мажи како сексуални објекти,ептен пасивна сум,плус моментално врската со маж ми ми е на едно ниво каде нема место за други.
    Женети ми се пуштиле,културно сум одбила,не паѓам во несвест,нивно е да си пробаат-мое е да (не) се согласам.

6. LunaGrey

LunaGrey Популарен член

Добар ден женчиња :sun::f:

Синоќа до 4 не можев да заспијам, да кажам дека изгледам на зомби ќе биде комплимент.
    Ако помине маж згоден, можам да го загледам нормално ама толку.
    23 имав кога се запознав со мојот и од тогаш сме заедно, буквално од првиот состанок не сме се разделиле. Многу си го сакам и многу сме приврзани еден со друг, другарка моја ми се смееше кога и кажав дека секоја вечер заедно миеме заби и дека некогаш кога се тушира јас седам со него во купатило и му правам друштво:rofl: сигурна сум дека и некои други прават така:^)
    Од сладоледи само млечни сакам ама ретко јадам благо. Брускети и винце дај ми, и ќе те сакам цел живот:rofl:

WildMk, M&M, ivi1987 and 15 others like this.
  7. Ariel

Ariel Форумски идол

Бев низ град и за чудо стигнав многу побрзо од стандардно. Изгледа на сите им беше страв излезат да не ги фати гужва :D

Мене ич не ми е комплимент да ми се пуштаат. Одма кажувам дека сум мажена и ако продолжи да ми се пушта, ме навредува, дрско е. Ич не си правам филм дека некој мисли дека сум убава, туку дека мисли дека може да има секс со мене, иако сум мажена. :puke:

Инаку загледување е едно, посакување е друго. Прашањето беше за посакување, колку што разбрав. И тоа свесно, на некој што го знаеме.

8. duffi

duffi Форумски идол

Ако вака гледаме имав туѓ маж. Не женет, девојка имаше.
    Се колнам, не знаев.:!:
    Едно што не беше од нашиот град, друго била во тој момент во странство.
    Се плеткаревме едно интересно лето.:$
    Јас не сакав врска, а као он напнуваше.:^) Шармантен беше и уметник. Ми свиреше и пееше. Ама му избегав и јас не знам оти. Дури после дознав за девојката.

После почнав врска со мм. Ме бараше уште некое време со некои глупи изговори, па се откажа.

Признавам остана во тие Шта би било кад би било...:$

9. lunicka

lunicka Форумски идол

Море гледам па дури очиве на федерчиња ми излегуваат.Ама само гледам ,ништо не правам друго,жими мајка.:D
    Но,никогаш не сум се завртела по некого.
    Она што е мое е мое.Нема смисла да го давам.Па зарем некоја доброволно би отстапиле дечко,маж ,партнер.Се сомневам.
    Мене не ме гледаат ни рецкаат.Не сум ни убава ни атрактивна.Не паметам ни некој да ми се пуштал ,како што сум гледала.Моите врски беа како да кажам,практични ако ме разбирате.Никој не сечел вени,па ни некое страшно внимание сум добила.Освем од еден.Ама минато е .
    Ама сега да посакам некој друг?Што знам,таков интерес досега не ми паднал на памет.
    Ручавме сега го фатив креветов,забодев знаменце дека е мој .:D
    Ме боцка нешто по цело тело.Болка некоја чудна.
    :worried:

bittersweet, Желба, M&M and 24 others like this.
  10. ane.bella

ane.bella Форумски идол

Само 1 недела има одмор не му се исплати за толку малце, од таа недела пола во авион ќе ја помини :D А сака да дојди.

ivi1987, LejlaD, SV1911 and 6 others like this.
  11. Milan93

Milan93 Истакнат член

Добар ден, убав сончев ден како погоден за темата сладолед ама јас и не сум баш љубител на сладоледот. Годишно ако каснам 3-4 топки вкупно , воопшто не сум по благото ама затоа сопругата и ќерката не пропуштаат кога можат да си конзумираат сладолед или уште послаткото (барем за ќерка ми) фамозно топло-ладно :).
    Загледуваме и јас и сопругата, нормално кога е некој убав, убаво облечен знаеме и гласно да прокоментираме без разлика дали е машко или женско. Да посакаш е веќе нешто друго иако самото прашање дали посакуваш друг е недоречено прашање. Ако е прашањето дали посакуваш тој друг да е на местото на партнерот такво посакување не сум имал никогаш, ама ако се однесува да посакаш да легнеш со некоја која изгледа убаво и згодно тогаш да.Тоа да, секако не значи и дека ќе пробаш да се оствари Ама до карактерот на човекот е дали ќе остане само на посакуваното или пак ќе проба и да се оствари посакуваното. Јас не сум ни за ова второто

12. Peco

Peco Форумски идол

Дами и господа форумџии, драги гости, тролови, роботи и остала багра, добар ден.
    Ја ставив книшката во најлонче од Зегин и отидов на лекар.
    Ме пратија во лабораторија, па сега чекам резултати да видиме што бутур ми е.
    Додека ве читав, го испив кафето.
    И јас гледам убави жени и само на гледање останува.
    Друго ништо ново.

13. Milobebence

Milobebence Форумски идол

Пецо ти ли си?Не сум те прочитала со ваква најава на твој пост.:D
    Брзо да помине и се ќе биде во ред (fingers)

14. Dadusicka

Dadusicka Форумски идол

Другиот во него :rofl:

15. Sexybaby86

Sexybaby86 Форумски идол

Пиши после и на другарките, да не те мислиме. Се’ ќе биде ок (fingers) :hug:

Желба, ivi1987, Peco and 19 others like this.
  16. NarCis@

NarCis@ Форумски идол

Само ради тебе пишувам, а ич не сум ин д муд :D Штом стигнат резултати, слика во спојлер. И сѐ да е во ред (fingers)

Желба, M&M, ivi1987 and 19 others like this.
  17. Milobebence

Milobebence Форумски идол

Ептен чуден пост пет пати го препрочитав 8-|:rofl::rofl::rofl:

Annath, Желба, ivi1987 and 14 others like this.
  18. Dadusicka

Dadusicka Форумски идол

и јас сакав истото да го пишам ама ти ме претрка:rofl::rofl:

Annath, ivi1987, Peco and 13 others like this.
  19. flower30

flower30 Форумски идол

@Peco се надевам ќе биде се добро со резултатите.
    @vitamina @Sexybaby86 фала. Се надевам дека ќе поминеме без реакции.

Ја мислам @stetoskop и јас. Па пиши кога можеш, те мислиме сите:hug:

Annath, M&M, ivi1987 and 16 others like this.
  20. Alishan30

Alishan30 Форумски идол

^Пецо и јас чекам, да видам што ќе ти кажат:hug:

Annath, Желба, M&M and 17 others like this.
Thread Status:
Not open for further replies.