Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.805
    Da udram eden potpis i jas.
    Od edna strana cuvstvuvam dolznost da se izvinam za lapssusot i nedorazbiranjeto vo temata "Koj clen e...?"
    Izmesano postaveni prasanja.Jas mislejki deka odgovaram na prasanje koj clen e najinteresen odgovoriv deka megu drugite mi se i poveketo od temava vo najinteresnite.A ispadna deka prasanjeto bilo koj clen bil manipulator.I? Zamislete skorosite ispadna sum ve stavila vo toj kos.Fala im na Daleron i Lunicka sto primetile i sekoja vo svoj stil me prasa zosto?
    Dragi okolu 40...Ako jas ovde ne uzivam prijatnosti nema da sum na temava.Nema da ve lajkuvam.Nema da si razmenuvame podrska.Ako zapamtiv necii nikovi toa bea na pocetokot vasite.Od prijatnost ne od doem na manioulatorki.
    Bez razlika dali sme istomislenici vo site temi ovde vo temava e poinaku.
    Vremeto sam gi isfrla na povrsina manipulatorite.Za tolku kratko vreme ne sum se skoncentrirala tolku dlaboko za da za nekogo tvrdam deka e.
    Bidete mi vaka vedri i raspolozeni na ova katce i pokraj site obvrski i problemi.

На bittersweet, tessie, ozbilnazena и 8 други им се допаѓа ова.
  2. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    9.299
    Допаѓања:
    278.196
    Добар ден а бре многу рано станувате алал да вие гледам од 8 сте се изпотпишале.Јас си=у голема спанка ако не сум 1 смена тогаш топови не ме будат до 9 а може и 10(facepalm)ама затоа невечер ко вампир сума гледам повеќето постови ми се после 12:bandit:
    А за Новава дома највероватно некој ќе дојде кај нас ко по обичај(комшиите сигурно) да ми почне годината со послужување спремање миење не дека имам против друштво ја сакам луѓе ама понекгаш ми е преку глава

На friendy, Mama25, galapce и 2 други им се допаѓа ова.
  3. anina

anina Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2011
    Пораки:
    1.141
    Допаѓања:
    5.239
    Ај добро утро и од мене. Вчера пишував дека мажето нешто чудно ми беше. Е таков остана цел ден. Дури и децата го чуваше за да поспијам јас :inlove:. Цело време си мислам што е сега работата а тој кутриот се испаничил заради резултатите од ПАП тестот и брисевите кои требаше да ги земам денес. Си помислил дека е нешто страшно. Душичка моја.
    И бев ги земав и се е во ред :whew:. ПАП тестот е негативен а немам никакви инфекции или абнормалии.
    Дури и засенувањето кое се виде на ехо и ме испаничи, го немаше.
    И јас се израдував, искрено да ви кажам. Ама не ни очекував дека мм ќе биде толку среќен. Од кај гинекологот до дома 10 пати ми кажа дека ме сакал и дека не би можел да живее без мене :o :makeup: :angel:

Туку ај доста е од срцепатални пораки, бидејќи од многу нежности никој арно не видел
    osetljiv-muz-i-zena.jpg

На bittersweet, tessie, ozbilnazena и 10 други им се допаѓа ова.
  4. Serafima

Serafima Форумски идол

Се зачлени на:
    28 октомври 2010
    Пораки:
    1.229
    Допаѓања:
    21.274
    Добро утро дами, поточно добар ден :).

Честитки за мама @Moira и малечкото ангелче :angel:. Само радост да ви носи во животот.

Серќен роденден на @Val-Dim, да се множат годините мила и секогаш порадосна и порадосна да бидеш:).

Со малово сите редишта ги направивме утрово. И станваме и средивме, а сега и заспавме. Спие неполни два часа и му се чудам што му е :!:. Секогаш спие како програмиран на еден час, ама некако изнанадува. Знае тој, одмор за мама :).
    Поздрав до сите и убав ден...

п.с. Повелете на топло лепче :f:.

На Val-Dim, bittersweet, ozbilnazena и 12 други им се допаѓа ова.
  5. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.414
    Палам кондурите и летам до трговски.
    Ако не ме олеснат многу во банка може и ќе се подновам со нешто.
    Не нема тоа да биде за новата ќеиф да си направам на душичката со нешто новичко одамна се немам подновено. Ај жени имајте убав и среќен ден.

На Teodora*, lunicka, friendy и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2014
    Пораки:
    16.565
    Допаѓања:
    181.081
    Добар ден цел ден еве ме мене станата од 7 појадок готов сега ручек обеканото од вчера супа ,ориз и копанчиња ставив да се варат и јас седнувам пред комј со чаша млака вода со изцеден лимон и затната до даска никако да се управам Деес цел ден сама дома шо ке се праве којзнае ,синока имав гости се е по земја ама инат ме фати не чистам дека вчера си изчистив да знаев дека ке идат ништо не факав
    Е така си се испукав и баш ми е гајле сега сите 4 у вис и ич не ми е гајле

На friendy, * Zence *, Mama25 и 3 други им се допаѓа ова.
  7. evasonce

evasonce Активен член

Се зачлени на:
    16 септември 2014
    Пораки:
    48
    Допаѓања:
    206
    Ke si se doterkuvam sega ,sminkanje, feniranje, tintranje... ke si bidam ubava :emo: :makeup:

На Teodora*, friendy, * Zence * и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.770
    Допаѓања:
    23.795
    Добар ден и од мене, набрзинка ве поздравувам па за кратко пак се дружиме.
    Како сте ми? Jaс си листам низ темиве и наместо „Торти што не се печат“, си читам „Торти што не се печалат.“ Во печалба ми остана паметот... а печалба ме асоцира и на далечина, а не дека и таму не ми е паметот. :lol: Секој со своето. Имајте ми убав ден сите, од еден до последен.

На friendy, Mama25, Annath и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.534
    Допаѓања:
    289.015
    Да ве поздравам и јас девојки уз моето утрнско/пладневно кафе:coffee:.

Тука божиќ, вчера спакував пакетчињата, испазаривме се што е потребно за денешното мени и денеска без стрес.

Годинава без спремање на огромни трпези, без фешти и без паѓање на грб три дена однапред. Сами дома. Уште сега будни сонуваме како ќе биде наредната година со нашата принцеза која ќе лази насекаде и си се радуваме.:sun:
    Добивме покана за да одиме кај баба му, таму ќе биде мајка му, а татко му дома:^)...па љубезно одбивме.
    А утре ќе поминеме на ручек кај нив и продолжуваме сите туто комплето кај сестра му.

Туку главното мени денес се сведе на турлитава:rofl:
    Нетипично ама со сласт ќе си го изедеме. Тоа му беше мерак.

Денов нека носи убави нешта кај сите:l:

На MacenceEna, Bozica1980, bittersweet и 13 други им се допаѓа ова.
  10. * Zence *

* Zence * Активен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2014
    Пораки:
    75
    Допаѓања:
    180
    И да си бидеш да ти кажам право нема поубаво оф оф мераци :makeup::emo:

На evasonce му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Mama25

Mama25 Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    1.440
    Допаѓања:
    10.958
    Добар ден и од мене,ептен сте ранобудни,бре женчиња. Сте се пријавиле рано на рано на рапорт. Синоќа си направив ручек, да искористам и јас евтина струја :) денес малку ќе одмарам. Временцево ме мами,ќе гледам да ги симнам дечињава.
    anina мојов и твојов да не се другари? Од кога ми кажаа скоро дека ако не си поведам сметка за крвната слика доаѓасекој ден дома од работа на пауза и ми носи доручек,да сум јадела ,бленда некои мучкачици за крв од кои ми се превртува желудников (битно да биле на природна база),знае што го чека ако залегнам:D

Val-Dim најсреќен нека ти е роденденот,само убавини да те следат:party:
    Уживајте во денов,жени. Искористете го максимално:sun: zele-caj2.jpg

Повелете на чај :coffee:

На bittersweet, ozbilnazena, tessie и 3 други им се допаѓа ова.
  12. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.414
    Мили женички.
    Дали прошетавте надвор да видите колку е убаво!
    Ајааа весели лица и купувачи еден куп, мислиш утре е крај на светот. Ништо од мојот шопинг.
    Отидов во омилениот бутик, а таму се за тетки.
    Јас ич не сум од тие (тетките), ама пак не е мојот стил. Летно врме имаат многу убави модели, сега ужас.
    Во другите дуќани роба за анорексични. Панталоните можам да ги облечам како ракави.
    Се бувнав и во Стилисимо, абе што да ви кажам. Цените до плафон робана немам коментар, поубава е во Шутка. Во Т-мобајл гужва до врата можеби делаеа нешто без пари.
    Кафиќите полни, е нека се пожали некој дека народот нема пари очите ќе му ги ископам.
    Ај сеа да се одморам од возудувањата.

На Teodora*, * Zence *, lunicka и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.841
    Допаѓања:
    101.420
    И јас се вратив од прошетка.Купив подароци за мајка ми и свекрва ми за божиќ и секако за милата ми ќерка дуксер ,пижами ,хулахопки,гаќи,...и ми отиде заштедата.
    За мене само еден плетен џемпер од Пренди.колку да не сум за плачење.
    Не умеам јас да излезам а да не потрошам ...[​IMG]

На Teodora*, bittersweet, ozbilnazena и 4 други им се допаѓа ова.
  14. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.805
    Jas pak godinava ne uspeav da kupam podarok ni za maz mi.
    Aj da receme da gledam na posvetlata strana,ke ostane zastedata,ama ne ostanuva odi na drugo mesto.Ama pak ne mi e krivo samo se da zavrsi kako sto posakuvam.Togas ni libeto nema da zameri sto prvata godina nisto ne mu kupiv.
    Vremencevo denes prekrasno pa makar i sto e samo za oci.Pozitivnosta sto ja siri vlijae na site luge naokolu.I realni i virtuelni.
    Suvite slivi mi stanaa del od sekojdnevniot repertoar.:drunk::D
    Edno kafe kako bi mi doslo sega.Pogotovo tursko vareno na sporet na drva.:coffee:

На friendy, Mama25, ozbilnazena и 3 други им се допаѓа ова.
  15. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.770
    Допаѓања:
    23.795
    A виртуелно кафе на виртуелнa печка на виртуелни дрва може? :lol:
    Ако може, бујрум. И тебе и на сите. :D

На Mama25, galapce, ozbilnazena и 2 други им се допаѓа ова.
  16. mamaMace

mamaMace Активен член

Се зачлени на:
    19 август 2013
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    164
    ех сега галапце со споретот на дрва ми се пријаде мазник или леб на дрва. не е убаво вака да ми правиш.
    Ајде се убаво ќе се заврши мене докторот ми викаше среќна мајка среќно бебе и само позитивни мисли.
    Туку имам една мала мака едно дете сака од дедо Мраз којотот да му го донесе, се убив од барање ама никако да најдам. ако знае некој нека пише.инаку денес чудно јас сонцето не го приметив, а еве и вие велите имало и колегиве исто ама ете....
    чекам фајрон од работа и еден ден поблиску до одмор, јееее.

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.414
    Теске мор не поцрне од кафе веќе. :lol: дај засукај ракавите замеси нешто па макар и јајца испржи.
    И да отворите не е тоа што мислите.:rofl:

luspi-jajca.jpg

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
  18. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.770
    Допаѓања:
    23.795
    Секој со специјалноста... :D Штом ме нема во инстаграмчето, можете да си замислите за месење што експерт сум. :lol:

ПЉууус, боље од кафето да поцрнете, него ли да се печете по солариуми, поздраво е. Ипак, кафето е билка. :rofl: До толку сум увиџавна, до толку другар.

На friendy, Mama25, Teodora* и 4 други им се допаѓа ова.
  19. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.414
    Знаете ли колку е убаво во Жена парк!:clap:
    Куќарки зелени штандови ќе бидат, па разни светилки, па ограда и бели мечки :hug:.
    И бина прават од утре почнува забавата.
    Почнувам по малку да се радувам на убавите украси низ градот.

На friendy, Annath, lunicka и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    Куќа крај нема, да не ме викнеше комшикава на кафе ќе си ринтав уште.
    Толку се изрелаксирав денеска, што дури дремка ми дојде сред бел ден:?:
    Него, моето поштенско сандаче се израдува со првата честитка од САД.^_^

Жени, излегов до на работа нешто да земам и ме допира полиција.
    Врти сучи околу колава,па дај возачка, ова имаш, она имаш?? имам се бре кај најде мене да ме допреш:^)
    Мамето негово пишпилекот немаше што мана да ми најде па ме праша дали сум пиела:^)(facepalm)
    Е, ми пукна филмот кога му спискав се потргна сиротиот:D а бре што не ме прашуваш дали сум јадена ми се еба мајката цел ден ринтам по дома. Добро слободна си, знам дека си исправна:^)
    Токмак, исправна него како :D

На friendy, Annath, Mama25 и 5 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.