Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Се зачлени на:
    8 септември 2015
    Пораки:
    2.510
    Допаѓања:
    71.272
    @NarCis@ за најдомаќинка! 8)
    Легнувам јас. Само 4 саата имам спиено денес.
    Добра ноќ. |-)

На Peco, LejlaD, ivi1987 и 8 други им се допаѓа ова.
  2. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    Lele Peco po maceto li ke te poznaeme :D

Latinicava znaci deka imam nov :mp:i .. jasno e se, da ne objasnuvam :rofl:

На Желба, Dust, Tajnaotrovna и 23 други им се допаѓа ова.
  3. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    20.829
    Допаѓања:
    274.977
    Тие ништо не прават.
    Најуспешно ми било со политура, ама убаво натопено па да оставам да отстои, па после со чист алкохол.

Шеќерот е како лепак :D
    А онака педерски, нели како што е округло дупчето, по ќошињата само, таман нокти да искршам :D

На перење кога ја носам не ни пробуваат, само еднаш на хемиско кога ја носев го исчистија убаво.

Ама скапо ми е хемиско секоја недела :)

На Dust, M&M, NarCis@ и 11 други им се допаѓа ова.
  4. NarCis@

NarCis@ Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2018
    Пораки:
    11.388
    Допаѓања:
    183.479
    Тогаш Арис од КАМ земи си. Јас рерна исчистив со тоа, на плочките едно мрсно што стана гумено, шеќер е гола вода за него. Испрскај и остави 5 мин. да делува

На M&M, LejlaD, ivi1987 и 3 други им се допаѓа ова.
  5. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    Пред два саати станата и од прееска слушам како врне. Пораат не сум. Ништо не ме смирува како дожд, колку и с'клет да им ствара на луѓе времево. Си отворив балконска врата и у пет се почастив сладолед :)))) на диета сум, ал шо дека:)) многу живописни соништа имам деновиве, ама, а отворам очи испаруваат. Само чувства од сонот памтам. Се надевам денов ќе ми е помалку ураган. Луѓево околу мене ми се сидра. :)) Ама од тие што те тонат. :)))) Треба да си најдам средина ко за себе. У секоја смисла над. Ми иде од прееска да си одам на паркинг и да си седам у кола дур врне. Сосе сладоледот:))) денес конечно ќе го отворам новиот најубав чадор од лани. :)))
    Гутен морген, хепи шајни пипол.

На Желба, Skorpija25, Dust и 29 други им се допаѓа ова.
  6. malerozna

malerozna Форумски идол

Се зачлени на:
    5 март 2011
    Пораки:
    3.375
    Допаѓања:
    78.120
    IMG_20190408_115115.jpg

Добро утро девојчици и понекое момче
    Јас пак на работа. Надвор си врне, јас си читкам книга и се преправам дека немам проблеми. На игнор ги имам ставено. Тие на мене... :muscle:

Нешто деновиве сонувам глупости. Синоќа мачки и чанти од алигаторска кожа. Буржоазија бе 8)

Се мислам да си ставам фасети на забите :D. Два дена гледам слики од пред и после ]:) само туку измислам некои трошоци, непотребни.

У сред пмс почнав диета :emo:
    Нешто многу чоколадо изедов неделава :lol: морам да обрнам на зеленчук, прее дури читав книга, една бела линија ми шеташе меѓу редовите. Ќе мора малку и месо да каснам :puke: од месар станав веган мме. Шуќур млеко уз кафе што пијам.
    И туј... FB_IMG_1554784578455.jpg
    Е сликава е како за денес створена

На Желба, Skorpija25, Dust и 29 други им се допаѓа ова.
  7. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.303
    Добро утро и од мене :yawn:

@flower30 , душо мила... нека ти е со лесно бременоста :l: Погали го мешко, и поздрави го од кокошките на 40ка :hug:

На Желба, Dust, ane.bella и 23 други им се допаѓа ова.
  8. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.825
    Допаѓања:
    163.197
    А јооој, кој сабајле со капкиве на олук не си помисли - сакам да продолжам да спијам?!
    Бре како би се доспала.
    Март сто пати беше подобар од април.
    Денес се навива се да испадне добро. Така?! Да.

На Желба, Skorpija25, mal.ecka и 18 други им се допаѓа ова.
  9. Sesil

Sesil Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    7.147
    Допаѓања:
    137.201
    Добро утроооо...

Втор ден со дожд. Вчера ми беше убаво, дека дождливо после многу време,денес ми е веќе монотоно...

На Желба, ane.bella, Peco и 19 други им се допаѓа ова.
  10. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    9.294
    Допаѓања:
    278.123
    Добро утро.Нервиве ми ги искина малово,незнам по кој пат се успива...
    Од најтрудољубиво и најодговорно дете се претвора во незнам што ,ај да не поганам уста...Во ова имав надеж дека ќе биде малку поамбициозно,ама тешко...
    Ако од нешто ме фати депресија е од и за децава ќе биде ...Со останато сум се помирила веќе...
    Ај да рбнам кафето и да одам да дотолчам нерви по институции...:devil:

На Dust, Tajnaotrovna, ane.bella и 20 други им се допаѓа ова.
  11. petunija77

petunija77 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 септември 2018
    Пораки:
    738
    Допаѓања:
    20.448
    T60Dt1V.gif Добро утро ,малку врнежливо ,ама убаво , за земјоделците добредојден дождов
    Домаќинско прашање ,летен јорган сте виделе негде по продавнициве периодов?
    @mareane децава си имат фази свои , порано оделе од 7-15 на работа ,имале време и да се одморат и да се посветат на семејството , сега со работно време 9-17 тешко дека ќе успее човек нешто да направи .Кога ќе дојдеш од работа си преуморен а децата си бараат внимание , во училиште ги претрупуваат со тестови и писмени , наставниците мора тоа да го прават бидејќи бирото за образование и министерството им бара докази за оцената ...итн...., И децата си имаат своја фаза , и нив им здосадува , и тие како нас, а ние само повеќе енергија да најдеме за да помине и таа фаза

На Желба, Dust, ane.bella и 25 други им се допаѓа ова.
  12. elena.mak

elena.mak Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2012
    Пораки:
    1.670
    Допаѓања:
    11.529
    @flower30 браво! Пренајубави цртки, ти посакувам и едно пренајубаво бебенце за да те излечи од минатото. Верувај дека се' ќе биде во ред, мора да е така. Со добра мисла и Господ напред! :l:

@Mr. Right има едно петпарачко сапунче за флеки на Мерикс, по сите маркети го има. Вади флеки како нездраво, само намокри, истриј со сапунчето, остави да постои саат време и пери. Се' ќе излезе.

@CameliaMiller испрскај вода во дупчето, истури еден лимонтус и една лажица сода бикарбона. Со усисивач ќе го собереш после, ич не му се секирај. Шеќер како шеќер само тоа може да го разложи убаво. Лимонтус има во сите маркети и дуќанчиња.

Добро утро инаку.

Одвај се одлепив од кревет утрово, немав волја ич. Се истркалав некако до работа, ама што дека. Нит ми се работи, нит ми се гледа бела мечка пред очи. Нека ми се децата само добри да не ми се разболат пак, затоа што чудесија пројдовме две недели. Толку нека е, да одмориме малку здрави.

Одам божем да поработам, се читкаме.

На Желба, Skorpija25, Dust и 28 други им се допаѓа ова.
  13. LoveHope

LoveHope Популарен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2015
    Пораки:
    1.371
    Допаѓања:
    4.172
    Јас од секогаш сум викала декс треба да се воведе нова дијагноза: бутурот ми е. :D

На Dust, NarCis@, friendy и 14 други им се допаѓа ова.
  14. kikin

kikin Популарен член

Се зачлени на:
    4 јуни 2010
    Пораки:
    4.254
    Допаѓања:
    13.903
    Добро утро.
    Шо лапсус направила Гога? (Не следам ни митинзи ни политика)

На Mr. Right, NarCis@, mal.ecka и 9 други им се допаѓа ова.
  15. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    20.064
    Допаѓања:
    328.420
    Кога сме кај лапсуси вчера асално се избрукав.На едни дечки на инста им пишав за нарачка на вина.Место да пишам накнадно ке ви ПИШАМ јас напишав накнадно ке ви пушам :D|(.

Ај сега добро утро :rain: Врне истура..реков денес ќе се наспијам ама јок не бива.Се расонив,направив кафе и почнав нова книга да читам.Ден за ништо правење е .

На Желба, Skorpija25, Dust и 38 други им се допаѓа ова.
  16. Emy867

Emy867 Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2014
    Пораки:
    4.787
    Допаѓања:
    98.987
    Претпоставив дека е скапичко, ама не дека е екстремно скапо.
    Поскапи ли се и од Алтинбаш?
    Де кажи штом си шетала, да знам за сФаки случај:tmi::D.

Ај добро утро:yawn:.
    Од дома до работа мислам одев цела вечност:bug:. Па на последниот пешачки што го поминав, еден и ќе ме згазеше:|. Ем гледа оти е пешачки, ама не, тргнувам јас, тргнува и он|(. За милиметар, директно во мене. Па кога отворив една уста:@.

Денов ќе биде дооооолг. Со мама на контрола, па после дома ќе ја носиме, па пак ќе се враќаме. Полноќ ќе не фати:doh:.

И тАка. Да се поработи малце сега.

На Желба, Skorpija25, Dust и 24 други им се допаѓа ова.
  17. Sexybaby86

Sexybaby86 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    4.997
    Допаѓања:
    96.216
    Добро утро и од мене :rain:

Што убаво си спиевме сабајле сите затутулени, додека дождот си тропоцкаше на олуците :rain: Арно ама, ми заѕвоне алармот и морав да станам, а тато и бебе си нанаа до 8 :inlove:

Едвај стигнав на работа, значи еден дожд ќе заврне и народов не знае кај тера. Не можам да го сфатам овој феномен, жими сВе :^) Се изнапцув, убаво се испразнив. Прав камионџија сум во кола значи, некогаш и сама се чудам од кај ги вадам тие пцовки :D

Помина и тоа, каснев на работа, нормално. Влегов, гледам само една колешка дојдена, никој жив нема. Па си викам, дај пивни си едно кафе со цигарче, кад је бал, нек је маскенбал :lol:

@joy1 да ми извиниш, ама твојава брука не се мери со мојата за Кире :rofl:

Ај да се фаќам за работа, почнаа да доаѓаат луѓево :drunk:

На Желба, Skorpija25, Dust и 30 други им се допаѓа ова.
  18. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    20.064
    Допаѓања:
    328.420
    @Sexybaby86 ,Кире сега за сега води на форумот,на тема бруки :rofl:

На Желба, GirlyGirly, ane.bella и 28 други им се допаѓа ова.
  19. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    5.581
    Допаѓања:
    152.015
    Добро утро!

Не сум на "арните" денес...

Ќе се затрупам со работа за да оттргнам мисли ко и секогаш...

Дојдов само да честитам бременост на цветчето
    @flower30 најлесна бременост ти посакувам...нека биде нова страница од посреќна Ти..

Последна измена: 9 април 2019
    На Желба, Dust, Tajnaotrovna и 24 други им се допаѓа ова.
  20. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    20.829
    Допаѓања:
    274.977
    Ами зависи што бараш :D
    Лично моделите ми беа поубави во Сигма, за разлика од Алтинбаш, ама јас тоа што го барав не го најдов нигде освен на онлајн страната на Целје, а во Целје во ГТЦ ми рекоа дека тој модел ниту го имале, ниту ќе го имаат :D

За класични веренички прстени има секаде, е сега зависи што "материјал" сакаш :D И нормално, колку буџет имаш. Јас во моментов не сакав ни да помислам на што било повеќе 500-600 евра, а најефтиниот културен да речам, а пак да не ми е 100% по ќеиф, го најдов во Алтинбаш 2000+ евра. Ах, има и една во ГТЦ златара, не знам како се вика ќе проверам, и таму има баш лудница модели за исто лудница цени.

Инаку мојата потрага по прстен беше тажна приказна, на секое прашање добивав одговор - не, не може...
    На пример, ќе бендисам прстен од жолто злато, ќе прашам дали може од бело истиот... е не, не може.
    Скроз разочарана шетав низ Чаршија и на едно место се' може ми рекоа :D Па бирав, бирав, мењав, викам кога ќе кажат цена ќе се забезекнам сега, ама кога ми кажаа беше под минималниот минимум :D Не е ни вистински сафир, ни дијаманти, бело злато и циркони одбрав, ама во моментот премногу ме бендиса како за промена :) И не го памтам, одбрав и после дм го пратив, ама да ме утепаш не се сеќавам што одбрав :)

На Желба, Dust, bittersweet и 25 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.