Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.524
    Добар ден на сите :hai:

Ме нема одамна, не знам што се случувало, сакам да честитам таму каде треба честитки, таму каде што не дај боже се случило нешто лошо, нека е последно и само на арно да се сврти.

Честито слава Св. Ѓорѓија, и нас дома ни е куќна слава. Втора година по ред не сме таму, утнавме за некој ден, вчера се вративме тука. :| Ај здравје следната година.

Среќа немам проблем со рчење, многу ретко му се случува на сопругот да рчи, се на се до сега десетина пати дали се случило. И мене изгледа ми се случува :tmi: Ме има разбудено неколку пати да ми каже да се свртам на страна :D

Малиот конечно е здрав дури 10 дена, просто незамисливо ама не си донесовме некој вирус или настинка од Скопје :D Нема да оди во градинка овој месец, мора да закрепне малку, не го бива инаку. Имам планина алишта за перење, имаме термин вечер, ама три термини за перење не не оправаат, со еден ништо не правиме. :| Треба да се селиме следната недела (конечно ^_^ ), не бива валкани ствари да однесеме :D

Искрено ме мрзи да барам слики да ве почастам нешто, се надевам се прифаќа музичка замена :D Ова е моја омилена песна, не ми замерувајте ако не ви се допаѓа :angel:

На Annath, Esmeralda-MD, MacenceEna и 14 други им се допаѓа ова.
  2. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.909
    Допаѓања:
    102.635
    Жени да ви кажам тоа што рчи кога спие, фрла алишта, не мие садови...тоа навистина го сметате за проблем ?
    Е драги мои не знаете вие многу работи...

На Annath, Esmeralda-MD, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr и 7 други им се допаѓа ова.
  3. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    21.822
    Допаѓања:
    114.751
    Секоја планина со своја тежина Лункеее... Недајбоже да не снајдат потешки проблеми, животот е прекраток за да размислуваме што ни смета кај партнерот, јас одбивам да мислам на тоа, го живеам моментот. Штом сум одлучила да се омажам за него очигледно сме ги надминале тие проблеми. Какви мажи има мојов е бомбона.

На Annath, Esmeralda-MD, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr и 10 други им се допаѓа ова.
  4. mama89

mama89 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2015
    Пораки:
    1.019
    Допаѓања:
    9.332
    Да ме гледате од некаде ќе си речете што мајка е ваа :D Бебушов го дојам со лева рака а со десна моб и ве читам читам лајкувам и еве да пишам :) @monik55 да мине многуу ми е жал,но најважно е да е жив и здрав,гушни го силно ,јас би дала мои три прста да е татко ми жив...да можам да го гушнам,да се израдува на првото внуче...затоа син ми го носи неговото име :) Иначе да се пофалам косава мн ми пораснала денес се фарбав,фенирав ,пеглав да заличам на човек :) Со душа чекам молитвата 40 дена во понеделник...колку многу гости ми се најавија што едвај чекаат да дојдат...треба да си ги распоредам :) некој несака гости...но јас сакам со душа чекам да си видиме роднини другарки пријатели :) многуу се радувам гушкии до ситее :*

На Annath, Esmeralda-MD, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr и 18 други им се допаѓа ова.
  5. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.806
    Moram i dvete da ve citiram,za da ukazam deka nemoze da se sporeduvame taze brak i podolg brak.
    Normalno deka so tekot na vremeto ke ima promeni,plus i kako ke rastat decata taka i obvrskite i odgovornostite se menuvaat.
    Angel nie imame uste dosta lepce da jademe!i daj boze so sto pomalku seriozni problemi kako odminuva vremeto.
    Ne veruvam deka lunka gi imala segasnive problemi na pocetokot.Baska mislam deka e omazena dosta pomlada.

Maliz aspa a jas namesto da zsatvoram oci pulam vo sitnite bukvi vo telefonot.
    Preeska dur bese tarzano doma ne uspeav da se izbanjam.Staviv bebus vo kolicka i so mene vo kupatilo.Nesto ne mi davase da go ostavam vo soba a sakav i kosa da mijam.Puknav od stram dur me gledase.:D

На Annath, Glasna, Esmeralda-MD и 18 други им се допаѓа ова.
  6. DVAANGELA

DVAANGELA Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2015
    Пораки:
    554
    Допаѓања:
    28.806
    :*
    Aaaaaaaa cekaj me I mene Na gosti:*sama si se kanam:?:

На Annath, Esmeralda-MD, Eli23 и 3 други им се допаѓа ова.
  7. ninja35

ninja35 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 декември 2011
    Пораки:
    2.682
    Допаѓања:
    88.177
    Таков сум си јас, едноставен...помалите проблеми и недостатоци ги сметам како секојдневие што не заслужува да му се одвои време и да се трошат нерви....:^)
    И да си се пофалам....јас речиси воопшто не рчам, неколку пати досега сум рчел, според изјавите на тие ја имале честа да спијат во моја близина...:clap:
    И така...денеска го средив цел двор, спремајќи го за вистинска зима...може да заврне снег...:D

На Annath, Esmeralda-MD, Eli23 и 11 други им се допаѓа ова.
  8. LUCERKA

LUCERKA Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2015
    Пораки:
    764
    Допаѓања:
    5.373
    Кај сте друштво 2 недели и нешто ме нема да Ве поздравам па еве сега најдов време .

На Annath, Esmeralda-MD, baba Rada и 11 други им се допаѓа ова.
  9. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    9.197
    Допаѓања:
    222.299
    Здраво и од мене..
    Посабајлечки гонев обврски па сега уз цигара и салеп ве читам.
    Маж ми вика ти слободно пуши па лекувај се и теши се со салепот:lol: а јас пустата не знаев што да речам :hai:.
    @monik55 биди цврста што да речам излишно е, животот е полн со искушенија а наше е дали ќе преминеме преку нив и ќе пребродиме, дали ќе излеземе позврсти и посилни или нема, не потклекнувај и држи се така како и досега мила јас сум убедена дека се ќе се среди и ќе си дојде на свое место, после дождот секогаш сонцето огрева на тој или оној начин.
    @referentka побрзо оздравување па да ни се вратиш со нови сили овде како што ти знаеш и умееш.
    @MacenceEna со среќа нека ти е и дај боже да се дружиме вака овде уште долги години.
    @danichap среѓен пат и добра мисла, уживај со најблиските максимално и во татковината и соборај енергија.

Се опоравив јас малку од малку, ми годеа пршетките и обврските да ви кажам, сега сум посилна во однос на се и не се предавам колку и да е тешко8)..

На Annath, Esmeralda-MD, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr и 12 други им се допаѓа ова.
  10. monik55

monik55 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2015
    Пораки:
    7.992
    Допаѓања:
    59.669
    Фала ти од срце на убавите зборови.Се надевам дека ова беше последно лошо што ни се случи и дека кене огрее сонце и конечно ке можам да кажам среќна сум.

На Annath, Esmeralda-MD, Eli23 и 4 други им се допаѓа ова.
  11. monik55

monik55 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2015
    Пораки:
    7.992
    Допаѓања:
    59.669
    Јас имам едно прашање:Елката што е во средина е од тие готовите елки со сијалички што се?Ако е таква ако можешда ми кажеш од кај ја зема и колку пари.

На DVAANGELA му/ѝ се допаѓа ова.
  12. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    9.197
    Допаѓања:
    222.299
    Јас да ве прашам каде да ја најдам темата каде што простирате елки???

На Eli23, DVAANGELA и toogood им се допаѓа ова.
  13. monik55

monik55 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2015
    Пораки:
    7.992
    Допаѓања:
    59.669
    На DVAANGELA му/ѝ се допаѓа ова.
  14. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

Се зачлени на:
    2 мај 2015
    Пораки:
    5.223
    Допаѓања:
    106.536
    :( мнооогуууууу работи.... некој (за жал) (не)Знае!! :(

Една бабичка во односна изборот на маж/жена паметно вика - ла**о си одбрал, ла**о ќе си мирисаш!! Ама не е дека изборот останува во првобитна состојба, се менуваат луѓето!

На Annath, Esmeralda-MD, Eli23 и 4 други им се допаѓа ова.
  15. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    21.822
    Допаѓања:
    114.751
    Галапче мила, ја мислев на една друга ситуација, на еден друг избор, на еден друг брак, не на мојот, рано ми е многу да пишувам така опширно, но во досегашното живеење со него и претходно во врска, скоро па 9 години веќе можам да кажам дека многу се има променето како и јас. Ја разбирам потполно Лунка бидејќи она го доживува истото што го доживува и мајка ми.

На galapce му/ѝ се допаѓа ова.
  16. DVAANGELA

DVAANGELA Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2015
    Пораки:
    554
    Допаѓања:
    28.806
    Da od tie elki! Ja zemav I'd Vero center pred 2 godini, ama ne mi teknuva kolku pari bea mislam od 1500 pa Nagore :mm:

На monik55 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. DVAANGELA

DVAANGELA Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2015
    Пораки:
    554
    Допаѓања:
    28.806
    Eve od blisku image.jpeg

На Annath, Esmeralda-MD, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr и 5 други им се допаѓа ова.
  18. anel

anel Популарен член

Се зачлени на:
    2 февруари 2015
    Пораки:
    583
    Допаѓања:
    19.936
    Еве ме мене пак. Пресисав денес, како да не е празник, редење елка, украсување, ручек и една генералка. Уште терасата ми остана неукрасена ама изгледа така ќе остане оваа година. Не ми се оди до подрум да ги земам украсите за надвор. Сега едно кафе и да фатам хоризонтала, за вечер гости се најавија.
    Те нема @LUCERKA и @Cuci81 ја нема.

На Annath, Esmeralda-MD, galapce и 7 други им се допаѓа ова.
  19. LUCERKA

LUCERKA Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2015
    Пораки:
    764
    Допаѓања:
    5.373
    Тука сум само нешто не сум мн мн активна,а Ве читам да знаете.

На Annath, Esmeralda-MD, galapce и 6 други им се допаѓа ова.
  20. mama89

mama89 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2015
    Пораки:
    1.019
    Допаѓања:
    9.332
    Важии чекаам гостии самоо без чоколади и пакетчиња за " бебуш" тоа од секогаш сум се чудела на бебе му носат преполни пакетчиња,чоколади,а тоа не јаде !!?? И шо греота да стои да се расипе ај мама ќе си апне ааа ?? Нее без благо ќе ве молам!! Може некоја играчка а за мама еден убав мидер :D

На Annath, ♡BuBaLe♡, Tajnaotrovna и 9 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.