1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. ninja35

ninja35 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 декември 2011
    Пораки:
    2.682
    Допаѓања:
    88.177
    Е шо има лошо во тоа...:wasntme:
    Сакаш преку ред..а...(fingers)

На Annath, lunicka, Eli23 и 4 други им се допаѓа ова.
  2. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    21.822
    Допаѓања:
    114.751
    Мене ми фали Данка, @danichap јави се мор, на скајпо, на виберо, на ватсапо, било кај, дај абер...

Јас имам тежок период на работа, многу тежок, Дракула го имаат фатено жутите минути и едвај се разбираме, бројам денови да си одам од работа мајке ми. Ништо не му се погодува, ништо не му се свиѓа.

Ајде една тема да отворам, како сте задоволни од изминатава година, едни пријателки ме потсетија на темава и можам да кажам дека имав исклучитално добра година, секое лошо ми се врати со добро. Почна малку тешко ама на пола година се случи пресврт кој ми донесе многу убавини во животот. После 2годишна борба конечно победив и кон нашето соѕвездие се приклучи уште една ѕвездичка, годинава не можеше да заврши подобро :*: :*: :*:

На bittersweet, WORRIED.BT, Val-Dim и 17 други им се допаѓа ова.
  3. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.085
    брату ред се редат хахаа

На Eli23, DVAANGELA, ALISA0000 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. ninja35

ninja35 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 декември 2011
    Пораки:
    2.682
    Допаѓања:
    88.177
    Што му се случува на Скопјево...еден куп сообраќајки, сред бел ден...

На DVAANGELA, mareane, ALISA0000 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.085
    магла, лизгави коловозиве се и патиштава генерално, метеж и гужва е во сообраќајов и како нема да има сообраќајки

На DVAANGELA му/ѝ се допаѓа ова.
  6. ninja35

ninja35 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 декември 2011
    Пораки:
    2.682
    Допаѓања:
    88.177
    Не бе другар, не ги третирам јас жените на тој начин....:shake:
    Доколку не ја почитуваш и не се однесуваш со респект спрема секоја жена, не можеш истото да го очекуваш од неа....
    Дедо ми на времето бил главен фраер во село и како мал ме шетал за рака и на секоја жена во село ме тераше да и кажам Добар ден и да ја прашам како е...:lol:
    Бечка школа...8)

На bittersweet, Annath, anel и 13 други им се допаѓа ова.
  7. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.085
    јас реков ред за кафе а не за третирање на жените друже погрешно се свативме може би јас не се доискажав. И секако има ли понежно и поубаво нешто од женско, и секако со почите кон секоја баш кон секоја и не би сакал кон никого да бидам груб и сл.

На Eli23, ozbilnazena, DVAANGELA и 3 други им се допаѓа ова.
  8. VladeMila

VladeMila Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2015
    Пораки:
    430
    Допаѓања:
    8.515
    магла свуда,магла око нас..:P:*:P

На Peco, Eli23, DVAANGELA и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.085
    Пала магла

На Eli23, DVAANGELA и VladeMila им се допаѓа ова.
  10. ninja35

ninja35 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 декември 2011
    Пораки:
    2.682
    Допаѓања:
    88.177
    Знам бе...малку да се нашалиме...;)

На Eli23, DVAANGELA и VladeMila им се допаѓа ова.
  11. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.085
    (y)

На Eli23 и DVAANGELA им се допаѓа ова.
  12. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2014
    Пораки:
    18.034
    Допаѓања:
    190.768
    што се случува?? луѓето се замислени забајдени и затоа се деша тоа го заулавеа народот

13. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    21.822
    Допаѓања:
    114.751
    Како да не го заулавеа сигурно, се заулавеа сами. Погледни какви коли прават сообраќајќи претежно, џипови и бесни коли, зошто затоа што брзаат да ги фатат бизнисите. Сабајле од Ѓорче до Влада имаше 3 сообраќајќи, жена застанала на пешачки да пропушти пешак одпозади ја лупнал еден батко со џип. Брзаат, поминуваат на црвено, прават прекршоци опасни за да стигнат на време, кое црно време бре идиоте. Луѓето се сами побудалени, никој не им е крив. Нас досега не има акнато еден кретен на паркинг, будала мм не викна полиција, ќе го окркаше дебело, познат новинар, едвај осигурањето ни исплати штета, после пола година скоро. Сите им се криви само они не се криви за прекршоците што ги прават. Кретени.

На Petar80, Annath, friendy и 2 други им се допаѓа ова.
  14. monik55

monik55 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2015
    Пораки:
    7.992
    Допаѓања:
    59.669
    Утре вечер ке имате директен рапорт од Банско какво е времето.

На Petar80, Annath, ♡BuBaLe♡ и 6 други им се допаѓа ова.
  15. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    9.197
    Допаѓања:
    222.299
    Добра вечер ..ден друштво за кого како.

Форумов е место за ладење глава, расположување и растеретување на мозокот, губење време и занимација на некој начин па затоа нема потреба да створаме проблеми и раздори помеѓу сите нас и покрај сите наши животни проблеми не би требало и од овде да излагаат нервози и проблеми бидејки нема зошто. Крај краева кој со кого се познава и си живее, па да излагаат сериозни "проблеми" од овде? Ова место е за релаксирање и добра забава а не е за маалски муабети и рекли казали, глуви телефони и разузналост по мене. Па да така не гледам причина зошто да се колиме и да се фаќаме за гуша за прости муабети и малограѓанштина. Крај краева никој на никој не му е дома и не му зема од лебот па да се однесува вака како што се однесува.

Во оваа тема јас запознав многу жени кои навистина вредат и зрачат, и ради тие жени јас сум овде во темава бидејки ми е мило да се дружам со нив па макар и на овој начин. Ете за мене е превилегија голема да читам и да учам од другите .. крај краева сите ние цел живот учиме и влечеме поуки прво од себеси па потоа од другите.

А и крај краева ова е форум и секој има право да си пишува и да си искаже свое мислење онаму каде што му се допаѓа нели?! Форумот е создаден баш и затоа.;)

@DVAANGELA ни е "испод мира триста вира" :P веќе и страв ме фати од ова се што го прочитав:rofl: не, се зезам мала шала. Ангел е прекрасна жена во секој поглед и и се восхитувам :hug:

Времево ужасно е а уште поужасно е кога си сам и ти е ладно.. немаш вистинска вредност покрај себе.. поздрав.

На Petar80, bittersweet, WORRIED.BT и 17 други им се допаѓа ова.
  16. DVAANGELA

DVAANGELA Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2015
    Пораки:
    554
    Допаѓања:
    28.806
    Blagodaram milicka,pa ako ovde me se posalime, nasmeeme neznam Kade,a najvazno od se e da se druzime, jas be se krijam taa sum Sto sum si kazav I Kade rabotam, Tuka nema nisto strasno pa ako mu treba nesto Na nekogo neka mi se Obrati Sto mozam ke pomognam takva sum I Doma I so prijateli, poznanici I red drugi. Uste Ednas fala Vitsmince I golem pozdrav do tebe I se nadevam najbrzo ke se guskam so tvoeto libe od srce ti posakuvam

На Petar80, green.eyes, Annath и 5 други им се допаѓа ова.
  17. ninja35

ninja35 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 декември 2011
    Пораки:
    2.682
    Допаѓања:
    88.177
    Јассе најадов и сега само кревет ми е во глава..:(
    А имам уште речиси три часа до крај...

На Petar80, Eli23 и DVAANGELA им се допаѓа ова.
  18. Abrakadabra

Abrakadabra Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2015
    Пораки:
    1.468
    Допаѓања:
    20.049
    Имаше еден предлог, не се сеќавам од кого, по одреден период од земањето на возачката, да се полагаат пак тестови за познавањето од сообраќајните правила.
    Ова треба кај нас под итно да се направи. Јас познавам доста кои немаат поим од правила во сообраќајот а возат од 18 години.
    Еден мој пријател - полицаец, не застанува на црвено светло на семафорот. Цел живот така вози.

На Petar80, green.eyes, Annath и 2 други им се допаѓа ова.
  19. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    21.822
    Допаѓања:
    114.751
    Епа твојот пријател полицаец треба значка, дали имаат не знам, да му се земе и никад више да не смее да работи таква работа. И он е кретен, зивини вака пријател ти е ама кретен е и тоа најголем бидејќи тој треба да е пример за останатите. Ми се ежи косата од вакви батки.

На Petar80, Annath, MacenceEna и 3 други им се допаѓа ова.
  20. DVAANGELA

DVAANGELA Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2015
    Пораки:
    554
    Допаѓања:
    28.806
    Abe zenska, kakvi vreminja dojdoa da si vrabiten vo MVR tesko da zavrsis rabota a pa da se penzioniras site ke te zaboravat, bidejki ne Im trebas veke, Neil penzioner si :?:mnogu kolegi Sto se penzionirale ne Mozat Kazan da si skinat ili pasos ili Bilo Sto Za nego licno da si izvadi|(ova ti go kazuvsm od mnogu primeri Na penzionirani policajci pa I Na povisoka funkcija sto bile. Jas idkreno 20 godini rabotam I se sum videla , a I se uste gledam(facepalm)pak ke recam takvi vreminja dojdoa pozz

На Petar80, Annath, Peco и 3 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.