Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Sesil

Sesil Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    6.993
    Допаѓања:
    135.302
    не се вади, нели постираше еден на Фагор тука? :?:

На mal.ecka, Annath, Sexybaby86 и 9 други им се допаѓа ова.
  2. Biljarkata

Biljarkata Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2019
    Пораки:
    19.171
    Допаѓања:
    181.130
    Богдачува сте значи:tmi:.
    Ништо интимно веќе не ви кажувам:x.
    Ќе одам да си цртам кујна за во арката.
    :rain::rain::rain:

На Alishan30, kuc, Yowannty и 9 други им се допаѓа ова.
  3. Peco

Peco Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2015
    Пораки:
    5.371
    Допаѓања:
    174.362
    Поза Пецо Спојлер. :rofl::rofl::rofl:

Најдобро ќе биде да си легнам да спијам.

На mal.ecka, simonka93, Alishan30 и 15 други им се допаѓа ова.
  4. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Се зачлени на:
    8 септември 2015
    Пораки:
    2.510
    Допаѓања:
    71.269
    Исто. (y)

Добра ноќ на сите. |-)

На Alishan30, Annath, kuc и 10 други им се допаѓа ова.
  5. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    1:58 (waiting), пола саат ги барам штиклите на @CameliaMiller (hollest)

На mal.ecka, simonka93, Annath и 10 други им се допаѓа ова.
  6. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    20.081
    Допаѓања:
    268.961
    Моите? :^)
    Да не се на @joy1 ? :D

На Annath, kuc, joy1 и 7 други им се допаѓа ова.
  7. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.730
    Допаѓања:
    322.853
    Си врне
    И сега?
    Кратки чизмици мора,незнам со крај на денот што ќе се изроди.
    Ми се мења цел концепт за денес.

Налет тоа туку една капка треба за сите коли кои ги содржи градов да излезат на улица,така да,ќе има и јака гужва во сообраќај.Значи и порано да се излезе од дома.

100 работи ќе најдам неубави,зашто врне.Некако поарно функционирам кога има сонце.

Нека се друго ни е погодено,нека не тишти само дождот.

Убав ден на сите

На Mr. Right, dunika, petunija77 и 27 други им се допаѓа ова.
  8. EuHenIa

EuHenIa Форумски идол

Се зачлени на:
    4 мај 2017
    Пораки:
    2.365
    Допаѓања:
    73.097
    Добро утро радни народе :D
    @CameliaMiller сакам да го имав твојот памет на твои години :hug:.
    Ај на кафе ( ја претркав @malerozna ) AppropriateBeautifulBagworm-small.gif

На Mr. Right, Peco, Skorpija25 и 28 други им се допаѓа ова.
  9. malerozna

malerozna Форумски идол

Се зачлени на:
    5 март 2011
    Пораки:
    3.226
    Допаѓања:
    77.592
    Screenshot_20190509_103514.jpg
    @EuHenIa ме зезна келнерот, го закасни кафето, па дури наместам маса да сликнам и еве си ме претркала :wasntme: :D

Добро утро
    Спиена 6 саати :yawn:
    Ама пак ќе си легнам, не бива вака.
    Абе кој ги измисли слободните денови, ќотек ќе му мавнам ]:)
    Цела снага ме боли, сите можни ковчиња и мускулчиња.
    Три дена по ред пиво пијам :inlove:
    После цело лето ќе "постам"

На Mr. Right, Skorpija25, dunika и 25 други им се допаѓа ова.
  10. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.798
    Ола лејдис енд џентлемен.:hai::hai::hai:

Конечно ве дочитав,имав преку 2000 поста за читање ама полека, полека ве дочитав.

На сите што сте славеле родендени за вас, малите, честитки, и за сите други поводи.:party:

@CameliaMiller честитки мила на веридбата, преубав прстенот, добар избор на зетот.:l:@Sesil честитки и со убаво да си ја износиш бременоста.:l:
    :hug:

@TeddyGrey @zhap4e примите сочувство девојки, нема зборови за утеха само се учиме да живееме со дупката во срцето, еве 23 години сеуште зјае, не се полни со ништо.:hug:
    :hug::hug::hug:

Ме нема, ме нема па ќе се изгубам, поминаа 40 те дена, гости скоро соте ги испративме, останаа на снашка родителите, чекаат наследство|(, ај ќе дочекаат]:)не знаат дека горе долу се е веќе поделено или тоа што остана со брат ми си го поделивме без било кој да не знае, наша работа си е тоа и на никој друг. Ги слушам ја прашуваат колку мисли снашка дека ќе добие во наследство, ај еднаш, ај двапати па им викам дека татко ми како културен човек сигурно не сакал да го навреди сватот со тоа да остава на негово дете наследство, му оставил простор кога ќе му дојде денот тој да и остави сума на ќерка му, после тоа нешто не им се збореше за наследство.:devil:|-)

Велигден как родителите на мм, па нашиот, прв без татко ми, проклето многу фалеше ама тоа е живот, па сега сум на испомош во внатрешноста на две недели, им фалат бабици па испраќаат пд градот на некое време, така и успеав да ве дочитам.

Вчера беше ден на мајките па сум возела 3,5 саата ноќта за да стигнам дома сабајлето, да ги израдувам децата, преубаво си поминав денот во тинтрање од сите.:l::l:

Ќерка ми е голем манипулатор, тоа дека има фаца како анѓелче, вчера дечките играат со саатот мој и на мм, токи воки има и оди Лети накај мм со едно тажно фациле демек она нема саат, не може да игра и го гледам мм се мисли кај да оди да и купи(facepalm)
    Му викам сериозно се мислиш да купиш саат од $600 кој воопшто не ни е потребен само зашто ти прави малава тажна фаца:@ги викнав дечките и нејзе да и дадат малку да игра, да си делат а не да мислам да треснам $600 за ништо, луд е мм.:wasntme:

Имам и нешто од темите да напишам ама покасно тоа, ме викаат има родилка.:party:

На Mr. Right, Peco, mira.mira и 38 други им се допаѓа ова.
  11. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    17.531
    Допаѓања:
    115.160
    Добро утро ! Само да ставам потпис, ми се спие и ми се плаче од времево.

На Mr. Right, dunika, CameliaMiller и 14 други им се допаѓа ова.
  12. kuc

kuc Форумски идол

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    2.190
    Допаѓања:
    84.073
    Добро утро:rain:!!!
    Вчера ни ве читнав ни имав пак време,ама затоа денес ветувам дека ќе пролистам што сте муабетеле...
    Дете испратив на школо,маж уште два дена и му завршува одморот,а јас на работа турбо,но нека има убаво е не се жалам...
    Кога ја читнав @bittersweet навистина не можам да се начудам каков свет и какви алчни луѓе сме станале.Да чекаш некој да умре за наследство да добиеш...мизерија мислиш незнам кај ќе го носиш(facepalm)
    Абе дојди како човек испоштовај го и починатиот и живиот и замини си и редишта на друго место не ставај.Кога не можеш да му помогнеш барем во таков момент и не му одмагај,но за жал веќе ретки се таквите луѓе...
    Кафе да сварам и да ве читнам и убава недела да имаме сите!!!

На bittersweet, Mr. Right, Peco и 23 други им се допаѓа ова.
  13. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.730
    Допаѓања:
    322.853
    Гладни за туѓа пара и недвижнини|(
    Толку ,,мили и фини,, при крај на животот на старците:envy:, се со цел да им се испорача нешто, да ќарат.
    Пуууу...одвратни ми се.

На bittersweet, Mr. Right, dunika и 18 други им се допаѓа ова.
  14. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    17.531
    Допаѓања:
    115.160
    Лешинари

На Mr. Right, dunika, CameliaMiller и 7 други им се допаѓа ова.
  15. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    10.937
    Допаѓања:
    177.647
    Јас кога ја читав Вајлд низ темите мислев сака..кхм... зајачки :wasntme: воопшто не ми се совпаѓа изјавата со тоа каков впечаток имав :D

Предигра/палење со саати не можам ни да замислам. :tmi: Ќе прегорам ко осигурач и на тоа ќе остане. :$ Си претпочитам квики, со палење немам проблем оти ми почнува од главата :D а бога ми ни маж. 8) Предигрите ни се кратки ама слатки. Понекогаш, зависно од ситуација издолжуваме работа, ама тоа во посебни ситуации, и пак не е саати. Не можам ја така со саати, гњавење ми е.
    Ама ме стаивте на мисла.. може маж сакал, па убрзувал ради мене. :o Се осеќам ко секс предатор сеа. Уште да ми рече дека сум го користела. :rofl: Баш ќе го прашам. :^)

Во спојлер е оти овој дел од вчера е пишан и не е испратен од непознати причини. :D Познати де. Честа посета на тоалет и голд фиш меморија. :D

Добро утро друшки :)
    Овде, силно светнал ноќ. :^) Леле ама е темно надвор, Есен вода да му носи на овој понеделник. :|

И јас ко Сесил, да можев ќе си платев сурогат. Дишам за ова бебе, бројам денови и минути, и бојам и и пишувам писменца, ама тоа што сум трудна, освен моментот што на крајот ќе имам бебе, ништо друго не ми е од значење за овие 9 месеци. Да не зборам колку ме плаши и ужаснува самиот пораѓај. :worried:
    И да не ја должам за нешто што повеќето сте го напраиле, некои и поише пати, и сте преживеале, а јас кукам на невидено. :D

За изневерени/изневерувачи не знам. Такви муабети не допреле до мене. Сигурно тоа што не познавам никој таков кај нас, не значи дека нема, ама ете, не знам. Знам за тука. Другар од мм си праи излети надвор од бракот секое лето со туристки, таксист е па полесно му е да најде нешто на страна. Женет е со прекрасна жена. Британка. Многу нежна и мила. Со години се бореа со неплодност и пред 2 години имаа успешно ин витро.
    Откако добија близначиња, маж се нема видено на само со него, само во друштво, ама секако не можев повеќе да слушам за неговите излети и му кажав од претходно да не споделува со мене такво нешто. Сега скоро ги сретнавме, и прво на тоа ми текнува. И осеќам потреба да отидам до неа и да ја гушнам. Така ми доаѓа. И затоа претпочитам сами да излагаме.

Последна измена: 13 мај 2019
    На bittersweet, Mr. Right, Peco и 30 други им се допаѓа ова.
  16. Val-Dim

Val-Dim Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2013
    Пораки:
    1.788
    Допаѓања:
    61.469
    Само да Ве поздравам, ми недостасува дружењето со Вас :hug:
    Untitled54er8g544585t45454y5544y554y554y55445.png

На bittersweet, Peco, petunija77 и 26 други им се допаѓа ова.
  17. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.126
    Времево ме убива во поим. Ич, ама ич не ми се бафта со работа денеска. А и фацава така ми изгледа, со подуените очни капаци ко да ме тепале.
    Вчера као ќе правев пица.:) Испадна долниот греач не пече - се распиал. Мајку му и на него. :envy: Па ја печев од горе само. Па ја исеков и преклопив и ја превртував за да се дозапече од сите страни. Нормално дека за ништо не ја бива сеа али, тоа е. Електриката увек цркнува у парови. Еден пар комплетиран, да видиме друг (пар уреди) да не не' изненади. :)))
    Добро утро. |-)|-)|-)

На bittersweet, Mr. Right, Peco и 22 други им се допаѓа ова.
  18. Sexybaby86

Sexybaby86 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    4.997
    Допаѓања:
    96.215
    Добро утро.

Цела ноќ око не склопив. Од необјасниви причини. А што убаво си врнеше, бебка и мм се изнаспаа, морав да ги будам сабајлево. Марфи :envy:

За бременоста да си кажам, ме потсети @Yowannty . Уживав да сум трудна - се' до 7-ми месец. Тогаш ми се јавија проблемите, а во 9-ти ми стана многу тешко и со спиење и со општо функционирање (да не навлегувам во детали). Би родила сега пак, секако, но себична ли сум ако речам дека не ми недостига бременоста (стомакот) ама ич? :wasntme: Ако може друг да ми ги износи, уште три деца сакам :D

За неверства не кажав. Не поддржувам и не ги разбирам. Ако мм ме изневери, ќе биде крај меѓу нас, зошто после тоа веќе никогаш нема да го гледам со исти очи. Имале-немале деца, јас нема да останам со брак во него после такво нешто. За себе можам да тврдам дека нема да изневерам. Како? Така, се знам себеси, си го знам карактерот и нема сила што може да ме натера на такво нешто, никогаш. Ако нешто презирам, тоа е неверство и лаги. Во мојов случај, никогаш навистина значи никогаш.

Ми се јадат топли кифлички, тазе извадени од рерна. Со сиренце, мх мх мх (heidy)

На bittersweet, Mr. Right, Peco и 26 други им се допаѓа ова.
  19. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.745
    Допаѓања:
    145.185
    Хај! :hai:

Мене не ме исполнува улогата стеј ет хоум мами. Не засега. :o:
    Џабе е шетање и партали и чидби кога мене нешто ми фали. Тоа делче да бидам комплетна.
    Можеби кога ќе почнам на работа ќе ви кажам оти сепак убаво било дома.:D
    Дома се чувствувам бескорисно оти реално ништо и корисно не правам.:tmi:

Времево ај што врне , па и студи. Есен стиже дуњо моја.:envy:
    Затоа не го сакам дождот ,од кога имам дете пак ич.
    Ќе чмаеме двајцата цел ден дома. Понеделнички мм замина на пат.:yawn:

Детево се смири , значи му се спие.
    Жив , подвижен инат е .
    Вака да остане упорен во животот убаво би било.
    Мм често се зафркава дека го искористувам.]:)
    А гледам него ептен лошо му е...:rofl:

На bittersweet, Mr. Right, Peco и 26 други им се допаѓа ова.
  20. ivi1987

ivi1987 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    4.092
    Допаѓања:
    77.166
    Утро.
    Денес ми треба само едно рамо до мене да си се потпрам и да си молчиме заедно. Многу тежок ден вчера, денес исто ми е а мислев ќе ми помине. Ми се плаче, па и времево ич не е на моја страна. Аман од хормони и пмс. Нека поминува побрзо да се вратам во нормала :|

Имајте поубав ден од мојов друштво :D

На Mr. Right, Peco, Skorpija25 и 23 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.