Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. V.odolija

V.odolija Форумски идол

Се зачлени на:
    17 октомври 2014
    Пораки:
    1.228
    Допаѓања:
    21.679
    А бе 4то место беа ? :o Не ли беа прво ?
    Ок , стварно ќе си легнам.Доста бисери кажав , а за Хорхе зборам :lol:

На Sexybaby86, Milobebence, Annath и 8 други им се допаѓа ова.
  2. Sesil

Sesil Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    7.043
    Допаѓања:
    136.001
    Де мори Каме, разликувам клуб од национален тим. Ама тој клуб доаѓа од некаде и е доволно голем промотор на таа земја.

На Sexybaby86, mal.ecka, ivi1987 и 4 други им се допаѓа ова.
  3. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    11.103
    Допаѓања:
    179.414
    Ех тоа... имаше и повикување на гасни комори..ама ај што ќе расипуваме расположение..

@Biljarkata не само тоа. Туку владата требаше прво официјално да се извини за навредите упатени кон Стоилов од индивидуи од истиот кабинет. Човечки е да се извиниш. И иронична ми е сега честитката на Заев. Тој може пишал како индивидуа, ама работи на чело и ја претставува владата.
    Можеме да не го сакаме Стоилов и често да не се сложуваме и со негови изјави, ама не можеме да не ја признаеме неговата големина како спортист. Без разлика дали клубски или национален тим, тој меѓу другото, покрај себе ја промовира и земјата. И без разлика што титулата е клубска, и вака се освојува Европа. И некој вработен по рамковен за нишај врата земај плата ќе јаде мушмули, ќе работи во влада и ќе користи уличен речник.
    Еве разбирам до мене е, јас сакам фер, јбг, таква сум секогаш се надевам дека работите ќе се сменат на подобро. :tmi:

Баш денеска си приспомнав спијам деновиве фино, освен за страна менување и оп инсомнија. :|

На Желба, Dust, Sexybaby86 и 12 други им се допаѓа ова.
  4. M&M

M&M Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2015
    Пораки:
    6.793
    Допаѓања:
    150.940
    Јас не :) , кажав вчера дека после утакмицата дознав дека вардар играат, денес гледав дека имавме гости на гледање, инаку ќе се гледаше онака под око. Далеку од тоа дека не се израдував, мило ми е ептен што победија ама генерално на спортски настани не паѓам во несвест.
    Мал е авионот бе кај ќе ги собере сите :D
    Ај не се карајте нема потреба, што па толку ве напна Вјлд ништо посебно не кажа :wasntme:
    И јас бев на концерт ама немам слика :) , искрено не ме одушеви ама ок беше. Требало поинаку да ја постават бината и едната трибина да ја затворат да се осети повеќе гужвата, не е заебанција градски да го напуниш. А и Стинг не ми е богзнае колку во слушани артисти ама мерак ми беше да отидам.
    Ај на спиење сега Понеделник-Петок е утре :)

На Sexybaby86, WildMk, ivi1987 и 7 други им се допаѓа ова.
  5. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.798
    Ола лејдис енд џентлемен.:hai::hai::hai:

Кафе, цигара и фемина, деЦите разнесени во забавиште, училиште и време е за одмор, имаче пак врне.:doh:

Спорт не пратам, но ме интереса:lol:ама убаво е да прочита, види дека тим од Македонија е првак во Европа, врти, сучи, без мешање на политики огромно достигнување е тоа.:bow::bow::bow:

@kuc @❤️Bubale❤️ нека им се среќни родендените на ќерките.:party::party:

На Желба, Dust, Dadusicka и 25 други им се допаѓа ова.
  6. kuc

kuc Форумски идол

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    2.205
    Допаѓања:
    84.284
    Добро утро :rain:
    Да ве почестам денес ми е името како што носи редот ,до црква да одам и на работа...
    Вчера убаво поминавме гостите и славеничката задоволни ,а на мама и тато полно срцето:l:
    Браво за Вардар одлични беа...
    @WORRIED.BT честит именден мислам дека и тебе ти е ....
    4C7C31B7-EBB7-4085-BB10-B0609D3C8A55.jpeg
    7B3D4327-693A-4804-BF27-97A87E14541A.jpeg

На Желба, Dust, ***Bony*** и 32 други им се допаѓа ова.
  7. malerozna

malerozna Форумски идол

Се зачлени на:
    5 март 2011
    Пораки:
    3.285
    Допаѓања:
    77.628
    FB_IMG_1558998563226.jpg
    Добро утро.
    По традиција, јас кафе да послужам.
    Понеделник.
    3 јуни.
    Празник.
    За многу години името на @kuc и сите други Елени.
    Роднините се собираат денес. Слава ни е.
    FB_IMG_1559531434440.jpg

На Желба, Skorpija25, Sexybaby86 и 26 други им се допаѓа ова.
  8. Bubce38

Bubce38 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2016
    Пораки:
    11.443
    Допаѓања:
    172.250
    Добро утро :sun:
    Ви пишува идната пејачка звезда од Мк:D. Македонската Шерифовиќ :rofl::rofl:

Вчера ја отворивме сезоната за бањање . Бевме во еден камп . Лудило (poolparty)(poolparty). Каква журка сме направиле , алал да ми е :emo:
    Во кампот имаше појачало и микрофон и нормално Бубче после три пива го грабна микрофонот . Амаааа. Ептен бев во елемент . Прв пат запеав онака од срце . Што би рекол еден колега на мм од стомакот пеев . Два тројца дури расплакав таму . Колку само аплауз добив . Доаѓаа и од соседните кампови да ме слушаат :emo:
    Ни сама не бев свесна колку сум добра уствари јас .
    Тек па кога ја запеав Лепи мој :o
    Три пати ме враќаа на бис:D
    Маж само се дува како балон 8-|

И то .
    Да пројде уште некоја година и одам во Никад није касно :D
    Таман да стекнам уште малку искуство .

Ај да се вратам во реалноста .
    Гледам дека на некој му смета ако пишуваме за јадења , готвење па не знам дали да продолжам да давам отчет што ќе готвам денес :^). Или ќе збориме за парадиве што следат .
    Ама па ставрно немам конкретен став околу тоа прашање. Не ми смета геј популацијата , но нит би одела по паради ,нит на тв би ги гледала . Јас не излегов на протест за загадувањето кога беше , тек па за ова .

Браво за Вардар :clap:
    Криво ми е што не ја гледав утакмицата ,ама видов дел на нет од сабајле . Браво за момците (y)

Мајче ми донесе кило мелено месо . Пиперки да сум наполнила. Ама повеќе сакала. Две таванки само за нив (facepalm). Многу ми огладнело бабето :)
    Ај да видам има ли некоја тиквица у бавчата , ќе наполнам и од нив.
    Нека кркаат луѓето , барем тоа можам да им удоволам .

Се распишав ,а само дојдов да прашам за лек за гласните жици . Не можам ниту да зборам ,ниту да голтам .

Убав ден :f:
    Утре викенд пак ,а :inlove:

На Желба, Dust, Viktorijaaa5 и 30 други им се допаѓа ова.
  9. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.139
    Допаѓања:
    67.283
    Ај добро утро.

Затоа подобро е да се дискутира во соодветна тема, и да има несогласувања, ќе останат таму, тука пак може да продолжат секојдневните муабети.
    Премногу се злоупотребува темата, а во суштина сте на истиот форум, и тука во оваа тема секој може да пише и да даде мислење за тема што сте ја разврзале.
    Мислењата ќе одат во соодветните теми, како што требаше и тие за ракометот, но, тоа е наш пропуст.
    Ве замолувам да пишувате во соодветната тема, место сите тука да ја водите дискусијата, можете во другата тема, не е ништо различно, или да се сфаќа како нешто трагично.
    Понатаму мислењата кои треба да одат во друга тема ќе бидат преместени.
    Убав ден на сите. :)

На Желба, Sexybaby86, LiliBoz и 9 други им се допаѓа ова.
  10. fana

fana Форумски идол

Се зачлени на:
    7 август 2012
    Пораки:
    16.602
    Допаѓања:
    114.651
    Добар ден ми е веќе|(
    Терам одмор ама на ќерче не и се одмара. Се издигна од 5 часот. Отвори очи и "мама кап кап" (тоа значи да и пуштам да гледа цртани на youtube|( ) плачки и триста чуда имаше. Па и текна во тавите и тенџерињата да отвора и да прередува таму ]:) и дури сега заспа со татко ми (facepalm)
    Срам, не срам ќе го палиме шпоретот, ладно е камен :doh:
    кажале синоќа на вести заврнало снег на Пелистер, бог да чува |(
    @kuc среќен роденден на девојчето родено во ист ден со сестра ми. :inlove::hug:
    @Bubce38 да шмука таблетки Пантенол да опраи гласот оти моШ ќе има прилика пак да треба да пее, па да не не брука таму:!:
    Толку од мене засега куклиња:hug:

На Желба, Skorpija25, Sexybaby86 и 21 други им се допаѓа ова.
  11. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.200
    Допаѓања:
    259.817
    И ние грееме, и ѕверка капут облече сабајле и ќе си легнам сега од кога ги испратив сите...
    Бубче стаи и за мене од пиперките и тиквичките, многу го сакам тој ручек :inlove:

И пак ќе се запрашам, како може ма форум да се карате?! Возрасни луѓе сме секој може да си мисли тоа што сака, може да се прифати или не туѓото мислење ама да ме навредува тоа теорија нема.

На Желба, do-re-mi, BearMe и 24 други им се допаѓа ова.
  12. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.139
    Допаѓања:
    67.283
    Знам дека сме досадни. Но, можеби немаше да бидеме такви и вие малку сами да се осврневте кон тоа што треба да оди во друга тема, а што може тука да се пишува.
    Затоа, мора засега ние да сме малку подосадни.
    Нема потреба да се затвора темава, ќе се направи малку само разлика за што да се пишува тука, а за што да се изнесе ставот во соодветната тема и ќе биде супер. :)

На LiliBoz, kuc, mal.ecka и 3 други им се допаѓа ова.
  13. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.409
    Стварно ја отупевте темава.
    Дојдов со намера да читам весели постови за ракомет...
    Многу внимание се дава на некои членови кои само и тоа им е целта, да привлечат внимание, да протнат тема, за да се пишува, за нив да не им е досадно.
    Да.

Добро утро.
    Јас на работа.
    Официјално.
    Со дожд.
    И времето плаче :)

На Желба, Dust, Skorpija25 и 20 други им се допаѓа ова.
  14. friendy

friendy Форумски идол

Се зачлени на:
    21 април 2012
    Пораки:
    4.338
    Допаѓања:
    51.771
    Добро утро

На kuc, Annath, LejlaD и 2 други им се допаѓа ова.
  15. friendy

friendy Форумски идол

Се зачлени на:
    21 април 2012
    Пораки:
    4.338
    Допаѓања:
    51.771
    Глава ме боли, па да не фатам сега лом да ве направам сите еден до еден оти нема на кој?:rofl:

Абе кои си имате маки и нерешени проблеми во животот ни форумот не ви е место за решавање и докажување. Бидете си тоа што сакате никој не ви пречи, ама наметнување и наведување свој став во секој втор пост ви е премногу.

На Желба, BearMe, Skorpija25 и 17 други им се допаѓа ова.
  16. petunija77

petunija77 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 септември 2018
    Пораки:
    738
    Допаѓања:
    20.448
    Добро утро радни народе :coffee:дојдов да ме развеселите ,вие се карате :!:(facepalm)
    Ај не ја расипувајте темава ве молам ,супер ни е до сега , секој има право на свое мислење
    @kuc прекрасно изгледа тоа во чашите , два вида пудинг со овошје ? Или нешто друго, честито именден

На Желба, Sexybaby86, kuc и 11 други им се допаѓа ова.
  17. friendy

friendy Форумски идол

Се зачлени на:
    21 април 2012
    Пораки:
    4.338
    Допаѓања:
    51.771
    Не ќе да е првпат да се потскараме. :lol:
    Ако ако, нека излезе се што се бутало под тепих подолго време.:whew:

На Желба, kuc, Sexybaby86 и 8 други им се допаѓа ова.
  18. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    5.371
    Допаѓања:
    148.718
    Добро утро!

Убав ден по симболиката а надвор гној...
    Клима уклучив утрово...а 3ти јуни е...дур да се стопли ќе помине летото...врти сучи само зима и есен имаме...

Именден ми е...почестете се..
    fca4b25f-5859-4048-974c-4ef02a0014ee.jpg
    Честитки и на сите други кои слават!

Горда и среќна поради победата на Вардар...гледав и синоќа и претходно...малку ни треба за среќа..и убаво е кога има сплотеност по ваков повод...

А за другите теми и ликови кои по секоја цена сакаат да се центар на внимание ИГНОР му е мајката...
    Доста ми се такви во реалноста..на форум е бар лесно изводливо..

На Желба, BearMe, Skorpija25 и 21 други им се допаѓа ова.
  19. LejlaD

LejlaD Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2018
    Пораки:
    10.192
    Допаѓања:
    208.137
    Добар ден од врнежливиов ни град,и да и снег заврна на антена.Честито на сите кои имаат име денес и честито слави @kuc ,@WORRIED.BT i @malerozna :*:hug:.Немам против никого ни против определба нечија,против сум кога се ускратуваат права на секој еден,без разлика мажи,жени,деца.Против сум секој еден вид на насилство и не признавање на право секој да живее како што сака се додека не нанесува физичка или психичка болка на друг.:coffee::coffee::coffee::coffee:повелете на кафенце....

На Желба, BearMe, Skorpija25 и 17 други им се допаѓа ова.
  20. RainBow

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.139
    Допаѓања:
    67.283
    На Желба, LejlaD, TeddyGrey и 2 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.