Ние околу и преку 40...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by lunicka, Nov 5, 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 vote(s)
    57.2%
  2. 36-40

247 vote(s)
    24.8%
  3. Над 41

171 vote(s)
    17.2%
  4. Над 50

8 vote(s)
    0.8%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Dadusicka

Dadusicka Форумски идол

Трап д врап, така мислам беше :?:

Petar80, Sexybaby86, M&M and 4 others like this.
  2. marlonbrando69

marlonbrando69 Популарен член

еве оваа вечер тука сум ќе Ве дружам и тебе и на сите што му се муабети :)

3. Lilit

Lilit Форумски идол

Фала ти.
    Слушаме од дома, ама не ни е јасно што е, а гледаме и сториња без опис што е.

Sexybaby86, M&M, Milobebence and 2 others like this.
  4. Dadusicka

Dadusicka Форумски идол

Трае уште или заврши??синко сака да го носам

5. Lilit

Lilit Форумски идол

Изгледа заврши, не слушаме веќе, ако не намалија.
    На кровот на ГТЦ било, од балкон гледаме дека свети.

6. Annath

Annath Форумски идол

Добро утро!
    Ве нема нешто утрово...ајде будењеееееееее

:D

SV1911, Желба, Peco and 19 others like this.
  7. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Добро утро другари :hai:
    Ние од 11 се плажираме. :tmi: Ама барот кај што одиме тогаш отвара и ние сме дури први, често стигаме додека уште отвараат. :D Нарачуваме кафе, одиме да испливаме, ја обавезно си се пресоблакам после тоа, пиеме кафето и бегаме дома. Толку. 8)
    Поретко сме директно на плажа, ама со толку реквизити сме опремени, чиниш епокалипса доаѓа. Нема што не носиме со нас, ептен уиграно, ама па и досадно, еден саат дур се распостелеш, уште еден дур се собереш. Затоа е поретко. :D
    Маж се буни последниве години не бил на одмор. Тој дека на “одмор” живее, па не рачуна излет до плажа за одмор. (facepalm)

Последниве месеци може не работам, ама затоа редовно фаќам паричиња на грепки. :wasntme: Па маж вели како за некој што не работи ич не сум без пари. :rofl: Изгребав пеефче пред некој ден, па ај му велам денеска ќе го носам на шетање. :D

SV1911, sanjaeva, Желба and 25 others like this.
  8. Mrs.Precious

Mrs.Precious Форумски идол

Добро утро..:hai:
    Што се однесува на плажа ние одиме уште во 10 часот па седеме таму до зајдисонце. Не се враќаме на преспиванка туку само ќе отидеме да јадеме и потоа пак на плажа. Порано носевме на плажа јадење но повеќе не.
    Убав ден:*

Kjutche, Желба, BearMe and 10 others like this.
  9. M&M

M&M Форумски идол

Кај видовте убав Пољак жити се, мене не ми се убави како испрани се :D, а може и има ама јас не сум видела. Се испотепале бчера во парк, испоуапсиле 200 души нашиве (facepalm). Нешто што никогаш нема да разберам е дивеење поради спортски натпревар, ама тоа се усијани диви глави што само бараат повод да збеснат. Источно европските држави имаат најопасни хулигански банди, мислам дека енглезите вода можат да им носат. Ако некој го гледал Чешкиот филм Proc ќе му стане јасно, јаа бев во шок кога го гледав
    Ај добро утро, убав денов ќе се шета. Децава се отров досадни одсабајле, големион во 5 стана(facepalm). Мора да им се смисли нешто да не побудалат

10. kuc

kuc Форумски идол

Добро утро!!!
    Утрово машко кафе се пие дете испратив на некоја манифестација и сега на ред фенирање и да излеземе со мажево ,да го шетнам два дена ми е слободен...
    Убав викенд женски!!!
    8E02469F-8180-4489-90F0-7F18648692A2.jpeg

SV1911, Желба, Peco and 25 others like this.
  11. Cka

Cka Форумски идол

Pozdrav od Polska

SV1911, Jas!, kuc and 23 others like this.
  12. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

^ уба полска..

kuc, Peco, Skorpija25 and 10 others like this.
  13. LejlaD

LejlaD Форумски идол

Што би рекла @WORRIED.BT уба Полска ;)

kuc, Peco, mareane and 8 others like this.
  14. Tajnaotrovna

Tajnaotrovna Форумски идол

*Баш убав поздравов за добро утро, подобар не можеше. Лепотанче. Идеме сите за Полска јуриииш.:party:

kuc, Peco, Ariel and 14 others like this.
  15. Emy867

Emy867 Форумски идол

ХелоУ, хај, хола, здрасти лелепотици:f:.

Испиени апови за витаминизирање, седам на тераса со кафе и едно-две грабнам палома за нос.
    Волку апови за имунитет во живот немам пиено и волку нос во живот не ми течел истовремено. Цела зима па до ден денес|(.
    Кај ме најде, кај ме запусти:envy:.

Денов без план, ама затоа утре ќе одам да гушкам едно мало бебе и неговата двегодишна дада:inlove:.
    За бебето поклон стокмен од минатата недела, па вчера се пикнав во Џамбо и за дадата нешто да зедам. Сигурно порадосна јас бев за да одберам нешто, отколку детето што ќе го добие:D. И неодлучна, оти се е убаво за тие мали души:l:.

На одмор не сакам да одам на преспиванки оти ми е дупла работа и немам волја да се влечам натаму-наваму, па најубаво ми е од 10-11ч до отприлика 17 и после раат да си се средувам за вечерна шетња. Со дете /деца е друго, ама нАли јас немам:D. Исклучок се ден, два од одморот кога сакам ептен рано да отидам на плажа и во мир да се избањам и отседам таму и исто да го дочекам зајдисонцето. Тогаш мора до дома да се оди, оти ќе скисне човек 12 саати на плажа. И ќе си ја сокинам јас кожата од чешање како што ме дал Господ с'клет манијак:D.

Недела вечер ми доаѓа лЈубовникот после три недели. И тоа чудо да го видиме:D. Во понеделник не ме барајте:P.

Last edited: Jun 8, 2019
    SV1911, kuc, Желба and 20 others like this.
  16. Mrs.Precious

Mrs.Precious Форумски идол

Фалаа:)

Kjutche, kuc, Желба and 3 others like this.
  17. M&M

M&M Форумски идол

Е ти најде некој топ модел, зборам генерално барем јас колку пто имам видено во реал лајф :)

kuc, Mr. Right, WildMk and 6 others like this.
  18. Shelea

Shelea Форумски идол

Добро утро.
    Се крчка тарана, кафе испиено уште во 8ипол. Малата ме разбуди со нежни шлаканици по глава. Се изнасмеав од љубов. Птициве пеат, грее сонце, пакуваме количка и идеме у парк. Ќе направам брз ручек шпагети со брокула попладне, ќе биде и овој ден јаглехидратен.
    Вчера бев на ручек со другарки и ќерка ми и уживавме. Па на десерт до Џино и на журка од далеку, дете не се носи на висока децибелажа. Ме фати носталгија за тинејџерство, видов во Жена парк 7-8 девојчиња (ваљда беа полнолетни) си купиле вотка и џус од портокал и ѕенѕаа. Онаков младалачки занес, сосем пристоен, сите дотерани скроз во траперско хипстерски стил, ама не беа нападни. И си воздивнав, јас мајката со колачи у торба, вишок килограми и бебе во количка;)8):D
    За ништо не ми е жал од младоста, тоа си мислев. Ќе полнам 32, не сум стара, ама тие 17, 18 години ми биле прекрасни. Свирки, дружби, лошо вино, евтини пива, парк и симпатии... Споменар за едно убаво време. Ќе си ги побарам дневниците дома кај моите, којзнае какви светски проблеми сум имала на 16 години:D

dayla, andrejko82, kuc and 23 others like this.
  19. Alishan30

Alishan30 Форумски идол

Добро утро :inlove:
    И мене ме пречека машко кафенце на тераса:coffee: :coffee:
    20190608_103158.jpg

SV1911, ***Bony***, Thallia and 28 others like this.
  20. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Сабајле го товаривме староно, за малку ќе тргнеше со ноже во ранче:)))))) случајно му тарашкал брат ми,да види полнач каков ставил и оп, нож у ранецот:| го заборавил бе, си го носел не знам каде последно, и си го оставил:D па после се му протарашкавме. :D За секој случај. Комедии. Тројца Полјаци само видов на аеродром. Ваљда едини неуапсени. Ко избацивачи такви, не ги погледнувај попреку само. Ма ич не ги гледај:))) сто пати рекоа "курва" (shit, fuck, у пиззз материну) и одма ми текна на една нивна серија што ја гледав на HBO go со дeчково подолу... Ослепени од светлината / blinded by the lights..
    KAMIL-NOZYNSKI-FOT-TOMASZ-SAGAN-ANYWHEREPL-13.-TOMASZ-SAGAN-ANYWHEREPL-9DSC01962n-min-683x1024.jpg 445359.1.jpg kamil-nozynski-kuba-z-serialu-slepnac-od-swiatel-zagra-w-filmie-to-zagraniczna-produkcja.jpeg

И така.

SV1911, kuc, Желба and 23 others like this.
Thread Status:
Not open for further replies.