Ние околу и преку 40...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by lunicka, Nov 5, 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 vote(s)
    57.2%
  2. 36-40

247 vote(s)
    24.8%
  3. Над 41

171 vote(s)
    17.2%
  4. Над 50

8 vote(s)
    0.8%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Daleron

Daleron Истакнат член

Малтезери се само што на @Teodora* е многу бесно не го воспита на време.
    Моево мирно дерман нема од нејзиното кога се заедно, па морам да си го сокријам кутрето ми го клецка и од напред и од позади, а и двете се машки.
    Сваќе мор па ти приклучи им се на пензионерките и онака ќе ги развозуваш.
    Туку нема што да правиш таму помеѓу расфрлани кукови и вилици.:D

2. lunicka

lunicka Форумски идол

А не благодарам рано ми е уште за такви дружби.Ќе ме почекаат уште некоја година.:D

Last edited: Dec 26, 2014
    ozbilnazena, Annath and Daleron like this.
  3. Daleron

Daleron Истакнат член

:bandit: Зарем уште спиете!?
    Ајде сите на чешма да ве видам.

c80a33430fdc3d00cb8601ac804bf16b32476-9241e354767c5f33a37ab1b843905d51.jpg

4. evasonce

evasonce Активен член

Da ni trgne denov za arno za ubavo...

Attached Files:

molikaMk, Bozica1980 and lunicka like this.
  5. Annath

Annath Форумски идол

Hey hey... петок е! ;)
    Мм вчера ми го донесе тоа што му нарачав (Yey) :inlove:, сеа мирна сум до роденденот :lol:
    Не сум спиела ноќеска, ама ич не се осеќам уморна. Сабајле со малиот се распеавме и се раскокавме низ дневна, па малку задоцнив :$ на работа. Само пет минути, па среќа немав ништо закажано. А и мајсторот не дојде... и сеа да си дремнам малку со вас.
    Мојт кафенце?

За после ќе оставам жестокото 8)

Teodora*, lunicka, friendy and 7 others like this.
  6. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

На чешма ми студи мор:)ајде во кафулено на раат да испиме едно кафе:coffee:
    Наелектризирана... позитивно[​IMG] Добро утро и убав ден[​IMG]

7. Daleron

Daleron Истакнат член

Неозбилна доцна е за кафе веќе ееееееееееееееее од кога е испиено сега преоѓаме на нешто ново.

za-dobro-jutro.jpg

artemidis, lunicka, tessie and 2 others like this.
  8. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

[​IMG] Ај на здравје нека ни е [​IMG] може и ќе заплешеме на крајот од денов:music:(poolparty):dance:
    [​IMG] [​IMG]

lunicka, Daleron and tessie like this.
  9. anina

anina Популарен член

Добро утро за мене и добар ден за сите други :D
    coffee-and-cream-sandwich-cookies-R044045-ss.jpg

10. imelda

imelda Популарен член

Жива сум! Ама претам :bug:

Вчера се јадеше, се пиеше, се јадеше, се јадеше, и пак се јадеше. На прашање, кој ќе дојде со мене по ридот да истрчаме кучето, мува да прелеташе ќе се чуеше :rofl: Јас пак, уште ги прашувам пет минути покасно, ајде јунаци, кој ќе дојде? Кал ќе има, немаме чизми за пешачење, јас планирав да се бањам, јас ќе гледав ова на тв... Јас сама. За мераци! :toivo:

Час ги пакувам гардата што се кај мене и ги шутирам низ врата. Крај! Издржав херојски, никој не заврши во болница, тепан или од недопечено месо. Се на се, арно излезе. Прв ден од новата раскитувам и бизнис аз јужуал до наредните 300 и кусур дена. :whew:

11. Daleron

Daleron Истакнат член

Убаво што си жива и преташ, ама теткиве на темава не ни претаат изгледа.
    Де бре толку ли замревте и ништо не се случува па никакви ве нема.
    Ај ќе ви простам растрчани сте по поклони и играчки за децата. Само јас изгледа абер си немам од ништо сите денови ми се исти, дури ни на прослава со колегите не отидов. Ионака не сум била ни предходните години па ништо не сум променила.

Teodora*, lunicka and imelda like this.
  12. evangelina.ina

evangelina.ina Популарен член

Еве и јас претам..Работам на работа а баш тежок ден се погоди денес и плус вечер е забавата со колегите што не сум ја пропуштила за цел работен стаж што го имам и секоја година мојот величествен сопруг ми приредува по порција нерви ама оваа година се надмина себеси:@ Се плашам и да пишам на оваа тема од сите прекрасни мажи што ги имаат девојките тука па да расипам позитивна енергија:(

Teodora* likes this.
  13. imelda

imelda Популарен член

evangelina, mojot chim ushte e zhiv, shto mu ja istrpev cela familija, se nadevam i tvojot khe prezhivee periodov.

Inaku, edno dobro shto nie porano slavime, kaj nas najgolemata guzhva pomina. Sega mozham da digam noze i da vi gledam seir na site tetki na temava shto ste po noviot kalendar

Teodora*, do-re-mi, Annath and 2 others like this.
  14. evangelina.ina

evangelina.ina Популарен член

Па се мислам дали да го оставам на живот:?: Ме пука по шавој а всушност е мало дете кое само бара и бара внимание и напорен е до бога:( ама јас планирам вечер да се дотерам(hollest)и да си поминам најубаво и да го остам разгаленото синче да се дружи со мама бидејќи синовите наши исто најавија дека и тие нема да бидат дома да го дружат татичко што као страшно го боли нешто но,кога би го викнал некој за во кафана магично оздравува:lol: и се враќа под обавезно:drunk:

toogood, Teodora*, Annath and 2 others like this.
  15. lunicka

lunicka Форумски идол

Во таа корпа на неквалитетни мажи го ставам и мојов.Ама не сакам ни да зборувам за него.:|
    @evangelina.ina да си одиш на прославата ич да му ја мислиш.Тие вечно ќе бидат незадоволни и лево насадени.

16. anina

anina Популарен член

@evangelina.ina ич да не се замараш за тоа дали некој има совршен маж. Јас мојот си го ставам во совршените ама има бубачки поголеми од тие на вашите сопрузи. Никој не е идеален. Колку и да е добар се случува да му дувнат некој од тие најсилните ветришта, па да мрчи цел ден за нешто што не му е по меракот.
    Е арно ама тој мрчи, јас уште повеќе па под казна не добива јадење, секс, облеката не му е испеглана... Мило за драго. Можеш ти на свој начин, ама можам и јас на мој. И така, ќе види-невиди, попушта.

Да си се дотераш вечер и да бидеш најубава. Откако ќе ја затвориш вратата остави се што се вика грижа, насмевката на тебе и фурај бре девојко. Животот е премногу краток за да му одиш на некого по газот.

17. galapce

galapce Форумски идол

Abe jadenje niz grad kolku sakas,seks isto taka :lol:
    Sala na strana idealno nit imalo nit ke ima.Seksot moze da go eskiviram od pricina da koga nesto ne mi e epten po kejf ne mi e ni do seks,ama kazna nemoze da bide.
    "Ne mu davam seks go kaznuvam"...abe..seks imam oti jas sakam ne oti nemu mu davam.:D

18. bittersweet

bittersweet Форумски идол

^Ја па никогаш не разбрав што е поентата да му ускратуваш секс на сопругот, како само на него да му се сака, јас со такви безвезе уцени не се служам.
    Ако ме изнервирал, се лутам, му кажувам како се чувствувам а и тој мене, а да не му давам јадење или да му ги оставам алиштата, па и нема многу, многу да постигнам кога пола и тој работи.

Ние денес на плажа си бевме:P(poolparty)
    Тоа со децава три комада на број може да замислете колку е интересно:lol:поголемиот ми е послушен а плус сам не се доближува до водата а ово малово гајлееее си нема, лета во вода, голта вода, пак се нурнува, пак голта вода, се смее, се клафти, едвај на крај го извадивме од водата, цел пат накај дома плачеше, на крај се исцрпи од плачење и заспа.
    И малава ја брцнавме во вода и таа нека се навикнува уште од сега, леле се жалам уште од сега за догодина кога ќе бидат сите мобилни.(wtf):worried::lol:

19. anina

anina Популарен член

@galapce , можеби е твојот сопруг од тие кои купуваат јадење и секс ама мојот страшно би се изнервирал ако дојде то тоа:rofl:

20. galapce

galapce Форумски идол

Ne Ani do sega neznam ne sum primetila,a i ne sum od onie sto se cukaat vo gradi.Samo objasnuvav deka jas imam seks oti jas sakam a ne za kazna i nagrada na maz mi.
    Kako ne kupuva tvojot jadenje koga odite vpicerija cat pat.:P I kaj Toljoljo oditeee:D

anina and Annath like this.
Thread Status:
Not open for further replies.