1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    5.991
    Допаѓања:
    158.034
    eve suuuuum i jas....isto ko @VladeMila ...se zivo spie...dodusa i mene oci mi kapat ama ova se moite 5min. mir pa ke poklepam uste malku...ke dzirnam malku forum i fb.i nekoja programa na tv.i odam vo krevet..ovoj mesec kerka mi sabajle na uciliste pa stanuvame pred 7 casot...nisto novo nema...

se mislam nesto pa aj so vas da se posovetuvam...cekame imenden za mm-sv.nikola..ama godinava ne lici zasto svekrva mi e taze pocinata ..ke si krenam lepce vo crkva,rucek doma so najbliskite i toa..ama se mislam a sto ako nekoj dojde vecerta...da spremam nesto?!ne ke se zaklucam doma?!ne znam kako da postapam...sto mi velite?

На green.eyes, Annath, Petar80 и 6 други им се допаѓа ова.
  2. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    9.197
    Допаѓања:
    222.299
    Драга ти напрви си ручек да си имаш онака чисто за одбележување, не мора да биде ништо форсирачко, па ако дојде некој онака ќе поседите и ќе спомнете слава.

На Annath, Petar80, DVAANGELA и 3 други им се допаѓа ова.
  3. VladeMila

VladeMila Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2015
    Пораки:
    430
    Допаѓања:
    8.515
    секој знае дека не се чека слава таа година ако имаш тазе починат во куќата,а кој дојде добре дојде-кафенце сокче,баклава и толку,ако не вие домашните ке си поминете со вечеричка..

На Annath, Petar80, mareane и 3 други им се допаѓа ова.
  4. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.806
    So nea nemoze taka,veruvaj.
    Taa povtoruvase sto pati ne za djabe.Poveke i bese krivo sto ne obrnav vnimanie.A i nema zosto.Ete orevi donese pa si kaza namera.Sto li ke bese ako donesese za sinko.
    I koga si zamina,izleze eden saat porano od avtobus so obrazlozenie da razgledala po detskite prodavnici.
    Da ne ispadne se fakam za slamka,nemozev da ne napisam za nesto sto bese cetiri pet pati kazano.Kolku da znaete sto muabet si pravevme.:D
    Vitamina te oznaci vo temata....
    Vitamina te oznaci vo temata...
    Vitamina te oznaci vo temata..:hug: ...so mu e na forumov so se povtoruva.:rofl:

@WORRIED.BT edna vrsta blago radi red i sok e dovolno ako nekoj dojde sto ne znael.Ti ne cekas od sto ne cini ne od sto ne sakas.Koj ke zameri neka mu stoi.Znaci ne ti e za vo kuka takov covek.
    Obicno treba i da ne doagaat.Doagaat tie sto ti se bliski a bliskite znaat.

На Annath, Petar80, DVAANGELA и 4 други им се допаѓа ова.
  5. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    9.197
    Допаѓања:
    222.299
    @galapce знам дека знаеш ти, паметна си:hug:

На Annath, Petar80 и DVAANGELA им се допаѓа ова.
  6. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.806
    Dobra nok.|-)

Pak drmat zemjotresi.Od kaj @ALISA0000 ke da se.:D
    Sumlivii mi se i anel,referentka,mr.bass,eli,monika,menele,danichap,i biter mi e sumliva,green.eyes isto taaaaka.
    I petre80 e sumniv,toogood majce i ti si sumliva.Za val dim i ozbilna da ne zboruvam^_^
    Ma site ste sumlivi.:D

На green.eyes, ALISA0000, Annath и 10 други им се допаѓа ова.
  7. Val-Dim

Val-Dim Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2013
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    62.505
    Здраво друштво...
    Јас вечерва повторно последна на темава 8)... Деновиве имам доста работа на компјутер, но не можев да си легнам без да ѕирнам на +/- 40... Не за друго, немаше да заспијам мислејки што било актуелно денес :tmi:...
    На кратко да се надоврзам на муабетите за „се сама си работам“... Со текот на годините сватив дека најпаметно било „јас не сум месела...јас никогаш колачи не сум правела... јас НЕ ЗНАМ“!!!
    Ама за некој што не е така „скроен“ ова е лесно да се напише, но не и да се примени (facepalm)... Затоа почнав да размислувам „таа што се незнае, не им прави добро на децата и сопругот... желни и се за месенко, за домашна тортичка, за ...“ И то... Ако не си тип „НЕ ЗНАМ“ биди понекогаш тип „НЕМАМ ВРЕМЕ“ 8)...

@WORRIED.BT ова што си го напишала е доволно!!! Не се слави до година на починатиот!!! Но, сепак направи една посна баклава... За секој случај, можеби некој не знаел дека не се слави!!!

@galapce @galapce :rofl: пишуваш вакви работи, а после се чудиш што во известувањата ти се повторува ...
    И да... Во право си - сите се сомнителни :D!!!
    Добра ноќ :hug:

А за ДОБРО УТРО и УБАВ ДЕН... Првото кафе за 15 декември Ви е од мене :*
    14553954-cappuccino-with-croissant.jpg

На Peco, green.eyes, ALISA0000 и 15 други им се допаѓа ова.
  8. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.800
    Ола лејдис енд џентлемен.:hai::hai::hai:

Да седнам и јас малку од 5 саат како мрдната сум станата.(facepalm)
    Сега да пијам една кафенце, не ве нудам знам џабе е сите спиете, ручекот се крчка (леќа со пушени ребра) инаку и јас до децата ќе се плеснев толку многу ми се спие.|-)

Сабајлево го испраќам мм на работа, излезе и се врати, го прашувам што заборавил а тој ми вика: Ти знаеш ли дека 5 дена не сме имале секс?(facepalm)
    Е ај сега врати се во кревет, нема врска дека ќе закаснеш на работа ако до таму ти дошла работата.:wasntme:
    Ми пушта преска порака порано некако да сум ја успиела мадам, му враќам добро ќе и ставам виски во млекото да заспије.:rofl::rofl:

Кај вас ладно, кај мене тек е пладне а веќе е 35 степени, уште неколку денови вакви топли и ќе можеме да одиме на плажа да се бањаме.(poolparty)(poolparty)(poolparty)

Да одам да свиткам и некоја сарма од зелка и од лозов лист за Св Никола и онака нема да спијам барем да бидам продуктивна.:lol::lol:

А заборавив и да си ја пофалам снашката, доби награда за една од 10 те најубави невестински торти за 2015 година.:clap::clap:

На kjukli, Val-Dim, Peco и 24 други им се допаѓа ова.
  9. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.417
    Добро утрро.
    Поздрав до оние што (патеа по мене) им недостсував, а и до оние кои што плукаат кога некој ќе го сврти грбот.
    Извинете сите што се почувствувте навредени од моите постови иако не се наменети лично за никого (понекогаш), а ако неко јсе изнајде во мојт пост негов роблем иако вреска нема со истата личност која што се пронашла.
    Ви посакувам убав ден.

images (1).jpg

На zalosna, Val-Dim, nena2010 и 16 други им се допаѓа ова.
  10. ninja35

ninja35 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 декември 2011
    Пораки:
    2.682
    Допаѓања:
    88.177
    Добро утро на сите....и добре дојде Далке...:)

На Annath, Petar80, mareane и 4 други им се допаѓа ова.
  11. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    5.991
    Допаѓања:
    158.034
    dobro utro!

@Daleron dobredojde nazad ni nedostasuvase,se nadevam i nie tebe...

smrznav luge...ova samo za pod kebe e...ic nejkam zima...da mozam ke ja zabranam...

i druga maka da si kazam...komsiite do nas gradat...sega na minus temperaturi..valjda da iskoristat ova prodoolzeniot termin za legalizacija...od 7 casot ima majstori..uka buka na site strani....ke se zalepi do nas...i taka kukata od site strani zalepena so komsii...zid kreva neposredno do nasiot trpezariski prozor i dzabe mi e dzamot..svetlinata ke mi ja skrati...da se raspravas dzabe e...

На Annath, Petar80, mareane и 4 други им се допаѓа ова.
  12. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.743

Законот не важи за "тазе" градби.

На Annath, Petar80, Daleron и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    5.991
    Допаѓања:
    158.034
    znam kukle....ama ovoj vrski partiski ima na sekade...pa si velam zatoa vaka brza sega i vo dekemvri...ako bese inaku ke pocekase do prolet ili ke gradese esenoska...

На Annath и Petar80 им се допаѓа ова.
  14. VladeMila

VladeMila Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2015
    Пораки:
    430
    Допаѓања:
    8.515
    Ај Добро утро и од мене
    Поздрав до сите и пријатен работен ден.Ја неможам да се освестам,а убаво спиев синоќа само 1 станав за млекце,ама сабајлево едвај станав,изгледам како зомби и ходам као зомби]:),
    Кафенцето го испив ама со задоволство би испила уште едно:coffee:
    Денес решив да бидам домаќинка и "вешта жена":D да напраам нешто блачко и соленко да каснеме дома,досадно е само купечко,ама само ако не ми дојде на врата мрзата:lol:

Добро ај да фатам со време работа,да раскренам ова џумбусов и да тркнам по набавки,ке ве читам и пишам одвреме-навреме...
    Сега ве оставам да си работите(highfive)

На Val-Dim, Peco, green.eyes и 12 други им се допаѓа ова.
  15. Esmeralda-MD

Esmeralda-MD Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2015
    Пораки:
    1.183
    Допаѓања:
    42.451
    Добро утро на сите.:coffee::coffee::coffee:

На Peco, green.eyes, Annath и 9 други им се допаѓа ова.
  16. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.589
    Допаѓања:
    264.437
    Многу сакам да јадам јапонски јаболки, само никако не можам да им го погодам денот за јадење. Ако ги купам цврсти не ги чекам да омекнат па ми ја собираат устата, кога ќе ги земам меки до дома во кеса добивам каша. Ама и така со лажица ги изедов (facepalm):lol:
    Денес од сабајле сум расположена без причина, насмеана од 6-6:D. Не дека имам некоја причина ама ете. Кога ги видов сабајле вредностите на PM10 за Скопје а и другите градови ми се стемни. И ќе одам во недела на протест, нешто мора да се превземе. Не бива бавно да се труеме и разболуваме.
    Ај уште нешто да кажам, добредојде назад Далеронке. Умна да бидеш сега:angel:

Добро утро на сите:coffee::d::music:

На Val-Dim, Peco, green.eyes и 16 други им се допаѓа ова.
  17. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.808
    Допаѓања:
    323.871
    Гутен морген
    Место подучена од вчера за она со сукњата и мрзнењето на одредени делови од телото, денес ОПЕТ во сукња.
    Утрово па и туш опнав..ќе лелекам за некој ден како сите болести мене ме фаќаат и како ништо не ме одминало.

Се прашувам -какви се тие луѓе кои секој ден доцнат на работа..и после 100 опомени, укори, предупредувања, мора да задоцнат.
    Ноншалантно си влагаат без срам и перде.

На Peco, green.eyes, ALISA0000 и 14 други им се допаѓа ова.
  18. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

Се зачлени на:
    2 мај 2015
    Пораки:
    5.223
    Допаѓања:
    106.537
    Блазе си ти Референтка, ем на работа, ем со сукња....
    Туку да не се жалам многу, домче ми е убаво, топло, комотно, весело со дечињата, се гушкаме, си играме:inlove:
    Пак чувствувам ме тресе некој студ, ко да настинувам:worried: ќе си варам чајче и под ќебе, ич на мрдам денес! Хахаха ок, аку и јас да се нашалам малку;) Туку да одам, да ги најадам децата, да почнам ручек да правам, за диплење ме чекаат алишта, а и правосмукалката ми намигнува гледам
    (hollest) се читаме:*

На Peco, WORRIED.BT, green.eyes и 13 други им се допаѓа ова.
  19. menelele

menelele Популарен член

Се зачлени на:
    11 октомври 2013
    Пораки:
    710
    Допаѓања:
    8.526
    Aj ubav soncev den!
    @galapce ti vidovita da ne si ili oseti zemjotres.
    Kk ispiiena da ne se sekirate.
    @galapce ic ne se zamaraj so sveki. Dodeka se zamarav i se karav so mm nisto ne promeniv. Samo brakot si go napraviv mrak.
    Sega za nikoj ne mi e gajle, samo mm jas i deteto. Duri i mm se cudi kako se promeniv od kavgadzika stanav, kutliva ( citaj politiciarka). Samo se molam toa da mi potrae zatoa redovno pienje kk i setanje kolku sto moze povekje.
    Vikate protest vo nedela za vozduhov t.e otrovov i jas bi odela.
    Dosta doma kutam pa daj barem nadvor da se izvikam:D
    Aj ubav i sreken den! Da si pouzivame dodeka mozeme.
    Se samo se zamarav sto ke bide AKO bide. si zamisluvav a sto ova sto ona i koga nisto od toa nema da se sluci a jas zdravje gubam.. Zatoa kupi den pomini.
    Pocnav da si go slusam mm "koga ke dojde togas ke mislime", da si go ziveeme momentot.

На Peco, green.eyes, Annath и 14 други им се допаѓа ова.
  20. Eli23

Eli23 Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    4.609
    Допаѓања:
    48.973
    Пријави во општина, мислам градежни инспектори имаше за таа работа. Зависи сега која општина си, може ќе упали нешто.

На Annath, Petar80, VladeMila и 3 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.