1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Manuela.

Manuela. Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2015
    Пораки:
    292
    Допаѓања:
    3.384
    Добро утро. @Eli23 се напив од твоето кафе благодарам ме спаси од варење ме мрзи ова утро. @vitamina со срека.Остана од вчерашното јадење па денес сум слободна.Имајте исполнет ден со радости

На Esmeralda-MD, Petar80, MacenceEna и 4 други им се допаѓа ова.
  2. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.589
    Допаѓања:
    264.437
    Мене денес ми е некако досадно.
    Времево не е за шетање, особено со размрсулавено дете. Ручек ќе правам леќа, за тоа треба многу малку време па и тоа подоцна. Другарки, пријателки решија сите во ист период бебиња да имаат, сите родени во ист месец и сите сеуште малечки. И тие не ми се во моментов друштво.
    Ми фали работа, вистинска за да не го тупам со тоа дали е ќошто во собата со 2мм прашина. Се надевам ќе успееме со малава да биде здрава и да оди во градинка, мајкава да заработи нешто ;) да се чуствува корисна.
    Мм денес цел ден не ќе ме дружи, почнаа тоа предновогодишните забави. Него не му се оди, јас би да го заменам :P
    Ко Луничка и јас праам математика да славам роденден, да одам на концерт или да ги размножам некако парите. Имам и слава и НГ и родендени, имендени, тоа Божиќ и се натака во новата година ќе му ја мислиме.

На mama89, Val-Dim, Peco и 15 други им се допаѓа ова.
  3. toogood

toogood Популарен член

Се зачлени на:
    2 октомври 2014
    Пораки:
    2.126
    Допаѓања:
    12.335
    Mnogu se vozbudiv pa mora da go spodelam so vas.
    Sega e 1:40 noke. Paga sneg.
    Nokta e svetla kako vo 12 na pladne.
    Cudno nikogas ne bilo vaka svetlo (bilo svetlo ama ne ovaka).
    [​IMG] Nesto ovaka.
    upload_2015-12-16_1-45-34.jpeg upload_2015-12-16_1-46-10.jpeg [​IMG]

На Peco, Esmeralda-MD, green.eyes и 14 други им се допаѓа ова.
  4. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

Се зачлени на:
    2 мај 2015
    Пораки:
    5.223
    Допаѓања:
    106.537
    Реално гледано, тие кои пред дваесет и кусур години делеле клупи со тебе и самите добивале тројки на состави сега ги учат децата. Јас еве за мене да наведам пример кој ме исфрустрира за цел живот - од може трето четврто одделение ме 'откри' учителката дека пишувам поезија е често ме праќаше на разгласна да читам. До осмо одд. на сите патрони празници имав награда за творба. Во прва средно кога нели ја правиме почетната професионална ориентација одев кон тој смер и една опција за идни студии беше и македонски јазик и книжевност. Секоја писмена 5ка, секогаш читав пред класот, го уредував училишниот дневник, добивав награди на патрониот празник, работев и водител во медиум. Арно ама, во втрора година имав нова професорка и писмените почна да ми ги оценува со тројки!! А на кои двојкаши им пишуваше петки:x и така се помирив со фактот дека сега таа ќе ме оценува и дека тоа е македонски јазик и нема правило за да се бунам, да е математика еве постапка еве резултат па буни се, а со ова... и иако продолжив и награди да добивам на патронат, и да уредувам училишен весник и да работам во медиум, засекогаш ја замразив пред се професорката а со неа и македонскиот јазик:envy:

Е сега кога сум веќе тука и да ве поздравам:)
    Ноќеска сум спиела како бебе да ви кажам,задреми и за пола саат разбуди се за вода, па за тоалет, па боли кичмата, па пак тоалет, па киселини..:rofl: и така до утрово кога станав ко прегазена да сум:worried: ме фаќа грлово, кивам, носот течи:envy: :swear: и зима и све!!!! И капаче на се утрово пак бре нема вода:swear::swear:
    И велат по утрото се познава денот, ама утрото се познава по ноќта...

На toogood, green.eyes, ALISA0000 и 13 други им се допаѓа ова.
  5. DVAANGELA

DVAANGELA Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2015
    Пораки:
    554
    Допаѓања:
    28.806
    image.jpeg Dobro Utro, da se potpisam da ne me mislite de,:?:arna sum sega stanav mislam vtora runda, sabajlevo vo 7sat isprativ deca vo skolo, I pak prilegnav (facepalm)sega pijam prvo Kafe koe e Za Kafe povelete

На Peco, toogood, Esmeralda-MD и 14 други им се допаѓа ова.
  6. menelele

menelele Популарен член

Се зачлени на:
    11 октомври 2013
    Пораки:
    710
    Допаѓања:
    8.526
    Aj ubav soncev den!
    Ama nemam sto da kazam. neznam dali e do hormonive cela kuka sum ja svetnala, ko visok energija da imam. Doaga vcera drugarja mi mi vika sto si takva trcas niz kukava. A ja ko normalno mi e toa samo rabotam nesto.
    Nego sinojka si legnuvam i znaete ona glupo vrtenje i bockanje u zeludnik, ko nekoj strav ..... neznam sto mi e.
    Baska koga se razbudiv nokeska ziva voda mokra mislis maraton sum trcala.:^)
    Znam definicija za mene - Ludo luda:D

На toogood, Esmeralda-MD, green.eyes и 11 други им се допаѓа ова.
  7. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    9.197
    Допаѓања:
    222.299
    Добро утро:sun:
    Еве ме и мене да се потпишам дојдов, многу ви благодарам за честитките жени само со добро да ви се враќа на сите по ред, секоја ваша желба и работење на истата реалност да ви стане.
    @galapce заборави нешто мила најважното, РАБОТА и покрај останатите работи што ги наброја(waiting)
    @Daleron не е проблем комби кола
    приколка ќе ја средеме работава, уште малку (waiting)
    @toogood дај прати ни слика обде златна директно во живо од снегот па и ние да се порадуваме вака виртуелно овде ни снег ни бутур има:rofl:

Се читаме:smirk:

На Peco, toogood, Esmeralda-MD и 12 други им се допаѓа ова.
  8. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    24.386
    Допаѓања:
    206.358
    Добар ден од мене, помина утрото одамна :D кому како де... јас сум си жива ненаспана веќе неколку дена, несоница ме дрма, не знам како функционирам, ама битно терам. Ко за белја се погоди турбо работен период, но не се жалам, добив добар бонус, ама нема да биде за душа, туку ќе оди на нови очила... конечно, пошто главоболките ме утепаа, очи и глава ме кинат поради работата, ама таква е, што да се прави :(

@vitamina, со среќа мила, каде и да одиш, и само радости да си имате! :)
    @Daleron - добредојде назад! Не беше иста темава без тебе ;)
    @toogood - јас во принцип не сакам снег, го мразам, мразам зима општо, ама како што сакам сега да заврне тука во Скопјево, никогаш не сум сакала. Ама за жал, ќе остане пуста желба... тешко дека ќе заврне, и да заврне, ќе се престори во тешка бљузгавица (не знам на македонски како да го кажам :?:)

Ајде на појадок!

На Val-Dim, Peco, toogood и 15 други им се допаѓа ова.
  9. Eli23

Eli23 Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    4.609
    Допаѓања:
    48.973
    Два Ангела, ги обожавам твоиве декорации. :inlove:

На toogood, Esmeralda-MD, DVAANGELA и 2 други им се допаѓа ова.
  10. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    9.197
    Допаѓања:
    222.299
    Многу ни е декоративна и убава таа :)

На toogood, Esmeralda-MD, DVAANGELA и 3 други им се допаѓа ова.
  11. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

Се зачлени на:
    2 мај 2015
    Пораки:
    5.223
    Допаѓања:
    106.537
    download (5).jpg @vitamina спакувај се и само напред, со поглед кон новиот живот со сопругот:hug: мило ми е што конечно се остварува твојот сон!!!:l:

На toogood, green.eyes, DVAANGELA и 9 други им се допаѓа ова.
  12. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.085
    Добар и убав ден дечки како сте, ве читкам и не можмам да ве дочиткам. Форумов конечно вополн состав ( секој ден до душа различен состав ама полн сепак).
    Јас малку преокупиран со обврски предновогодишни, програми, буџети и сл. Ама се справуваме.
    DVAANGELA побрзо да ни закрепнеш си била настината читнав , пи чајчиња, витаминчиња и чат пат по некоја жолта и некоја чаша винце црвено.
    @@vitamina ти посакувам само среќа, радост успех здравје и само напред, лошото нека биде позади тебе.
    Refka и таа нешто во последновреме се затиши некако без полна парееа ми изгледа како да е поздрав.
    Божке биди поактивна и ти на темава.
    Опсс ќе ја заборавев Анетче уште не сум се решил за заботда го правам
    Ајде повелете на кафенце и чајче за сите а за мене и за дадич малку јаче upload_2015-12-16_13-9-31.jpeg upload_2015-12-16_13-9-49.jpeg upload_2015-12-16_13-10-3.jpeg upload_2015-12-16_13-10-26.jpeg

На Val-Dim, Peco, Eli23 и 11 други им се допаѓа ова.
  13. anel

anel Популарен член

Се зачлени на:
    2 февруари 2015
    Пораки:
    583
    Допаѓања:
    19.936
    :bandit:
    К'ј сте? Ни мажи, ни жени има.
    Јас деновиве турбо, немам многу време, што фатам, фатам, што не на раат ќе читам. Ако не ми избегате многу.
    Едно попладневно кафе, морав да седнам малку:whew:
    wed_sum99_album_17_l_xl.jpg
    За децата и школството во друга прилика, немам толку време, зашто многу имам да кажам. И муабетите за секс замреа:D

FB_IMG_1449432550604.jpg

Ете така, да си знаете, а јас пак досега сум се лутела:D

Петре ме претрка со постот

На Val-Dim, Peco, Eli23 и 17 други им се допаѓа ова.
  14. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.085
    Е..се хахахах не се лутиш нели сега хахаха, Се зезам.
    Ако де не сум те претркал јас ќе пробам од твоето кафенце

На Eli23, Annath и DVAANGELA им се допаѓа ова.
  15. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    9.197
    Допаѓања:
    222.299
    Сг су скупе паре сг је оскудација!

Сите се претновогодишно,можам да замислам какви договори паѓаат низ околинава :)
    Месо и алокохол и тоа во гооолеми количини ќе се снабдат периодов.
    Па затоа сите ве нема и тек ќе ве нема.........
    ......
    А сг су скупе паре сг је оскудација па мислете му ја
    :rofl:

На Eli23, toogood, Annath и 5 други им се допаѓа ова.
  16. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.614
    Допаѓања:
    290.449
    Вчера уморна демек, се тегнев пола ден, ништо работа низ куќа не си завршив.
    Денес малку поактивна од сабајле.

За прв пат во животот сум вистински среќна и исполнета. Само здравје да не служи, се друго имам.
    Синоќа го гушнав мојов и онака лигаво :tmi:, му кажав дека конечно осеќам како е вистински да си сакан.
    Го знаете она кога нешто еднаш ќе се слрши, скршено е...живеев долго со тоа чуство.

Е колку поубаво било чуството кога си знаеш дека имаш скапоценост покрај себе која си ја негуваш и полираш, а не да лепиш и прелепуваш пукнатини.
    Кога си единствена и посебна.

Често знам да се насмеам да му речам дека е за мене еден скапоцен дијамант. Ама не од оние светкавите кои блескаат во полн сјај, туку целосно необработен.
    Дека сум пресреќна што погледнав подлабоко од површината и сум прва која ја согледа и ужива во
    неговата убавина и вредност.
    Он е светлината после еден долг тунел а бебушот е сонцето кое секој ден ме грее и ми дава живот.

Леле леле како си го исфалив мажево :rofl:.
    Ова оти он ми рече сум се лигавела, па некаде морав да си кажам. Хормониве ми маваат (facepalm)

Да ставам едно кафе, да не забегувам:P

На Val-Dim, Peco, Eli23 и 24 други им се допаѓа ова.
  17. VladeMila

VladeMila Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2015
    Пораки:
    430
    Допаѓања:
    8.515
    Еве сум и ја..
    Добар ден,убав ден на сите
    Мене ич не ми е убав,излегов од сабајле.се измрзнав,бев да си купам фармерки и чизмиња,оти ми се ближи денот за на ВОРК,да се подновам малце оти ѓоа тронта сум се направила и ништо не ме собира:)
    Еве малово си спие,ќе одам и ја малку да си подремам,зошто како пијана кокошка се чуствувам..

Туку едно питање,врска немам од поклони бирање,ама ич не ме бива за купување..
    Имам 1 колешка сега ќе оди во пензија,ама многу си ја сакам,значи жена за пример,жена од збор,е сега што да и купам поклон,облека не,нешто друго,дајте ми предлози..

Уфф овие со петардиве,веќе почаа,како да бомбандираат околу зградава..:@

На Peco, Eli23, friendy и 11 други им се допаѓа ова.
  18. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    21.822
    Допаѓања:
    114.751
    Вие сте двајцата ко грнче и капаче да знаете :*

На artemidis, Annath, danichap и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    9.197
    Допаѓања:
    222.299
    Потикната од постот на данка и јас да си го пофалам мажето бидејки заслужува и тоа многу.

Тој ми е единствената светлина во мојот мрачен тунел наречен живот, единствена светлина и исполнетост во мојот живот и мојот трнлив пат. Честопати знам да му кажам дека ми бил единствената работа во животот која вредела и била најскапоцена исто како и тој на мене..
    Честопати знам да му се заблагодарам за се што направил за мене и за нас двајца општо..
    Па потикната од ова сакав да ви кажам да се заблагодарите секогаш на вашиот маж ако навистина го заслужил тоа и онака од срце искрено да му кажете понекогаш збор ..два за да ви ја ојакне вашата блискост и општо вашите чуства.

Имаме многу блискост, фунционалност, разбирање и компромис за било која животна ситуација, знаеме многупати да се рчнеме за се и сешто но секогаш по принцип даваме се од себе за нас двајца и секогаш се подржуваме еден со друг и помагаме.
    Тој направил многу за мене како и јас за него, направивме взаемни жртви и компромиси за да достигнеме до нашите цели и секогаш во секоја ситуација и момент сме биле еден за друг.
    Онаа негова светлина во мојот живот ми е се, и секогаш ќе биде.. се надевам дека наскоро ќе го дочекам и јас тој ден кога ќе се сплотиме на едно место и само повеќе зацврстиме како фамилија и заедништво.

:sun::sun::sun:

Каков е таков е, мој си е и си го сакам.8)

На Mekuska, Val-Dim, Eli23 и 18 други им се допаѓа ова.
  20. anel

anel Популарен член

Се зачлени на:
    2 февруари 2015
    Пораки:
    583
    Допаѓања:
    19.936
    Фала Петре и тебе господ здравје да ти даде :DНе се лутам јас, ти си тој што се лути кога го чепнат:P

На Annath, Petar80 и DVAANGELA им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.