1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Emy867

Emy867 Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2014
    Пораки:
    4.956
    Допаѓања:
    100.684
    Тагни го Михајло, он е за награди:D.

На Skorpija25, WildMk, Tajnaotrovna и 8 други им се допаѓа ова.
  2. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    6.061
    Допаѓања:
    159.096
    Пишете уште еден член во групата апсолутно незаинтересирани за технологија...сакам тел.што ќе има основни работи за да функционирам секојдневно..моментално хуавеи имам и јас...Живела Кина!

Шо убо се разврна...мириса прекрасно надвор...
    Тажното е што јас мора да одам на работа по дождот...

Убав остаток од денот да си имате!

На marama, Skorpija25, Viktorijaaa5 и 19 други им се допаѓа ова.
  3. Milobebence

Milobebence Форумски идол

Се зачлени на:
    21 јули 2016
    Пораки:
    6.083
    Допаѓања:
    113.028
    Добар ден друшки мои убавии!
    Како сте ми?
    Бидете ми арни како што сте ми убави.
    Имам прашање
    Немојте да ме карате
    И викате дека има тема
    Добро :!:
    Вие од Ск
    Кажете каде има квалитетна опрема со поразумни цени за кампување и шатори?
    Ве :*
    Чао!

На marama, vitamina, mareane и 20 други им се допаѓа ова.
  4. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    21.829
    Допаѓања:
    114.812
    Џамбо и сега во Рамстор имаш, ама не е квалитетно тоа. Ако можеш Софија да посетиш Декатлон, е таму имаш и цена и квалитет добар. Ова ти го кажува искусен кампер ;)

На M&M, LejlaD, Annath и 5 други им се допаѓа ова.
  5. ninja35

ninja35 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 декември 2011
    Пораки:
    2.682
    Допаѓања:
    88.177
    Обично, квалитет и разумна цена не одат заедно ... :hai:
    Јас ќе ти препорачам квалитет... а за цената ќе пресудиш сама дали вреди...
    https://www.scout.mk/activity

На M&M, Peco, NarCis@ и 8 други им се допаѓа ова.
  6. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    21.829
    Допаѓања:
    114.812
    Не да вреди, ептен вреди, ама цени... Му имам земено на муж еден кампинг ранец и искрено вреди за секој денар.

На M&M, LejlaD, Annath и 4 други им се допаѓа ова.
  7. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.801
    Ола лејдис енд џентлемен.:hai::hai::hai:

Кафе, цигара и фемина на стара локација- гаража:lol:надвор истура, плус ладно упм, не ГО сакам зимата, комотно би ја преспала како мечка.:lol:

Деца заспани, маж отиде да печали, доста му беа 3 дена дома, јас тек утре на работа, се мислам дали да пуштам некој филм или да со легнам со кокошките.:lol:

Татко ми не не држеше строго, мене не ме држеше де, брат мине роден возрасен:wasntme: немав ни некоја желба да одам по транс//хаус журки, исто како да ме тераш на турбо фолк забава да одам.:wasntme:
    Во диско, бар и онака тука не можеш да влезеш пред да направиш 18 и ако сум одела сум одела кај што е брат ми па можда затоа не ми бранел ништо татко ми. Освен што пушам ( цигари, гет јур мајндс аут оф д гатер:rofl:) други пороци немам, не сум многу по пиењето, тук таму по некоја пијачка.
    Последното саглам опивање ми беше за 30 роденден, имав изнајмено од оние слаши машини со смрзнати пијачки, Маргарита, Блади Мери и не ми текнува зеленото што беше, се беше ок додека пиев една иста пијачка, почнав пд сите да пијам, се направив дрво, дрвосано и на крај сите бои на виножитото ги повратив.:wasntme:

Никогаш не сум му била љубоморна на брат ми, како помала идол ми беше а и бескрајно сум им благодарна на родителите што никогаш не ме споредуваа со него зошто уште два живот а да живеам нема да можам да бидам како него.:l:

Кај моиве деца нема сега за сега љубомора, Матео сакаше да ја вратиме Лети во болница зошто на почетокот многу плачеше па не можеше дете раат да спие од неа, една вечер стана дете онака озбилен, пакува торба и да сме ја врателе мадамица назад, не била умно бебе.:rofl:
    Знаат да се скачкаат ама во основа не можат едни без други а дека децава ми се мали нарцисчиња ( на татко им:wasntme:) кога и да ги прашам кој е најубав сите три одговараат дека они тројцата се.:rofl:

Тука легално можеш да работиш од 14 години и 9 месеци, ограничени се часовите колку смееш да работиш, мислам не повеќе од 15 часа неделно, јас од 15,5 работев во Мк Доналдс, првата кола на 18 ја купив со парите собрани од таму.
    Во Мк тоа би било невиден срам дете на доктор, проферор да работи во Мк Доналдс па и било каде, тука е нормално па и моите деца утре исто ќе си работат, не затоа што немаме туку да си имаат некоја работна навика.:)

Да ви кажам денес што ми се случи, бевме да пазариме со мм, дека дома тој, децава на школо, забавиште и од кока кола ќе ги оставиме децава гладни и жедни :rofl:товариме колата, мм отиде да ја врати количката, седам во кола, се паркира кола до мене, излегува сувозачот и трас вратата во мојата врата:@одма го испцув, удри посилно да ти е* ам матер ќорава, дека прозорот отворен дечково ми одговара на македонски,абе далеку е мајка ми не ти се исплати за едно е*авање толкав трошок.:o:$:rofl:
    Иако до некаде бев во право што го испцув се засрамив, дечково заебант, се запознавме, се договоривме викендов да пиеме кафе , од пцуење до пријателство.:rofl:
    @TeddyGrey :hug:
    :hug::hug:

Уште ово и готово не ве давам више.:wasntme::lol:
    @M&M напиша пред некој ден дека пример во Сан Франциско геј парадите им биле како традиција а сите права веќе одамна ги имале што не е точно, иако е уште од 70тите познат како најгеј френдли град во УСА право на исто половен брак а со тоа и сите права што им следуваат добија 2015 година како и во целата држава.:)

На V.odolija, marama, Skorpija25 и 30 други им се допаѓа ова.
  8. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    12.058
    Допаѓања:
    190.807
    @dunika ја го “фатив” последниот слободен во фамилија, ама ќе се најде некое другарче. :lol: Или ја и ти трансфер да напраиме. Мене ми се бега од топлово, тебе ти се сака топло, без никаква обврска према сопругот на другата whatsoever. :D

Маж има пријател од Солун, малку повозрасен од нас, сингл, кој на секое слушање го прашува кога ќе праиме свадба :D со очекување дека ќе најде жена од моја фамилија. :D Имал девојка некоја од Гевгелија ли.. негде од југот наш не памтам, и уште не можел да ја преболи. Абе Македонче не се преболува лесно. 8) :D

На marama, Skorpija25, LunaGrey и 25 други им се допаѓа ова.
  9. ninja35

ninja35 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 декември 2011
    Пораки:
    2.682
    Допаѓања:
    88.177
    Знам... Јас земав чизми. Преку Групер и пак изгор скапи беа. Ама вредат

На NarCis@, LejlaD, Annath и 2 други им се допаѓа ова.
  10. Milobebence

Се зачлени на:
    21 јули 2016
    Пораки:
    6.083
    Допаѓања:
    113.028
    Во право си па и не биле лоши цениве ти благодарам.

На NarCis@, LejlaD, Annath и 3 други им се допаѓа ова.
  11. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    21.829
    Допаѓања:
    114.812
    Ако си за кампинг опрема, квалитет приближно не е до Скаут ама ок е, Декатлон барај го. Со цени ќе купиш тип топ цела опрема за еден шатор и вреќа од Скаут. А има опрема од се до се, од соларни, до тушеви, кревети, лежалки, прибор за јадење, кујна камперска, ама баш се што ќе ти штукне на памет дека ќе ти затреба на кампинг.

На LejlaD, Annath, duffi и 3 други им се допаѓа ова.
  12. Milobebence

Се зачлени на:
    21 јули 2016
    Пораки:
    6.083
    Допаѓања:
    113.028
    Ти благодарам
    Не брзам сакам стварно саглам да купам

На NarCis@, LejlaD, Annath и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. SV1911

SV1911 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2013
    Пораки:
    3.141
    Допаѓања:
    70.589
    Зависи од која перспектива гледаш. :D Овде не да фали дожд, ептен! :rain:

Не кажав ништо за телефоните, како така. :D

И јас ко Камелија сум самопрогласен експерт. :wasntme: Башка со работава научив толку многу за секакви видови на дизајн и разработка, можам комотно да ви кажам како се разработува вебсајт. :D

На marama, mareane, Sesil и 15 други им се допаѓа ова.
  14. Biljarkata

Biljarkata Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2019
    Пораки:
    22.254
    Допаѓања:
    205.021
    @Emy867 немој да се ругаш со стари луѓе, да не ти ја пратам бабава:devil:

Кога и да ми текне на видеово се паѓам од смеење:D

На vitamina, M&M, Ariel и 8 други им се допаѓа ова.
  15. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2016
    Пораки:
    3.083
    Допаѓања:
    55.720
    Здраво друштво, како сте? Ја фино, банана, кафе, обврски. :coffee:

Ако некој тип на луѓе ме нервираат, тоа се муфтаџии. Да бидам конкретна, муфтаџии кои сакаат да поминат поевтино на туѓ грб. Е на мојот баш и не може. ;)
    Нешто у стил - ај да делиме такси, еј ја имам 1000ка, да раситнам ке ти дадам. Секако ке ми дадеш, ако заборавиш ја сум тука да ти ја освежам меморијата.

Ја едвај дочекав да се роди брат ми. Голема бев и разбирав па само прашував зошто немаме бебе. Малку се разочарав јер е машко, сакав да го сменам за сестра ама ме убедија дека е наш и после го засакав. Сега најмногу на свет го сакам. :inlove:

Телефони добивам на подарок, не памтам кога последен пат имам купено мобилен. Не мора да е најскап и најдобар ама си имам одреден критериум. Нареден пат купувам ајфон, го измеркав максот, за некој месец ке биде мој. Сега други приоритети имам. :nod:

Кој е за кафе?

На marama, Skorpija25, Dadusicka и 22 други им се допаѓа ова.
  16. malerozna

malerozna Форумски идол

Се зачлени на:
    5 март 2011
    Пораки:
    3.415
    Допаѓања:
    78.341
    Едвај се разбудив, главата тапан.
    Ќе заврне еден дожд и одма главоболки фрчат. А врне секој втор ден мме.

Добар ден.
    Наспана 12 саати.
    Требаше ко нова да станам, ништо. Више срече сутра.
    Сега ни кафе не смеам. Ќе барам апаратот да мерам притисок.

И ја ко @CameliaMiller сум џанки за технологија. Викаш АКГ добри слушалки се?
    Ми седат нераспакувани, два пара. Во принцип мразам кабел. Од таков ми падна златен телефон и се скрши, прв телефон во животот сол да го направам.
    Самсунг с10Е е супер, и јас сум пријатно изненадена од него. Што не го натера С10 5Г да земе, 6.7 инчи е 8)
    Уште сега се мислам догодина што телефон ќе земам на новиот договор. Мислев Хуавеи новиот, оти п30 про е закон. Ама нели сјебаа бизнис Трамп со китајците, ништо не се знае (lalala)
    Можи грознио ајфон макс ќе го земам, ама скуп у пм.
    Има и многу нови марки со екстра телефончиња за ефтини пари. ОППО, Шаоми, и какви уште не. Редовно гледам видеа на Јутуб, можи некој од нив ќе изберам.

На сестра ко мала и не бев толку љубоморна го сега, на стари години :$ живи срамови сум знам. Ко мали, таа ептен дивјак беше и целото гушкање од моите за мене само. Леле прв пат ко сама и се пушти на мама да ја гушне... Дали неверување, дали љубомора беше не знам, ама ептен се испонашав :rofl:

@Bubce38 Вере и за мене еднаш да се избањаш в морето. А ја тука без чадор ќе се прошетам :D исти осечај биче :wasntme:

Синоќа со пожарна се расправав. Ко списка алармот, ела та го исклучи :D
    Дојдоа испаничени, се извинив, кажав дека наша кривица е, не е пожар, сичко е на ред 8-|
    Денес ќе не почестат 500че за ум в глава (facepalm)

Две апчиња испив, уште боли :@

Последна измена: 19 јуни 2019
    На marama, Skorpija25, Dadusicka и 21 други им се допаѓа ова.
  17. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.074
    Допаѓања:
    72.412
    Дајте идеи како да уморам бебе во болнички кревет?
    Вечер од 22ч. не смее ни да пие ни да јаде дур да ја земат сабајле:(

На mal.ecka, mareane, M&M и 12 други им се допаѓа ова.
  18. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    24.485
    Допаѓања:
    206.945
    Не даваат надвор да ја прошеташ малку?

На TeddyGrey, NarCis@, Tajnaotrovna и 3 други им се допаѓа ова.
  19. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    21.448
    Допаѓања:
    279.499
    Па единствена причина што прифати толку пари на свој телефон да потроши е баш тоа што е 5.8 инчи и рамен екран :D

5г шта че му, кога 5г нема во Македонија се' уште.

Сакаш да се кладиме дека пионер ќе бидам? :D

Инаку АКГ стандардните со телефон секако ги доби, него ова е промоцијата
    Samsung MK.jpg

На SV1911, senjorita-v, ninja35 и 8 други им се допаѓа ова.
  20. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.346
    Од надвор трешти музика: Чија ли си - и нејзе слични... ќе се расплачам уште малку. :(

На mal.ecka, mareane, Sexybaby86 и 10 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.