Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. LejlaD

LejlaD Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2018
    Пораки:
    11.414
    Допаѓања:
    222.590
    Е ако де,и вака наш,домашен си де,геј не геј наш си;)

На WildMk, CameliaMiller, M&M и 12 други им се допаѓа ова.
  2. LejlaD

LejlaD Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2018
    Пораки:
    11.414
    Допаѓања:
    222.590
    Пола испеглано,пола ми намигнува да допеглам,но мака ми е.Со дијаспора се слушнавме,не си го имавме слушнато две недели,освен пораки.Толку треба раце ми се скинаа,мајка ко мајка,сега ем убаво на душа ем тешкичко:(.Ми иде со пливање да фатам па накај оушно да зафатам,ни шаркој нит ништо не пулам,ко ќе манам едно краул:D,па то техника нозе,(јака страна ми е) и кај @bittersweet во комшии:D па едно кафе за одмор-гладна кокошка просо сонува:tmi:не ми замерајте.Наместо сето ова седнав цигарче да мавнам

На WildMk, CameliaMiller, vitamina и 18 други им се допаѓа ова.
  3. simonka93

simonka93 Форумски идол

Се зачлени на:
    29 март 2012
    Пораки:
    3.305
    Допаѓања:
    70.951
    Ај да ве поздравам
    @Mr. Right не знаеш шала да прифатиш |(

Да прашам, искуство со Долче Густо кафемат? Добар ли е?

На WildMk, CameliaMiller, kuc и 9 други им се допаѓа ова.
  4. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Се зачлени на:
    8 септември 2015
    Пораки:
    2.510
    Допаѓања:
    71.273
    Имам, ама не ти кажувам. :devil:

На WildMk, CameliaMiller, M&M и 7 други им се допаѓа ова.
  5. LejlaD

LejlaD Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2018
    Пораки:
    11.414
    Допаѓања:
    222.590
    Ние имаме од тие како пингвин што изгледаат,арни се,ништо нарочито.Оригиналните капсули се скапички за некој кој пие редовно,порачавме од тие што ги рекламираат и поевтино доаѓаат,но не лежеа убаво во апаратот-течеше вода од страните.Се на се од 10 ка би дала 3+,за поновите апарати нивни не можам да кажам

На CameliaMiller, kuc, duffi и 8 други им се допаѓа ова.
  6. Sexybaby86

Sexybaby86 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    4.997
    Допаѓања:
    96.217
    @simonka93 со закаснување, среќен роденден на баткото, голем да расте :party:
    Долче густо имаме дома, и штознам, ок е. Мм признава кафе само од него (строго долго еспресо пие), така да негов си е :D Не е лош апаратот, мада тоа за мене не е кафе. Јас некогаш кога сакам нешто лајт, знам Кортадо да се напијам, ладно. Мм си е верен на кафематот, јас не, така да би ти рекла ок е, мада ништо посебно.

На кратко наминав само. Детево е невозможно денес, цел ден плаче по мене и ми се беси. Едвај една пилешка супа сварив, со неа обесена на нога, со кенкање и лигавење. Забиве нејзини сите не’ полудеа. Ако уште еднаш слушнам мама, ќе се самозапалам, до толку ја претера денес.

Може ќе ве дружам вечер кога ќе заспие, ако не заспијам пред неа :drunk:

На WildMk, CameliaMiller, bittersweet и 23 други им се допаѓа ова.
  7. Bubce38

Bubce38 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2016
    Пораки:
    12.034
    Допаѓања:
    180.253
    Срам ме е да се вратам дома.
    На ништо не личам
    Црна - катран!
    Тек па маж каков е (facepalm)
    Лани во август не бевме вакви.
    Тек е јуни. Какви ќе се сториме до крај на лето,еден господ знае:tmi:.
    Правев еден микс за мачкање годинава. Кокосово уље, орахово, чичково,кантарион и капсули вит Е ставив. Сето ова го измешав со едно уље за брзо потемнување на Гарниер. Сите фактор 50 се мачкат првите денови,јас уште на граница што се вели од ова се шЉапнав(facepalm)
    Страшна сум од толку што сум црна.
    Нема кој не ме праша на плажа колку недели сум на морТо:).
    Како да им кажам дека петти ден ми е анџак:)

Влакна имам на претек. И каде треба и каде не треба , секаде имам. И тоа црни со дебел корен:puke:. Ама шушумигата Буби никако не се депилира. Многу ја болЕ!!!
    Секој божји ден брич играе.
    Не знам веќе само колку пени трошам летно време. Маж по една троши на 2-3 месеци, јас 2 месечно(facepalm).
    Касно е веќе да почнувам со депилација. Ќе си се бричкам

На WildMk, CameliaMiller, kuc и 24 други им се допаѓа ова.
  8. evangelina.ina

evangelina.ina Популарен член

Се зачлени на:
    29 ноември 2010
    Пораки:
    525
    Допаѓања:
    19.762
    Исчистено,изрибано,спрострено е уште да беше испеглано:DДа го испијам прво турското..
    Чекам големиот да се разбуди да го слушнам..Вчера и денес е слободен после 15 дена па ги користи максимум деновите:)
    Со малиот во 15 часот доручавме бидејќи убав тој на мајка во 3 сабајле се врати од на работа:(Го прашувам како си поминуваш на работа ми вели преубо(facepalm)Да не сме copy/paste на фаца сериозно ќе помислев дека детево не ќе да е мое(facepalm):DНаследил убава особина од татко му дефинитивно:)Големиот си е мој со тапија:DСи се жали од работата како мама за сите пари:D
    Слушам на you tube eurovision song и си уживам..Комшивката ми рече дека конечно живна станот и воопшто не и пречи ни гласот ни изборот на песни..а си знам од Epica и Ramstein да скокнам на Цеца и Аца Лукас:inlove:
    Во петокот имавме свадба на близок роднина..Толку прегратки,бакнувања,толку искреност во насмевките одамна не сум почувствувала:inlove:Бесценето.
    Само големиот страшно ни фалеше..на секое прашање за него , мене солзите на вештачките трепки:)
    Сакав да поздравам уште една искрено драга личност за мене и да и посакам најсреќен ден @Doozy :*
    Да си кажам и дека ми фали @DVAANGELA и @Jas!
    Ја прочитав сега @Bubce38 и и блазесвам..Јас планирам од утре на солариум прв пат во живот да одам па во јули на одмор да фатам тро боичка бидејќи сум бела,бела дури за грев од бела;(
    Само една за мене посебна личност се воодушевуваше на мојот тен..Ај тоа туку и бил вљубен баш заради овој бел тен..А тој човече убав,темен тен од мајка:inlove:
    Значи солариум да одам еден месец за подготовка ???
    Прв пат после 6 години одиме со малиот на одмор:)

На Dadusicka, WildMk, Jas! и 27 други им се допаѓа ова.
  9. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    9.789
    Допаѓања:
    285.365
    Убав денов.Се видов со стари пријател(к)и,се потсетивме на кратко на убави денови,на младост,на едни иако напорни години ама не сме биле свесни колку се убави ....Кога поминале толку години.
    Уште еднаш сватив дека сум многу дружељубив тип , со секого и секаде можам да се дружам,ама стално сум била опкружена со асоцијални особи.Најдобрата другарка од средно беше таков тип ,цимерката бетер и да биле тие како мене мислам дека многу поинтересен средношколски и студенски живот би имала.Ама колку сум можела и колку ќе можам ќе се трудам да останам јас.
    Ај да не меланхолизирам да одам да фатам правосмукалката ....

На Petar80, Dadusicka, WildMk и 23 други им се допаѓа ова.
  10. Peco

Peco Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2015
    Пораки:
    6.010
    Допаѓања:
    183.467
    Многу имаш за пливање. Како ќе ти оди рутата? Од Драгор, па Црна, па Вардар до море? :D

Се шалам, не се лути.

На WildMk, CameliaMiller, bittersweet и 16 други им се допаѓа ова.
  11. Biljarkata

Biljarkata Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2019
    Пораки:
    22.254
    Допаѓања:
    205.019
    Бубче, јас за кантарионов ќе се фатам, имам прочитано дека е фототоксично односно не треба да се изложува на сонце кожа мачкана со кантарион. Само да споделам, како голем обожавател на истото, инаку, ко шо рече @Shelea феминизмот ти дава секакво право да правиш како сакаш;).

Ние традиционално на базен, толку сум изморена што не можев ни во вода да стојам, пливам, лежам, цело време на лежалка го прележав. Ај барем дете се умори, белким ќе заспие порано.
    Честитки за @CameliaMiller @simonka93 :f:и кој друг има за честитање, не сум баш во елемент, мозокот ми спие, снагата ме боли.

Ај добра ви вечер

На WildMk, bittersweet, fana и 15 други им се допаѓа ова.
  12. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    9.789
    Допаѓања:
    285.365
    Леле,ќе заборавев @CameliaMiller честитки,да сте долговечни...:hug::party::d:

На WildMk, CameliaMiller, fana и 8 други им се допаѓа ова.
  13. LejlaD

LejlaD Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2018
    Пораки:
    11.414
    Допаѓања:
    222.590
    Ќе ја скратам рутата,дирек од комшии кумашини ќе тргнам,до таму Ники Лауда т.е.мојов за 1ч.45мин ќе ме префрли:D,натаму пливанката,одмор кај Битерка со кафе и уште тровче ќе имам:D-се е испланирано(facepalm)

На WildMk, CameliaMiller, bittersweet и 13 други им се допаѓа ова.
  14. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Се зачлени на:
    8 септември 2015
    Пораки:
    2.510
    Допаѓања:
    71.273
    Дремнав.
    Јадев меФце. Најмногу мразам кога јадам месо па рацеве ми мирисаат на месо. :puke:

Денов супер глупав.

На WildMk, kuc, NarCis@ и 8 други им се допаѓа ова.
  15. Sahlene

Sahlene Истакнат член

Се зачлени на:
    10 ноември 2015
    Пораки:
    910
    Допаѓања:
    1.222
    На kuc, LejlaD и TeddyGrey им се допаѓа ова.
  16. Bubce38

Bubce38 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2016
    Пораки:
    12.034
    Допаѓања:
    180.253
    Не го разбирам тагов:^)
    Прашање за мене нешто е?|(

На Petar80, Dadusicka, CameliaMiller и 6 други им се допаѓа ова.
  17. Peco

Peco Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2015
    Пораки:
    6.010
    Допаѓања:
    183.467
    Ги измешала печурките, што би рекла @stetoskop :rofl:

На Petar80, Dadusicka, CameliaMiller и 16 други им се допаѓа ова.
  18. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Се зачлени на:
    8 септември 2015
    Пораки:
    2.510
    Допаѓања:
    71.273
    Ја и првпат ја приметувам членкава. :D
    @Sahlene добра си?

На CameliaMiller, kuc, NarCis@ и 8 други им се допаѓа ова.
  19. Nenna97

Nenna97 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 октомври 2018
    Пораки:
    357
    Допаѓања:
    2.256
    Да Ве поздравам само, кај нас 4 дена има Стрит фестивал, ептен е добро и убаво организирано.

PhotoGrid_1561317663793.jpg Ме потсети на Струмица фестивал со толку многу народ, ама очигледно го расипаа исто како и карневалот што пробаа да го стават во работни денови.
    Сега на беба и викам седи мирна, ти се лутам многу, а она ми вика ваа и се смее. :rofl:
    @CameliaMiller честито, да сте исполнети со љубов и слога. Ако сакаш пиши ми во порака како ги средуваш брунките на интимниот дел, јас од кога останав бремена бев на сечење во 4 месец, а сега се ми се прават такви чудовишта:sweat::worried:
    Дали верувате дека мм пред секое излегување се чупа на веѓите, и се стои пред огледало и си ги гледа:tmi::rofl:

На Petar80, WildMk, Milobebence и 9 други им се допаѓа ова.
  20. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2017
    Пораки:
    18.374
    Допаѓања:
    227.354
    Дојдов само да кажам дека тек сеа се враќам од Кај куќата. Чекам бољер. Се изнаголтав прашина за сите пари. Црнила сум грда сум гнасна сум со излупени нокти и не знам како ќе успеам да заличам на човек до сабајле.
    Толку од мене за денес.

На WildMk, Sexybaby86, Milobebence и 14 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.