1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.636
    Допаѓања:
    146.758
    Добровечер лејдис енд џентлмен!

Може да частам замислена торта и замислен алкохол пошто немам време да барам сличиња? На синот му е роденден, љуби га мајка!

А ми треба алкохол за домашново немачки. Ау како везам немачки после 3 ракии...

Ај гуте нахт!

На MilaP, kjukli, green.eyes и 20 други им се допаѓа ова.
  2. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    9.713
    Допаѓања:
    284.219
    И јас мислам дека е потребно образложение и објаснување пред се од Реин како администратор бидејќи повеќето не сме во целост во тек со случувањата

На Annath, friendy, ph.orhideja и 6 други им се допаѓа ова.
  3. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    5.991
    Допаѓања:
    158.034
    i jas sum cela vo ???????????

se vkluciv prege vo 18 casot..temava zaklucena....eden kup isti mslenja vo razlicni temi do nekoj nov profil...?!
    koja e viki?!
    a be nisto ne mi e jasno:worried::?:

На MilaP, Annath, friendy и 4 други им се допаѓа ова.
  4. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.806
    Jas ke pisam moe viduvanje za odnosot na Daleron so mene od sam pocetok.
    Znaci moe.
    Smetam deka ne treba da me izbrise Rain no sepak taa najdobro znae i pocituvam sto i da odluci.
    Mozebi,velam mozebi Daleron se ima isprovocirano od nekoi moi postovi vo temi vo koi ne sme istomislenici.
    Druga pricina ne gledam zosto tolku bi i padnala vo oci.
    Nekolku clenki me imaat prasano da ne se poznavam licno so nejze pa ovde vaka stose ponasa.
    Znaci ne ja poznavam.Imav videno slika od nejza(sto ja imase postirano ovde na tamava)i jas zenata ne ja poznavam.Vo toa sum sto posto sigurna.
    Pred izvesen period naidov na clenka sto ja prepoznav isto od
    slikite i i se kazav koja sum i sum sigurna deka nema komentirano za mene.
    Samo taa me znae koja sum.
    Vo vremeto koga bev vo bolnica i koga Daleron mi prakase poraki deka da se pazam posto me znae koja sum,mi pisa IP adresa moja,mobilen operator moj i vid na mob od koj pisuvam.Gi pogodi.Togas so nikoja ne se zmaev.
    Sto znaci Daleron doznala na nekoj drug nacin.Prasav administracija kolku ni se zastiteni privatnostite?
    Nema odgovor.
    Nemora ni da ima.
    Ne se plasam.Nema zosto.Jas sum taa za koja pisuvam deka sum.
    Znam deka ova e forum,ne se soglasuvam so ona:
    "Opustete se,tuka sme za zabava"
    Da,za zabava ama nie sme realni likovi.
    Ne vozvrakam na nejzini provokacii,no i vcera koga pak mi pisa deka "znam koja si"
    I kazav deka vo red e stom znae,ne se plasam,neka ne probuva da se zakanuva.

Fala bogu denes sto ne sum bila uklucena stom pisuvala pak za mene.
    Vidov samo ona deka imam dete ne mazena.
    Da,imam dete,verena,ne registrirana.
    Jas toa ne go krijam.
    Jas od toa ne se sramam.
    Da se vratam nazad,pak ke se boram za detetvo da go iznosam pa toa neka me cini povtorno dete rodeno vonbracno.
    Neka me cini i deset meseci vo bolnica kako sto me cinese.
    Ako za nekoj toa bese ligavenje,za mene za zal bese sekojdnevie,a ovde vo temava gi pisuvavme nasite sekojdnevia.

Daj boze nikoj da ne go minuva patot sto go minav a ovde go raskazuvav.Niedna.

Dilke probaj da ne se optovaruvas so mene,ako navistina me znaes ke vidis kolku sum samo obicna zena.So istite propratni problemi kako i sekoj covek.
    Da me znaese navistina,nemase da se fatis bas za mene,oti ke uvidese deka se s to pisuvam e vistina.
    Edinstveno sto "zaobikoluvam"e ona sto ne sakam da go otkrijam javno svojot identitet.
    Ti toa sto si go otkrila svojot javno e tvoja odluka,moja e da ne go otkrivam na vakov prostor koj ni nudi da bideme anonimni.
    Veruvala ili ne,ne me zanima tvojot privaten zivot,nisto poveke od ona sto pisuvas ovde,i ti,i site drugi.
    Potrebata da se otvorime nekomu malku poveke vo zivotot doaga spontano,a ne pod dogovor ili pod zakani.
    Ova deka si bolna daj boze da ne e vistia,da e sega kako onaadeka si bremena koga nekoi ti poveruvaa.
    Veruvala ili ne,takvi segi ne se potrebni.Ima licnosti ovde koi navistina ne sakaat da procitat deka nekoja od nas e bolna.Nikoj ne saka.Koga velam nekoi,mislam na onie koi navistina i pokraj se te pocituvaat i im nedostigas.

Mene licno ne mi nedostigas,samo zaradi ovie raboti.Vrti suci,za eden za drug pa pak za mene ke se zakacis.
    No nikogas,nikogas ne bi posakala da si bolna i vo problemi.
    Bidi pozdravena.

Postov go pocnav za da pojasnam dali se poznavame,no sakav javno i da zavrsi ova ednas zasekogas.
    Navistina veke e poveke od neprijatno.

На sanjaeva, Mishela, MilaP и 40 други им се допаѓа ова.
  5. Val-Dim

Val-Dim Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2013
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    62.508
    Здраво друштво :f:
    Пред малку се прибрав дома 8)... Надвор ладничко, дувка ветре, се надевам ќе ни го прочисти воздухот...

Ејјј... Пак „чуда“ се случувале на темава (facepalm)???
    И навистина, која е ВИКИ??? Имам добра меморија :tmi:, ама ВИКИ не сме имале на темава!!!
    И пак КЛУЧ??? Цццц... чудесии... да не претеравте со Кока - кола постови :rofl:???

:rofl: За ова ти верувам!!! И јас сум „заразена“ со темава 8), колку и да имам обврски, оставам се и барем за миг си читкам на +/- 40 !!! Темава би била како многу други теми на Форумов, ако не се тука прекрасните членки :clap:... Инаку сите се сериозни, возрасни личности кои со своите постови мамат да прочиташ што е следно :clap:!!! Сите на темава се жени домаќинки, секоја со различни умешности во кујната, домот, работата... А и многу шеговити се :D... А да не спомнувам колку друштвото од +/- 40 сака да се журка :party:!!!
    Ги сакам сите мои виртелни пријателки од +/- 40 :hug:...

igracka6.jpg
    Добра ноќ... Вечерва ќе си легнам порано 8)...

На ALISA0000, green.eyes, Annath и 20 други им се допаѓа ова.
  6. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.498
    Допаѓања:
    69.047
    @galapce убаво ги сумирала работите. :) Ама да дообјаснам и јас и се надевам дека ќе си продолжи темата со својот тек и без понатамошни пречки, зашто знам дека сите го сакате истото. :)

Прво, никој не ви ги чита личните пораки, освен ако самите не ги пријавите поради некоја причина.
    Daleron имала намера да испрати лична порака, ама по грешка навредливите работи ги пишала овде во темата, па затоа и заклучокот дека и била прочитана пораката, што не беше случајот. Иако беше предупредена продолжи со навреди и кон мене и како крајна мерка следуваше банот. Знаете дека банот од цел форум е последното нешто со кое се служиме, сметаме дека членовите заслужуваат предупредување, па и две или три додека дојде до тоа.

И пак не беше перманентен од истата причина погоре. Но ете, се случи пак истото, неколку пати имам пишано дека навреди, провокации, а посебно закани не се толерираат. На форумов сме сите да си изнесеме мислење, а не некој да ни се заканува дали не познавал или некои други работи.

Daleron повторно е на одмор, а јас најискрено се надевам дека објаснувањето ќе биде доволно и ќе ве замолам да продолжи темата да си тече со муабетите без дополнителни оф-топици или препукувања по мојов пост, бидејќи ова е една од почитаните и порелаксирани тема, па нека остане таква.

Едно чајче за добра ноќ и пријатни сништа.:)

На ALISA0000, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, kjukli и 27 други им се допаѓа ова.
  7. promeneta

promeneta Популарен член

Се зачлени на:
    15 октомври 2012
    Пораки:
    385
    Допаѓања:
    12.555
    @Val-Dim Се согласувам со тебе, сакам само да додадам дека мене темата најмногу ме влече затоа што е реална. Тоа е секојдневието, сите горе - долу минуваме низ исти ситуации, проблеми и можам да се пронајдам во повеќето од постовите. Тука нема многу филозофија, висок стил на пишување (авторот да не може да се разбере, не пак читателот :D ) и секој си пишува што на ум, тоа на друм ИСКРЕНО !
    Мислам дека тоа и беше замислата на @lunicka, секој да си напише што му тежи на душата, да се пофали, да се пожали...
    За крај, поздрав за сите на темата, посебно до @galapce :)
    Аа и ќе заборавев, да си прашам јас како ни се бројат мислењата. Пиши, пиши се се толку, па и јас сакам Скриеното катче да го видам ;(.
    Прочитав дека треба над 100 мислења, и сега прашање е како да стигнам до тие 100 :smirk::?:.
    Добра ноќ на сите :yawn: :l:.
    П.С. И кучето на крај пак пред касапница, знаев :rofl:.

Последна измена: 17 декември 2015
    На Val-Dim, green.eyes, Annath и 13 други им се допаѓа ова.
  8. monik55

monik55 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2015
    Пораки:
    7.992
    Допаѓања:
    59.669
    На MilaP, green.eyes, Annath и 12 други им се допаѓа ова.
  9. PUPICA

PUPICA Форумски идол

Се зачлени на:
    11 јануари 2015
    Пораки:
    3.027
    Допаѓања:
    97.226
    Boze zeniii...nekako temava mi stana favorite,ja sledam stalno,poretko pisuvam ama si vetiv ke skrtkam sekoj den po nesto za da me primite vo drustvo:?: i koga sega citam i sum vo prasalnici?!?!
    Zakani,navredi,klanovi...Pa dobro bre lugje,zarem pokraj sekojdnevni obvrski,problemi pogolemi i pomali,tuka bas najdovte da se remetite.Neli go smetate forumov za mesto pred se za druzba,razmena na iskystva,soveti i slicno...a bre ne mi tece misla,mi se spie mi se place,tapkam od mob i deka ve iscitav i se zbuniv od iks postovi i ke vi kazam laku noc|-)
    P.S.Bas si najdov fino mesto da izbegam malku od kuca,poso i bebe koga belja rabota.Aj belkim utre nov den nova sreka za se ps i za temava;)

На green.eyes, Annath, Eli23 и 8 други им се допаѓа ова.
  10. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.287
    Еве:toivo:, се јавувам на рапорт- слабо имам време за пишување месецов, повеќе читам.

Туку, гледам пак имало некои инциденти кои сум ги пропуштила, ќе може ли некоја да ме информира во лп што и како се случувало и која е Вики?

Видов низ претходните постови @Bozica1980 ставила слика со пијалок ставен врз каталог од Авон и веднаш ми текна на @Eli23 дека пак ќе си каже дека каталогот не е подметач и ќе си се нервира:devil:. Поздрав до двете(highfive).

Исто морам да кажам Дани дека си ја заборавила и @anina. И таа фали со нејзините секојдневија.

Ве поздравувам сите кои сте добронамерници на темата, па нешто подолго од мене можеби на крајот од следната недела.

На green.eyes, Annath, Eli23 и 18 други им се допаѓа ова.
  11. Espadrila

Espadrila Форумски идол

Се зачлени на:
    1 април 2013
    Пораки:
    1.176
    Допаѓања:
    21.220
    Wooow kakov haos, zarem e mozno na vakvo mesto?
    Ne mozam da se iznacudam....
    Daj be luge olabavete, razvedrete se, kulirajte ,isplukajte ja necistata krv, zamotajte so magichniot shal na ljubovta, otvorete ochi, ama otvorete i dusha ,a ponekogash....zatvarajte usta....Dajte malku vedrina vo svoite zivoti , sami dadete si oti nikoj nema da vi dade...nemojte zdravo za gotovo se da si fakate, osobeno kade ne tezhi muabetot na arno.
    Fazla glavobolki ne sakame neli?
    Kolku samo lesno vi go kazuvam vam, za teorija e lesno ama aj na praksa pokazi se da te vidam...8):D:D:lol:
    Dobar son i dobra nok
    I ne zaboravajte....dobroto so dobro se vraka dragi moi femina likovi
    Mwuuuua

На green.eyes, Annath, Eli23 и 13 други им се допаѓа ова.
  12. Winter Lady

Winter Lady Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2015
    Пораки:
    3.421
    Допаѓања:
    26.046
    @RainBow Реинке, иако преска метеше по темата, мене не ми е јасно, ако не ги чита никој лп, како Далерон ги знаела ИП адресата, операторот и видот на телефон.Ти веќе одговори, Галапче не знае, а јас неа ќе ја прашам кога ќе дојде.Истото и членката Цуци го имаше пишано, дека членовите можат да не откриваат.Ауу се исплашив веќе, страв ми е некој да не ме гледа и кога читам и пишувам на форумот.Може некој и ме гледа кога читам полека,и мрдам со устата.Кога јадам и кога сум изнервирана :worried: :rofl: :rofl: Маска ке си ставам бе, еве ваква некој ќе се исплаши од мене, и нема да смее да ми се заканува.Доста беше шала.
    Slika-155.jpg
    Темата е стварно интересна, ама овој месец нонстоп се прават некои грешки, а стварно темата е една од најдобрите на форумот.Ве читам некогаш, и не само јас, верувам и повеќето девојки, што преска неколку не имаше што се умешавме, кои се најдовме овде.Само закаснев малку, не ги видов навредите.Освен тој пост, што го имаше по повеќе теми.Кога веќе се распишам, да ви упатам еден голем поздрав до сите, закон сте.Доста се зафркававте, удрете малце на мајтап :rofl: :rofl:.Некои од вас ми се поинтересни за читање, ама сите си имате различен стил на живот.И различен говор и пишување.Некои од вас може и не ме знаат, дека не сум активна во многу теми.Како и да е, останете сите со здравје и такви позитивни, хумористични, отворени и комуникативни како што сте.А Реин не ме бриши, зошто ќе ме натераш да се омажам, да родам дете па да сум ви интересна и компетентна овде.
    Ауф, уста нема да затворам.Се шалам, некогаш многу ме мрзи да пишувам.
    родам дете па да сум ви интересна и компетентна овде. :?: А кога сме веќе кај децата може и сум бремена, штом редовно ја читам темата труднички муабети.:wasntme: којзнае :| :o :rofl:.
    Ова беше колку да шкртнам нешто, можев и многу повеќе.
    И малку да ве разблажам колачи кафе зрна.И за сабајле еве ви кафе, да не ме ругате, посебно Петрета пак ке почне да мрчи за кафе.Туку нешто се затули во оваа тема, го нема низ другите да шврља.:rofl: (fingers)(highfive)
    stredny-postup92267_1286212994.jpg turska-kafa.jpg

На Val-Dim, kjukli, green.eyes и 18 други им се допаѓа ова.
  13. toogood

toogood Популарен член

Се зачлени на:
    2 октомври 2014
    Пораки:
    2.126
    Допаѓања:
    12.335
    Jas konecno uspeav, ja narediv elkata.:party:
    Go rabotev jas toa so ljubov i posvetenost celi 4 casa. Si pustiv Christmas songs vo pozadina, dedomrazovska kapa na glava i si rabotev, rabotev, rabotev.:inlove:

Pozdrav do @galapce i nejzinata dostojnost vo celava ovaa frka.(y)

Denes mm e nesto bolen. Resiv da go odmenam i nadvor Jas da izlopatam.
    UFFFF bogami ne e lesno. Tek sme napocetok, od stranite kade frlame sneg ima malku. Poteskiot del doaga, se nagomiluva sneg od stranite pa treba lopatata da ja krevas povisoko za da go frlis snegot.:smirk:
    Nesto vaka
    [​IMG][​IMG]
    [​IMG][​IMG]

Последна измена: 17 декември 2015
    На ALISA0000, kjukli, green.eyes и 15 други им се допаѓа ова.
  14. VladeMila

VladeMila Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2015
    Пораки:
    430
    Допаѓања:
    8.515
    Рано јутро пола 6...:)
    Ај добро утро,ја еве станав ,ова малово се поднакашла па ме разбуди,си реков ако прилегнам ке се успијам,па овие моиве нит градинка,нит работа ке видат,:mp:не навивам,за да не го разбуди малецково,а и големово,зошто е многу лошо дете по сабајлечки:)
    :coffee:си пијам,ама пак ке си сварам накај 7 кога ке ги разбудам овие двајцава..па после со вас накај 8 кога ќе го пиете на работа кафето,да ве подружам....па после ме мавала тахикардија
    Синоќа ај ко божем ке се уклучам да шкртнам нешто,ме фати дремка и си легнав..
    Имајте убав ден...

На green.eyes, Annath, Eli23 и 9 други им се допаѓа ова.
  15. VladeMila

VladeMila Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2015
    Пораки:
    430
    Допаѓања:
    8.515
    Ај да ве пречекам со кафе кога ке станете,за да се освестите:) kafe-harakter.jpg

На MilaP, toogood, green.eyes и 12 други им се допаѓа ова.
  16. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.800
    Ола лејдис енд џентлемен.:hai::hai::hai:

И јас со едно кафенце да седнам да видам што има, во гаража дремам со цигарата и се мислам кога во несвест ќе паднам, надвор е 42 степени во гаражава можда 100, после викајте дека не сум посветена на фемина.:wasntme::rofl:

Мм кога му се јавив да му кажам дека ме лупосаа, ми вика да не си нашла ти нова љубов, зошто така се запознавме, јас кога го лупнав него.:rofl::rofl:

Кога не спие мадам ништо не се случува тука на форумот а таа спие одма нешто пропуштам, ај и јас како оние женине на селска чешма, радознала сум ако сака некоја да ме информира што се случувало во лп, ќе ви бидам вечно благодарна.:lol:(lalala)(lalala)(lalala)(lalala)

Инаку на запад ништо ново, топло упм, спремам кифли посни за кај татко ми, салати утре ќе правам, дома со дечките, после може ќе отидеме до плажа да се нурнам во морето.(poolparty)(poolparty)

@Abrakadabra Среќен Роденден, сите желби да ти се исполнат.:party:
    :party:

На MilaP, Val-Dim, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr и 18 други им се допаѓа ова.
  17. ninja35

ninja35 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 декември 2011
    Пораки:
    2.682
    Допаѓања:
    88.177
    добро утро женчиња...:)
    утрово сум нешто посебно расположен...па може да ставам кафе..:wasntme:

На MilaP, toogood, green.eyes и 13 други им се допаѓа ова.
  18. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    5.991
    Допаѓања:
    158.034
    vo kafe muabeti mislenjata ne se brojat....neka me ispravat ako gresam

@ninja35 koka kola si pien izgleda...

dobro utro i od mene...uste dva dena pa ke se druzime pocesto....jeeee

На green.eyes, Annath, vitamina и 9 други им се допаѓа ова.
  19. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.614
    Допаѓања:
    290.449
    Dobro utro I od mene.
    Jas si go pribrav bebus Do mene vo postela. Se mislam da izvrsam ocaen obid da pospie uste saat:rofl:

Pojakata polovina ja nema. Sinoka rece kaj 05 ke ispaga, pak e so tatko mu na teren.
    Edvaj go cekam bozikot za da se naspie i odmori.
    Bidejki non stop vi pisuvam, od sinoka Do sabajle nesto novo nema.
    A za tekovnoto konzumiranje na koka kola sram mi e da pisuvam:rofl:.

Ostanete mi dobri. Ne sum jas za od tel. da pisuvam.

На green.eyes, kjukli, Annath и 16 други им се допаѓа ова.
  20. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.743
    Што се срамиш, пиши си :)

На Annath, Eli23, vitamina и 5 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.