1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Poppins

Poppins Популарен член

Се зачлени на:
    21 септември 2016
    Пораки:
    2.735
    Допаѓања:
    5.720
    јас и а крадам некогаш од што ми е убава за спање :$

и јас мн се разочарав на првото прање ама после видов што е финтата , убаво да се исуше само , сега па на топлово и малку ветер за една ден е топ и спремна за користење.

Поздрав женски :f:

На WildMk, kuc, vitamina и 13 други им се допаѓа ова.
  2. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    12.045
    Допаѓања:
    190.634
    :rofl: :rofl: :rofl:
    Истово го мислев и јас последен пат на плажа.

Ај стомакот што очекував некоја стрија, ок.. уште нема ни една ама и уште има време да се појават, оставам простор таму, :D ама затоа ми се појавија стрии на буткиве, и целулитот ко дуплиран да е. :tmi:
    Што вика Рефка генетика, ама јас генетски ко татко ми сум била поише. Широка во стомак, а нозе нормални. Никогаш не ми биле проблем. Што се деси сеа што таму највеќе салце се собра не знам... :?:
    Башка што имам мала вдлабнатина на десната нога малку испод колк како резултат кога ме мавна кола пред годиништа, која сега изгледа многу лошо оти нозеве ми се здебелени. :|

Да се вратам на муабетот, минатиот пат на плажа пар руси. Ај мажите не им се нешто посебно, ама таа трудница, една нога што ја имаше слаба долга до врат. Целата беше ко модел.
    А ја ко пингвин се навалувам странично кога одам. (facepalm) Тоа е тоа. Не се жалам, само си кажувам не сме сите такви среќлијки. :D

На eli25, SV1911, Dust и 32 други им се допаѓа ова.
  3. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2016
    Пораки:
    3.083
    Допаѓања:
    55.720
    Мене доволно ми е 3 месеци да се стегам за да изгледам одлично. Не сум совршена ама ми се допаѓа тоа што го гледам во огледало.
    Ама да нагласам дека не се стегам за 10 дена на плажа, ами за секој ден и тоа за мене лично. Јас сум си посреќна кога сум со нормална килажа.

Јас и во фармерки во есен сакам да сум стегната, а кг не се кријат со облека, не ако имаш 15-20 вишок. :doh:

На SV1911, Dust, EuHenIa и 24 други им се допаѓа ова.
  4. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.325
    Допаѓања:
    57.435
    Oд премногу ленор ти се засмрдела. Тоа е во последното плакнење, многу омекнувач се лепи на перницата и не се досушува убаво внатре. И пешкири засмрдуваат од ленор.
    Испери пак ама само со прашок и алкохолен оцет наместо ленор. Па суши подолго, на отворено. Ќе ги распоредиш убаво пердувите и супер ќе биде.
    Голем јорган со пердуви перам вака, не мириса на лошо.

Инаку за генетика, секако дека има голем дел во изгледот... Ама да не се лажеме дека чипсот нема.
    Јас сум за секој да си го постигне тоа што го смета за удобно и убаво за себе. Во моментот знам дека ми фали да се стегнам и океј сум со тоа. Па ќе си вежбам повеќе. И да, за мене вреди да си внимаваш 365 дена не за да изгледаш убаво на плажа 10 дена, туку за да си се осеќам убаво и полетно. Во моментов не сум тоа. А сакам да ми е лесно и да не ми излегува мев од фармерки кога ќе седнам.

Не сум за покривање на плажа поради вишок килограми, глупости.
    Ама не сум ни за чипсови. Не е здраво едноставно, не за килограмите туку за се', цел систем ми го реметат. Знам да забегам, ама знам и да си речам стоп.

На SV1911, mareane, Biljarkata и 28 други им се допаѓа ова.
  5. Cosmi

Cosmi Форумски идол

Се зачлени на:
    7 февруари 2012
    Пораки:
    9.781
    Допаѓања:
    93.337
    :tmi:И јас повеке жени гледам и се воодушевувам колку извежбани и негувани ги има.

На mareane, Biljarkata, M&M и 21 други им се допаѓа ова.
  6. Milobebence

Milobebence Форумски идол

Се зачлени на:
    21 јули 2016
    Пораки:
    6.076
    Допаѓања:
    112.964
    Заокружувам б)
    Не
    Дефинитивно не
    Треба да се води грижа за целокупно здравје физичко,психичко,емотивно,душевно ама за да бидеш само топ за на плажа :shake:.
    П.с
    И јас манијачам на плажа и мажи и жени.

На Dust, mareane, doubleg и 22 други им се допаѓа ова.
  7. Sesil

Sesil Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    7.273
    Допаѓања:
    138.528
    Ас казвам не.
    Манекенски предиспозиции никога сум немала. Свесна сум дека имам некое килце вишок, ама некое само. Припазувам да се внеси колку може повеќе овошје, зеленчук, а дека нема да внесам похованици, скаричка, благце или друго нешто што ми чини задоволство - тоа тешко. За благо па поготово ,,напади'' добивам. Ако ми се пријаде и една коцка чоколатце може да ме смири ама додека ја лапнам таа коцка опасна сум по околина. :tmi:Нема шанси да се оставам без благце дома. Ко наркоман, кризи ме потфаќаат.

По жени не глеам, се комплексирам јер сме генерално грда нација :angel:

На Dust, mareane, Biljarkata и 21 други им се допаѓа ова.
  8. LunaGrey

LunaGrey Популарен член

Се зачлени на:
    18 декември 2018
    Пораки:
    2.693
    Допаѓања:
    26.220
    14 години, со симпатија од основно, на забава се смувавме:rofl:

На WildMk, Alishan30, NarCis@ и 6 други им се допаѓа ова.
  9. malerozna

malerozna Форумски идол

Се зачлени на:
    5 март 2011
    Пораки:
    3.414
    Допаѓања:
    78.335
    Дали и машките загледуваат машки на плажа?
    #прашањекоемемачи

Секогаш дводелен носам.
    На времето бев риба и трипати, згодна, неопходна, како сикспак да скријам под едноделен :wasntme:
    А сега пораснав, гајле ми е.
    Вишок или не, тоа сум јас :inlove:
    Имам и целулит, и мишелинки на стомак и гордо си ги носам.
    Други приоритети имам во животот, отколку да се мислам другите што мислат за мене.
    Гледам па тие се секираат јас што мислам за нив :wasntme:

Ако има некое згодно маже, можам да фрлам погледи, особено ако има крупна снага. По жени, јок. Немаат ништо што би ме фасцинирало. Освен ако не е некоја набилдана, фитнес модел па да се завртам :wasntme:

Бакнеж прв, одамно је било.
    Официјално дечко и девојка, на 30 метри од дома. Јас прва се пуштив да го бакнам, тој затера накај француски, ја се усрамив :$ дека прв пат, абе хпл.
    После оправивме што како треба :rofl:

Кафе ми се пие :coffee:

На SV1911, Dust, EuHenIa и 29 други им се допаѓа ова.
  10. Sofi.ja

Sofi.ja Форумски идол

Се зачлени на:
    21 јануари 2012
    Пораки:
    9.532
    Допаѓања:
    18.919
    Абе , за нас поновите дајте толкување за што е кратенка хпл:lol: мислев, мислев на ништо не ме асоцира,мислев хепи дека е,ама поише накај хаос ми иде:D

На WildMk, Annath, kuc и 8 други им се допаѓа ова.
  11. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    21.439
    Допаѓања:
    279.449
    Многу ми е мило Секси :hug: :l: :inlove:

На WildMk, Annath, Dadusicka и 6 други им се допаѓа ова.
  12. Sesil

Sesil Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    7.273
    Допаѓања:
    138.528
    хаос пи*ке лудило

На mareane, WORRIED.BT, WildMk и 13 други им се допаѓа ова.
  13. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.801
    @Sexybaby86 :l::l::l:што убаво првиот пат кога ќе го слушнеш срцето, јас го носев и Матео со мене за Константин, леле колку беше радосно детето, после за Лети само прашуваше кога ќе одиме да му го слушнеме срцето на братчето.:lol:

Леле колку мразам кога ми се обраќаат со мајка, мајче, некако деградирачки ми звучи.:@

На базен кога ги носам децата носам едноделни купаќи зошто ми е полесно да правам егзибиции со едноделни него со бикини, на плажа ако сум со мм носам бикини ако сум сама пак едноделен, покомотна сум во едноделен кога сум со децата.

Треба некој/а да е ептен згоден/а за да воопшто ги приметам, слаб воајер сум.:lol::lol:

На SV1911, Dust, EuHenIa и 31 други им се допаѓа ова.
  14. Sexybaby86

Sexybaby86 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    4.997
    Допаѓања:
    96.217
    Дааа, најубавото чувство на светот :l::l::l: Мојава е малечка, година и 5 месеци е, па само ќе ровари и ќе фаќа таму што треба и што не треба ако ја земам со мене. Многу е љубопитна :D Ама ако, ќе си ја носам и неа понатаму, сега морав од работа да излезам за прегледов.

Ми летна денов, не го ни осетив. Дека се превозбудив :D :inlove: Уште малку на работа, па да одам по мајка ми да ја соберам да си ја видела внука и' :l: Свеки ручек направила, фала и', добро ќе ни дојде :D

Убав ден на сите :)

На SV1911, Dust, ♡BuBaLe♡ и 30 други им се допаѓа ова.
  15. LunaGrey

LunaGrey Популарен член

Се зачлени на:
    18 декември 2018
    Пораки:
    2.693
    Допаѓања:
    26.220
    подалечните роднини на маж ми ми се обраќаат со НЕВЕСТО.Може и името не ми го знаат?
    Кожа ми се ежи.
    Мн ретко ги сретнувам и викам ај да не кажувам ништо. Ама последен пат кога ми рече сестрата на свекрва ми, на КАААЈ СИ БЕ НЕВЕСТО и одговорив Луна се викам:^)
    Може не мислат лошо ама не можев да издржам. Имам идентитет мајко му стара.

На Dust, EuHenIa, mareane и 21 други им се допаѓа ова.
  16. Sexybaby86

Sexybaby86 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    4.997
    Допаѓања:
    96.217
    Невесто е врвот, стварно :^) И мајче, и тоа многу ме нервира. Ај мајка некако, ама мајче бе |(

На mareane, Yowannty, WildMk и 19 други им се допаѓа ова.
  17. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.917
    Допаѓања:
    102.810
    ,Стоејќи денес со раце на половината,приметив дека ми ги нема спојлерите на задниот дел од половината ,да не кажам над задникот.
    Тоа му е прв знак дека сум ослабела,факт е дека на топлово количински јадам помалку.Ама после ќе се качам на вага сега ме мрзи.:yawn:

Бикини на плажа.Не сум ни најзгодна ни најдебела...таква сум каква сум...
    Немам многу шетано по плажите во животов ама како во Ц.Г. на таа словенската плажа што сум видела згоден свет никаде на друго место.Од Русинки,Украинки па и Србинкиве ми идеше да се замотам во ќебе.И не само изглед,се гледа од далеку скапо бикини,средства за сончање,пешкири,далеку сум јас од таквите...секако тоа важи и за машкиот свет
    Овде во мк некако е поинаку,што знам...
    И за убаво тело си треба цела година одржување , диети ,нега,масажи,вежбање.Ако ослабнам 5 кг,сега не значи дека ќе биде убаво на око.Не е затегнато,виси и ландара мускулатурата...

Не знам што и фали на летна кујна.Порелаксирано е таму за готвење,не пазам до толку,брзо и лесно се одржува,не паѓам во несвест ако остане некоја дамка...и е од стар мебел приспособен...сега во лето само ја пребришувам онака лесно кујната внатре,не ми паѓа на памет колку сум ја платила и зашто,само мене да ми е полесно за одржување.

Мајстор се уште нема,како и да е до Нова Година сигурно ќе се средам.

Е да ви го препорачам рол он-от машки на Old spice,wolfthorn...
    Одличен е ,на моево потење не само што не замирисува туку и е пријатно дури :D
    И во онаа тема ќе го пофалам ама после,сега очиве ми се лепат...
    Убав ден.:f:

На SV1911, Dust, ♡BuBaLe♡ и 32 други им се допаѓа ова.
  18. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

Се зачлени на:
    2 мај 2015
    Пораки:
    5.228
    Допаѓања:
    106.651
    @Bubce38 може ќе послужи

На M&M, WORRIED.BT, Annath и 5 други им се допаѓа ова.
  19. dunika

dunika Форумски идол

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    3.861
    Допаѓања:
    95.502
    Хаос пи.ке лудило:D

Здраво:hai:
    Жените гледаат во други жени,мажите во мажи,чисто да се споредуваат.Исто и дотерувањето.
    Јас зјапам во жени повеќе,многу се воодушевувам на типки со стил што знаат да го носат,а да не е копија на актуелни глупости од инстаграм.

И не се тешете со генетика,само јаглехидрати и шеќери кркаме,а редовна физичка активност на просечна мк жена е усисување:D.
    Факт е дека не сме згодни како нација,ко Русинки и Украинки на пример,или добар дел од србинките ама за прекумерната тежина е најчесто одговорен животниот стил.
    Иначе има жени со вишок кг што знаат да си ги носат и се неверојатно секси.

На плажа носам бикини со врзалки и горе и доле,најобични црни..Имам и неколку пара полутанга или како и да се викаат(mooning)

@Sexybaby86 што убаво бе:inlove:
    Сакам и јас,мислам дека ке се онесвестам од среќа кога ке го доживеам тоа:l:

На Dust, V.odolija, ♡BuBaLe♡ и 31 други им се допаѓа ова.
  20. Milobebence

Milobebence Форумски идол

Се зачлени на:
    21 јули 2016
    Пораки:
    6.076
    Допаѓања:
    112.964
    @♡BuBaLe♡ честитки со среќа и многу успех на новото работно место

На ♡BuBaLe♡, WildMk, Annath и 6 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.