1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Sofi.ja

Sofi.ja Форумски идол

Се зачлени на:
    21 јануари 2012
    Пораки:
    9.532
    Допаѓања:
    18.919
    @Sesil среќен роденден генерацијо:D

За некултурни/невоспитани деца да не збориме...срам да им е на таквите родители. Моево е на пат,ќе видиме какво ќе биде ама имаме озбилни планови со мм на тема култура и однесување:!:

А не ко едни пријатели кога дојдоа, свеќникот ми го уништи малото,цела свеќа ја смачкала и со неа(со восокот) мачкала по стаклото по малата маса додека ние седевме на големата. И дадов лакови да се заигра,демек да брои да тропка,се пикнала под маса кај на мајка и нозете и отворила еден црвен (а теписи бели накај крем). Јас и мм се гледаме ,1коса ни се крева,среќа не и капна доле.
    Родителиве распричани,мува не ги лази. Дете од 3 години 1 играчка не му понеле.
    Ајде јас вади листови,боици,пуштај цртани...абе драми..со едно око гледав во неа со друго во нив.
    Дури непријатно ми стана што ја пазев повеќе од нив,ама кога они немаат осет..јас немам намера да реновирам по дома откако ќе си заминат гостите:x

На Biljarkata, Желба, Peco и 28 други им се допаѓа ова.
  2. friendy

friendy Форумски идол

Се зачлени на:
    21 април 2012
    Пораки:
    4.341
    Допаѓања:
    51.775
    Само нашите деца се арните и воспитаните, туѓите не чинат.
    Сите тука во темата не се караат со мажите, а секој втор брак е во пропаст. Абе здраво е да се скараш и за себе и за брак. Понекогаш. Поарно молчи отколку да велиш нее ние не се караме или ние никогаш не сме се скарале. Живеат два месеца или две години заедно.
    Најинтересни се оние кои зборат за идно време - јас моето дете така ќе го воспитам, ќе седи како кукла...аха. Мм нема да јаде мрсни манџи како мајка му што готви, ќе јаде мусли и смути или воопшто ако има нешто зготвено. Најдобро е по можност кујната да не се валка.
    Најсовршени сме сите овде одбор дружина. Суперишка.

@WildMk Има лек, ама треба животен стил да менуваш.:hug:
    @Sesil Најсреќен нека е!:f::^::d:

На V.odolija, Biljarkata, Elenche87 и 27 други им се допаѓа ова.
  3. M&M

M&M Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2015
    Пораки:
    7.362
    Допаѓања:
    157.633
    @Sesil среќен најсреќен роденден младо девојче :) , најсреќна да си :party:
    Не знам @friendy кај виде дека тука сите имаме идеални фини деца, и дека никој не се кара со мажите. Баш напротив, не знам никој лично ама речисо сите се имаат оожалено и од деца и од маж, јас само колку си мрчам кога ќе ме напнат и маливе и големион. Не знам зопто од време на време обавезно се наоша некој да каже како сите во темава се преатавуваат во најубаво соврпено светло кога ама баш ич не е така.
    Како што сум у пмс продолжен и тоа, малку ми треба да ме напне некој, ај да не си го почнувам денот со мрчење.
    Убав ден :hai:

На Желба, Peco, Kate Rina 93 и 28 други им се допаѓа ова.
  4. Natasa87

Natasa87 Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2018
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    1.007
    @Sesil Среќен роденден :D
    Ја па со моево не можам нигде на гости да одам писка плаче, а сега девер ми веридба ќе прави кај да го оставам не знам ќе плаче многу ќе види ме нема и ќе викне ма, а да го носам и во толкава гужва ќе плаче ако има во ресторанот соба :shake: чаре?
    Еве го мава со нозете во креветчето спиејќи да не му е жешко не знам стана во 5 и 44 млеко да пие |-)
    И ако може некоја нека ми чкртне во лп и ја се осеќам депримирано и како да имам изгубено дел од животот па и спротиставувања од сите мислам дека ќе пукнам :)

На V.odolija, NarCis@, Kate Rina 93 и 17 други им се допаѓа ова.
  5. Natasa87

Natasa87 Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2018
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    1.007
    Јас добив критика дека треба да го слушам мажот да не се карам нивни тапан чукал овде :!:

На Kate Rina 93, WildMk, Milobebence и 7 други им се допаѓа ова.
  6. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    12.045
    Допаѓања:
    190.634
    Добро утро женки и по некој мажјак :D

Ја пак претпочитам маж со влакна наспроти мазен делфин. Да има малку вуна на груда да личи на маж, :wasntme: не да му барам влакна со микроскоп и да е помазен од мене, не, не и не! :P Мазни никад не ме привлекувале.
    Мужич има трчај трчај влакно на груда, ама затоа каква мазна кожа има, ај кај што од жени си набивам комплекси и од него уште плус. (facepalm) Или уста. Мене ми е ко бразда, нему премека. Ај да не зборам ќе почнам да се нервирам. Џабе шлакам и креми и лабела и чуда, некад ми доаѓа да ја гушнам природата. :D Среќа брзо ми поминува. :rofl: Едно време го терав да ми признае што мачка на него скришно од мене оти нема да му се смеам. :rofl: Нормално, ништо не мачка.. ама јас луда.

Имам само едно искуство со невоспитано дете во животов. На гости ни беа комшии кои многу добро стојат со моите, дојдоа со внуката од 6 годинки. Дете збеснато, со неа црвен џиш кармин, цела лежалка во дневна ја напраи со отисоци од карминот. :@ Му плескаше шамари на дедо му, а овој пак се смее, се врти кај мајка ми и и вели не знаеш која среќа е, здравје ќе дочекаш. Тамам работа мое дете да дозволам така да и плеска шамари на мајка ми. (facepalm) Типичен пример кога им се дозволува премногу. За што возрасните се криви, а не децата. Дете ко дете, не знае за граници, не можеш да обвинуваш нешто толку невино, кое уште не знае дека се што лета не се јаде, оти неговите не го научиле.

На Biljarkata, Желба, Viktorijaaa5 и 32 други им се допаѓа ова.
  7. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    9.199
    Допаѓања:
    222.305
    Ај добро утро.

Сесилке мила наша нека ти е најсреќен роденденот жива и здрава :^::^::^:
    Ќе правиш торта??

Поздрав друштво.
    Не знам што му е на времево ама нека потраи, облачно.. оф колку е убаво само:inlove:

И јас до пред да се породев се чудев на мали деца што ми доаѓаа на гости сеа сваќам 80% од работите што правеа оти на гла ми дојде :D само што разликата е што ако моето дете почне сериозно некултурно да се понаша што вика дафи у момент пакувам и носам дома :)
    Мада што многу ретко идеме на гости уствари воопшто не одиме никаде.
    Јас би радо на шетање некаде со некого отколку дома.

Пијам кафе. Демек ќе ставев сликче ама ме мрзи.
    Ќе станам да почнам да средувам документации за станов, осигурување на кола и така.

Убав ден.:hug:

И моето дете ме гребе и му пушта крв, ме кубе, ме удира.
    Вчера седам пијам кафе доаѓа и баап по лице и нос.
    И што да му правам?
    Се смее..
    Јас не се смеам туку озбилно пристапувам со него дека тоа не е во ред. Зборувам зборувам пења уста ми фати. Му викам НЕ ТЕПЕ само гушка и бацува и он ДА. Озбилен као. И нема нема пак иста приказна.
    Да го тепам не го тепам само зборувам веќе 5 6 пати со убави зборувам и гледам дека има мала промена и така.

Не знам од кого има научено ама му е интересно да ме кубе и отвара раката и се смее као уајо имало тоа му е смешно влакна имало и пристапувам со озбилно и зборам..
    Знам дека кај да е ќе даде одраз зборењето.

Не сум сакала моето дете така да се однесува ама ете..
    Бесен е.
    На моменти не секогаш.
    Ама зборувајки ќе научи мислам. Веќе гледам и дека има ефект оти постојано зборувам дека треба да гушка и бацува а да се тепа дека не треба.

Последна измена од модератор: 9 јули 2019
    На Biljarkata, Желба, Peco и 26 други им се допаѓа ова.
  8. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2017
    Пораки:
    18.374
    Допаѓања:
    227.353
    Утро.
    Мерам и премерувам по сабајле.
    На крај куќата испадна да ни ја прај човек од врвна фирма.. Ај да не зборам многу. :D
    98% е готов планот, ама ќе има уште една промена до финален проект. Некако нешто мене не ми испаѓа ко на нив. Си велам лили ќути тие се мајстори, ама мерките поарно од мене не ги знаат, јер тек утре ќе се мери и ќе се види.
    Ајде, вајда до есен ќе бидеме преселени.
    Сум ви кажала дека ко ќе ми скршат филм се откажувам за некои работи кои не се клучни во животот? Така фино лепо си одбрав кола ко што сакам. Уште на тел му кажав мојата понуда е ова. Ако не ти одговара не ме мкни на 49 степени да гледам и да трчам по мајстори. Рече ок. Дојде чоекот пред некој ден баш у најтоплото. Се ок се ми се свиѓа уште на мајстор и спремна да прајме договор. Не сакам да размислувам 110 пати. НО на него му текна дека сака 200 еу повеќе (тоа што реков да не го прај). Јас велам не. Он вели да размисли. Ок. Си идеме дома. Ај викам да не сум до толку, му давам понуда ни мое ни твое 100 еу плус. Да размислел ми вика пак. Велам ок. У ист момент кревам раце од колата. Не му кажувам. Поминува некој ден видел дека не му ја купуваат очигледно, ми се јавува. Викам друже ја стојам на првата понуда што ти ја дадов по тел. А ако уште размислуваме и 100 еу подолу ќе биде. Ќути. Ќе дошол деновиве.
    И да дојде џабе му е. Мене ми го скрши филмот. Јас немам живци за ценкање и 17263 пати гледање и врткање. Толку давам, ако ти одговара дојди. На прв поглед ми се свиѓа и следна фаза мајстор да ја види. Тоа е тоа. А не па чекај па да видам па татко ми што ќе рече да видам. Суртук 10 год постар од мене татко му го прашува. Велам а на татко ти е? Не не само има удел у купувањето. Одма ќе му смнев да речеше пензионер ја возел. Јас не знам пензионер што трга нога од кумплуг. Ко шипка да имаат у ногата ко ќе згазнат на таа педаља и автоматски ламелата не знаеме каква е нели.

И така.
    Решив да ја одложам колата до септември. Да не ми дојде ептен кнап плус. А имам чуство дека до тогаш нема никој да ја купи па се надевам сепак ќе заврши кај мене по некоја цена дури и пониска од предлогот.
    Ве испозамарав знам...
    Вие арни

На Biljarkata, Желба, Peco и 24 други им се допаѓа ова.
  9. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.525
    Добар ден :hai:

Тмурен денов денес :rain: Не дека беше поарно претходните денови, ама денес кај темно уште па многу ладно беше пак. И врне онака пе***ски, прска константно, ситно ептен. Не го сакам таквиот дожд. Причина плус за тапа расположение е што малиот се разболува, затнат беше ноќеска, имаше 37,5 сабајле.....Го оставив со мајка ми, знае дури и подобро од мене како со болно дете. Ако качи висока температура, одам да го носам на лекар. Ај да не дојде до тоа си се надевам :angel:

Невоспитани деца не сакам, ама родители што не реагираат уште помалку сакам. Дете може секако да изреагира, родителот треба да каже што смее а што не смее. Ама па не пали зборувањето кај сите деца, некои едноставно си тераат по свое, па макар родителот на глава се превртел.

@WildMk :hug::l: Сѐ ти кажале другите, не морам да се повторувам :hug: Ќе излезеш од лавиринтот, само малку повеќе волја и сила за промена треба :hug: You can do it :f:

@Sesil , среќен роденден, и со лесно нека е, јас појма немав дека си малку трудно :o :hug: :inlove:
    @Sexybaby86 , и тебе не ти честитав (facepalm) Со лесно нека е :l: Леле колку убаво :inlove:
    Пуштете малку baby magic наваму :$ :doh:

На Biljarkata, Желба, Peco и 26 други им се допаѓа ова.
  10. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    21.439
    Допаѓања:
    279.449
    Од сабајле на нерва ми оди денов.
    Кога ќе видам дека немам млеко, не може да е добар ден.

Децата не се криви дечки.

Родителите само.

На дете му е досадно и ќе си игра и ќе прави тоа што не смее од досада.

Јас не знам зошто било кој би носел на гости мало дете, сигурно нема мирно да седи.

При толку места кај што може да се излезе и да има и за детето занимација, да го затвориш во дневна и да очекуваш дека нема да направи беља... не знам.

Со децава од пријателиве најблиски таков проблем немаме, ако доаѓаат со деца, знаеме дека дружбата ќе ни помине во пазење на деца и тоа е тоа.

До сега не сум имала искуство дете да ми уништува по дома, а и да имам, нема следен пат да ги викнам.

На Peco, sweet.november, NarCis@ и 28 други им се допаѓа ова.
  11. Bubce38

Bubce38 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2016
    Пораки:
    12.034
    Допаѓања:
    180.252
    Добро утро:hai:
    Фаќајте столче, кафе нарачано , ќе се муабетиме малку
    FB_IMG_1562657994807.jpg Земајте и децата, темепераменти,бесни ,мирни какви и да се . Нека ми се качат и на глава ако сакаат, збор нема да зуцнам;)

Понекогаш си размислувам какави родители би биле јас и мм.
    И секогаш доаѓам до заклучок дека нашето дете би било најразгаленото и најневоспитаното. Кога го гледам маШ како се понаша со деца повеќе од сигурна сум дека кај него ќе нема Не. За ништо.
    Мислам дека дури и ќе го стимулира за да самото дојде до идеа за нова "глупост":)

Комшивки дочекани и испратени . Со блачко со све.
    Ручек имам од вчера.
    Не е жешко.
    Корпите за перење празни.
    Некој час да си поиграм со пеглата и готова сум за денес.
    Ќе чекам љубави да се јави и да каже дали е расположен за некоја салатка некаде надвор:inlove:
    Овулација помината ,доста е легачење по дома,ќе спуфтосаме:D

@Sesil среќен друшке:d:
    Јубилејниот догодина во најубаво друштво ќе си го славиш:inlove:

Јас и маШ ако некад славиме роденден уз бебка, заедно двајцата би имале 100+год(facepalm)
    Јаоооо мајко мила:emo:
    :)
    ОдоХ:hai:

На V.odolija, zhap4e, Желба и 33 други им се допаѓа ова.
  12. Sexybaby86

Sexybaby86 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    4.997
    Допаѓања:
    96.217
    @Sesil среќен роденден, ракче. Оваа година ќе ти биде најсреќна :nod: :inlove:
    @green.eyes фала ти :f: Пуштам магија натаму, виртуелно те штипкам за нос да те фати мајата за второ бебе :) :hug:

Ај добро утро. Немам што да кажам, освен дека дупка имам во стомаков сабајлечки. Ем ми се гади, ем ми се јаде, а не можам да јадам од што ми се гади. И сеа, нзс? :sweat:

Друго, ми се оди на плажа, пукнав за море веќе. Се надевав на некој викенд во комшии, ама нема. Не смеам сега да патувам, па ќе си почекам до септември. И нема да одам на службеното патување што ми е закажано, а толку се радував за дестинацијата :doh: Тоа е, ќе се чувам до есен, после се надевам полесно ќе дишам.

Ај да одам некои соленки да купам, белки ќе ми го смират стомакот.

На Biljarkata, Желба, Peco и 27 други им се допаѓа ова.
  13. kuc

kuc Форумски идол

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    2.417
    Допаѓања:
    87.269
    Добро утро !!!
    Кафенце си пијам сама и си уживам во тишинава и се мислам од каде да почнам со работа...
    Вчера од толку обврски и на фризер стигнав да појдам да се исфарбам едно гајле помалку..
    Невоспитани деца има само доколку не му посветиш внимание на дете и се му дозволиш .Мора да се знае ред и дисциплина.А, не викам дека и не се периоди од животот и дека ќе се смират..
    @WildMk :hug:дојди мила кај нас оговарачкиве уште ни се на гости има одма да ти помини депресијата само што ќе ги слушаш...се шалам знаеш.И обавезно да си наоѓаш некоја занимација за да не мислиш,и да шеташ секој ден:*
    @Sesil Среќен роденден женска :^: и најубавата желба ќе ти се исполни за неколку месеци...
    Убав ден!!!
    @Bubce38 сликава е боли глава си се замислив дека таму кафе си пијам:nod:

На Желба, Peco, NarCis@ и 22 други им се допаѓа ова.
  14. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.817
    Допаѓања:
    323.911
    Добро утро

Се приклучив само да дадам свое мислење за деца и родители.
    Од невоспитани родители излагаат невоспитани деца.
    Толку.
    Исклучок-нема.
    Може кој сака со факти да ме побие.

На Biljarkata, Желба, M&M и 32 други им се допаѓа ова.
  15. Emy867

Emy867 Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2014
    Пораки:
    4.953
    Допаѓања:
    100.666
    Добро утро:coffee:.

Се прејадов квалитетно од сабајле, и така се е чорба каша периодов, па зошто не и желудникот|(.

Немам што да кажам посебно, ме мрзи, сакам да дојде одморот (ако отидеме оти мојот на 18ти за пасош допрва ќе се слика, на 27ми одиме, а претходната закажана дата заборави да отиде афкорс|()
    Па на мене не ми текна и така си пропадна датумот:@. Е сега ќе си плати за брза постапка:!:.
    Ако не, ојдеХ сама(tumbleweed).

Деновиве сум во потрага по поклон, мајка ќе се пензионира месецов:sun:.

@Sesil најсреќен нека е:^:.

На zhap4e, Желба, M&M и 28 други им се допаѓа ова.
  16. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    21.822
    Допаѓања:
    114.756
    Купаќи откако ги открив со висок долен ден уживанции! Ама си сакам и убав целосен купаќ. Јас ни гаќа нејќам под стомак, а камоли купаќ, хорор ми е. Не е до толку да се кријам колку што ми е да сум спастрена, не сакам да ми кипе, а има за кипење богами. Оти сум смотана и глупа, порано кога лесно слабеев правев јојо секој трет месец, сега неќе, е неќе. Имам 90 и ич ги нејќам, вежбам, припазувам на јадење а пак не се гледа ништо. Целулит скоро и да немам, генетика, мама на 61 нема ни трошка целулит. Имам стрии, што од раѓање, што од што многу варирам со тежина. Идиот сум!

За ќофтиња се изјаснив, ама не сум ги потпекла досега, треба да пробам. Јас овој сос со многу ситни ќофтиња го сакам со шпагети.

На плажа гледам, манијачам, море гледам и манијачам и по улица и после од дебелото месо си јадам од што ми е мака што не сум како нив. Ама никако да го дојадам, се нешто многу е.

Изгледа од одморот ништо не бидна, ама искрено јас не ни мислев дека ќе бидне. Ми останува за догодина Ксамил да го организирам, со хотел, со се. Уште во мај ќе резервирам. Море во март. И догодина ќе бидат 2 одмора па до таму да е.

Деца разгалени ме нервираат многу, имам и мое ама не му дозволувам така и не давам да чепрка по куќи, ако чепрка го носам дома инстант. Ама децата одат до таму до кај што им дозволуваат родителите и евентуално оние кај кои сме отишле на гости. Јас не дозволувам дете да се шета по соби ама кога одиме кај золва она го носи во спална, си скокаат, си се гушкаат, па знае и зетко да го избрка, Бегај, тука нана Матуец (така си се вика сам себе)! Па ќе домкне кремите на золва ќе кажува кое за што е... Кај баба му има монопол над фрижидерот, исто се нервирам ама оставам, на друго место не прави ништо такво. Имаше фази да отвараше фиоки, ама помина. Детето не може да е дрвено и здрвено, мора да е пргаво, значи дека е здраво и право, на нас родителите е да го воспитаме. Сите до едно деца кои ги гледам во опкружувањето мое се лика и прилика на нивните родители. До едно! Во дуќан дете седи или во количка горе или ако има од оние со кола под нив доле шофериша, да лудува низ дуќан не давам. Кога ептен не седеше мирен си седеше со баба дома.

Среќни родендени, со среќа во новите работи во животот и најубав ден!

На Желба, Peco, Kate Rina 93 и 18 други им се допаѓа ова.
  17. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    12.045
    Допаѓања:
    190.634
    @vitamina ама ти велиш дека му збориш. Реално, секакви деца има, и некои се многу тешки карактерно верувам тоа, ама родителите зборат.
    Е овие се смееја. Исто како што има родители што ќе речат - остави, дете е. Тоа не го оправдувам.
    И ја не знам што ќе родам утре. Ама знам дека ќе зборам, да ме удри па да се смеам не планирам.

Ах да, кога прв пат го запознав девер ми и жена му ја бев убедена дека типот ја тепа. Сериозно. Целата беше модринки и не ми беше јасно како си дозволува толку. За да дознаам од после дека детето ја гризе. И тие сите се смеат и велат вампирче мало, прво дете, радост. На сред ручек шутираше топка. Директно кај мене во тањир во лазања. Никој ништо не му рече на детето. И ден денеска е такво брливо, и ден денеска никој ништо не му вели. Среќа живеат на другиот крај на земјава, па се гледаме еднаш годишно на 10тина дена.

@Sesil Среќен, најсреќен женска! Многу убавини да ти донесе денов и годинава нова. :party:

На Viktorijaaa5, Желба, M&M и 29 други им се допаѓа ова.
  18. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    6.031
    Допаѓања:
    158.701
    Добро утро!

Спиев до пред 20тина минути..
    Мене дефинитивно сонот ме крепи...

Си уживкам со кафенце и козињаче од мајка направено...
    Ни месила жената и блачко и солено за на одмор да имаме...
    Јас пола го смачкав....

Не знам дали имам среќа да ми се мирни децата или сме премногу строги во тој поглед...
    Јас особено ги стегам...некогаш и ми е криво ама не сакам воспитани....
    И најмоногу се нервирам ко ќе го оправдуваат (не)воспитанието со темперамент...

@Sesil најсреќен роденден ти посакувам!
    Ова е твоја година..

Последна измена: 9 јули 2019
    На Viktorijaaa5, Желба, Peco и 26 други им се допаѓа ова.
  19. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.074
    Допаѓања:
    72.412
    Земав да правам список за роденден за малата, само со најблиските.
    50 луѓе - ама никој не можам да избришам.
    Стварно се најблиските.

Ако не почнат пари на дрвото да ми растат, не знам што ќе правиме.
    А доцнам веќе, треба да се резервира деновиве.

На Viktorijaaa5, Желба, M&M и 25 други им се допаѓа ова.
  20. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    6.031
    Допаѓања:
    158.701
    @Sexybaby86 мене со синко многу ми се лошеше...
    Мислам оти 4-5месеци бев само на варени гевреци,грисини и кисела вода...само тоа можев да поднесам....
    Јади по малку и суви соленки нешта...и жешкото придонесува сега во лошењето...
    Среќа па брзо минуваат мачнините...

На Peco, NarCis@, Kate Rina 93 и 19 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.