1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. NarCis@

NarCis@ Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2018
    Пораки:
    11.652
    Допаѓања:
    187.204
    Лелееее даааа, блиску сме со родендените :D Ние уште не сме закажале, се мислиме дали дома или во кафана :?:

На Milobebence, mal.ecka, kuc и 13 други им се допаѓа ова.
  2. friendy

friendy Форумски идол

Се зачлени на:
    21 април 2012
    Пораки:
    4.341
    Допаѓања:
    51.775
    Денес славам втор роденден.:party:
    Ќе си бев кај дедо боже веќе и на вечера.
    Брз рефлекс, среќа или шарката не ми била до денес, не знам. Секунди беа во прашање.
    Во последно време често ми се случува нешто да ме потсети дека сме гости на овој свет. Ние запнале по материјалното. Врти-сучи се се врти околу парите сакале да признаеме или не.
    Гледам за одмори пишете. Некој ми спомна дека во Грција со тренерки шетале луѓето. Нема лето ова лето. Ај можеби ќе ни се погоди некој топол бран.:sun:
    Денес се запрепастив од постапката на еден татко. Во игротека со полно народ детето списка дека му се моча. Таткото стана и наместо да го внесе детето внатре во вц го фати за рака и го однесе да моча на страна на место каде нашите деца играат со песок.:fubar:
    Денес поарно порано да си легнам.
    Утре нов ден, нова среќа.:f:

На do-re-mi, vitamina, mal.ecka и 29 други им се допаѓа ова.
  3. M&M

M&M Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2015
    Пораки:
    7.359
    Допаѓања:
    157.632
    Сакап да кажеш дека син ми здравје на сите девојќи брак ќе им предлага, ај ај ај што ме чека :worried:
    Еве и јас да се пријавам за минус на Н.Врасна, ама само за водата, многу бранови и одма длабоко, од брановите се прља водата попладне дури се осеќа мирис некој на риба. Ама самото место ми беше многу пријатно, растеретено не премногу гужва како за август, едно многу пријатно кафанче тука на плоштадот со многу нормални цени и жива музика од време на време. Да не беше лоша водата би одела пак.
    Си отворив работа од немај каде. Спремајќи се да легнам и по пат една машина да пуштам ми се лизна омекшивачот од рака пола ми се истури низ плочки, едвај собрав и пребришав, плус тазе бањата се посипав и јас па ај да се дотуширам. Уште мирисам на омекшивачот и колку и да бришев плочкиве малку лизгаат. Вајда нема да се утепа некој утре :worried:
    Ја читам @NarCis@ ќе отварал маж и профил тука :D, мојов знае дека си имам интернет занимација, ама мисли дека е нешто група од типот женски домаќински муабети и си игра мајтап со мене, башка и пошто си има така малку сеирџиска жичка, пукнат е да дознае кај пишувам, ама па јас да пукнам не му кажувам. Одма ќе се уклучи да чита 100% сум сигурна. Нема потреба да ми се меша у дружба:^)

На mal.ecka, Milobebence, kuc и 26 други им се допаѓа ова.
  4. NarCis@

NarCis@ Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2018
    Пораки:
    11.652
    Допаѓања:
    187.204
    @M&M ако ти се верува, кога се мислиме нешто, ми вели: а форумот шо вика? :wasntme: Знае, ми го знае и никот, освен ако го заборавил :x Ќе ви кажам дали ќе биде успешна мисија :lol:

На mal.ecka, Milobebence, kuc и 19 други им се допаѓа ова.
  5. Желба

Желба Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2018
    Пораки:
    341
    Допаѓања:
    3.995
    Претпоставувам дека твоите родители се помлади од моите, моиве се во 8-та деценија и можам да ти кажам само навикнувај се, со тек на време уште повеќе ќе се прашуваш кој е дете кој е родител ....

Јас денес го избањав татко ми и после си легна и заспа. Секогаш после бањање заспива како бебе, кога ќе го видам така, ем ми е мило што е така олеснат, ем ме стега малку у душава поради споредбава со бебе, зошто баш така немоќно ми изгледа некад, како бебе :(

Во однос на правдина, денес истерав една работа, се заинатив, не можам некогаш да се помирам дека нешто што не е во ред треба да го прифатам зошто така одат работите, таква ни е државата, луѓето, менталитетот.
    И кога заврши се осетив ко издишан балон. Не сум сигурна дека вредеше целата нервоза неколку дена и енергијата што ја потрошив, уште ми треперат нервите.
    Почнувам да се трудам правдата да ја терам селективно, односно ако крајниот исход го оправдува времето и целата енергија потрошена у истерувањето правда. Ако не, ќе си компензирам, ќе го истрпам или истолерирам, игнорирам тоа, ама нема да направам ова или нешто сл.
    Немам веќе енергија и нерви баш за се да се расправам, мора да направам малку попаметна распределба на капацитетите со кои моментално располагам. И да си го совладам инатот, некогаш од инат знам и неразумна да бидам.

И јас се сложувам со тоа да се пишува кој што сака, ама без навреди и препукувања.
    Да си бидеме добри и позитивни, ионака у секојдневниот живот има доста нервози и негативности.

Имајте убава вечер и лесен сон |-)

На Milobebence, friendy, kuc и 25 други им се допаѓа ова.
  6. Peco

Peco Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2015
    Пораки:
    6.006
    Допаѓања:
    183.406
    Очисти го убаво, со многу вода, инаку ќе ти омекнат плочките.

На mal.ecka, Milobebence, friendy и 28 други им се допаѓа ова.
  7. M&M

M&M Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2015
    Пораки:
    7.359
    Допаѓања:
    157.632
    Абе не ме зезај :) на цела мака, не планирав да чистам купатижо во 10:30 вечер ионака :D

На Milobebence, Sexybaby86, mareane и 19 други им се допаѓа ова.
  8. M&M

M&M Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2015
    Пораки:
    7.359
    Допаѓања:
    157.632
    И јас му имам спомнато за некои работи дека од форумот ги имам разбрано ама не му кажувам бре и точка.
    Мене пак ми се спие, ај добра ноќ ве напуштам :yawn:

На Viktorijaaa5, Milobebence, kuc и 16 други им се допаѓа ова.
  9. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    21.438
    Допаѓања:
    279.431
    На Milobebence, fana, LejlaD и 2 други им се допаѓа ова.
  10. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.580
    Допаѓања:
    55.632
    Здраво друштво:hai:
    Како сте?

Абе нели јас ви носев среќа, не се каравте откако се појавив, а денес пак гледам закачки:rofl: (се зезам):D

@Alishan30 И јас и се раздрав на мајка ми денес и тоа без причина, ептен ми е криво сега, а лошо е што не ми е прв пат да го правам тоа, мислам ние никогаш не сме биле нешто премногу блиски, ама и јас сум ѓубре во односот кон неа, неа и се дерам за се она што им го премолчувам на другите:(

@kuc Среќен роденден ракче, сите желби да ти станат реалност:f:

@friendy Мило ми е што го кажа ова дека денес славиш втор роденден, не секој ја имал таа среќа...и добро кажа, треба да го цениме повеќе животот:f:

Да ви кажам искрено, Грција на одмор сум била еднаш во Калитеа седум дена, еден ден Ханиоти, еден ден Полихроно, еден ден Пефкохори, и два дена во Паралија, и толку е целиот мој одмор во 30 години...море не сум видела 4 лета, не дека немам пари, има пресмешни аранжмани, ама немам друштво, читај немам дечко, другарките ме викаат со нив, ама не ми е пријатно и тоа е тоа:D

На mal.ecka, vitamina, Milobebence и 27 други им се допаѓа ова.
  11. Sesil

Sesil Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    7.273
    Допаѓања:
    138.528
    Мене мм ме има начекано сред ноќ овде на форумот читав некои теми. Си мислеше кој знае на каков сајт се допишувам со некој (facepalm) Коа видел розова позадина мислел дека е некој сајт за дружби и упознавање :angel: После виде шо форум е уствари, па за некои прашања коа баравме одговор му наоѓав тука. Не ми го знае никот, а и одамна не се занимава со форуми, па нема ни да се зачлени. Инаку на времето си беше доста активен форумџија по други форуми. Дури откривме дека на еден форум сме се допишувале :tmi:

На Viktorijaaa5, mal.ecka, Milobebence и 26 други им се допаѓа ова.
  12. CameliaMiller

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    21.438
    Допаѓања:
    279.431
    Исто... толку е убаво секое место во Грција, ама Паралија, Олипик се навистина лоши...
    Ама лоши во смисла - матна вода, треви...
    Мене не ми чини тоа што премногу народ има, ама на друг па тоа му одговара.

На второ лошо место е Врасна (Ставрос, Аспровалта, Кавала...) а трето лошо немам.

Се' останато е помалку или повеќе убаво.

На Milobebence, Dadusicka, Sexybaby86 и 13 други им се допаѓа ова.
  13. Alishan30

Alishan30 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јуни 2018
    Пораки:
    7.134
    Допаѓања:
    119.769
    @Rama не беше моето за без причина, и пробав со убаво најпрво.кога видов дека не разбира дека и помагам со советот, свикав. Заќуте таа, заќутев и јас.

За 1 час ко ништо да не било, ама некогаш се тие деца а ние родители:) не сакам да сум и јас родител на неа, потоа муабетот "сине у право беше, ама климаксот ја дрмал па затоа била ваква":( :D

На mal.ecka, Milobebence, Dadusicka и 19 други им се допаѓа ова.
  14. Alishan30

Alishan30 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јуни 2018
    Пораки:
    7.134
    Допаѓања:
    119.769
    Маж ми ја обожава паралија. Не да се бањал, не влева во вода, ама народот, гужвата. За него тоа било супер. У таверна да се седи по цел ден и пивце да се пиело:D :beer: :beer: :beer:

На Viktorijaaa5, Milobebence, Dadusicka и 18 други им се допаѓа ова.
  15. CameliaMiller

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    21.438
    Допаѓања:
    279.431
    Нејќам да сум лоша ама...
    српските туристи во тој дел од Грција...
    не-ги-можам.

На Milobebence, Sexybaby86, Annath и 8 други им се допаѓа ова.
  16. Alishan30

Alishan30 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јуни 2018
    Пораки:
    7.134
    Допаѓања:
    119.769
    Доста ми е од луѓе, сакам на пуст остров да сум бар 7 дена и да одмараааам.
    Тој не. И комбинираме, денови за у гужва за него и денови за рехабилитација за мене:D

На Milobebence, kuc, Sexybaby86 и 11 други им се допаѓа ова.
  17. CameliaMiller

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    21.438
    Допаѓања:
    279.431
    Не сум ви кажала кога на плажа комшиите Срби дојдоа со ТЕНЏЕРЕ манџа ... ок, сендвичи носи си, нешто културно... ама тенџере манџа на плажа, две фамилии...
    ај да се во сопствена режија ама не, во кафич - лежалки тоа!

За мене е неприфатливо и затоа ги избегнувам за нив ефтините и популарни места, знам дека мора нешто скроз глупо да направат.

На Milobebence, friendy, Sexybaby86 и 14 други им се допаѓа ова.
  18. Sesil

Sesil Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    7.273
    Допаѓања:
    138.528
    И јас ја сакам Паралиа :wasntme: ради продавниците, Лидл, не знам дали го затворија јер тој Лидл беше на листата маркети што ќе бидат затворени. И не ми е лошо за бањање :angel:

И погласни се од нас. Леле имам осеќај дека микрофони имаат уградено. :worried:

На Milobebence, Dadusicka, kuc и 14 други им се допаѓа ова.
  19. Alishan30

Alishan30 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јуни 2018
    Пораки:
    7.134
    Допаѓања:
    119.769

Немањааа не иди у водеее, Немањааа рекла сам тииии,
    Излази из водееее.
    А таа легната на лежалка на трет ред, и се дере:rofl: :devil: :@

На mal.ecka, Milobebence, Dadusicka и 14 други им се допаѓа ова.
  20. NarCis@

NarCis@ Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2018
    Пораки:
    11.652
    Допаѓања:
    187.204
    :rofl: :rofl: :rofl:
    А кутлача носеа? :rofl:

На TeddyGrey, Milobebence, kuc и 12 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.