Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.917
    Допаѓања:
    102.808
    Јас сум такозвана посластица на комарците.Сабајле се разбудив со оток -подочњак на едното око.Којзнае што ме каснало ноќеска.
    Рано сабајле имав несакана средба со полицајци инспектори во ,Кога ми напишаа околу колава со ротациони се избезумив.Возев ,,малку" побрзо ама ми простија.Ваљда се уплашија од тоа колку јас се уплашив.:D
    Убава вечер...

На do-re-mi, WildMk, petunija77 и 20 други им се допаѓа ова.
  2. marlonbrando69

marlonbrando69 Популарен член

Се зачлени на:
    9 јануари 2013
    Пораки:
    474
    Допаѓања:
    5.519
    имаше, ама не сум активен, прибирам само информации за бизнис од таму

На Kate Rina 93, LejlaD и Milobebence им се допаѓа ова.
  3. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2017
    Пораки:
    18.374
    Допаѓања:
    227.353
    Ела на вибер

На Annath, TeddyGrey, fana и 6 други им се допаѓа ова.
  4. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    9.780
    Допаѓања:
    285.262
    Kaj мене е пуштено „Солунски патрдии„ по 150 милиноти пат.Децава напамет го знаат .Сега додуша сами сме со мм,само си се гледа..

На WildMk, Annath, Milobebence и 9 други им се допаѓа ова.
  5. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2017
    Пораки:
    18.374
    Допаѓања:
    227.353
    Кај нас фудбал иде...

На WildMk, Annath, Milobebence и 4 други им се допаѓа ова.
  6. marlonbrando69

marlonbrando69 Популарен член

Се зачлени на:
    9 јануари 2013
    Пораки:
    474
    Допаѓања:
    5.519
    затоа ти си на форумов
    јас ја гледам 8ма епизода од Ла каса де папел

На WildMk, Milobebence, TeddyGrey и 3 други им се допаѓа ова.
  7. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2017
    Пораки:
    18.374
    Допаѓања:
    227.353
    Никако да го почнам..
    А ептен сакам

На WildMk, Annath, Milobebence и 5 други им се допаѓа ова.
  8. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    12.226
    Допаѓања:
    145.537
    Да го изедам последното парче пита? Мн е вкусна :( а ја дебела.... А оно ме гледа... ја го гледам...

На WildMk, referentka, Annath и 15 други им се допаѓа ова.
  9. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    12.045
    Допаѓања:
    190.629
    Добра вечер :)
    Ме убија киселини деновиве оти бебе е високо и директно е укопано со двете стапала во желудник.
    А во меѓувреме со денови од памет не ми излегува палачинка со нутела, буено и плазма. :tmi: Не сум јадела од лани Ноември. Ја убив од мислење. :D
    Вчера маж си зема за него, ја со изговор дека имам киселини, а и навечер ретко правам исклучок, вечерата ми е овошје. Ама денеска си реков и онака имам киселини веќе, иако со висок ризик да повратам се што ќе каснам, ама ќе биде тотали ворт ит! 8) Си земавме по една палачинка, и јадевме дур ги гледавме авионите како слетуваат директно од кола. :) Романтики кои бога ми ќе почекаат, до некој следен пат. :)
    Нормално, не ја изедов ни пола, ќе се дојадува за доручек утре, со причина плус. :!:

А дур чекавме на палачинките, еден од вработените пржеше сланина. Се излигавив ко мало дете, очи не тргнав. :tmi: Ја не ни јадам сланина иначе. Ретко негде како во Цезар салата, кај што се броени коцки, ако се фати нешто на вилушка дур ја бирам марулата и пченката. Сега ми се јаде сланина. :x Холестеролов осеќам среќен е.
    До сега ич немав некои посебни апетити. Сега на крај ми се чини од сафра и с’клет се ќе ми изнатекне. :sweat:

Спојлерот е повеќе ја да се искажам, а да не ве умарам да мора механички да прочитате. :lol:
    Знаете дека девер не ми е омилен лик. И знам дека поради тоа му барам и влакно у јајце, ама стварно сега веќе и хормони и се ми е собрано. Па нема да зборам за прошли денови, туку за 2 ситуации од денеска.
    Далеку сум од совршена, не сум ништо посебно софистицирана и не сум ни од големото добро утро ниту барам да сум посебно третирана. Многу мани имам, знам. Не сум гадлива по природа, знам да најдам влакно во јадење да го тргнам и да продолжам да јадам..
    Доручекот ми е стандард корнфлекс веќе 10тина години. Правам и исклучоци нормално, ама скоро секогаш зажалувам оти организмот ми е навикнат утрото да ми почне со лесна храна. Земам ефтин, од лидл, најефтин за пола кило. Не сум комплицирана, ми прија, ок е. Го чувам во кујна, нагласено на сите кој сака да се послужи, немам никаков проблем со делење храна.
    Принципиелна сум. Го отварам на еден ќош, истурам од кесичка директно во чинија и кутијата каде седи секогаш ја чувам затворена. Всушност за се сум таква. Се ми е селектирано по кутии и секогаш се е затворено и во свој ред во кујна.
    Девер праша кој јаде корнфлекс уште првиот ден и свеки му кажа дека јас јадам, во друга соба бев, ама слушнав.
    Денеска цело утро бев во соба се спремав за на плажа, па маж ми донесе корнфлекс и ја врати чинијата потоа. Пред да заминеме отидов до кујна да си земам праска и знам дека маж не измил, па јас да замијам. Девер расцепил и кутија и најлонската кеса внатре, пикнал раце и зема корнфлекс ко дивјак. И ќе поминев лесно преку тоа, да не знам дека и пред мене нема манири па знае да пикне рака во гаќи и да чеша јајца. И нормално прво што ми паѓа на памет е дека истата таа рака ја имаше пикнато во корнфлексот. Па му падна незгодно што го видов па отиде во соба се затвори и ја остаи емисијата што ја гледаше на тв пуштена. Реков нема да се нервирам, земав торбата за плажа и излеговме. Нема шанси да јадам од тој корнфлекс пак.

Овде никој нема навика да користи влажни марамици, а ја без нив не можам. Па си купив еден куп и како ќе се потроши старото, си носам ново паковање во тоалет над машина за перење, а над нив ми стојат секојдневните. Вчера навечер, приметив дека старите се при крај, дали една или 2 останати, однесов ново паковање од големите, а старото го ставив врз него и скроз најгоре влошките. Денеска гледам новото паковање скоро празно. Му велам на маж да го праша внук му сигурно тој си играл, маж ми вика - брат ми ги потрошил. Јес да јадеа јагнешко за ручек, плус ме виде кога ги однесов марамиците во вц вчера, еве не знам.. не му е срам 60 марамици да ми потроши, ме глеа трудна сум, може ми требаат.. и претходните со 2 внатре и овие со 4-5 ги гледам стојат над машина, влошките оборени зад машина.. маж од 36 години.. манири полоши од... не знам стварно со кого да го споредам....

Не знам... на крајот на краиштата може до мене е.. и може јас претерувам....

На Skorpija25, vitamina, LunaGrey и 28 други им се допаѓа ова.
  10. NarCis@

NarCis@ Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2018
    Пораки:
    11.652
    Допаѓања:
    187.204
    Изеди го, ама користете заштита, чим страствено се гледате :l:
    Мене денес едни благциња ме гледаа, со лешник беа внатре. Со две се смував :x

Јованти, јас со хормоните сум стабилна, ама еве ме изнервира таквото понашање од страна на девер ти. До него е, не е до тебе. Скроз те разбирам :hug:

Последна измена од модератор: 29 јули 2019
    На WildMk, Annath, Milobebence и 21 други им се допаѓа ова.
  11. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    12.226
    Допаѓања:
    145.537
    Го праам љубоморно сеа, се лапам со лубеници а они ме гледа...

На WildMk, Annath, Milobebence и 14 други им се допаѓа ова.
  12. NarCis@

NarCis@ Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2018
    Пораки:
    11.652
    Допаѓања:
    187.204
    Изеди ја лубеницата, после ќе имате мејк-ап секс. Најдобар е :tmi:

На WildMk, Annath, Milobebence и 12 други им се допаѓа ова.
  13. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    12.226
    Допаѓања:
    145.537
    А може и тројка да праиме...

На WildMk, Annath, Milobebence и 12 други им се допаѓа ова.
  14. NarCis@

NarCis@ Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2018
    Пораки:
    11.652
    Допаѓања:
    187.204
    На тоа не помислив. Само немој да ги оставиш лубеницата и питата заедно, а ти од страна да гледаш. Од сите комбинации на тројки, таа е најлоша.

На WildMk, Annath, Milobebence и 10 други им се допаѓа ова.
  15. LejlaD

LejlaD Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2018
    Пораки:
    11.403
    Допаѓања:
    222.499
    Наивна, глупава,душа отворам и рака давам,е после се ми се обива од глава.Касно сваќам дека ме изманипулирале,искористиле за свои цели.Е ако ми е,нека ми пукни и душа и срце и се,можеби конечно ќе научам дека не треба да сум ваква.Од сега ветувам дека појќе доверба во никој нема да имам.Ах бре остарев ум не ми дојде,а само сакав да се живее со нив,оти и онака малку сме,ако преживеам арно ќе е.:headbang:

На Skorpija25, vitamina, WildMk и 15 други им се допаѓа ова.
  16. friendy

friendy Форумски идол

Се зачлени на:
    21 април 2012
    Пораки:
    4.341
    Допаѓања:
    51.775
    Гледани ми се. Сепак благодарам.
    @vitamina Bringin down the house; Planes, trains and automobiles; Uncle buck; Road trip; See no evil, hear no evil.

Последна измена: 28 јули 2019
    На WildMk, Annath, Milobebence и 5 други им се допаѓа ова.
  17. stetoskop

stetoskop Форумски идол

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    5.645
    Допаѓања:
    176.378
    Дој да те гушнам :hug: ... ова ко ја да сум го пишувала :?:

Музика нема одамна :?:
    Пецо?

На WildMk, Annath, Milobebence и 13 други им се допаѓа ова.
  18. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    9.780
    Допаѓања:
    285.262
    Кој те изнервира пак бе,жено!:hug:
    А бре крени глас и ти некогаш,не трпи карај се ако треба.Ти и овде тие е незгодно да се искажеше ане во реалност.Мора да бидеше полоша.]:)

Дур го пишав ова си велам:му рекло магарето на зајакот,леле колкај уши имаш!

Леле јас колку балаго изедов,сега ми иде шамар да си манам!

На Skorpija25, WildMk, Annath и 20 други им се допаѓа ова.
  19. mal.ecka

mal.ecka Форумски идол

Се зачлени на:
    2 декември 2010
    Пораки:
    9.517
    Допаѓања:
    128.019
    @LejlaD
    Дојди малку од мојата лошотилок да ти дадам.
    Не давам никој да ме гази.
    Крштевка помина,утре роденден...
    За убаво да е.Ќе се спие|-)

На Skorpija25, WildMk, Annath и 20 други им се допаѓа ова.
  20. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.604
    Допаѓања:
    264.622
    Дојдете кај мене на благо. Имам торта како да ќе се слави роденден. Еден пријател на маж ми кога доаѓа носи секогаш, последниот пат му кажав дека тортата од Палма беше прекрасна и еве денес друга донесе. А јас умрена за благо за да не јадам барам кого на гости да викнам за да ја поделам :D

Многу жешко бре жени :doh:

На Skorpija25, WildMk, senjorita-v и 25 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.