1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Cosmi

Cosmi Форумски идол

Се зачлени на:
    7 февруари 2012
    Пораки:
    9.778
    Допаѓања:
    93.312
    Јас не те протерав.;)
    Всушност ,не треба ништо да објаснуваш и разјаснуваш,никому.
    Пишувај си и понатаму,знам не е сеедно да те обвинат дека си нечиј клон,неправедно обвинување највеке боли,ама тоа е вина на тој што обвинува без никаков доказ.

На mira.mira, friendy, WildMk и 10 други им се допаѓа ова.
  2. sweet.november

sweet.november Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    264
    Допаѓања:
    3.662
    Добар ден убави, како сте ми? (highfive)

Јас не баш нај нај, дете го зафати некој стомачен вирус деновиве, па демек денеска е малку поарен, ама апетит :shake: Цел ден висам со лажицата до него, да не му се јаде де. Досадна сум со жалопојки знам, ама аман од разболување летово, аман! :sweat:

Интересни муабети сте свртеле гледам, слатко се изнасмеав на постот на @bittersweet за пукањето на водењак у црква и целата фрка со татко и:rofl: Што се тиче пораѓај се породив 2 дена пред термин. По некоја си моја пресметка мислев дека ќе се породам до 15ти Јуни, а термин ми беше 1ви Јули. Амааа, арно ми велеше свекрва ми "синко, лесно влегува ама тешко излегува ", :rofl: и стварно така испадна.

Типувам за 14ти август за бебката на Јованти. Кога и да се роди да е жива и здрава најбитно, секако дека за мама и тато тој ќе е најважен роденден, се' друго ќе оди во втор план :inlove:

За тиквешките тиганици, со две раце потпишувам дека се најслатки, јер тиквешанче нели. Кога се породив, мајка ми донесе тиганици на персоналот у болница, ќе се испотепаа кој прв да апне.

@LiliBoz мислам праша за ручек, пилешко дропче и супа, ако ти фаќа око изволте.

Привршувам со работа па после ќе се спуштиме надоле со мали малку да прошетаме, скиснат е па белки ќе се расположе малку.

Планираме некој одмор во септември, 2 години вода не сум видела, се надевам дека ќе се изреализира :l:

На Skorpija25, duffi, kuc и 23 други им се допаѓа ова.
  3. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    9.780
    Допаѓања:
    285.262
    Денес се разработив по дома,правосмукалка,џогер,тараса купатило....се сум поминала.Па и кифли после неколку месеци направив.
    Сега сите раззаминаа кој на работа кој на роденден ,кој в чаршија јас сама.Морав да најдам друштво оти ќе почнат бубачките во глава.Периодов сум многу нешто напната или барам нон стоп нешто занимација или морам некое од розевите таблетки да земам...

На Viktorijaaa5, Skorpija25, duffi и 24 други им се допаѓа ова.
  4. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2016
    Пораки:
    3.083
    Допаѓања:
    55.720
    Здраво друштво, како сте? Ја фино, банана, кафе, обврски. :coffee:

За вечера крофни. И после мев, епа мев де. :devil:
    Кај нас мекици се даваат, поретко крофни. А се слави веднаш откако ке се роди бејбито. Ја би се навредила ако одма не напраи фешта. :smirk:

Ве читкам од време на време, мислење за речиси секоја тема имам, ама во наредна прилика. :D

Честитки за сите убави работи. :party: :f: :sun:

Кој е за какао?

На marlonbrando69, duffi, kuc и 23 други им се допаѓа ова.
  5. Milobebence

Milobebence Форумски идол

Се зачлени на:
    21 јули 2016
    Пораки:
    6.075
    Допаѓања:
    112.930
    Јас благодарам обожавам какао.

На TeddyGrey, Kate Rina 93, Tajnaotrovna и 5 други им се допаѓа ова.
  6. Bubce38

Bubce38 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2016
    Пораки:
    12.034
    Допаѓања:
    180.251
    Значи многу ме нервира овај мм , многу многу:envy:
    Веќе месец дена имам сериозен 'проблем'. Имено многу ми мириса потта на левата мишка. И тоа стварно многу. Ќе се истуширам нормално ќе си ставам антипреспирант кој вообичаено го користам , не бре , за саат два замирисувам. Вчера дури под десната пазува не се ни прснав со антипреспирантот, само левата ја шприцав. И нормално, замириса. Под десната се уште немам ставено, гајле нема она , еве ја што фино си мириса.
    Сто пати го прашувам од прееска што да правам и од што може да е вака, одговорот му е - Ништо не е , од жешкото ми било така:tmi::headbang:. Како бре од жешкото, зар само на левата и е жешко?!(facepalm)
    Епа поосетлива била изгледа.
    Мајтап тера со мене , а јас сум веќе серизно живчана ради ова.

Има некој од вас идеја од што може да е вака?:wasntme:
    И чудно ми мириса, не е баш на класична моја пот. Некој баш безвеза мирис. Не дека ќе ме осети некој , не е до толку да корнам и смрдам за околината да примети, ама јас се осеќам. И на секој два часа само се флитам со дезодорансот.
    Ќе си пукнам ако продолжи ова:doh:

Се извиннувам ако на некој му се :puke:.
    Ама јбг , природна работа :)

На marlonbrando69, duffi, kuc и 16 други им се допаѓа ова.
  7. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2017
    Пораки:
    18.374
    Допаѓања:
    227.352
    Арни си прај детето. После Стомачен му треба мир на мешето. Ќе си каже кога ќе е спремен за храна. Не му се секирај за тоа

На duffi, Kate Rina 93, Tajnaotrovna и 6 други им се допаѓа ова.
  8. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.683
    Допаѓања:
    147.449
    Да бе, после 10 години на форум си најдов двојничка, па сега ќе си одела.

И мене форумов ми е како пиво после работа. И подобро, пошто има 0 килокалории :rofl:

Решив дома да средам. Пијам кафе и продолжувам со фрлање глупости од спална. Веќе имам 3 кеси исфрлено.

На Viktorijaaa5, Skorpija25, duffi и 20 други им се допаѓа ова.
  9. Milobebence

Milobebence Форумски идол

Се зачлени на:
    21 јули 2016
    Пораки:
    6.075
    Допаѓања:
    112.930
    Утре ми е многу битен ден за една работа.
    Држете ми среќа :*

На mira.mira, eta, Skorpija25 и 22 други им се допаѓа ова.
  10. Alishan30

Alishan30 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јуни 2018
    Пораки:
    7.134
    Допаѓања:
    119.767
    @Bubce38 некоја потна, лојна жлезда запушено каналче.
    Лупам, незнам,чисто, гласно размислувам, што би можело да биде:^)

(hollest) :bandit: :ninja: :nod: ^_^ :shake: :!: 8-| :call: :ninja: :talk:(hollest) (wfh) -ова ми е првиот работен ден после одмор, панаѓур цел ден, ни саат, ни време не видов и 1 час покасно си дојдов. Време е за спиење:whew:

На Viktorijaaa5, eta, duffi и 20 други им се допаѓа ова.
  11. Billy Idol

Billy Idol Форумски идол

Се зачлени на:
    10 септември 2018
    Пораки:
    5.663
    Допаѓања:
    42.198
    Хај :D

Знам дека не сум за тука, ама онака на поминување видов дека сте отвориле тема за фризерки, таксисти... и зборење со истите.
    Обично уста не отворам со такви и се држам до професионален однос, но со некои, со кои си во постојан контакт, сакаш-нејќеш, со време мора да попуштиш и муабет да си правиш.

Си одам и јас кај фризерка, не дека е нешто екстра добра, туку на другар ми му е мајка, па атер за него. А и жената кејфот ми го прави, секое влакно три пати го мери пред да го исечи, секогаш ме пицнува тип топ, демек, морало да бидам среден за девојки. :P
    А и гратис средување на брадата добивам. Тримовање. :D
    Најчесто во салонот има гужва, а и кога ќе се погодат свадби, матурски... Готово е, смрт. :x
    Ама, некогаш знае да се најде и некоја млада девојка таму, а тетката фризерка знае како секогаш да го сврти муабетот за да се запознаеме. :smirk:
    Махер е за тоа. :D
    Ама, кога е за зборување... Како навиена е. :D Се знае. Кој со кого бил. Кој кога си дошол. Кој со кого се швалерисуел. Циа, Ми 6 и КГБ заедно не и се рамни. 8)

Неќни одам на шишање и паѓа муабет за иселување. Како сме бегале младинава од кај нас, бла бла бла. Како Марето отишла на брод од кај нас и си нашла црнец... И и викам..
    - Тетко Бети, знаете ли вие и дека Стефчето ни отиде?
    - Како бе ни отиде? :o
    - Ами, така. Се омажи и замина во Хрватска кај него да живее.
    - Аиии. И неа ни ја земаа Били? Ако не побрзаш да најдеш и ти некоја готово, ќе нема женски веќе. А и ти остаре веќе. Ја, глеј, уште едно бело влакно, на, волкао е. |(

Не знам дали поголем шок ми беше што за прв пат не знаеше нешто или пак и она што почна да ми збори за женидба. :^)
    Ааа тетка Бети, ќе те мењам. :)

*имињата се измислени.

На mira.mira, Skorpija25, senjorita-v и 22 други им се допаѓа ова.
  12. EuHenIa

EuHenIa Форумски идол

Се зачлени на:
    4 мај 2017
    Пораки:
    2.366
    Допаѓања:
    73.123
    Черното море мен многу ме харесва.
    Искрено речено да немавме во Варна пријатели никад немаше да дојдам наваму и да ја видам оваа убавина :).
    Дружбата ни е една година они кај нас во Ох, па наредната ние кај нив во Варна. По 5-6 дена да не му се смачиш на домаќинот ама се со ред истерано.
    Ене ги уште седат во кафана на плажа и абер немаат да си заминат. Јас морав оти големава после 5 дена поминати во море ја заболе стомак и мораше да си одиме да легне :(
    Еве сликчиња за @Bubce38
    За @LejlaD истерав едно капење, да и се брои и Црно море не само Егејско :*
    Screenshot_20190805-220859_Gallery.jpg Screenshot_20190805-220930_Gallery.jpg

На eta, Skorpija25, duffi и 27 други им се допаѓа ова.
  13. Bubce38

Bubce38 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2016
    Пораки:
    12.034
    Допаѓања:
    180.251
    E така !
    Не само ваму сме , таму сме.
    Без слика ништо не се признава!
    :rofl::rofl::rofl:
    Убавка плажата.
    Со фино друштво секаде е убаво .

Ова го кажува човек што 4 год ниту еднаш нема отидено на одмор со друштво:D
    Све се сами Сенде и Бенде:emo:

На Viktorijaaa5, eta, duffi и 18 други им се допаѓа ова.
  14. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    24.474
    Допаѓања:
    206.892
    Ќешки да не си таа што мислам дека си. Седи си, не оди никаде, никој не те брка.
    Твојот "сарказам" не е баш тоа што ти мислиш, само очигледно тешко се чита меѓу редови. Тоа што го читаш форумов од сам почеток не те прави посебна. Јавен е, цела Македонија го чита. За здравствени состојби не би да навлегувам, не е тука тоа муабетот.

Нејсе, ако е моја вина што обвинувам без цврсти докази, ок, нека биде така.

На friendy, duffi, bittersweet и 14 други им се допаѓа ова.
  15. LejlaD

LejlaD Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2018
    Пораки:
    11.402
    Допаѓања:
    222.489
    Фала многу,Бугарија на море не сум била никогаш,само Боровец на скијање,тоа кога си бех млада и надежна,вака и черното море си се шлапнав:*

На eta, duffi, stetoskop и 9 други им се допаѓа ова.
  16. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    9.780
    Допаѓања:
    285.262
    Околу одмориве му се јавува прее на мм еден колега првпат отишол на море до Алб за викендов,изгорел се поболел незнам што.Му вели никад више ја на море.После се слушна со колешка била во автобусот што направи сообраќајка на пат за Бг биле со лесни повреди и тие и децата па и со неа помуабетија,овој и кажува за олујава што не најде нас.Се смеат а не дефинитивно ние џандари не сме за мориња,кој каде тргна летово се малери.

На Viktorijaaa5, mira.mira, duffi и 20 други им се допаѓа ова.
  17. EuHenIa

EuHenIa Форумски идол

Се зачлени на:
    4 мај 2017
    Пораки:
    2.366
    Допаѓања:
    73.123
    Лелеее мареане немој вака, јас со тројца џандари сум појдена на пат :sweat:

На Skorpija25, duffi, Sesil и 14 други им се допаѓа ова.
  18. Sexybaby86

Sexybaby86 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    4.997
    Допаѓања:
    96.217
    Оф Боже какви глупави соништа сонувам периодов :whew:А па толку се живописни, ги доживувам како вистински да се случиле :worried: Заради бременоста се такви, исто ми беше и првиот пат. Небитно. Синоќа сонував како двајцата најдобри другари на мм се бакнале (скришно), но јас несакајќи сум ги видела. Се разбудив запрепастена дека се геј, додека да сфатам дека сонував. Па ко за белја и двајцата ни беа на кафе прееска со жените и децата :sweat: Едно незгодно ме фати додека седевме, абре Бог да чува еј. Од сон. Ама многу страсно се бакнаа во сонот, јас стварно бев изненаЏена :x Срам ми е и на мм да му кажам, нема и он со исти очи да ги гледа потоа :D

Бизарна сум, знам. Да се смеам или да плачам:^) :D :x :worried:

На mira.mira, do-re-mi, 24.07 и 30 други им се допаѓа ова.
  19. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.604
    Допаѓања:
    264.622
    ^мене ме насмеа. Најстрасните бакнежи ми биле у сон, ептен живописно сонувам.

На friendy, duffi, EuHenIa и 12 други им се допаѓа ова.
  20. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    9.780
    Допаѓања:
    285.262
    Е сега и јас ко Милобебенце вчера што ме насмеа дека мислела дека мм е доктор,така и ја не мислев дека и тм е џандар...Немај гајле ,сепак во сигурни раце си си знаеш ти (fingers)

На molikaMk, duffi, Bubce38 и 16 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.