1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.808
    Допаѓања:
    323.872
    Јас нема да одам.

Ми се оди, само малку онака сама да се видам :$..да здивнам 2 часа од целиот овој баук :worried:
    Веќе пишав во една тема дека не ми се оди поради одредени причини, ама сега како сум желна за 2 часа забава и непознати да ме викнат ќе отрчам :rofl::rofl:.

Кај нас се организира, ама сами си плаќаме.
    Обавезно има играње, шизење, пијанка, критики, озборувања,групаришење,пијанчење, бацување меѓу колешки кои се колат секој ден,сеирџиство...:nod:,ако дојде ,,главниот,, има тепачка кој муабет да му прави...

И задолжително наредниот работен ден кружат незгодни слики по мобилните, разни клипови...

Зошто сите едноставно не сме опуштени и не се развеселиме ??

Е токму затоа не ги сакам овие журки.

На Eli23, VladeMila, mareane и 11 други им се допаѓа ова.
  2. mami blue

mami blue Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2015
    Пораки:
    1.274
    Допаѓања:
    21.996
    Ehhh pokraj nabrojanoto kaj nas ima i muvanje, svalerisuvanje znaes demek eve im prilika.
    Od tie pricini i jas vekje ne odam, ne se osekjam ubavo, nema nekoja atmosfera da se proveselis.samo gledaat koj poise ke se nacuka pa i zenine ko klenovi se pravat.sea sum doma so bebus, uste mesec dena trgam na rab, me vikaa ama si najdov opravduvanje nekoe si :)

На Eli23, VladeMila, mareane и 7 други им се допаѓа ова.
  3. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    9.197
    Допаѓања:
    222.299
    Добро утро..
    Само да ве поздравам да не ме заборавите ни случајно :).
    Ви посакувам убава работна и еуфорична претпразнична недела.
    Поздрав луѓе :hai:
    images.jpeg

На Eli23, kjukli, mareane и 19 други им се допаѓа ова.
  4. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.590
    Допаѓања:
    264.442
    Јас решив годинава или ќе седам дома или ќе одам некаде каде што ќе бидам гостинка ама дома луѓе не прибирам!:devil:
    Ми се здосади јас да сум главно место за собирање, и така ми е роденден неколку дена пред НГодина па со тоа ќе ја затворам сезоната на гости! Лоша може сум ама ете така ми дојде:P
    На 31 ми е најубава атмосверата низ град, пладневни журки:music:(hollest):d: а сигурно и некоја предновогодишна ќе улета во наредниве денови.
    Досадничко денес малку, не го бива времево за шетање. Мајки и деца од околина болни, ја и ќерче желни за забава:music: Сами ќе се журкаме :party:

На Eli23, toogood, VladeMila и 18 други им се допаѓа ова.
  5. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.743
    За таква опција и ние, без градење. Јас дури и приколка имав за идеја :)
    Немам живци за со мајстори :)

Денските журки ми се најубави. Не сум кафански тип, ама по кафиќи би скитала - ко во старите добри денови :)

На Eli23, VladeMila, mareane и 11 други им се допаѓа ова.
  6. darcy

darcy Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2011
    Пораки:
    2.177
    Допаѓања:
    5.899
    Па тоа е, денски до кај 6-7 навечер, што ќе ти дочек после :) Секако дома мора месо и руска салата да има :D
    Море како што во 9 го заспивам бебо, мене кај 10 дремка ме фаќа, не знам ни до масата дали ќе стасам годинава.

На Eli23, Esmeralda-MD, green.eyes и 7 други им се допаѓа ова.
  7. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.808
    Допаѓања:
    323.872
    Ќе си честитаме околу 22 часот за ако се успиеме да биде поминат редот :rofl::rofl:

На Eli23, VladeMila, mareane и 10 други им се допаѓа ова.
  8. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.743

Топ си поминувам на тие журки, после не ми се слави :)

На Eli23, mareane и Annath им се допаѓа ова.
  9. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.165
    Допаѓања:
    177.132
    Го видовте ова жити се?
    FB_IMG_1450688658634.jpg

На Eli23, mareane, Peco и 4 други им се допаѓа ова.
  10. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    24.390
    Допаѓања:
    206.362
    Добар ден, само да ве поздравам понеделнички :D
    јас викендов се изнауживав во Охрид, не ми се враќаше во овие маглиштава... демек сонце денес ќе имаше?! Премрзнав!
    Камен имам на душава за моите... за два месеци колку што не сум ги видела, како да остареле по десет години двајцата... ич не им е лесно :( решивме со мм да збориме со брат ми, да преземеме нешто да им олесниме, ама се сомневам дека ќе прифатат :worried:

Кој ме прашуваше за запче, не запаметив, ама ако нема болка не е итно. Нека стои отворено запчето, ако не боли чекајте терминот, ако боли, може да одите, мислам дека нема да ве вратат со болка. Иначе со чепкалка не се чисти баш убаво запчето, пошто каналите треба да се отворени, а тие само со иглички на забар. Ако нема мака, нека стои така додека да се смени забот.

Јас си кажав, журка нема кај мене, ама не закажувам пациенти за 31, тогаш само ептен итни случаи ќе примам... и евентуално низ град со друштво, на денски журки кои ми се најубави, а вечерта уште не знам каде ќе одиме, ако одиме.

И така... имајте убава работна недела!

П.С. Ах да, ми текна да прашам... кај беше МВР амбулантата? Во уличката после ФЗОМ?

На Eli23, toogood, VladeMila и 22 други им се допаѓа ова.
  11. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.312
    Допаѓања:
    57.403
    Херојот на денот: @danichap со таа убавината во Фемина Инстаграм. :o

За малку ќе го надминеше Шеф Џон, пристрасна сум затоа не ти го давам првото место, ама веднаш зад него си. :handshake:

На VladeMila, Lady Phoenix, galapce и 3 други им се допаѓа ова.
  12. anel

anel Популарен член

Се зачлени на:
    2 февруари 2015
    Пораки:
    583
    Допаѓања:
    19.936
    Добар ден луѓе

Јас се разработив утрово, чистење, пеглање, уште ручек ми остана, сега седнувам на пладневно кафе. Не чистам и не готвам за викенд ( освен кога мм не е дома), гледам тоа време што го имаме заедно да го поминеме, зошто преку неделата и немаме толку.
    Јас би одела на предновогодишни журки, ама никој не ме вика:?:
    Се зезам, свадби без невеста и јас не сакам. Вчера требаше да биде ручек со пријатели во кафана, ама испадна нешто како предновогодишна журка со жива музика и орца. Не ми се јасни луѓево што одат на ручек, се поднапијат и фаќаат оро.
    Јас најдов начин како да не бидам непожелно друштво во кафана, зошто нит песни знам, нит оро играм, нит пари знам да лепам на музика, ама земам апаратот и ги сликам, да се видат после какви биле:lol:, а и да бидам од некаква корист:D
    Вечерта ги откажав гостите, немам кондиција толку, се изморив:D
    Нити пак такви славења на Нова Година во ресторани сакам. Сум одела порано, се додека не се запрашав зошто го правам тоа, нит ми е ќеф, нит убаво си поминувам. Повеќе би чекала на некој плоштад од некоја Европска метропола,ама последниве години нема време за да си земеш некој краток одмор баш тој период. Ќе биде домашна атмосфера, со некој навистина близок, зошто и мене како на Божица ми се смачи, секогаш кај нас и секогаш спремањето на мене.
    Ај повелете кафе кој не пиел flzokan_132830000057.jpg

На Eli23, VladeMila, kjukli и 19 други им се допаѓа ова.
  13. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    21.822
    Допаѓања:
    114.751
    Дано ја знам дека си домаќинка, затоа ти купив и ракавица за у кујна за Божик, ама до толку не знаев 8)

На Peco, Annath и danichap им се допаѓа ова.
  14. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.085

На Eli23, toogood, VladeMila и 16 други им се допаѓа ова.
  15. monik55

monik55 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2015
    Пораки:
    7.992
    Допаѓања:
    59.669
  16. kristina.k

kristina.k Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    8.545
    Допаѓања:
    38.810
    Брзо брзо во фемина инстаграм се најдов 8-| убавини Дани, а и цела страна богами. Ми е срам кога гледам како и колку готвите, јас поретко, не од што немам ќеиф ама две жени во кујна не бива. :D

На Eli23, VladeMila, mareane и 2 други им се допаѓа ова.
  17. monik55

monik55 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2015
    Пораки:
    7.992
    Допаѓања:
    59.669
    Добар ден.Мене нешто немие арно денес од кревет неми се станува некоја вртоглавица имам гадење и ми се спие кузнае што е.Мм денес е слободен и ме тера да чистиме нешто а мене неми се станува.

На Eli23 и VladeMila им се допаѓа ова.
  18. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    5.992
    Допаѓања:
    158.046
    monik vrtoglavica i losenje mene samo na edna rabota mi mirisa(fingers)

На Eli23, VladeMila, Esmeralda-MD и 8 други им се допаѓа ова.
  19. MilaP

MilaP Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    53.149
    Zdravo i od mene,od pocetokot na mesecot me nemase,za nikade bev sega podobra se nadevam ke potrae ova raspolozenie.Nova God. ne cekam,nemam sto da slavam,ovaa godina mi bese najteska i go zagubiv ona sto go posakuvav odsekogas i ne mi e do slavenje,me narecija i sebicna deka sum bila (facepalm) Se ke slusnes od luge odstrana koi mislat deka se znaat.

Inaku i jas mnogu sakam da gotvam (soleni raboti za blago ne me biva) no nemam za koj,ajde uste nekoja den ke si dojdi mazeto i ke bide podrugo :inlove:
    @monik55 Ako ti e loso legni si,a toj ako saka da cisti neka cisti sam,nikoj ne mu brani ;)

На mal.ecka, Eli23, MacenceEna и 14 други им се допаѓа ова.
  20. Cuci81

Cuci81 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2015
    Пораки:
    108
    Допаѓања:
    3.830
    Daj boze da e toa sto ti posakuvame site. Losenjeto najkasno za 8-9 meseci ke pomine.
    Isto mi bese I mene. Samo mi se spiese prvite tri meseci.

На Eli23, mareane, Peco и 7 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.