Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. LejlaD

LejlaD Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2018
    Пораки:
    10.807
    Допаѓања:
    214.468
    Еднаш веќе се изјаснив,нема грб да свртам на дете што и да одбере-на пол мислам.Важно и битно ми е да бидат децава среќни колку можи повеќе со својот избор-ништо друго не е важно.Свекрва во секој случај ќе бидам,не можи баба,без разлика на полот;)За коментарот од погоре иако на мене не се однесува-зарем останува зината ако не е со царски:tmi:?

На Skorpija25, Sexybaby86, Bubce38 и 21 други им се допаѓа ова.
  2. Milobebence

Milobebence Форумски идол

Се зачлени на:
    21 јули 2016
    Пораки:
    5.664
    Допаѓања:
    107.534
    Ова од твое лично искуство кажуваш дека царскиот е 5 мин работа и уживанција?
    Цццц

На LunaGrey, Sexybaby86, Dadusicka и 13 други им се допаѓа ова.
  3. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2017
    Пораки:
    18.307
    Допаѓања:
    226.949
    @Ariel не го сфатив тој дел од прва. А не ми личиш на лик што би свртел грб на дете. Да не збориме шта би било кад би било. Нека донесе време... Људи се мењају.
    @Yowannty со лесно само. И @marlonbrando69 не е за 5 туку за 7 мин е надвор :P

На Sexybaby86, Bubce38, WildMk и 16 други им се допаѓа ова.
  4. M&M

M&M Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2015
    Пораки:
    7.100
    Допаѓања:
    154.813
    Да сум здрава и жива :D, ќе бидам и баба и свекрва
    Каква што знам ќе видиме здравје, се побудалуваат луѓе на стари години :)
    Абе со родители не можеш да се погодиш не па со луѓе со сосема поинакви навики од твоите, само да нема многу мешање. Знам дека има и сериозно слобни и да не верува човек, како да сакаат намерно да наштетат и то на сопствено дете, фала богу не ми се погоди ни оддалеку таква. Не дека не ме нервира некогаш, ама и мм ме нервира де :)
    Кажи си слободно не е касно, тамам пак ќе ја свртиме темата натака :) , ионака гледам сме се погодиле цицлести доста од тука :)
    :D:D нема полоши слики од тие на л.к. или пасош, јас на старата не можев да се познаам (не во позитивна смисла), на новава сум така така
    Мене золва зборот ме плаши, а како да не плаши кога коренот на зборот е "зол" :worried:
    Го слушам мм како шушка со хартија од чоколадце, а хрчеше пред 5м, бетер од мене е, јас јадам бар пред да заспијам, он заспива, се буди, јаде и пак заспива (facepalm)
    Се мислам дал пак да му ги изедам чипсот на детево, му купив да не примети дека фали а он не го ни побара, златен на мајка, мисли на мене сигурно :inlove::D

На Sexybaby86, Milobebence, Bubce38 и 22 други им се допаѓа ова.
  5. fana

fana Форумски идол

Се зачлени на:
    7 август 2012
    Пораки:
    17.397
    Допаѓања:
    119.679
    Не, ама иста нема и не може да биде во никој случај.

Нема да давам коментар за свеќи. Мудро ќе си го премолчам. И за неа и за золва ми.
    Не сум океј друштво денес, наапана сум не е до хормони ни пмс, па само ќе ве читкам:hug:

На Skorpija25, Sexybaby86, Milobebence и 18 други им се допаѓа ова.
  6. M&M

M&M Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2015
    Пораки:
    7.100
    Допаѓања:
    154.813
    Сега го прочитав коментарот на @marlonbrando69 за царскиот. Ти со една тајфа жени најде вакви муабети да тераш м? Па макар и на зезање да е, осетливи сме да знаеш. Абе 5м работа е, после ко нов си аха, ако го преживееш првото станување од кревет, не дај боже да се закашлаш во првите 2,3 дена, господ да не го видиш :envy:
    Како бе вака маживе си коментираат за раѓање како да поминале низ тоа :envy:

На mal.ecka, Sexybaby86, AngelOfArh и 20 други им се допаѓа ова.
  7. LejlaD

LejlaD Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2018
    Пораки:
    10.807
    Допаѓања:
    214.468
    Ај ќе покутам-да не излезам со хакиран профил:*

На LunaGrey, mal.ecka, Sexybaby86 и 12 други им се допаѓа ова.
  8. Alishan30

Alishan30 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јуни 2018
    Пораки:
    7.084
    Допаѓања:
    119.234
    Значи да го игнорирам ли погоре коментарот, или да спукам:(
    Ај да си легнам, зошто ко гром од ведро небо кога ќе прочитам ваков коментар, коса ми се крева.
    Значи само во
    п.тка
    ти е паметот|(

На Alita, LunaGrey, mal.ecka и 21 други им се допаѓа ова.
  9. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.072
    Допаѓања:
    72.409
    @duffi и да се плашиш од јатрва... не од зборот.
    Ја една шо имам...
    Трети ден нервоза ме држи од нејзе.

На Skorpija25, mal.ecka, Sexybaby86 и 17 други им се допаѓа ова.
  10. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    9.395
    Допаѓања:
    279.340
    Околу прифаќањето на друг избор од децава исти случај имам ко Ариел.
    Јас иако не ми било сеедно сепак би застанала на страната на своето дете ама мм сигурна сум никогаш.
    А има во негова фамилија ваков случај.Мм е внимателен во нивно друштво,ама лани на една фамилијарна поголема собиранка маживе се поднапија па од некои какви безвеза муабети и ситуација испадна...
    А од коментаров на глумецов се засркнав мезејќи.Затоа само ретко кои како Пецо и Нинџа (иако повремено забушава не не дружи) останаа подолго на женски форум и се убаво прифатени.Треба навистина да се внимава што се кажува во една ваква "секта"жени...

На Skorpija25, mal.ecka, Sexybaby86 и 22 други им се допаѓа ова.
  11. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.807
    Допаѓања:
    145.398
    Уф , ме утеши.:rofl:
    Арно вика девер ми нема да се женел. Ние де та де ожени се.:rofl:

На Skorpija25, mal.ecka, Sexybaby86 и 17 други им се допаѓа ова.
  12. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.072
    Допаѓања:
    72.409
    Абе шо да ти причам...
    Може ја сум немала среќа :rofl:
    Баш со мм ги дебатиравме сите девојки на девер... како ја одбра оваа.. ево не знам... :x
    Со страв пишувам. Има фаца и тука да ме демнее.
    :worried:

На Skorpija25, LunaGrey, mal.ecka и 18 други им се допаѓа ова.
  13. marlonbrando69

marlonbrando69 Популарен член

Се зачлени на:
    9 јануари 2013
    Пораки:
    474
    Допаѓања:
    5.519
    Не сакав да Ве налутам, или погрешно да ме сватите. И не ми умот само во тоа што го спомна @Alishan30 . Чисто сакам да се дружам и Ве почитувам. Никоја од Вас тука не сум навредил. Пишувам кога можам, и го пишувам тоа што го мислам. Доволно сум информиран и за машки и за женски полови органи,и да, после природен пораѓај нема да биде зината, ама нема да биде иста. Можеби некои од Вас имале добро искуство, некои лошо поминале, но јас не сум виновен за тоа за мене да ме напаѓате.

14. malerozna

malerozna Форумски идол

Се зачлени на:
    5 март 2011
    Пораки:
    3.382
    Допаѓања:
    78.131
    Не решаваш ти дали си виновен, туку ние :devil:

Коментарот стварно не ти е на место. Ако земеме да коментираме човеково тело, пред и по, у реду е. Се знае со шо човек се прај муабет.

Јас например обожавам хомофоби. Уствари секакви мразачи и мрчачи против нешто.
    Е тогаш знам и брутален сарказам да користам :devil:
    Особено во друштво, па одма ќе се помоча особата, мења фаца, ко бањато маче почнува да се правда, ама ова ама она...
    Ја гледам и @WildMk бесна глиста ко мене е. Само што јас сум поистренирана и долго ме држи без да ми пукне филм.

Не си играј играчки со човек со железни живци. Оти ти еден ден ќе се измориш, ама тој нема :devil:

На LunaGrey, mal.ecka, kuc и 20 други им се допаѓа ова.
  15. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.072
    Допаѓања:
    72.409
    Netflix било многу јака ствар.

На LunaGrey, Sexybaby86, Milobebence и 10 други им се допаѓа ова.
  16. Alishan30

Alishan30 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јуни 2018
    Пораки:
    7.084
    Допаѓања:
    119.234
    Пишав пост, но го избришав, џабе е. :)

:rofl::rofl::rofl:повеќе е како прикаска, ама се засркнав и со солзи се смеев, сега додека мм ми го читаше ова
    Како го поминаф летниот распус
    Ние многу убаво го поминафме летниот распус бефме на нашето море во грчка кое што тиа од грчка ни го земале со лажни документи. Тато вика дека еден ден тоа па ќе биде наше и тогај ќе не молат да се бањаат во него тија грциштата. Бевме сместени во една соба со лустер со вентилатор. јас, тато, мама, бато, чичо Ване, стрина Љубинка и баба ама баба не одеше на плажа. Баба дојде само првиот ден ама ќе се удаеше и толку се наплаши што не излегуваше од соба. Најповеќе се смеевме кога навечер пред спиење тато и чичо Ване се натпреваруваа кој погласно ќе прдне. Тато беше најакиот човек на плажата мама готвеше најубави ручеци на плинското на плажата и сите беа насмеани кога ќе мириснеа од ручекот. Тато вика дека жената мора убав ручек да праи а мажот мора да ја прај жената а бато само сереше по плажата дека е мал. Цело време јадевме риба што ја фаќаа тато и чичо Ване а тато ни викаше дека тоа е здраво и дека дома нема ваква риба. Најтешкоми беше да јадам од ручекот зошто после не смее да се бања зашто ќе добиеш преплет на црева и ќе умриш. Така стрина љубинка лани се бањала па сега и е голем стомакот и везден блуе.Тато еден ден се опи од домашната ракија и ја истепа мама зошто мама цркаше по него да не го пере стоеденот во море сите се собраа да ја бранат мама ама тато ја извади хеблата и сите се разбегаа и тато беше најак на плажата. После и ја опна уште една на мама и мама престана да плаче тогаш мене ми акна една заушка и ми рече да ѓи соберам гомната од бато.
    Јас многу убаво си го поминав летниот распус и читав лектири.

Драган Спасов Дац

На petunija77, Skorpija25, mal.ecka и 18 други им се допаѓа ова.
  17. PUPICA

PUPICA Форумски идол

Се зачлени на:
    11 јануари 2015
    Пораки:
    3.027
    Допаѓања:
    97.226
    Каде гледавте некое шоу, што ли беше:?::tmi:

На Sexybaby86, Tajnaotrovna, Milobebence и 7 други им се допаѓа ова.
  18. ninja35

ninja35 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 декември 2011
    Пораки:
    2.682
    Допаѓања:
    88.176
    (со голема почит и претходно извинување кон ЛГБТ заедницата) другариве мои вечерва излегоа големи ПЕДЕРИ .. :envy:
    Цела недела ја договаравме оваа вечер...:envy:

На simona_baby, Alita, petunija77 и 20 други им се допаѓа ова.
  19. Ygritte

Ygritte Форумски идол

Се зачлени на:
    16 април 2015
    Пораки:
    2.182
    Допаѓања:
    26.449
    Јас се вратив.... Сите спијат само јас чувам стража.... Зоврев жешко ми е..... Кај е дождот :@
    Си размислував прегје баш, си викам на темава сите се поискусни во животот шо барам јас кај нив да реплицирам :^) се мислев да престанам да ви пишам, шо знам јас, на пола сум Ви од годините ама ми одговарате како виртуелно друштво :hug: да ве читкам :)

Не то, ама да се присетиш на предходната ноќ, сред состанок... И да заборајш шо те прашале :tmi:

За тоа и јас би реагирала така :!: така треба ;) свиркај си ;)

Јас немам (fingers)

Лилке како бе тоа така, уште сега :o (facepalm) ќерка кај ќе мажам?! :rofl:

Се прејадов лубеница :wasntme: ми е тешко.....

Лаку ноч.... Немам батерија :worried:

На petunija77, M&M, mal.ecka и 15 други им се допаѓа ова.
  20. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    9.395
    Допаѓања:
    279.340
    @ninja35 Затоа дружи се со нас ,ние ич не сме педерки,стално сме овде излесени на зборно место (fingers)
    Кај овде муабети за свекрви па мене и на инстаграм ми излезе свекрва ми.:oДечинска работа.

На petunija77, M&M, Skorpija25 и 20 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.