Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Sofi.ja

Sofi.ja Форумски идол

Се зачлени на:
    21 јануари 2012
    Пораки:
    9.411
    Допаѓања:
    18.649
    Побрзо оздравување:hug:

Дали би се мажела пак?
    Би, ама малце покасно од ова што сум сега. Се мажев на 27. Можеби би се мажела на 30+. Ама до 30 би поуживала во шетање и лудување со друштво. Ми фалат тие излегувања со другарките кога единствена грижа ни беше дали ќе најдеме такси за накај дома:D
    И би со истово маже,ама малце поинаку би ги поставила работите измеѓу нас, би покажала заби од старт,би поставила мои правила...многу сум мека и лигушка за некои работи...ама биднало, ај ќе се оправиме на старост:D

На Skorpija25, kuc, sweet.november и 18 други им се допаѓа ова.
  2. Sofi.ja

Sofi.ja Форумски идол

Се зачлени на:
    21 јануари 2012
    Пораки:
    9.411
    Допаѓања:
    18.649
    Секое грнче си има капаче:!:
    Ќе дојде и твоето,само не дошло вистинското време...кога ги гледав другарките со дечковци мислев дека никогаш нема да се омажам, "среќата" не ми се насмеала на мене...и да не ти се верува го запознав мм на одмор во соседна земја кај што одат слободни момци и девојки:D

На Skorpija25, kuc, Peco и 18 други им се допаѓа ова.
  3. PUPICA

PUPICA Форумски идол

Се зачлени на:
    11 јануари 2015
    Пораки:
    3.027
    Допаѓања:
    97.226
    @Peco верувај дека "некад је боље бити сам, него ли с било ким":!:

Вака сега имаш само "проблема са собом":rofl:;)
    Да се насмееме де:hug:
    Никогаш не знаеш што носи животот.
    Само на сон бев со овој мојов што некогаш ми иде да го задавам на сон, ама и тоа љубов било:drunk::D

Да фатам да го пеглам ридот алишта или само тоа што ни треба за утре:?:
    А и има најава за шетанција другиот викенд, па би чачкала букинг.
    А и ми се јаде]:)
    И ќе ме раздени и сабајле Цаце ќе ми биде крив:doh:...

На Skorpija25, kuc, Peco и 21 други им се допаѓа ова.
  4. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.798
    Ола лејдис енд џентлемен.:hai::hai::hai:

Прво со мало задоцнување Среќен роденден на синчето на @WORRIED.BT да ви е жив и здрав :party::party::party:
    Честито име на @Love 83
    Честито годишница на @kuc
    Среќен роденден на мамица на @Sexybaby86 :party::party::party:

Кафе, цигарче и фемина во двор, времево ептен ни се погоди, само да потрае, останавме сами, сите се вратија дома, уште не кукаат децата ама кај и да е ќе почнат.:D

Апдејт за гркинкава ненормална комшика(facepalm)во неделата славевме роденден на децата, нормално со толку луѓе дека ќе има и галама ама не нешто претерано и ѕвони некој на врата, комшија од карши и ни покажува снимка од гркињава како ово го прави.:x

D856230A-8187-46C4-8B18-0F529BC484CB.jpeg

Ни збрцала нож во гумата:@му ја префрли комшијата снимката на мм на телефон, овој лут оди таму им тропа на врата, излегува маж и и одма прашува што направила жена му.
    Мм му покажал снимката и му вика има среќа жена ти што не излегов да ја убијам кога ја видов со колкав нож ми доаѓа на имотот каде имам три мали деца.:@ Маж и му дал на мм дупло од тоа што чини нова гума за да не ја мешаат полицијата, имале син со пречки во развојот за кого она водела сметка, му паднало жал на мм за детето кое испадна над 40 години ама ај и му кажал на мажот ако ни стапне уште еднаш на имотот нема вака лесно да си помине.
    Толку за сега за Македонско - грчките односи во Австралија.:rofl:

Скечерс имам неколку пара, новите не ми се бендисуваат, баш ми изгледаат како ги опиша на Секси маж и, како тракторска гума, мм се радува зошто не можам да купувам зошто сите патики сега се такви гломазни.;(
    Инаку сите во болница на работа ги носат, други патики немам видено да носат, баш како на облачиња да газиш се.:)

Немам приметено свекрва ми како му се обраќа на мм, татко ми мене со сине или со името кога беше љут, на децава со сонце, принцеза, злато итн им се обраќаат а и ние со мм така им се обраќаме.:l:
    Еднаш кај татко ми им вика на машките курлиња на дедо, му викам што не ја викаш внуката дунда на дедо, кога се наљути човекот, срам да ми било, магарица една, ај да си одиш дома, детето остави го, ти да се одиш додека не научиш да се однесуваш како воспитана млада дама.:rofl::rofl::rofl:

Да не останев бремена немаше да се мажам, така ќе си живеевме со мм, не дека нешто поразлично од предходно ми е, само место miss, mrs, сум сега.:lol:
    Мм повторно би го одбрала за партнер, истото го вика и он, може ме лаже де ама ај да не цепидлачам, арен си е, некогаш си се нервираме ама многу и си се сакаме, две половини од иста душа.:l::l:

Плата ќе земам уште четири недели и после њама ако не најдам некој да ми чува децата а тоа тешко, инаку од кога сум почнала да работам секоја недела плата се зема, четврток е тука pay day:party:ми се гледа многу долго тоа еднаш месечно земање плата.:wasntme:

Друго нешто е што мислам дека светот отиде упм, подржувам различни од мене, геј популација итн ама ово што се случува е претеризам.
    Бевме на “интервју” со мадамицата моја за да почне на училиште од новата учебна година и ја прашуваат различни работи, одговара мадам и на крај ја прашуваат дали се идентификува со родот кој и е “даден” при раѓање.(facepalm)
    Малава се збуни што е и нормално за дете од 5 години, се вознемири зошто не знае да одговори на прашањето па кога им ја спукав таму, таа не знае да си го идентификува газот за да си го избриши а не да ја вознемирувате со родови кои им се “дадени”, ништо не и е “дадено” родена е како женско, тоа е неоспорен факт, дали кога ќе порасне ќе се идентификува како женско е друго прашање, сега не е време за такви прашања и наметнување на различитостите кој реално гледате дека ги нема кај нејзе.
    Оваа политика на gender neutral(facepalm)само ќе придонесе за куп gender confused деца за 10 - 15 години, прифаќам дека има мал процент на луѓе кој не се чувствуваат убаво во полот со кој се родени ама ово е веќе претеризам со родова неутралност, со обраќање на they, them и не знам ти како веќе.:x

Уште сакав да ја прашам @Sexybaby86 имаше ставено слики од шминки на Ланком која им е цената таму ако не е тајна, зошто само Ланком, ИСЛ им праќам на госпоѓите роднини таму па да видам дали доволно трошам или не.:wasntme:

Ај да се фатам за ручек ќе си дојде домаќинот леб и заби ќе треба да руча.:rofl:

На zhap4e, Skorpija25, kuc и 34 други им се допаѓа ова.
  5. Cosmi

Cosmi Форумски идол

Се зачлени на:
    7 февруари 2012
    Пораки:
    9.426
    Допаѓања:
    90.769
    Богами @bittersweet не се нормални со gender neutral,што знае дете од 5 год.:@ за тоа.
    Будалштини.
    Арно си им ја спукала.

На V.odolija, Kate Rina 93, duffi и 11 други им се допаѓа ова.
  6. marchi-cool

marchi-cool Форумски идол

Се зачлени на:
    23 април 2017
    Пораки:
    7.014
    Допаѓања:
    14.500
    е на чоек стварно да му отворите апетит. Не е чоек да отвори Фемина,не. Ќе барам и јас вакво сабајле упм нема фатат :rofl:
    значи инаку џабе ќе ми е се ако не е со негова помош :?:
    не верувам дека тоа за либидото ќе помогне:rofl: ама може за 10 минутен одмор на душата може :rofl:
    не бе,кој рече така? :)
    знаеш,понекогаш и јас си помислувам така. Оти се мажиме кога и дете и се сами си гледаме... Мислам звучи ко на зафрканција ама реално.... Мажите ко да ни се посвоени деца од свекрвата :lol:
    вие маживе една не можете да издржите не па уште некоја :rofl:
    вчера гледав слична сцена на една од сериине на канал 5. Не е смешно навистина,немам лоша намера ама стварно ме потсети на сцената.

Се зачитав ауу... Се разденило
    Одам да спијам. Поздрав.

На Kate Rina 93, Sesil, duffi и 4 други им се допаѓа ова.
  7. marlonbrando69

marlonbrando69 Популарен член

Се зачлени на:
    9 јануари 2013
    Пораки:
    474
    Допаѓања:
    5.519
    Утро
    немам ништо да кажам денес ќе Ве читам само :)
    @LiliBoz плата зимам 3 пати у месец, а два пати работам, еднаш на банка, и два пати на рака :rofl: ама ќе заврши тоа заклучно со овој месец. Потоа само на банка 8)

Животец је*еш га :bow:

На Skorpija25, boomsleng, Kate Rina 93 и 12 други им се допаѓа ова.
  8. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.788
    Допаѓања:
    141.986
    Кога одам некаде без дете, се осеќам како дел од душата да оставам.
    Не сум спиена точно 25 саати, а сега ќе се облекувам да излезам. Фала на тој што го измислил кафето. Ќе си легнам некаде за 14 или 15 саати. Рекордот во неспиење ми е 38 саати. да видиме дали ќе го поминам.

На Skorpija25, kuc, M&M и 28 други им се допаѓа ова.
  9. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    9.317
    Допаѓања:
    278.382
    Да ја гушнам прво @Cka :hug:
    Будна сум од црни ноќи ,не ножам да призаспијам,ќе најдам нешто во глава да ме гризе јас]:)
    А и не ми се станува од кревет ,а ми се пие кафе.Крај не ми се наоѓа 05142019_Coffee_drinking_limits.2e16d0ba.fill-735x490.jpg
    Ај повелете по едно виртуелно.

На kuc, M&M, boomsleng и 23 други им се допаѓа ова.
  10. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.411
    Допаѓања:
    143.182
    Добро утро лејдис енд џентлмен. И нема да престанам да го користам затоа што верувам во биолошки пол, а не во даден род.

Ајде по еден потпис, ја нема @Val-Dim да не потсети и одма завораваме. Па ни @CameliaMiller со фенси потписите. Ќе мора да се снајдам најдобро што знам :D
    CD2997D0-04E3-4613-A94D-B262B39ECCCC.jpeg
    И, се разбира, едно утринско
    2C52018A-0D60-4FC6-AA36-F8546257E602.jpeg

Уживајте во последниот сончев ден :sun:

На Skorpija25, Val-Dim, kuc и 31 други им се допаѓа ова.
  11. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2017
    Пораки:
    18.290
    Допаѓања:
    226.843
    Ццц богаташ.

Ај добро утро.
    Пак у трчање денов..

На kuc, Kate Rina 93, WildMk и 8 други им се допаѓа ова.
  12. stetoskop

stetoskop Форумски идол

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    5.571
    Допаѓања:
    174.995
    Ај д.утро и од нас :)
    Тоа што тргнав да се потпишам со име и презиме од ИМКР е некој показател ваЉда?:?: (facepalm)

Чекам... а се надевам да нема да ме бара...
    Што деца родив,нзм...синоќ ја прашува др.што и е.... она -Ништо не ми е, само повраќав цел ден :worried:... (facepalm) ...

Ај :*.....да не разтрЗам

На Skorpija25, kuc, M&M и 23 други им се допаѓа ова.
  13. LejlaD

LejlaD Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2018
    Пораки:
    10.718
    Допаѓања:
    213.603
    @stetoskop побрзо нека поминува,се надевам дека веќе е подобра:hug::hug::hug:.@Cka :hug::hug::hug:за подршка,ако не можам на друг начин барем вака.Тегнам кафе,на западу ништа ново....

На kuc, M&M, boomsleng и 17 други им се допаѓа ова.
  14. Alishan30

Alishan30 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јуни 2018
    Пораки:
    7.084
    Допаѓања:
    119.228
    -Добро утро
    -Ми се спие, станата сум од 6ч
    -Кошмари сонував
    -Плата околу 10 ти зимам
    -Денес сакам цел ден да го преспијам-ама нема
    -системот ми паѓа-ми треба рестартирање
    -октомври го мразам-5 дежурства имам и ондак то.....
    -ај чао, денес сама не си се трпам, не па некој друг
    -маж ми си го доби-свиреше уште рано сабајле, а на живци ми оди не расонета некој да вези со свирењево:swear:

(highfive)

На kuc, boomsleng, Peco и 25 други им се допаѓа ова.
  15. mal.ecka

mal.ecka Форумски идол

Се зачлени на:
    2 декември 2010
    Пораки:
    9.420
    Допаѓања:
    127.009
  16. senjorita-v

senjorita-v Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    1.908
    Допаѓања:
    11.084
  17. malerozna

malerozna Форумски идол

Се зачлени на:
    5 март 2011
    Пораки:
    3.382
    Допаѓања:
    78.129
    @malerozna со тапија

Добро утро

-ненаспана, иако спиев 8 саати
    -гладна, иако јадев синоќа
    -ладно ми е, а надвор 5 степени
    -треба да се пеглам, а ме мрзи од кревет да се подигнам
    -ќе излезам тазе бањата и со мокра коса, ама ако ми е дека синоќа ме мрзеше

И после ме тресело, епа нека ме тресе ко сум ненормална. Да има кој стапо да ми удри, од мене човек не бидува :D

Ама затоа па какво кафе си направив, алал да ми е :devil:

Синоч саат ипол патував до дома. А требаше 25 минути. Почнаа на секој дожд да заебаваат јако со превозот. А кај ни е крајот, мај некаде :devil:
    Барам дестинација кај да одморам едно два месеци. По можност топло да е 8-|

Ај да се спремам, од воз ќе ви твиткам :P

На Skorpija25, M&M, kuc и 23 други им се допаѓа ова.
  18. ninja35

ninja35 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 декември 2011
    Пораки:
    2.682
    Допаѓања:
    88.176
    Добар ден..
    после десетина дена одмор, одењево на работа ми дојде дури убаво...
    ме чекаат патувања... :angel:
    @marchi-cool , немој, не ме знаеш... 8)
    Не спиев многу и спиев на штрек.. нов телефон па не си го знам алармот, ми беше страв да не го изигнорирам... (facepalm)
    Плата... не научија да ја даваат на први, па кога ќе закасни макар и ден, одма узбуна се крева... :lol:

На Skorpija25, M&M, kuc и 24 други им се допаѓа ова.
  19. Ygritte

Ygritte Форумски идол

Се зачлени на:
    16 април 2015
    Пораки:
    2.182
    Допаѓања:
    26.449
    @Ygritte :f:
    Добар ден убави луѓе :hai:
    Беба ја пуштив со свеки на продавница :)
    Ќе праам кафе бујрум, уште нешто да досредам и идат гостите од странција 8) ќе се пие Нескафе Голд 8)
    Убав ден убави луѓе :sun:

На kuc, Peco, sweet.november и 17 други им се допаѓа ова.
  20. Sexybaby86

Sexybaby86 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    4.997
    Допаѓања:
    96.216
    Не знам дали ќе ме фати странава, ама да пробам
    @Sexybaby86 :makeup:

Ај добро утро. Да ве поздравам само.

Плата пред 1-ви, на крај на месец.

@bittersweet ретко купувам од Мк high end козметика, силом прилике само, како сега. Пудрата со сунѓерче јас што ја земав е 1.900, што мене ми се виде и повеќе од ок цена. Други пудри што видов Ланком беа едната околу 2.500, другата беше преку 3.000. Во странство се начекува убав попуст, кај нас ретко, затоа и избегавам да купувам од тука. А убава козметика имаат, значи фино ги частиш нашинциве :makeup: :D

На kuc, Peco, sweet.november и 19 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.