Ние околу и преку 40...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by lunicka, Nov 5, 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 vote(s)
    57.2%
  2. 36-40

247 vote(s)
    24.8%
  3. Над 41

171 vote(s)
    17.2%
  4. Над 50

8 vote(s)
    0.8%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. LejlaD

LejlaD Форумски идол

Ќе си наполниме нови,пари не ни требаат,сами ќе дојдат:hug::hug::hug:

2. Dentina

Dentina Форумски идол

Вајлд мораше да се осигура ти набивме јанза Хахах. Добро ваљда не си била 2,5-4 цм прашума, од папок до колена, а и да си била, арно ти рекол миено е боље! Ама.....влакна бе. Иди до вц и урина се задржува не може да се избриши, така да нека не јаде многу бамја докторо:hai:.
    Кај мене само депилирани мажи 'очу на стол:smirk:.
    Маж ми знае делжка сум на фемина ама му кажувам само нешто мноооогу смешно или мнооогу интересно ако прочитам.
    Нека си се зачлени бе, ако сака....:emo:

Last edited: Oct 8, 2019
    Dadusicka, Kate Rina 93, kuc and 15 others like this.
  3. dunika

dunika Форумски идол

@WildMk твојот гинеколог ти е непријател,и сака да не’ скара]:)
    Слушај не нас,јас можам со машинка за депилација да те поминам.
    Декстер:inlove::rofl:

4. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Леле кога ќе ми текне па на ова, знам и ти постирав :worried::D.
    Ти си хард кор, јас со бричот си се дружам:).
    Кога те замислува, цела се ежам:|.

5. EuHenIa

EuHenIa Форумски идол

Гинекологот да не сакал да му мириса на пи....ина, ќе завршел за хирург, па ќе му смрдело на г....
    Јас не одам депилирана на доктор, ма ни на одмор не одам тасмосана, мада реално јас не сум репер оти немам баш влакна.
    Погадна работа од докторска нема. Секоја чест на истите, јас не би можела.
    Денес сум пис на јазик се приметува нели? :D
    Речел е слатко од тикви, за мене барем :$ од она со варова вода што се прави.
    Која има давам адреса да пушти по карго, пари праќам на ТРС ;)
    Поз

6. dunika

dunika Форумски идол

И ја се ежам Јулке коа ке ми текне:rofl:
    Сеа коа забременив чекав до 12та нед да се издепилирам(на козметичар),ради инфекции и сл.Тоа ми беше најтешкиот период во животот:D.Абе не влакната,самите корења ми сметаа страшно.Иначе на 14год почнав со депилација доле,вероватно е навика.

7. Sesil

Sesil Moderator Staff Member

Слатко од тиква варено во сок од грозје

@Sofi.ja @Martka ние се мислевме за навлажнувач уште кога ставивме клими дома. Па ај денес ај утре не купивме, а и немавме мака со суво грло. Другарки со бебиња купија ради бебињата, превентивно, и двете после некое време ги заборавија да ги користат и двете ми рекоа дека не осетиле некоа разлика со и без навлажнувач дома. Вака по мое видување распрскувач за да биде ефикасен треба да има што поголема моќ, овие некако прскаат во мал радиус и толку. Треба ептен до тебе да го стаиш или до бебето па да ти влажни воздух. Што знам, се мислам и јас пак за зимово дали да купам, арно ме потсетивте да гуглам па ќе видам што се препорачува,

Пак за фб, муабети во лп и оговарање? Исто ко муабетот со чеизот, врти сучи пак пребројување :lol: Јас ,,дури'' 2 членки имам, за арно за лошо ако ме снема од овде нек известат слободно шо ме нема. Еднаш поодамна имавв една членка само и таа ме избриша, ме фати параноја да не ми се деси нешто па нема кој тука да информира кај сум :lol: Ај помина и таа мисла па мирно спиев иако немав никој на фб :angel: Немам ништо против додавање ако ете оди муабетот во лп, па сте се зближиле ама додавање само ради препознавање ми е непотребно. И во реален живот некои со кои едвај сум на здраво ако ме додадат не ги прифаќам. Сме ,,дружеле'' во живо па сеа и на социјални мрежи, како не... :angel:

Last edited: Oct 8, 2019
  8. WildMk

WildMk Форумски идол

Неам многу пријатели на ФБ... 64 само :lol:
    Порано пратев политика многу, и додавав и непознати, шо ги имав среќавано по коментари кај мои пријатели..
    Еден ден, ми се ску*чи од политката и драмите, и нервозите, и фатив се' испоизбришав.. сосе пријатели!
    Имаше и шо ми се налутија, ама многу ми е гајле..
    Со тој шо се знам и зборам.. зборам без разлика дали го имам на ФБ или не..

9. Ariel

Ariel Форумски идол

А бе ФБ не е проблем... ама друг пат кафе кога ќе пиете да викате! Немој да ве разберам пак дека сте пиеле, а не сте викнале :D

10. dunika

dunika Форумски идол

Е шо,цело ке им го испиеш,затоа не те викаат.Најбрутален кафепијач си у фамилијава(heidy)

11. JuLleE

JuLleE Форумски идол

12. Sesil

Елисавета ти си?

Kate Rina 93, kuc, Cka and 8 others like this.
  13. Sexybaby86

Sexybaby86 Форумски идол

Шо праите бе? Едвај ве изначитав од вчера, па дури и малце незгодно ми е да пишам сеа :D Ама ај, ќе пишам, нек иде живот :rofl:

Сериозно има оговарање по лп? :o Бог да чува и да брани значи. Никого не знам од форумов, никого немам аднато на социјални мрежи и немам намера. Се имам изјаснето дека си ја ценам анонимноста. Е сеа, не дека не може човек да ме препознае од дешавките што ги раскажувам, ама па е*и му мајката :rofl: До толку не може да се скриеме, не е ова Америка.

Втор ден градинка успешен. Седеше два саати, од кои првите 20 мин рикаше по мене, ја слушав од ходник и срце ми се кинеше :( А остатокот ја слушав како дрдори, се кикоти и се дере по воспитувачките по име :x :D Углавном рекоа дека била супер (fingers) Не издржа срце да не ја однесам сабајле јас, ама од утре здравје со татко и’ ќе оди. Него нема да го бара толку, барем мислам (fingers) Инаку не сум на работа неделава, и не сум прибрана дома. Скитам по цели денови, џаболебарка :x :D Отидов по пелени за детево, и се вратив со мантил и патики :x Да, Скечерсот ги купив :worried: Влегов, ги пробав и првиот чекор направен со нив бев во облаци. Таква удобност немаше шанси да не си приуштам. Не ми доловивте доволно што значела мемори пената во патиката, ама сега знам :inlove:

Сега сме во двор со бебка, она му се дере на кучето дека се посрал :D а јас пијам кафе и го чекам мм. Рековме ќе шетнеме кога ќе дојде, така да пак ќе скитам :wasntme:

Ау не сум ви кажала, а одамна мислам. Да ја пробате закуската на Гурмано во тегла, има лута и блага. Во превод, печени пиперки исечени на тенки ленти во масло и оцет, лук и магданос. 195 денари во Рамстор. Thank me later :bow:
    BB1BFE04-67CD-4E9E-B0B9-5F25A252B0D9.jpeg

14. Biljarkata

Biljarkata Форумски идол

Ќе почнам нацрт теорија дека влакната се добри за гинеко здравје:rofl: Секако, да не бидат синтетика:!:
    :rofl::rofl:
    Па ко ќе одам да подигнам Нобелова награда, спешл тенкс ќе ти посветам:bow::D

Ако се сретнат нашите доктори, многу ќе имаат да си поприкажат. Минатиот пат го прашувам докторот за бакнувањето и целијакијата (поздравче @LiliBoz , @JuLleE ), си ја урнав цела претходна репутација на информирана и начитана женска(facepalm). И мојот преврте очи и рече другарките да не претеруваат толку:?:

Ја вака, ја онака. Кај нас до 3 години можеш да седиш на пост-поридилно:P
    Морав @malerozna , ми ја убивте темата а шо убава тема беше, уште ни пола не напишав од тоа што сакав да кажам, одма за пари се фативте:|

А @Peco го нема или јас слабо гледам? Од инцидентот со апаши на улица, го нема да се јави. Таман мислев ќе ја продлабочи дискусијата со некое фото од хеланки вчера...

Фејсбук и оговарање ќе прескокнам, секако во друга географска зона живеам и двата спорта не ги разбирам баш. Да имав за оговарање не ќе висев овде8)

WildMk, Kate Rina 93, kuc and 16 others like this.
  15. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Јас на Премиерот му честитав не на Оливер:!:.
    Ти се молам, помлада сум јас|(:D.

16. Sesil

тоа колку да се види на која Елисавета мислам :D :D

Kate Rina 93, kuc, Bozica1980 and 6 others like this.
  17. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Во однос на оговарање по ЛП и ја ќе се чудев, да немав добиено таква ЛП со желба за оговарање.

Културно се повлеков.
    Не знам ни 3ца од форумов, а да расприкажувам за никови ми е непотребно.

18. JuLleE

JuLleE Форумски идол

|(|(|(

19. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Поздрави го и кажи му да ја фрли специјализацијата у канта

20. mareane

mareane Форумски идол

По лп не оговарам.Само за мои проГлеми мож да си кажам.
    Не ми се верува колку има суетни ,безобразни у неодговорни во мојата бранша.Секој ден се повеќе се чудам и се срамам.Се плашам да не постанам и јас а ако веќе сум молам некој да ме извести.(fingers)
    Ќе одам на фризер после работа и секогаш велам ај некао поинаку да се шипшам и на крај и велам пак исто терај.

Thread Status:
Not open for further replies.