1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.085
    Уф турбо утро со еден удар сум завршил 3 работи. И конечно на мира едно кафе да испијам топличко

На promeneta, Annath, Lady Phoenix и 7 други им се допаѓа ова.
  2. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.808
    Допаѓања:
    323.872
    Е кои три ?
    Колку знам само две...беше до институција, си купи бурек по пат...а третата ??

На promeneta, Annath, Lady Phoenix и 6 други им се допаѓа ова.
  3. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2014
    Пораки:
    18.058
    Допаѓања:
    191.017
    И јас сакам проверен рецепт да се курдисам домакинка :mm:

На Annath, Lady Phoenix, vitamina и 3 други им се допаѓа ова.
  4. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.085
    Бев до фирма оставив фактури, бев до институција оставив налози и запознав една дама, а за бурек не, си купив ориз со пилешко во сос од печурки

На Annath, Lady Phoenix, ph.orhideja и 5 други им се допаѓа ова.
  5. MilaP

MilaP Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    53.149

http://www.vdomimilenik.com/index.php/veterinarni-soveti1/99-so-milenik-preku-granica

На Esmeralda-MD и Petar80 им се допаѓа ова.
  6. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.085
    Ајде курдисајтесе направете па да пробаме

На VladeMila му/ѝ се допаѓа ова.
  7. evangelina.ina

evangelina.ina Популарен член

Се зачлени на:
    29 ноември 2010
    Пораки:
    525
    Допаѓања:
    19.762
    Читав што читав и ај сега да си кажам на брзака:) Многу сакам униформи бела,плава,зелена па и црна(царинска мобилна контрола:!:)се ама се ми се аресува;)посебно оваа црната ми се секси момците;)..Како и да е,супер ми изгледаат мажите во нив,и тетоважи сакам посебно на убаво издефинирано торзо кај да е и јас ке си направам една:)Иначе ќе се спремам за забава ,лани беше преубаво:music::music:се надевам дека и оваа забава ќе биде одлична.Ми фали песна,играње и мноогу смеење со колегите..Поканета сум и на друга забава од многу добри по душа луѓе со кои работев добри 5 месеци ама секој ден..Верувам дека таму ќе бидам-шта че цура сама у кафани-...Многу сакам да им направам ќеф на луѓето меѓутоа поради нашиот македонски менталитет малку е незгодно надвор од градот да отидам на забава сама,евентуално ако дојди некој колега тогаш и има шанси..А тука е и факторот сопруг кој баш нема разбирање за овој вид забава иако ова се дешава еднаш годишно а и сигурно нема да заглавам до доцните вечерни часови..Ај да не си го расипувам расположението со тупење -како да му угодам на сопругот:xВе поздравувам....

На ALISA0000, Peco, promeneta и 13 други им се допаѓа ова.
  8. Eli23

Eli23 Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    4.609
    Допаѓања:
    48.973
    Рефке, незнам дали е истиот рецепт, ама јас ставам стек, доста разварен, печурки од тегла, варени јајца, тегла кисели краставички, сосема малку мајонез и повеќе павлака. Сол и бибер се подразбира. За два дена цело тенџете е маф, а дома сме 3 сосе бебето.

Добро утро.
    Не ве исчитав признавам и јас, само летаргично поминав со очињата.
    Пијам кафе, моево е утнато така да ви завидувам на постираните.

Малата спие. Вчера цел ден со гости. Се најавија во 5 за да дојдат во 6. 3 фамилии наеднаш. Тоа најмногу ме нервира. Дали да ја ранам малата, дали да чистам, дали да сервирам. :@ Среќа золва ми беше тука и мм, па добро ги измалтретирав. :devil:
    И да, ко за баксуз си истурив боза-боровница на бел тепих. Одма триев со сјајче, ама сепак се познава. Чајре?
    Друго, добив секакви поклони за малата, ама бабата на мм купила за 30месеци величина. Се смеам со мм, викам се плаши да не умре брзо, па да има купено и за кога ќе порасне. :rofl::rofl: Не ми е тоа толку битно, ама ми беше смешно па сакав да споделам.

@Val-Dim среќен роденден.
    @ninja35 нас помладите не не фаќаат артимии, ти слободно стај слика.
    Немој да не тераш да доаѓаме кај тебе на работа андер кавер, да те бараме кој си. :rofl:
    :bandit:

На Val-Dim, Peco, promeneta и 17 други им се допаѓа ова.
  9. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.743
    Друштво, а ние кога на повојница кај Ели?

На Peco, bittersweet, mareane и 12 други им се допаѓа ова.
  10. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.312
    Допаѓања:
    57.403
    Ова со купување поголеми бројчиња е стандард за старата генерација, не е веќе ни чудно. :D Со мајка ми купивме преубаво комплетче за бебе, за внуката од нејзината пријателка. И вака беше лабавко, ама бабава отиде да го смени со големина за едногодишно. А новороденче беше бе. Ќе растела, подолго време да го носи. :D

Инаку @Eli23 пробај со Арис де грас да го средиш тепихот.

И така, јас сум полу-заспана а денот штотуку почна. Гледам да завршам со обврски за три часа, па да имам време да го разлистам каталогот од Авон пред да ми дадат нешто друго.
    Вие како сте? :D

Се смеев со темата за гревови, не знам како не разбираат дека тој членот со нов профил ги трола до немајкаде. :|

На Peco, promeneta, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr и 11 други им се допаѓа ова.
  11. VladeMila

VladeMila Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2015
    Пораки:
    430
    Допаѓања:
    8.515
    Добар ви ден
    Ја само да ве поздравам,денес нешто не ме бива,није ми д'н(facepalm)кај да е треба да ми дојде ПМСоф..
    Од сабајле на доктор,на редовна контрола,мерење,совети,и после на вакцина,првпат 6валентна,си поплака цуце,ама добра е па бргу се смирува..еве ја сега спие,и ја ќе се курдисам сега,па после ќе ве дружам..
    Денес ручек јок,ке му речам на овој мојов да купи хамбургери од 7..
    Убав ден имајте си:*

На Peco, promeneta, bittersweet и 10 други им се допаѓа ова.
  12. Eli23

Eli23 Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    4.609
    Допаѓања:
    48.973
    Ајде тргнувајте. Се сум спремила. 157713575864b8299d1597b8a5c7b9cb9c88642f6c.jpg images (1).jpg images.jpg rizici-od-hronichna-konsumacija-na-alkohol-107781.jpg tumblr_merk8yG5cU1rouyxy.jpg

На Peco, promeneta, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr и 20 други им се допаѓа ова.
  13. LUCERKA

LUCERKA Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2015
    Пораки:
    764
    Допаѓања:
    5.373
    @Eli23 ми направи беља.Каде да барам сега туршија ,а на работа сум ццц.Ке мора да почекам додека дојдеме

На Peco, DVAANGELA, Annath и 6 други им се допаѓа ова.
  14. Eli23

Eli23 Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    4.609
    Допаѓања:
    48.973
    Свекрва ми ја има правено, сигурно не е убава за јадење. :$

На Peco, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, mareane и 7 други им се допаѓа ова.
  15. LUCERKA

LUCERKA Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2015
    Пораки:
    764
    Допаѓања:
    5.373

На Annath му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Lady Phoenix

Lady Phoenix Форумски идол

Се зачлени на:
    10 мај 2015
    Пораки:
    2.033
    Допаѓања:
    58.314
    Униформи, а?

Хехее. Порано повеќе се палев на униформи, да ви кажам право. Дури и самата сакав да носам униформа. Желба ми беше војник да бидам. После се опаметив, па се вратив на она старо добро да се палам на мужи - музичари... И таков ми се случи, на моја најголема среќа. Претпочитав порано подолги коси, ама сега сум баш „порасната“, па не мора, подобро е дури и кратка да е. Ама бради не можам да простам.

За Нова Година со друштво во домашна атмосфера. Ветувам дека нема да ја преспијам.:D

На Peco, promeneta, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr и 10 други им се допаѓа ова.
  17. Manuela.

Manuela. Популарен член

Се зачлени на:
    5 ноември 2015
    Пораки:
    292
    Допаѓања:
    3.384
    Само поминувам да ве поздравам денеска ми е ден за обврски па ке тркнам до полиција да менам лична карта и тако далје.Никој не се пријави за чување на малата па ке морам со неа да одам,како ке биде незнам.Ја чекам да се разбуди а меѓувреме ке удрам малку шминка и одиме.Мм ми ги зел цигарите и ми оставил едно за кафето а незнае дека ми требаат две на мене за да се расонам и сега и кафето не ми оди на место затоа брзам да си купам и цигари.Како и да е не ви кажав добро утро или добар ден за кој како.Ако има плачки во полиција сигурно ке чуете и вие,малава се плаши од непознати:worried:
    Имајте убав ден

На promeneta, bittersweet, vitamina и 10 други им се допаѓа ова.
  18. Mrs.Bass

Mrs.Bass Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2012
    Пораки:
    897
    Допаѓања:
    7.318
    @Eli23 [​IMG]
    еве ме мене прва може?го носам и синко како поголем батко
    @Val-Dim среќен најсреќен роденден ...ти посакувам се најдоброоо... жива здрава весела!

еве ме женчиња и мене..турбо на работа а и дома..мм и син болен и јас за кај сум ..кој попрво да гледам
    ќе помине ..денес сме подобри малку...за нг дома кај мене а што не сум направила генералка тоа е друго , а и немам друго ништо спремно:P...

ги сакам сите дијалекти ..знам и посебно инспиративен ми е кумановскиот:D само ,,руки,ноги,кондури,,никако не можам да ги сварам:smirk:

инаку поминав екстра на журка од работа!
    и сакам мажи во униформа

а јас сум ваква во униформа
    некогаш вака

а најчесто вака-мечка на градилиште:rofl:

На Val-Dim, Peco, promeneta и 18 други им се допаѓа ова.
  19. menelele

menelele Популарен член

Се зачлени на:
    11 октомври 2013
    Пораки:
    710
    Допаѓања:
    8.526
    Dobar vi dennnnn:sun:
    Ve iscitav ama lajk od tel ne se stava, porvo ke ve prijavam otkolku da ve lajknam pa ke se cudi rein sto e rabotava:D
    Inaku mnogu sakam da znam lugeto kako me gledaat od strana kakva sum koga me komentiraat losa dobra dosadna neznam, ama pustoto nikoj ne kazuva nisto site si kutime i si glumime prijateli i ako nekoj kaze nesto sto ne treba se praime deka ne sme slusnale de. Se za mir u kuka8) a najmnogu me nervira deca koga sporeduvaat, ufff znaci ke:@ ti vikas na 8 meseci izvadi zapce, a taa kokoskata nasata na 7 ko iz puske. i red dr raboti:puke:
    Ovoj mm mn me nervira. Abre da ne mozam nesto i nekogo da iskomentiram pred nego. Jamu vikam ne mi se odi kaj niv na gosti moze i drugatanedela, toj mi vika aa ljubomorna si i na zenata:^)
    I vcera kavga padna da ne mozelo covek muabet so maz da napravi samo da kutam. E mu vikam ja zgresi zenata trebase od onie od pustec da si "kupis" pa neka ti kuti. Malku da krenam tonot odma jas sum se zamarala ne sum opustena:@
    E zatoa dada mi e tuka se nejze i kazuvam si ja obozavam najmnogu na svet:inlove:
    A sega so mm:x samo vaka, pa da me moli muabet da mu pravam. Ubav dennnnnnn

На Peco, promeneta, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr и 7 други им се допаѓа ова.
  20. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.743
    Ели, не само лиги да ни правиш, вистински да не викнеш :)

На vitamina, Annath, Eli23 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.