1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.085
    Искрено да си признавам сркам, но не го јадам но ако се има желба ете не мора на право нека е и криво малку пробај Дано , има и кривично право нели

На Annath и danichap им се допаѓа ова.
  2. Peco

Peco Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2015
    Пораки:
    5.946
    Допаѓања:
    182.643
    Еве музика :D

На rose60 и Petar80 им се допаѓа ова.
  3. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.614
    Допаѓања:
    290.449
    Кривичното право мене ми е одамна изџвакано Петре :whew:

На kukla21 и Petar80 им се допаѓа ова.
  4. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.085
    Не се ни сомневам Дано, веднаш се познава по ораторство, писмо, наџвакана вилица се познава пред вистината и боговите молчат. Убава е оваа наша земја или на право или накриво или изџвакано :bow:

На galapce и danichap им се допаѓа ова.
  5. danichap

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.614
    Допаѓања:
    290.449
    Се гледа бе Петре дека имаш тренинг од дома за дискусија со жени :rofl:

На Eli23, friendy, rose60 и 5 други им се допаѓа ова.
  6. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.085
    Ме
    Ме примети, изгледа ти фалеше на тебе малку Дано, а бе македонче си е македонче хаха.
    Инаку да тренирам и сакам да сум во кондиција што по дома генерално па чат пат и надвор

На Lady Phoenix му/ѝ се допаѓа ова.
  7. danichap

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.614
    Допаѓања:
    290.449
    Не бре Петре. Научена сум да сум во право.
    Жена си е жена, а маж си е маж :devil:. Без разлика од каде се.

На Eli23, bittersweet, VladeMila и 9 други им се допаѓа ова.
  8. Esmeralda-MD

Esmeralda-MD Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2015
    Пораки:
    1.183
    Допаѓања:
    42.451
    Тоа се вика размена на мислење,мажот дојде кај жената со свое мислење а излезе со мислењето на својата жена:rofl:

На Eli23, Mrs.Bass, referentka и 10 други им се допаѓа ова.
  9. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.085
    Не би рекол јас , никогаш до сега не налетав , сретнав една иста особина кај различна жена, а за мажи незнам и не ме интересира, може би ти ете си имала такво искуство

10. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.085
    Ова ми се допаѓа и го прифаќам

На Eli23, VladeMila и Esmeralda-MD им се допаѓа ова.
  11. Sky-butterfly

Sky-butterfly Форумски идол

Се зачлени на:
    22 декември 2013
    Пораки:
    3.454
    Допаѓања:
    61.070
    Еве сега се опуштам. Право винце за мене.
    Го чекам мм да ја презаспие малата |(
    Тој е повеќе по Александрија, па скоро секогаш секој е со своето шише :lol: малечко додуша :lol:

Ај живели. Убава вечер на сите
    20151224_205844.jpg

На Eli23, artemidis, Mrs.Bass и 19 други им се допаѓа ова.
  12. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.743
    А бе @Peco Пецо, нели музиче ќе слушавме, ќе шизeвме, ѕенѕавме, ово оно...

На Annath, Petar80, friendy и 4 други им се допаѓа ова.
  13. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    9.197
    Допаѓања:
    222.299
    Ај добра ви вечер на сите кои што се во добро расположение.
    Јас решив да акам:nod:, да да, си користам предпразничен одмор а воедно и празничен, секаков бе онака како што ми годи мене..

Денеска си бев на шоп шопинг со братучетката и мажот и, јадниот тој мораше да не трпи како се разакавме низ продавниците во трговски, де таму де онаму, де она де ова, накрај наполнивме кесите испразнивме џепот:sweat:, и се изморивме од "работа", падна по некоја поекстремна чаша и храна во чест на промена и надвор од секојдневие и место. Задоволни со насмевка од уво до уво аи дојдовме8).

Деновове се на се се релаксирам и "испраќам" со најмилите, убаво ми е бе! Освен фактот што знам дека срце мило нема да ме додржи да се распиздам околу празнициве.. ради либето, па психички се припремам.

Околу забариве да кажам дека вадев умник екстремно лесно и ко од песна, ама пак затоа правењето на забот ми врати за сеирите што го фаќав за умникот, ќутете не зборете кај и да е пак треба да го посетам за уште еден заб косава ми се ежи..(facepalm)(facepalm) од самата помисла.

Околу новогодишни и божиќни поклони оваа година ќе апстинирам за жал, инаку обично практикувам паќетчиња за децата со возрасни не практикуваме никакви поклони, за понатаму ќе видиме.

Женски ќе фаќам креветот се читаме, ако имате журка и пиченце убав помин^_^.
    :hai:

На MacenceEna, Annath, Mrs.Bass и 13 други им се допаѓа ова.
  14. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.743
    Купив подароци на нг и таксав дедо мраз да им ги даде. Ептен се радувам - 5-6 дечиња и дедо мраз дома кај нас :inlove::inlove::inlove:

На Annath, Mrs.Bass, referentka и 11 други им се допаѓа ова.
  15. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    9.197
    Допаѓања:
    222.299
    :hug:

На Annath, Petar80 и kukla21 им се допаѓа ова.
  16. Френки Далавера

Френки Далавера Активен член

Се зачлени на:
    20 декември 2015
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    323
    Ај да напишам и јас два три збора, да не кажете Френки го нема 8)

Денеска и на мене не ми беше денот. Уште од вчера сме налутени со цуцито и овој пат не ми се попушта ни на мене. Ни ќебапи ја почастив ни ништо, на крајот испржи дома на две, на три, па срам ми беше и да ги сликам (во Фемина инстаграм само совршенства ставаат :bow:)

Денеска и на работа беше катастрофа, дома уште покатастрофа, па си седам сега на фемина да ми се смират страстите (за кока кола ќе сонувам)

Среќни празници на тие што слават.

:hai:

На Annath, Petar80, VladeMila и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. Winter Lady

Winter Lady Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2015
    Пораки:
    3.421
    Допаѓања:
    26.046
    Добра вечер луѓе, мртва уморна сум, дремка ми дојде пред пола саат, ама се расонив.Тортата феноменална испадна, -ти пат најубава.Мислев дека нешто ќе утнам, некако у гужва ја правев, толку мразам во гужва да готвам.Нит некој ме барал овде, нит ме спомнал ^_^ Што да ви кажав друго со гости се расправам, еве сега ќе дојдат тетка ми.Сега ке има лумпување со малецките мои, добро не се баш малецки ама за мене си се.Ги обожавам дечките, обавезно се контрам со нив, а кога ќе ги прашам кој повеќе ме сака, двајцата одма дигаат раце и велат јас, јас, јас .. срциња на дода тие.
    Или седат далеку од мене, и им велам кој ме сака повеќе тој ќе ме бакне, двајцата набрзина се стрчуваат, едниот на едниот образ, другио на другиот. :inlove: Милички тие.Обожавам кога куќата е претворена во галама.Многу сакам гости.Да напишам уште нешто, зошто кога ќе дојдат ќе ми го земат лапов.Едниот зборува, другиот прашува, оди разбери се.Едниот е многу мирен, другиот е цел на мене, темпераментен.Иста луда крв имаме :rofl:
    И денес за хороскоп друго што зборувавте, не стигнав ништо да прочитам.Не ги ни гледам никовие, само видов дека нема нешто да сум пропуштила.Слабо ве имало.Ајде трета смена кој сме тука ? 8-|

Последна измена: 24 декември 2015
    На Annath, vitamina, ph.orhideja и 5 други им се допаѓа ова.
  18. Lady Phoenix

Lady Phoenix Форумски идол

Се зачлени на:
    10 мај 2015
    Пораки:
    2.033
    Допаѓања:
    58.314
    :D @Sky-butterfly, слатко ме насмеа. Да, многу луѓе ми се чуделе како така со радост одам на забар и воопшто не се стресирам околу тоа. Ама би рекла дека огромна улога и заслуга за тоа има самиот забар, кој ти ја влеал довербата и добро си ја работи работата. Освен тоа, јас отсекогаш сум имала релативно здрави заби, па ете, повеќе на проверки сум одела, отколку на пломбирање. Ама далеку од тоа дека немам и лоши искуства со други забари пред овој. Во Млинбалкан (вака ли се пишува, којзнае?) ми ја распарчија устата надрнкани забарки, а како мала ме има истрауматизирано еден, кој, и
    иронично, имаше ординација која му се викаше „Лесна рака“, а тој пустиот со „тешка“ рака. :lol: Дефинитивно би ја пробала Анат како забарка, ми влева и вака некоја доверба и смиреност. :)

Умниците сите ми се полуникнати и тоа е тоа. Ако некогаш ми засметаат - ќе летаат и тие 3 што останаа. :lol:

Е така, ама затоа уплав ме фаќа дури и на матичен кога треба да се оди, а матичните ми се души. Не за друго, немаат никакви ингеренции, па знам дека специјалисти не ми бегаат, а болници страшно мразам.

Што се однесува до Нова Година, речиси сите поклони предвреме ги дадовме, така правиме - не можеме да дочекаме од мерак. Многу сме радосни кога поклонуваме. :mm: Сите поклони - добиени, веројатно... Свеки знае до Нова Година уште 100 работи да ни подари. И тоа е. Си пакувам лично, си се занимавам, па почнав и такви поклони дури да добивам. :)

За празнициве се спремаме со либево да се „изнадружиме“, бидејќи планира да спои. И тоа е...

Имајте убава ноќ, мене денов ми беше крш, ама тоа е, конечно дојдоа оние мачни денови во месецот. |-)

На rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Annath, Mrs.Bass и 11 други им се допаѓа ова.
  19. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.806
    Da udram i jas eden pecat pred
    spienje.
    Preku densekogas mis ee spie mi se place a navecer koga site ispozaspani,jas se okoruvam.

Podaroci planirani samoza vnucite kupuvam.Za drugite ako stigneme da odime,togas kupuvam.Nosevme i na kumovcite,ete sinoka kaj bratucet mi.Kaj bratucet na mazot mi.Sto znaci,samo na decata.
    Svekrvica dobi koga polani,lani od bolnica nemozev da pazaram,a godinava ne sakam.
    Mjka mi postojano znae da me prasa kade i otislo devojceto sto sekogas sekomu prosttuvalo,nikomu ne zameruvalo?Nejzinoto devojce sto ne znaelo sto e gnev.
    Ete konecno porasna i vikam.
    Porano kaj ke pocuvstvuvav nepravdina se drzev na distanca,pa nemase gnev.
    Sega od nekoi luge nemoze da se drzi apsolutna distanca a da ne si skaran.
    Znam deka gnevot ni steti samo na nas samite,nnno seuste nemozam da gi zaboravam nekoi raboti.
    Vtora sansa dadov,pak se osetiv zloupotrebeno.
    Za treta ke treba vreme.Prvite dve mnogu za kratko se potrosija.
    Majka mi ne dozvoluva da i podari covek nesto.Ako i kupam nesto,ke najde izgovor i odma ili sestoduplo vozvraka ili pari nekade ke podmusne,za posle izvesen period da kaze.
    A mnogu sakam da ja iznenadam.Inspiracija nula.

Okolu zabite.
    Ne se plasam od zabar izgleda ottti ne sum imala zort.
    Dosega samo eden plombiran zab.Site zdravi.Se imam pofaleno.(poolparty)
    Zdrav kkonj po zabite se poznaval.
    Vide doktorot ppa zede toj prisilno me unakazi.:devil:
    Pogore pisuvav za gnevot.Zamislete tolku gnev ne cuvstvuvam kon doktorot kolku kon drugata osoba.A ne deka ne s e trudam.Ama se mi e vestacko.
    Doktorov znam samo niz solzi da go spomnam koga imam pogolemi bolki.

Za utre se nema plan za rucek.Majceto posti,pa zavisi dali Tarzanot ke zamine pred ili posle rucek.
    Grav nemoze,skoro bese.:!:

На rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Annath, Mrs.Bass и 12 други им се допаѓа ова.
  20. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.806
    @promeneta ne spomnuvaj pravopis.Se cuvstvuvam kako nepismena so pisuvanjevo od telefonov i latinicava.
    Od merak citam postovi na kirilica.

На rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Annath, Lady Phoenix и 2 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.