Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Dentina

Dentina Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    42.385
    Ама сте ранобидно сите во недела.8-|
    Моите спаваат јас отворив окце за Тиракс ша сега трњба да чекам со кафето...со мафето не ми се чека ама муж спие. Ко стар брачен пар сме- једном за викенд. Фала божанствима , секој ден сме гушкалици и цмокалици:emo:.
    Колку сте сите различни, а сепак слични во стремеж за исполнет живот...
    На некој парното, мене креветО ми е другар лејтли. Се надевам оздравев нема да сум сточе и следна недела....
    Хајл...

На Milobebence, Kate Rina 93, kuc и 14 други им се допаѓа ова.
  2. M&M

M&M Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2015
    Пораки:
    6.982
    Допаѓања:
    153.716
    Добро утро :)
    Гледам Дајте Музика со дете, едно дете што беше меѓу главните ликови во старите епизоди сега е гостин со бебчето во рака, еее како лета време. Малово ја бендиса емисијата а стварно е многу добра.
    Да доискористиме денов и сонцево па од утре пак у бубањ.
    Позитив во Среда е неработен ден :dance:

На Kate Rina 93, kuc, Yowannty и 14 други им се допаѓа ова.
  3. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    14.162
    Допаѓања:
    175.221
    @LiliBoz Хадид сестрите се многу, многу грдички. Тука се согласуваме. :D Е сега мојот грл краш дефинитивно не е Белучи иако е жениште и пол, ама помалку битно. :rofl:

Денес е најубајот ден во неделата и уште малку да си поработам на дипломска и ќе се префрлам на собата. Пред некој ден премествав нешто и ми падна штицата од креветот. Знаев дека е скршена, знаев дека кај да е ќе падни и мајстор вика местење нема, мора нова. И шо да чекам нова си земав стариот скелет за креветот и си го ставив тој во собата. 8-| Е сега ужасно ми смрди нешто. Вчера не можев да заспијам од шо ми смрдеше, иако цел ден имав прозор оставено отворен. И во 2 утрото сум станала и се издушкав во собата (тука замислете чупе како шета низ соба и душка ѕидот, плакарот, внатре во плакарот, книгите, бирото, пилатес топката, џамот, сијаличките на џамот, креветот, душекот, постелите, самата јас, вратата, и би сакала да е мајтап ова). И сега не знам дали е душекот, дали е скелетот пошто цел кревет стар го земав, а не беше на влага, не беше зафрлен. Во собата кај моите беше. Ама just in case јас денес ќе прам генералка. 8-| Ако пак ми смрди ќе мислам како да го решам проблемот со креветот.

На Milobebence, Kate Rina 93, kuc и 12 други им се допаѓа ова.
  4. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    9.226
    Допаѓања:
    277.304
    Глупаво се осеќам кога читам лајкнувам а не пишам.:|
    Тегнам кафе си играм игрици а тон обврски.

На marlonbrando69, Milobebence, Kate Rina 93 и 20 други им се допаѓа ова.
  5. Dentina

Dentina Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    42.385
    Пола Холанѓанки се Хадидици.
    Мајка им е ногу убаа...
    Ама Бела е изоперирана и од тоа затегањата имс чуден израз на лице и стварно е чудно дека као најубаа. Ко така Андреја Пејиќ е поуба .
    Беше Бела во Амстердам снимаше за холандски Вог. Ептен убава фотосесија. Али најлепша није. Пс само од ангелиците на Викторија 5-6 се поубави ..ако не и 7-8:D

На Kate Rina 93, kuc, Yowannty и 12 други им се допаѓа ова.
  6. M&M

M&M Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2015
    Пораки:
    6.982
    Допаѓања:
    153.716
    Баш отворив инстаграм да видам како изгледаше девојкава, мене искрено ми е убава, не знам што гледате грдо во неа ама ај за вкусови демек не се расправа. Е сега колку е природна или затегната не знам, ама на сликава ми е многу убава
    Screenshot_20191020-100759_Instagram.jpg
    Белучи е жениште и е преубава ама веќе е доста во поодминати години и вајда е нормално да се бираат помлади ликови, не еднаш била меѓу првите. Ако јас се прашувам најубава жена ми е Лив Тајлер, не знам како изгледа мајка и ама се чудам како од толку грд татко излегло вакво прекрасно суштество.

На Milobebence, mareane, Kate Rina 93 и 19 други им се допаѓа ова.
  7. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    5.518
    Допаѓања:
    151.202
    Добро утро!

Наспани ..чекаме да,се докомплетираме па накај Преспа да фатиме...

Не можеме подалеку оти ќерка е заразена со ракомет па во пет Еурофарм ќе оди да го гледа...редовна на утакмици стана...

Малото пак е заразено со Дајте музика..еве го и репризите пак ги гледа...

Утре сум на гинеколог...почна миомот проблеми да ми прави најверојатно....умирам од страв...којзнае шо ќе ме снајде...

Последна измена: 20 октомври 2019
    На Milobebence, mareane, Kate Rina 93 и 19 други им се допаѓа ова.
  8. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.262
    Допаѓања:
    43.953
    Без лук, нема живот.
    Јадеме и макало, и сиров и секаков по дома. Ќерка ми го обожава, иако после ручекот со лук корне на пензионер во 12ка, пак си ја сакам. И не ја мислам за имунитет. Детето има лукава аура.
    Викендов газ преку глава. Ама битни работи завршивме. Вчера си имавме деј оф со маж ми. Малата кај баба и деде на спиење, ние на искачанка и романтики. Многу го сакам маж ми. Кога ќе му кажам, ко да не ми верува8):D:D:D. Он ме смета за аждаја у памучно фустанче.
    Исчистив спанаќ.
    Вклучив машина.
    Средив биографијата и конкурирав за една важна работа.
    Седнувам да пишувам.
    Изминатава недела се запознав со неколку бездомни лица тет а тет и сфатив дека никогаш не е доцна да се прекфалификувам за работа во она што го сакам. И дознав многу нови работи за кои претходно сум била игнорантна или просто глупава што не сум се потрудила да ги дознаам. Без романтизирање на сиромаштијата или проблемите на луѓето, туку едноставно да научам повеќе за таа проблематика. Е па сега учам, директно од нив. Не е секогаш пријатно.

Ќе кажам само, благодарна сум што сум тука и што можам да пијам џин тоници у сабота навечер.

На lunicka, mareane, Milobebence и 25 други им се допаѓа ова.
  9. Dentina

Dentina Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    42.385
    Мајка и на Лив

Прикачени фајлови:

На Milobebence, Yowannty, Dadusicka и 9 други им се допаѓа ова.
  10. PUPICA

PUPICA Форумски идол

Се зачлени на:
    11 јануари 2015
    Пораки:
    3.027
    Допаѓања:
    97.226
    И мојов се зарази со Дајте музика, ене репризи гледа:D
    Да завшри, јас раат кафе да испијам, па неделава да ја заокружиме со роденден број 4 за неделава(facepalm)
    Ни еден не се пропушта.
    Мозоков и новчаникот ми знаат:whew:

На marlonbrando69, mareane, Milobebence и 18 други им се допаѓа ова.
  11. theowndemon

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    14.162
    Допаѓања:
    175.221
    Мене генерално Хадид сестрите не ми се убави. Сестрата на Бела ми е сепак далеку поубава од Бела, ама далеку погрдичка од други модели.
    upload_2019-10-20_10-15-6.png

Белучи пак од друга страна ми е далеку посекси сега него кога гледам слики од младоста. На некои слики дури ми личи на Хелена Бонхам Картер, не велам дека Хелена не е уба, али не ми е по вкус мене. Ама дефинитивно старее како вино.

А од моден свет дефинитивно капа симнувам на Барбара Палвин. Девојкава да не беше Кристал Рид, ќе ми беше оваа грл краш. Сега само краш ми е.
    upload_2019-10-20_10-21-45.png

На Milobebence, Kate Rina 93, Sexybaby86 и 9 други им се допаѓа ова.
  12. Dentina

Dentina Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    42.385
    Што е кристал рид? Ко девојче беше Барбара топ . Некако се измени малку ама сепак преубава....од пред многу години ја имав приметено.
    Бела е затегната бе луге некако. Или јаболкници и се преизразени. Или има рестинг бич фејс . Убава е ама за најубава ваљда природна треба да е...и Рози Хантингтон Вајтли е преубава ама со филери е сменета. Значи далеку од почетно

На Milobebence, Kate Rina 93, dunika и 6 други им се допаѓа ова.
  13. M&M

M&M Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2015
    Пораки:
    6.982
    Допаѓања:
    153.716
    А гарант 80% од родендените се во дримленд, мислам дека веќе на децава им здосади. И ние имавме сериал родендени, сега заретчија, да здивнеме малку.
    Фала @Dentina мистеријата е разрешена, ама Лив е поубава од мајка и :) , ама така треба и ќерка ми е поубава од мене :D

На Milobebence, Kate Rina 93, Peco и 7 други им се допаѓа ова.
  14. theowndemon

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    14.162
    Допаѓања:
    175.221
    Кристал е актерка, мојот грл краш. :D Симпа ми е некоја година еве.
    upload_2019-10-20_10-30-1.png

Барбара сеуште има „детска“ фаца, то мислам му е пола од убавината, младешка онака фаца, не старее лесно, на инста сликите со минимална шминка ѝ се уште поубави, али ај од сестрите Хадид ставив слика нашминкани на некоја премиера, па ај и од Барбара таква. :D

Бела ми е многу чудна во фацата. Не можам да опишам кој е делот кој ми е чуден. Не можам да речам дека е уба пошто поќе ме потсеќа на вонземјанин. Ама веројатно е затегнатоста шо викаш. :wasntme:

На Milobebence, Kate Rina 93, Sexybaby86 и 5 други им се допаѓа ова.
  15. kuc

kuc Форумски идол

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    2.253
    Допаѓања:
    84.918
    Добро утро :hai:
    Кафе се пие со мажево ,освен во недела другите денови не се начекуваме заедно,а и да се договориме што ќе се прави гости на ручек ќе имаме;)
    Цела недела немам пишано ве читам и лајкувам ...па и редно е и да пишам не само да манијачам од страна
    Се во брзање ,и ми лета неделата додека трепнам,обврски исти дома,на работа ,на пешачење ,дете да преслушам ...ау ама глупости да се учело(facepalm)
    Ова за појадок и да се облажиме за убав ден
    290DE611-FE0F-4843-94CD-BC977B5EEDA0.jpeg
    @Kate Rina 93 лесна бременост мила :l:

На mareane, Milobebence, Kate Rina 93 и 20 други им се допаѓа ова.
  16. PUPICA

PUPICA Форумски идол

Се зачлени на:
    11 јануари 2015
    Пораки:
    3.027
    Допаѓања:
    97.226
    Два во Капитол, по еден во Лиса и Дримленд:!::D
    Претстојнава недела во најава само еден, во таа една не знам како се вика:whew:
    Више пукнав, више немам кај да се обратам:D
    Мојов како некоја ѕвезда водилка им е:D(facepalm):inlove:

На mareane, Milobebence, Kate Rina 93 и 12 други им се допаѓа ова.
  17. Dentina

Dentina Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    42.385
    Имаш грл краш? Најс...одамна немав слушнато изразот Мене ми е Emma Greenwell од кога ја гледав во Тhe Rook а и Rosamund Рike овде

На Milobebence, Kate Rina 93, dunika и 7 други им се допаѓа ова.
  18. wendy2

wendy2 Популарен член

Се зачлени на:
    17 август 2012
    Пораки:
    778
    Допаѓања:
    11.873
    Мене ми се убави сите. :D Секоја е убава на свој начин, а и различни вкусови имаме сите. За сестрите Хадид, иако се сестри се во различни категории на убавина. И мајка им имаше изјавено, Бела има егзотична, мистична убавина, а Џиџи сестра и, е синоним за американска убавица.
    А дека Бела е прогласена за најубава... хмм. Далеку е од тоа.
    Ама ајде, за маркетинг и зголемување нечиј рејтинг, побарувачка. Па дури и популарност.
    Еве колку ве има вас овде што првпат ја слушнавте и ја прогуглавте?

Туку друго дојдов да се пожалам.
    Немаме добра звучна изолација во станот. Кажи речи никаква. Од едната страна што граничиме со соседите имаме мака невидена, и ја одбегнуваме таа соба за спиење ама синоќа моравме овде. И во 8ипол не разбуди бурна расправија. Се спокараа мажот и жената со секакви погрдни зборови, дури срамно ми е овде да ги напишам. А после и на детето му се дереа ,,земај книгата да учиш бе ти го*но едно ако не сакаш да спиеш надвор" :x. И излегоа негде родителите, а детето остана само, и на телефон збореше некому ,,ќе ја е*ам...да пуши к*р" и сл...
    Инаку детето 10 или 11 години е.

Дали има чаре некако да ставиме изолација од кај нас внатрешно а да не одземе многу простор од собата?

На mareane, Milobebence, Kate Rina 93 и 18 други им се допаѓа ова.
  19. malerozna

malerozna Форумски идол

Се зачлени на:
    5 март 2011
    Пораки:
    3.343
    Допаѓања:
    78.077
    bella-hadid-plastic-surgery-2019.jpg
    Бела пред и после. Сами одлучете кој дел од лицето и е сменет.
    Со тон шминка и јас ќе сум прелепотица :makeup:

Кога бираат за најубава, се гледа во живо каква е. Сликите 99.9% се фотошоп. Во најмала рака во лајтрум се едитирани.

Еве Хилари Клинтон на пример, не е некоја лепота, ама има харизма. Симпатична жена е. Иако е злобница, сепак ми е симпатична.
    Мерил Стрип збор да нема. Си има нетипична убавина. Просто ми е елеганција во движење. Една и единствена е.
    Принцезата Ана, иако е во години и со куп брчки, е неверојатно елегантна дама.

Убавината е субјективна. Исто како уметноста.
    Пример, за мене ова е убавина :wasntme:
    FB_IMG_1571561426254.jpg

На Thallia, mareane, Milobebence и 21 други им се допаѓа ова.
  20. theowndemon

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    14.162
    Допаѓања:
    175.221
    Ептен позната ми беше и уствари та да ти била во Shameless. Немам гледано шејмлес ама имам баѓи сцени гледано онака како засебни исечоци зошто другата симпа таму ми глуми (Cameron Monaghan), па ја имам забележано. Симаптична е. :D

На Milobebence, Kate Rina 93, Annath и 1 друга личност им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.